13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6102 És meik adatbázisban? -
#6101 ahoz script kell...
/clone nemtudom...
az MSN plus script adatbázisában bene van... -
Máté12
tegnap 17:36 | privát | válasz erre | #8018
helósztok!
Én WLM Plus 8.5-öt használok de nem tudok a partnerem nevével irni:
pl: / az ien jelekkel
meik parancsal lehet????
PLS VKI HELP
-
#6099 mindenem tuti! (perpill)
Köszi mkinek a helpet -
#6098 helló. Ugye be lehet állítani hogy a késleltetett üzeneteket hogy szeretnénk megkapni. Egy ikon fent a főablakban vagy egyből nyissa meg a párbeszédablakot. Na már most azt állítottam be hogy csak egy ikon mutassa nekem ez mind szép is jó de ha ez van beállítva akkor az nem kerül a naplófájlba és ez elég zavaró. Lehet orvosolni valamivel azon kívül hogy állítsam vissza arra hogy párbeszéd ablakba nyissa meg egyből. Előre is köszi -
EK1TEP #6097 Hali!
Valaki tud magyarítást a WLM 9Beta verzióhoz?
Esetleg valamelyik plus jó hozzá?
-
#6096 nincs mit :D
legfrissebb msn plus,legfrissebb magyar msn verzsönál,és nem lesz gond :D -
#6095 #6074
anybody? -
#6094 hát a legújbb plust tedd már fel ne a legrégebbit:DDDDDDDD -
#6093 Elvileg megoldotta a malwarebytes antimalware. köszönöm a segítséged!
Lenne még egy aprócska gondom: ha felteszem az msn plust akkor műxik amíg ki nem kapcsolom v újra nem indítom a gépet. nem törlődik csak mintha nem ismerné fel az msn és ez már így van egy ideje. minden bekapcsoláskor fel kell raknom a plust. valaki nem tudja mi lehet a gondja? -
#6092 Az mellékes, úgyis még az éjjel folyamán újrarakom ezt a rákot...xD
#6090: köszi:) -
#6091 merész vagy..300G a C:nek xD -
#6090 jó a háttérképed. -
Ezt kapom mindig... már az sp3 at is leszedtem... :( -
#6088 bekapcs 20mp alatt él a rendszer...
kikapcs...fél óra (na jó nem de 10perc tuti..)..kék képernyő..a windows leáll...
-
#6087 Nem hiszem hogy az SP3 problémát jelenthet, de elképzelhető, nekem is rengeteg a gond az SP3-mal (pl. rögtön boot után 2 perc mire a hálózati kapcsolatok életre kelnek), úgyhogy vissza fogok térni SP2re valószínűleg. Próbáld meg hogy leszeded az SP3at, hátha. -
#6086 Hát de ez tiszta marhaság, csak feltudok telepíteni egy kötsög messengert...
Bátyám gépén megy, (oda én raktam fel, és semmilyen probléma nemvolt, simán felmászott rá). a saját gépemnél már nemtudtam megcsinálni:/.
Nem lehet, hogy a service pack 3 az oka? (előtte raktam fel viszont bátyám gépén nincs). -
#6085 Az is, de érdekes módon nekem meg még sokezer embernek simán feltelepül. User error :) -
#6084 neved error :D -
#6083 Nem szar, user error van :) -
#6082 Leszedtem ezt a REVO Uninstallert, és még a telepített programok között se mutatta...
Megpróbáltam felrakni, ekkor megjelent egy Installer (WLM Installer)... azt leszedtem, registr fájlokat, meg mindent, és ugyanazt írja ki...
ebből reinstall lesz, vagy mi?:/ MIért ilyen szar minden Microsoft cucc?:( -
#6081 spyware doctort és malwarebytes antimalware programot futtasd le.
ha semmi akkor ne az a ****** nod,hanem avira premium.az majd leszedi... -
#6080 tele van a gép anyaggal ami még nincs kiírva szal vmi más kéne
volt már ez a gec valakinek? -
#6079 de, format. -
#6078 Helltok!
Van valami köcsög vírusféleség amit ma kaptam meg msn-en. valami linkféle volt és egy havertól kaptam, azt hittem h kép.
err megnézném és tönkretette az msn-em. állandóan megnyit egy rakat ablakot amiknek csak a körvonala van meg és nem tudok senkinek írni. és az a szemét vírus mindenkinek aki fel volt véve elküldte magától. nem tudtok valamit ellene? már nod32 is futtattam de semmi. újraraktam az msn-t is, de megint elkezdte. pls help -
#6077 És azt hogy? (bocs de nemtudom:D) -
#6076 Konfiguráld újra, és most rendesen a keresőt.
(regeditből is törölj mindent) -
#6075 Sziasztok!
Akadt egy kis problémám a Windows Live Messenger 9 es verziójával...
Volt nekem egy 8.0 ás, azt le akartam cserélni egy 8.5 ösre, de azt vmi windows installer miatt nemengedte... így hagytam a fenébe.
Ma rákerestem a 9.0 (beta asszem) verzióra, az kiirta hogy nincs rendesen konfigurálva... na ezután fogtam letöröltem, és azóta a 8.5 ös és a 9.0 és is mondja, hogy van egy őjabb veriójú a gépemen, és hogy töröljem le, de már levan:S
Mit tudok vele kezdeni?:? Légyszi segítsetek! -
#6074 estét!
van itt olyan forumozó, akinél az msg+ és a gmail jóban vannak?
csak azért kérdezem, mert én többször is elolvastam az international faq-ot és valahogy nem sikerült beizzítani. okés, gugli, yahoo, answer.com, etc >>> azt csiripelik a madarak, hogy másnál is gebasz van...
erre mi a stájsz? :) -
mkapas #6073 képzeld el hogy rájöttem minden egyes dologra.... csk utána néztem a proginak :) -
Myron #6072 pf n00b, sztem ne kezd bele mert úgyis elbaszod. -
mkapas #6071 letudnád irni nekem privibe hogy is kellene egészen pontosan minden egyes lépést, és hogy milyen programokat használjak! mert ha nagyon akarom hozzáférek...
léccives ird le lépésröl lépésre és milyen progikat használjak!
köszi! -
mkapas #6070 nah igen az sajna már nm megy mert már nm tudok hozzáférni.. :S -
#6069 keylogger...ftp beállít..és kész...
persze ehez a másik fél gépéhez hozzá kell jutni :) -
Narusco #6068 ez engem is érdekelne, de szerintem tuti nem lehetséges -
mkapas #6067 Sziasztok én azt szeretném kérdezni hogy meglehet-e oldalni valahogy hogy lássuk egy másik msn-nezö fél beszélgetését ugy hogy az teljesen más gépröl megy és másik nettel is! tudom hogy vannak hozzá programok, de nm sikerül velük, pedig még az ip cimét is tudom :)
xol ha valakinek már sikerült a dolog akkor léccives irjátok le hogyan kell!
köszönöm
-
#6066 remélem mire Miskóczra elérsz marad belőle :) -
#6065 most eszek egy 52 centis 4sajtos pizzát az egészségedre -
#6064 köszi! -
#6063 Isten éltessea házigazdát!