13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6222 ezzz nemigazzzzz :D -
#6221 amugy a suma araboroszruszkisan segget jelent :D
szoval sima a segg , perverz vagy és lebuktál :D -
#6220 -
#6219 jó kifogás -
#6218 nem, nem vagyok leszbikus, csak szeretem ha Sima a Suna :D -
Myron #6217 akkor te leszbikus vagy? ilyen névvel h simasuna :D -
#6216 persze, fórumon vagyunk, megosztunk mindent mással, kivéve a csajomat :) -
#6215 kösz :)
utalom az adómból az államnak xDD -
#6214 1000 FT/nap
és hát persze :] -
#6213 komoly ez a hóesés
[használhatom más topikban?] -
#6212 Eddig se kellett, elég ha mindenki rányomogat ezekre a szarokra. Érdekes hogy én nem küldözgetek senkinek ilyen fosokat... -
gocsee #6211 csao all!
lenne egy problémám. fent volt a gépemen a 8.0s msn, ami egy ideje folyamatosan kifagyott és hibaüziket dobott. természetesen semmi kód nem 'járt' mellé, csak szimplán rossz a program felkiáltással. minden programot leszedtem, ami szerintem okozhatta a problémát, de semmi, ez ugyanúgy megmaradt. uninstall, megprobáltam ujra feltenni (már a wlm-et), ami persze megint nem ment zökkenőmentesen, mivel kiírta h nem sikerült feltelepiteni. utánanéztem, aztán találtam egy linket, ahol egyből csak az msn telepítőfájla van, minden plusz kérdés és felesleges program nélkül. sikerült feltelepíteni (előtte persze mindent leszedtem amit csak találtam, pluginok, plus, maga az msn). egy ideig rendben volt, és most megint kapom a hibaüziket. tudnátok vmi orvosságot a problmámra? előre is ty!
jah és maga a hiba:
hibaüzenet -
#6210 mondom, ez annyit jelent, hogy az egész rendszer védelme egy fos. az egész rohadt msn egy fos. faszért ilyet használ mindenki.. skype túl jó lenne gondolom.. -
#6209 egyik haverom semmi oldalon nem adta ki az msn cimét,és kemény 2 partnere van msn-n,és mégis valahogy elkapta...nemkell megadni a cimet sem már. -
#6208 már megbocsáss, de ha nem adták meg sehol, akkor ilyen "vírusoknak" nem szabadna lenniük. az, hogy anélkül is tudnak valahogy üzeneteket küldeni valaki nevében a rendszerben, akinek nem tudják a jelszavát, az egész rendszer védelmét kérdőjelezi meg. skype-on ilyennel soha nem találkoztam, és nem is hiszem, hogy ott történhet ilyen. -
#6207 nem nem adták meg ök sem...és ök nem tehetnek arrol hogy küldi neked...mivel nem direkt csinálják,és ha csinálják,ök erröl nem tudnak.tipikus virus is lehet,stb...skype igen az is pro...yahooo is....google talk...van több pro program,dehát az msnt használja a legtöbb felh. az mindenkinél alap :D -
#6206 ilyet biztosan nem csináltam.. mondjuk eléggé szánalmas, hogy már a fele ismerőseimtől kaptam ilyet, ezekszerint ők mind megadták a jelszavukat ilyen oldalaknál.. meg ez az egész msn is szánalmas úgy ahogy van. érdekes módon skype-al soha nincs semmi baj. -
#6205 nekem is vagy 10 partner küldött reklámot...nemtudják mivan....én eddig nem küldtem senkinek. de mig megnem nyitod, vagy benem irod a megnyitott oldalba az igazi msn cimed jelszavad addig nincs gond... -
#6204 van valami megoldás azellen, hogy néha csak úgy reklámokat kapjak az ismerősök msn-jéről? az egyik állítása szerint én is küldtem neki egyszer ilyet, ami eléggé érthetetlen lenne. -
#6203 Felteszed az everest nevű progit..Az leszedni..Nekem azzal sikerült. -
bodajoci #6202 Biztos volt már, de megkérdem újra: hogyan tudnám kimenteni, majd visszatölteni formázás után a szmájlikat stb? Próbáltam egy progit, de az qrvára nem csinált semmit. Azt nem értem ezt is mi a faxnak kellett ilyen qrva bonyolultan megoldani. Jah, tom, h a faqban van róla szó, de az már idejét múlt, mert a megadott helyen már semmilyen dat fájlok nincsenek, legalábbis nálam. -
#6201 Hali!
Két gép össze van kötve utp kábellal. De a második gépen néha nem lehet bejelentkezni... Az 1. gépen pedig elsőre bejelentkezik. Nem tudjátok mi lehet a hiba? -
Myron #6200 nekem meg ghost -al 10 perc höhö -
#6199 drivereket húztam ujra meg 1-2 progi :D max 40 perc telepítéstől a végéig -
#6198 semennyit :D má kész vagyok teljesen -
#6197 loool ellege nagy marha lehecc mennyi programot kell ujra rakni stb.??? -
#6196 én meg most 30 perc alatt ujra raktam a vindózt :D -
#6195 ensiman nem is toroltem hanem elkezdtem instalalni a 8.5-ost -
#6194 Nekem 8.5-ből nem liveupdates hanem MSI net nélkül telepíthető verzióm van, így sima uninstall a 9esnek és vissza a 8.5:) Nem kellett regedittel baszakodnom sem. -
#6193 nem megy úgy érzem ujra rakom a vinfost :D -
#6192 ja má én is töröltem pont most fejeztem be :D -
#6191 regeditből is törölte a 9.0át -
#6190 hogy raktad vissza? -
???? -
#6188 De működik csak te nem látod őket, akinek írsz az látja. Amúgy én már szerdán sem tudtam a 9esbe bejelentkezni ezért visszaraktam a 8.5-t. -
#6187 fatal error xxx007 -
#6186 error code 8000ffff -
#6185 en letoroltem meg elis inditottam az vele a baj hogy a smileyseket amiket mastol felveszek nem muxik mint a tobbi verzional dehat ez a 9-ese meg mindig beta -
#6184 ja nálam is unavilable service vagy mi -
#6183 Amióta próbálom letörölni (mártélleg lennvan minden egyes registry meg minden)... és a legujabbat rakomfel, de vanújabb verzió... -.-