13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6262 jah. ráadásul ezt a gyorsulós dolgot is lehet h elkiabáltam, mert bár határozottan gyorsabbnak tűnt, most megint ugyanolyan tetü szarnak érzem, mint amilyen volt. a jele is okádék lett. -
#6261 viszont cserébe gusztustalanul ronda lett, olvad bele a windows vista stílusba -
#6260 végre gyorsult valamit, rá is fért már, kurvalassú volt. -
#6259 nincsmit dragonyka -
#6258 nincsmit -
#6257 Mi a francért nem küldi el csak harmadszorra amit írok? meg ha kézzel rajzolok azt se küldi el csak harmadszorra-negyedszerre..
köszi a helpet. -
Newfronter #6256 Új WLM 2009 beta
Van már magyar is! -
Petike125 #6255 személyes üzenetben nekem nem működik... :\ -
Myron #6254 plus beállításaiban vannak ilyenek -
#6253 köf :) -
#6252 Váó, tetszik a logód. -
#6251 jah..kimaradt..szóköz nélkül :) -
[b ]üzenet [/b ]
[i ] üzenet [/b ]
-
Petike125 #6249 Személyes üzenetet hogy lehet formázni? Más színűre, esetleg félkövérre beállítani vagy valami. Lehet ilyet? Ha igen, akkor hogyan? -
#6248 sziasztok HELP
a fájlátvitelnél automatikusan elindul az átvitel
nem kínálja fel a fogadást és elutasítást
a beállításokban a fájlátvitelnél szürke a OneCar telepítés
ha kiveszem a pipákat és újra indítom az msn-t akkor automatán visszateszi a pipákat
szvl ötlet h mi a baj, hogy tudom visszaállítani ,hogy eltudjam dönteni
fogadom vagy elutasítom a fáljfogadást -
#6247 partner maga
tuti :)
azé köff :) -
#6246 torrent
online / multiplayer játék
internet
msn
program bekavar
virus
partner maga
partnernél valami gubanc van szintén a felsoroltak közül
asszem nem hagytam ki semmit :O -
#6245 A következő üzenetet nem sikerült kézbesíteni, mert túllépte a percenként engedélyezett üzenetek számát. Később próbálja meg újból.
pedig csak köszöntem...mi lehet a bibi? :O
-
#6244 futtatás..regedit...beírod messenger..és minden vele kapcsolatos dolgot törölsz... -
adsa #6243 francokat:) elírtam bocsi, Windows Live Messenger 2009 -
#6242 Windows 2009? -
adsa #6241 Valaki segítene aban, hogy töröljem le a Windows 2009-et előre is köszi:) -
#6240 használj google talkot.és azt is a gmailban. -
#6239 kurva windows live, 2 napja nemtudom megerősíteni az msn címem-et..."átmeneti probléma lépett fel" -
#6238 linket! -
#6237 http://nyet.freeblog.hu/files/snowstorm.js
ich bin ein hekker -
Myron #6236 dikkmá aggyon már linket jóember! -
#6235 off: ha hóesést akartok, dzsekktől kérjétek, az ő topikjába faszább van, egész oldalas, és meg is marad a lap alján :D -
#6234 hmm, küldött egy számot, az simán átjött, de semmi több, nem kapok tőle üzenetet ezért gondolom neki is az lehet ami nekem:S reseteltem, akkor se jó, hát nem tudom, azért kösz -
#6233 akkor nála van a gond valszeg, lehet a nete instabil picit, login logout gyakrabban, stb -
#6232 Miért lehet az, hogy az mindenki megkapja amit írok, kivéve egy partnernél nem, mert mindig kiírja egy pici késés után a szokásos szöveget:@ de szinte csak ő nem kapja meg, de felidegesített, ez mi a haláltól lehet? -
#6231 használj skype-ot. -
#6230 Sziasztok! Egy olyan gondom van,hogy felraktam a windows live-t(asszem a 9-et),de nem vált be és vissza szeretném tenni a 8.5-öst de nem lehet,mert azt írja hogy újabb verzióm van és előbb töröljem a régit. Letöröltem aztán a regcleanert használtam és kitöröltem a program filesből is mindent,de a probléma ugyanaz. Az msi-t sem lehet. Van valakinek ötlete? -
#6229 akkor az űállásukatnemlehet?:O hazudós! -
#6228 hópelyhek száma, mérete (től-ig), sebessége
ennyit lehet állítani -
#6227 yaaszittme lehet kódolni megtestreszabni meg értékeket állitani és akkor ugy. deha ojan szar hogy szilárdkell hozzá akkor inkább hagyom :| -
#6226 há persze, szólok Szilárdnak és hólesz itt is ott is :) -
#6225 ahnemár. beállithatóazis?:O :D -
#6224 csak akkor ha Miskolc fele irányul a pelyhek esése :) -
#6223 használhatom ahóesést odakinn?:o felhőbe illeszemvagy csak simán a levegőbe?:O