13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6182 nálam lehetetlenség volt elinditani :o -
#6181 Ezt a szar 9.0 -t lehetetlenség letörölni...xD -
#6180 WLM 9.0-át hogy kell feltenni telepítés közbe valami bugzik msnmsgs.msi filet keres de sehol sem találom :S plz ghelp -
#6179 na mostmá megint megy :D -
#6178 és hiszel abban hogy az msn kibsz veled e ügyben ?:DD -
#6177 ez 1 csicskulat :D nem hiszek istenbe nem is fogok nem is hittem... -
#6176 és még szivat is isten... -
#6175 :DAS:D -
#6174 na most sikerült 1x bejött a map1 de következő alkalomra már nem jött be :D -
#6173 akkor egyszerüen
isten utál téged.
mást nem tudok erre mondani -
#6172 azzal toltuk... -
#6171 figy,8.5 msn legyen fent,legfrisebb plussal. -
#6170 csak 8.1 jó vagy a felett? :D -
#6169 utannan eztem elvileg 8.1-es msn kell hozzá :D -
#6168 aha minden megy faszán mondom én is tudok zászlót találni meg ő is tud nyomkodni de a refreshre nem csinál semmit...
tehát:
indul játék ->nyomogatunk párat -> aztán script on és menni fog? mert így csináltunk de nem megy :D -
#6167 játék nála nálad is megy ? szal bevan löve,bármelyikötök tud lépni ? mert ilyenkor kell scriptet belöni,és refresh,igy mennie kéne ! de lehet msn verziotol és plustol is függ ! -
#6166 hallod kakaoskalaccsal csinálom mostmár minden fasza /izére megjelenik az ablak de hiába refresh nem megy -
#6165 lol nálam nem is ilyen az ablak...szebb...olyan msn 8.5 féle ablaka van :D és a menük sem igy helyezkednek el...amugy ok csalás az egész...de kiprobálásra poén :D föleg hogy a partner benéz mikor egymás után felszeded az aknákat,mikor ö még egyet sem szedett fel :D -
#6164 XP van és van .net is -
#6163 net keretrendzser kell neki, meg pistán nem működik csak meXPéjn! -
#6162 plz link... köfi ^^ -
#6161 Messenger Plus! Live Script (plsc) ezt leszeded
mikor kérdezi hogy msn plus script hozzaadasa akkor hagyod hogy importalja -
#6160 alapjáraton nem kell de van 1 tag akit sosem tok elverni :D -
#6159 FAIL
nem csinál semmit -
#6158 nem csoda hogy csalnod kell -
#6157 katt a refreshre -
#6156 most az exe-s verzió van vagy a scriptes? :D scriptet hogy kell berakni? -
#6155 nalam igy néz ki:
-
#6154 de pont ez a baj :D minden megy faszán elindul a játék már találtam 1-2 zászlót aztán elindítom ezt a köcsög programot és beírom ezt a /... izét és ezt látja a beszélgető partner és a program baszik menni :D -
#6153 scriptet hogy kell berakni? van 1 plsc aztán? 2x rákattolok és megnyitja a másik tápigba azt olvastam hogy futtatni kell... ez nem igazán megy...
elég nagy homály nekem ez az MSN :D na mindeggy igazából ez: #6150 a legfontosabb :d -
#6152 Scriptet letoltod felrakod
1. Open a game with a friend. jatek megnyit haverral
2. Type "/msfSpy". beirni /msfSpy idezojel nelkul
3. Refresh the map list. utanna refresh gomb
4. Select a map. pályak ivaalsztasa
5. Start cheating. és csalhatsz
gyakorlatilag ennyi.. többet nemtudok hozzafuzni -
#6151 :SDSSD:SD:SDSDSDD:D ez megvan :DDDD
fele partner néz csak,hogy hogy tudm szrr verni öket aknakeresöbe :DDD
amugy ugy müxik,hogy felrakod,aztán egy partnert választasz,benyomod az aknakeresöt,elfogadta öis,elindul a játék,mikor betölt a játék,akkor benyomod az üzenetmezöbe hogy /msfSpy,enter...ekkor van egy kis ablak ahol nincs semmi,nyomsz egy 2 nyilas gombot,azaz frissited,ott kifog adni egy szot,hogy Map01 vagy ilyesmi,rányomsz,és megmutatja a mezöt. -
#6150 Háj!
találtam ilyen "MSN MineSweeper" hacket de nem igazán tudom beüzemelni :D valaki segítene?
ez lenne az
ti mint nagy MSN szakik kérlek segítsetek rajtam :) köfi -
#6149 szar az MSN központ...vagy a net szolgáltatója nemjó..esetleg vmi jobban használja a sávszélt mint az MSN -
#6148 hi az mitol lehet hogy van amelyik partner nem latja amit irok neki? -
#6147 köszönöm. azt elfelejtettem mondani, hogy nincs rendszergazda jogom:(
biztos működik, de nemtom kipróbálni. egyenlőre azt állítottam be, hogy ne is induljon a progi, hátha nem veszik észre:) -
#6146 startmenü - futtatás - msconfig - automatikus indításnál megkeresed és kikapcsolod.
Gép újraindítás után megjelenő ablakot bepipálod,leOKézod. -
#6145 Sziasztok!
régi motorosokat kérdezném elsősorban.
baromi régi verzió van itt melóba, 5.1-es egész pontosan. Az a bajom, hogy mikor indul a gép akkor indul a messenger is és rögtön bejelentkezik a nevemben. Ez azért gond, mert ezt a gépet csak fű alatt lehet használni.
Szóval ki kellene venni az automata beléptetést (indulni indulhat, csak ne jelentkezzen be)
újabb verziókban van erre beállítás, de ebben nem találom. Nincs valami parancssor-szerű utasítás vagy hasonló erre a gondra? -
#6144 megoldottam a dolgot ez nemfog 100%beba**** Portable verzio -
#6143 ne panaszkodj h szar a windows, használj mást.