Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ekkora gyökereket bazmeg lol 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
és 18-25 között...
és 18-25 között...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hali megtudnátok nekem mondani mi annak a proginak a neve amivel meglehet nézni a letiltott felhasználokat is?
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
valszeg azért tiltott le, mert nem akarja látni, amit írsz, így minden maradhat is így.
.: mobilize.hu :.
Sziasztok!
Nekem olyan program kellene, amivel látom azokat is akik letiltottak engem.
Mert van ilyen. Éppen az elõbb tiltottam le egy személyt az MSN-ben, és tudott nekem írni. Tehát van ilyen, nem csak kamu.
Tudtok ilyet?
Nekem olyan program kellene, amivel látom azokat is akik letiltottak engem.
Mert van ilyen. Éppen az elõbb tiltottam le egy személyt az MSN-ben, és tudott nekem írni. Tehát van ilyen, nem csak kamu.
Tudtok ilyet?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ehezz hónapok kellenek,mert pl az illetõ se fog rágondolni,hogy ez a címed is van
csak az aktiv cimedre
én se azért csináltam 2 msn címet,hogy erre használjam
de eszembe jutott,hogy erre is lehet
csak az aktiv cimedre
én se azért csináltam 2 msn címet,hogy erre használjam
de eszembe jutott,hogy erre is lehet
sztem ez nem jó módszer...nekem is van olyan partnerem akinek 2msn címe van, mind a kettõn fel is vett...namármost ha le akarom tiltani, akkor mind a 2címét tiltom, ez egyértelmû....szal fail
amikor elindítom az msn-t, bejön egy telepítõ, viszont utána hibával fel is ajánlja hogy kilépek-e vagy nem, ha kilépek belõle akkor normálisan bejön az msn bejelentkezõs "kép", szóval nem tudom mi van, valakinek valami tipp?
http://9gag.com/gag/5135249
nem egész nap,én csak egy tippet adtam,mivel a fejlécbannerban benne van
de ha vki letiltott,azt biztos nem azért tette,mert annyira komál...
de ha vki letiltott,azt biztos nem azért tette,mert annyira komál...
tudom,ezt irtam én is,azért köszi 😊
még gondom van a plsc fájlokkal,de majd megoldom a scriptes topikban
még gondom van a plsc fájlokkal,de majd megoldom a scriptes topikban
ha MSNbe a többfiókos bejelentkezés megvan akkor 1xre 2 v több msn is mehet (nekem 3 megy^^)
ha az 1ikben nem elérhetõ viszont a másikban igen akkor 100% az esélye annak h letiltott...
ha 1iken sincs fent valszleg vagy Rejtve van fent, vagy tényleg nincs MSN közelbe 😊
ha az 1ikben nem elérhetõ viszont a másikban igen akkor 100% az esélye annak h letiltott...
ha 1iken sincs fent valszleg vagy Rejtve van fent, vagy tényleg nincs MSN közelbe 😊
értem
Tehát,hogy tudd,ki tiltott le 😊))
Ha kilép az illetõ az eggyik msn címedrõl,átmész a másikra,mivel 2 címre vetted fel(ha ezt a címed elfejeltette)
ha ezen elérhetõ,másikról meg kilépett,akor letiltott 😉
ha eggyiken sincs feljentkezve,akkor nem tiltott,le kilépett 😊
na igy már világosabb
Tehát,hogy tudd,ki tiltott le 😊))
Ha kilép az illetõ az eggyik msn címedrõl,átmész a másikra,mivel 2 címre vetted fel(ha ezt a címed elfejeltette)
ha ezen elérhetõ,másikról meg kilépett,akor letiltott 😉
ha eggyiken sincs feljentkezve,akkor nem tiltott,le kilépett 😊
na igy már világosabb
ja nem lessz érthetõ 😊
szóval,hogyha az eggyiken letiltott,amin mindig rajta vagy,és ha elfelejtette a másik cimed,akkor igy kiderül,h mi a helyzet vele
szóval,hogyha az eggyiken letiltott,amin mindig rajta vagy,és ha elfelejtette a másik cimed,akkor igy kiderül,h mi a helyzet vele
Hi
Elöször is 2 dolog miatt irok
Eggyik ez a kib*szott hotornet.com vírus,ami automatikusan küldi magát,és fájlt akar becsempészni a gépemre,azonban a NOD32 mélyvázsgálatban megtalálta ezt a letöltöt fájlt,azóta se fogadom el!
Mit lehet ezzel csinálni?
a másik meg,h legyen 2 msn címed,és mind a kettõn felveszed a partnered,de csak az eggyiken vagy elérhetõ,aktiv
ha innen kilép,átmész a másikra rejtve 😊))))
érthetõ gondolom 😉)
Elöször is 2 dolog miatt irok
Eggyik ez a kib*szott hotornet.com vírus,ami automatikusan küldi magát,és fájlt akar becsempészni a gépemre,azonban a NOD32 mélyvázsgálatban megtalálta ezt a letöltöt fájlt,azóta se fogadom el!
Mit lehet ezzel csinálni?
a másik meg,h legyen 2 msn címed,és mind a kettõn felveszed a partnered,de csak az eggyiken vagy elérhetõ,aktiv
ha innen kilép,átmész a másikra rejtve 😊))))
érthetõ gondolom 😉)
nem velem történik meg az eset hanem egy csajszival és én se tudok ilyesmirõl de akkor vagy olyan jól hazudik hogy már majdnem kezdtem bevenni hogy véletlenül kerülnek elém olyan infók amirõl nem kéne tudnom...(mint amikor éhezõ kutya elõtt húznak el egy sûlthúst)...vagy pedig annyira kevés emberrel fordúl elõ hogy nem tudtok róla ti se. na mindegy azért köszi.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Lehet, h véletlenül beírtad a /all parancsot 😄
Helló! Találkozott vagy hallott valaki olyan hibáról az msn-be hogy írt valakinek de azt az üzenetet elküldte az összes partnernek akinek volt nyitva ablaka?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
hát elég valószínûtlen tegnap este még beszélgettünk, utána letörölt volna, majd meggondolta volna magát?:S
nah majd megkérdezem😊
nah majd megkérdezem😊
most jelentkeztem be, bejött egy olyan ablak mint amikor valaki felvesz, a bal felsõ sarokba, de egy már meglévõ partnerem neve volt ott...nem is törõdtem vele, gyorsan leokéztam....most meg kiváncsi vagyok hogy mi lehetett az...😄
vkinek valami tipp?
vkinek valami tipp?
megtaláltam nem kell
valaki betudná linkelni a karakterszmálót?köszi
Miért lehet az hogy személyes üzeneteknél ha beírok valamit, ékezetes betûknél átvált ien ismeretlen formátumba hogy nerm lehet kiolvasni.
Mit lehet csinálni hogy ne váltson át?
Mit lehet csinálni hogy ne váltson át?
Hello! Nem tudok bejelentkezni MSN-re se kliensrõl se webmessengerõl. De egy másik ember ugyanerrõl a géprõl be tud. Ez miért lehet??
Köszönöm!
Köszönöm!
Ezért szeretem az ezsgét😊 Na meg azért mert a legáttekinthetõbb fórum😊 Még külföldi fórumon sem láttam ilyen egyszerû és áttekinthetõ fórumot😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Plus menü a fõablakban->Partnerlista karbantartása. Utolsó oszlop: Fennvagy
http://goo.gl/gd6Zi5