Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ha rákattintasz, úgyse lesz elõször semmi sem szvsz...
biztos rákérdez, hogy le szeretnéd-e tölteni azt a fájlt, és miután megnyitod, utána fertõzi meg a gépt, nem?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
am meg csak egy embernél baszakszik azért kérdezztem hogy hát hogyha tudjátok h mi a bibi... na de mind1 azért köszi a help-et...
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
eddig minden további nélkül mûködött a cam az egyik ismerõsömmel, de mostanában mikor csatlakozna, kékhalállal kampec. semmi változtatás nem történt a gépen, úgyhogy tétlenül állok a dolgok elõtt... :S
valaki nem tudja hogy miért van az hogy cam-ozásnál csak ugy müködik h ha videohivást csinálok ha sima kép küldéssnél csak az én cam-om jön be a másik félnél pedig nem hozza be....
@ Hellomarci
Van egy ismerõsöm, akitõl nem tudom lementeni a hangulatjeleit. Amikor jobbegérgombbal rákattintok, akkor nincs ott az, hogy "Hozzáadás".
Miért van ez?
Nagy segítségre lenne szükségem.
Tegnap óta nem mûködik az msn- em :S azt írja , hogy sikertelen bejelentkezés a szolgáltatásba.
Hibakód: 80048820
Bõvített hibakód: 80048412
Már próbáltam lefuttatni az msn javítási cuccát, de még mindig nem jó :s
Légyszi mondjatok valamit, h mit tudnék csinálni?
kicsit idegesített h hugom megosztási mappában órákon át mixeket küldözgetett át
.: mobilize.hu :.
mert pl. ezeket csak mostanában láttam
('.')
(yn)
vannak még ilyen "titkos" szmájlök amik nincsenek a listán rajta?
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha ujjra telepítem a windowst és a wlm-t is akkor a partner megjegyzéshez beírt szöveg az elfog veszni vagy az nem a gépen tárolódik?
Az asszony gépére rámászott az 4596-ban említett vírus, sajna megnyitotta és azóta üziket küld mindenkinek , mivel tudom leszedni? Már sokat gugliztam, de semmi érdemlegeset nem találtam, itt az Sg-n meg elég segítõkész emberkék mozognak! Köszi elõre is, ha tud vki segíteni!
Lehet mar fordultak hozzatok ezzel a problemaval, de ha nem problema nem bongeszem vegig az egesz forumot. Szal az a szitu, hogy ha megvaltoztatom a nevemet vagy a szemelyes uzenetemet vagy csak szimplan allapotot akarok valtani folyton ki kell jelentkeznem es vissza. Szoval nem tudok semmit sem modositani anelkul h ne kene reloginolni..Valaki talalkozott mar ezzel? Ha igen, mi a megoldas? mert elegge idegesito. elore is thx a valaszt.
na és ezzel elõrébb vagyunk ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!