Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi56
cs all nincs olyan valami a wlm-hez amivel látjuk a rejtve kapcsolódott partnereket?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Benny04
pedig nem volt.
írtam neki, de nem írt vissza.

Be van az jelentkezve, csak rejvte kapcsolódik
Tigristank
Én már egyszer megnyitottam. Semmi különös nincs benne, csupán az van, amit SimaSuna mondott. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Benny04
képt! 😄

SimaSuna
ez 1 link...kéri a neved és a jelszavad...
beirod..kampeca a zemesenednek..
Fabio Capello
faxom se tudja, itt már van olyan ami a linkre rányomva kapásból aktivizálja magát

Benny04
miért?
ha rákattintasz, úgyse lesz elõször semmi sem szvsz...
biztos rákérdez, hogy le szeretnéd-e tölteni azt a fájlt, és miután megnyitod, utána fertõzi meg a gépt, nem?

Fabio Capello
nemhát 😄 jobb befosni mint bevállalni 😄

Benny04
nemmered 😄

Fabio Capello
énis kapom most sorjába, nemmegnyit 😄

Benny04
http://felhasználónév.t0nez.info
Egy gyerek most küldte, oszt nem is van bejelentkezve 😮

Benny04
na akkor mi a szkript neve 😊

akyyy
stem fent van valami szmájli center vagynemtom szkript, rossz pls, stb.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
nem kell hozá discovery😄 elég egy szmájliberakós progi vagy nemis tudm, régen foglakoztam vele. azzl se tuddta tõlem lelopni senki a szmájikat😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SimaSuna
WLM verzió?
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy amikor bebootol win akkor faszán bejelentkezik az msn, aztán egyszercsak így fehérre fagy az ablak, onnantól akárhányszor újraindítom a bejelentkezésig fasza, aztán megint ez a fehérség jön elõ, addig így megy ez amíg nem restartolom a gépet, és nemtudom mi okozhatja ezt. kb 2 hete telepítettem újra a windowst, elötte ugyanez a verzió volt fent és minden frankón futott, ha tudtok vlamait erre légyszives írjatok.
Petka
Akkor meg lehet, hogy nála van router vagy tûzfal hiba...

Insomnia93
router-em nincsen... 😛
am meg csak egy embernél baszakszik azért kérdezztem hogy hát hogyha tudjátok h mi a bibi... na de mind1 azért köszi a help-et...

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

Petka
Tûzfal vagy router beállítás hiba? <#nemtudom>

Insomnia93
sorry de nem vok hülye ( ANNYIRA ) erre azért én is rájöttem de nekem behozz a cam-ot az ö kamerjánál meg kiirja h : webcamera betöltése és csak probálkozik aztán kb 1 perc mulva pedig bezárja ( tehát nem bir '' csatlakozzni'' ez mért van? XD elöre is köszi a help-et remélem megértettétek h mi a problem 😄 xDD

Fabio Capello
hamár kamerák:

eddig minden további nélkül mûködött a cam az egyik ismerõsömmel, de mostanában mikor csatlakozna, kékhalállal kampec. semmi változtatás nem történt a gépen, úgyhogy tétlenül állok a dolgok elõtt... :S

autoszimulator
neki is küldenie kell ,és neked elfogadni

.: mobilize.hu :.

Insomnia93
csö all

valaki nem tudja hogy miért van az hogy cam-ozásnál csak ugy müködik h ha videohivást csinálok ha sima kép küldéssnél csak az én cam-om jön be a másik félnél pedig nem hozza be....

Benny04
én se...

szucsy89
ezt nem is tudtam😄
Benny04
köszi 😄

LoDMaSt
Mintha discoveryben lenne ijen funkció, hogy nem engedi, hogy más elmentse a hangulatjeleid, kérd el tõle 😄

@ Hellomarci

Benny04
Sziasztok!
Van egy ismerõsöm, akitõl nem tudom lementeni a hangulatjeleit. Amikor jobbegérgombbal rákattintok, akkor nincs ott az, hogy "Hozzáadás".
Miért van ez?

Gyocsika
Hali!!

Nagy segítségre lenne szükségem.
Tegnap óta nem mûködik az msn- em :S azt írja , hogy sikertelen bejelentkezés a szolgáltatásba.

Hibakód: 80048820
Bõvített hibakód: 80048412

Már próbáltam lefuttatni az msn javítási cuccát, de még mindig nem jó :s

Légyszi mondjatok valamit, h mit tudnék csinálni?

Kenny85
ahh köszönöm szépen
kicsit idegesített h hugom megosztási mappában órákon át mixeket küldözgetett át

autoszimulator
Kenny85
hi
tudja valaki h megosztási mappa melyik porton müködik?

[HUN]FaTaL
ez jó, nem is ismertem😊

http://goo.gl/gd6Zi5

akk jó kösz.

tigeroo
amugy milyen beépített smiley-k vannak msn-ben?

mert pl. ezeket csak mostanában láttam
('.')
(yn)
vannak még ilyen "titkos" szmájlök amik nincsenek a listán rajta?
[HUN]FaTaL
Elméletileg már a szerveren tárolódik, legalábbis bárhova megyek megjegyzi😊 Notebookon is azt mutatja amit elõtte asztalin beírtam.

Hello
Ha ujjra telepítem a windowst és a wlm-t is akkor a partner megjegyzéshez beírt szöveg az elfog veszni vagy az nem a gépen tárolódik?

SimaSuna
format c:

vagy Spyware termintor,
CCleaner
Sziasztok!

Az asszony gépére rámászott az 4596-ban említett vírus, sajna megnyitotta és azóta üziket küld mindenkinek , mivel tudom leszedni? Már sokat gugliztam, de semmi érdemlegeset nem találtam, itt az Sg-n meg elég segítõkész emberkék mozognak! Köszi elõre is, ha tud vki segíteni!
Garyskillz
szep estet mindenkinek!
Lehet mar fordultak hozzatok ezzel a problemaval, de ha nem problema nem bongeszem vegig az egesz forumot. Szal az a szitu, hogy ha megvaltoztatom a nevemet vagy a szemelyes uzenetemet vagy csak szimplan allapotot akarok valtani folyton ki kell jelentkeznem es vissza. Szoval nem tudok semmit sem modositani anelkul h ne kene reloginolni..Valaki talalkozott mar ezzel? Ha igen, mi a megoldas? mert elegge idegesito. elore is thx a valaszt.

szucsy89
jaja valaki tuti megcsinálta volna, én is ezen gondolkoztam😊
[HUN]FaTaL
Programozd le😄 Ha meg lehetne oldani, szerintem már rég lenne ilyen progi😊

szucsy89
xD
Petka
Megpingeled az embert azt ha visszajelez, akkor fent van 😄

szucsy89
remek

nem lettünk elõrébb
bertino
remek

na és ezzel elõrébb vagyunk ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szucsy89
pedig lehetne
autoszimulator
van

.: mobilize.hu :.

Fabio Capello
Asszem nem elég a 16os betûméret, minimum 24-el kéne kiírni hogy

NINCS!