13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6342 Tárgytalan. Előbb kérdeztem, mint kerestem:D -
#6341 Merről lehet lekapni az új betahoz való plust? -
Meshe #6340 Üdvözlet!
A 8.5 Live Messengert próbálom telepíteni de néhány másodperc után leáll, és a böngészőben egy üzenet jelenik meg hogyx nem tudott cdatlakozni a g.live.com helyhez. Többször is próbáltam már de mindig ezt csinálja. Van esezleg ötlete valakinek?
Köszi. -
#6339 én mondjuk a rezgést letiltottam, msn legidegesítőbb tulajdonsága szvsz
viszont filmnézés közben hangküldés alap, jól megijedtem már párszor én is -
#6338 az holnap lesz csak -
#6337 és minus? :D -
#6336 van plus -
#6335 hejesen beszélsz :)
tudom h így kell írni... :D -
#6334 hát "ijen" az tényleg nincs, de ilyen se :D -
#6333 de van látod :DDDDD
erre már innom kellet 2 üveg sört,mert nem birtam volna... -
#6332 olvass vissza ember....ijen nincs...
-
#6331 Se az ujj se az újjhoz nincs, de még az újhoz se.. -
ricsa008 #6330 az újj msn-hez van már plus? én leszedtem a 4.70 es és 4.79-es verziót de nincs változás -
#6329 Nincs mit :) Biztos van rá progi, én nem használom a szmájlikat máshol így csak ki, meg visszamásolni szoktam őket egy esetleges winreinstall esetén :D -
#6328 Áááá tenksz :D -
#6327 És ha ég a ház? :D -
Myron #6326 ja az ilyenek kapják be
meg azok is akik hajnali 8-kor hívnak telefonon. meg se nézem kiaz, kikapom az aksit a telóból, az a leggyorsabb... engem ne keltsen fel senki semmiért se ha alszok -
#6325 meg hangot küld...hááááát..ki van nagybetükkel irva h AWAY
nézem a filmet / youtube listát hallgatom csutka hangerőn...
erre szószparkos benyögés...
mondom mivan?...jövök géphez..erre MSN.. -
#6324 és rezeg
ismétlem REZEG -
#6323 én azt nem szeretem ebbe az egészbe h:
NINCS GÉPNÉLbe vagyok..erre a tagok belépnek..
szia vagy?
ki van írva h NEMITT...erre megint beír...
mikor meg ráirok h cseszdmeg elfoglalt vagyok akkor nekem ne sértődögessen be.,..ijenekkel úgy fel tud húzni némelyik ember :) -
#6322 kinek mi, de én pl nem azt szoktam kiírni, de ha te igen, akkor igen, pl az is hiányzik belőle
aki meg a személyes üzenetébe, vagy a nevébe irja bele hogy hol van, majd szerkesztgeti, az meg szerintem nagyobb száni, mint aminek te tartod azt, hogy hiányzik ez a két gombbal megoldható művelet -
Myron #6321 én a pancsi állapotot hiányolom! -
#6320 Húha, beírod neved mellé kommentbe... De tényleg, de rossz, nincsen "elmentem szarni" állapot se. pff-.- -
Myron #6319 és most mit csinálsz? -
#6318 Vissza is raktam a 8.5-öt:P -
#6317 ez de szar, nem lehet megadni nem vagyok a gépnél állapotnál semmi bővebbet -.- -
#6316 semmi, csak helyesírási szempontból az a mondatod sem volt tökéletes.. mind1. -
#6315 letöltöttem a 2009-es verziót XPSP3 van fent de belépek 10s-en belül hibaüzenet:Windows Live Communications platform mi lehet a baj? -
#6314 hozzáadod a szmájlit sajátnak, aztán c:\documents and settings\felhasználónév\local settings\application data\microsoft\messenger\emailcím\objectstore\customemoticons mappában van az összes szmájli. (Vista alatt C:\users\felhasználónév\appdata\local\messenger\emailcím\objectstore\customemoticons)
Itt tárolja hülye névvel és kiterjesztéssel a hozzáadott szmájlikat, megkeresheted. De kimásolva és winreinstall után visszatéve a fájlokat, az összes szmájlid ott lesz, a hozzárendelt paranccsal. -
#6313 Jaja, azok nem mozognak -
#6312 nem mozognak azok -
Boroskóla #6311 Ha van fönn MSN plus és logolod a beszélgetéseket akkor az lementi automatikusan.
5c0rp330n miért is ? -
#6310 vannak msn smiley backup programok, amik kimentik gif-ként -
#6309 szerintem nem, pedig nagyon rádférne ahogy látom :) -
#6308 Valaki tudna olyanban segíteni,hogy amiket küldenek smiley-kat,valahogy a gépre is letudjam menteni??! Próbáltam Photoshopba beilleszteni,csak úgy nem mozognak :\ Előre is thx. -
Boroskóla #6307 Üdv MSN re létezik valamilyen helyesirás ellenőrző program ??? -
#6306 Alattad az egész oldal erről szól -.-" -
#6305 miért kinoztok minket ? miért ? MIÉRT ? -
#6304 -
#6303 ecsém..előbb írták le...olvass vissza :)