13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• denjin
    és ha uninstall teljesen mindent és újra rakod?

kiváncsi vagyok a skyppal mi lesz ezek után... remélem kiadnak valami fészbukmentes normális kb 8.5ös messengerre emlékeztető valamit mert ezek nagyon szarok.. az volt az utolsó értékelhető verzió
  • [HUN]FaTaL
    Válts kompakt nézetre és húzd összébb az ablakot, hogy csak 1 oszlop férjen el.

#12733: Azt hiszem már nem lehet kikapcsolni, ha csak a plusban nem, azt most nem néztem. Nem az eltelt időt nézi, hanem az egymás után küldött üzeneteid összevonja. Speciel ez volt az a funkció a 2009-ben aminek a legjobban örültem, végre nem bassza tele a képernyőt "xy says" üzenetekkel, nem foglal felesleges helyet.
  • biomage
    visszarakva :)

és megmaradt a legidegesítőbb dolog, összevonja az üzeneteket, van idő kiírás de ami abban a percben írtam, azt egybe rakja, tudom valami opció lesz ez de nem találom sehol :(
  • denjin
    tedd vissza a2009et:) a 11 egy trágya
  • biomage
    ott volt eddig is, és 2011 messenger van fel
  • denjin
    válts kompakt nézetre
  • biomage
    remélem valaki tud segíteni :)
    Új windows 7 új messenger új rendezés az online neveknél, eddig függőleges most vízszintes :D, mit csináljak? :)
  • denjin
    :S hát most ahhoz őszintén szólva nincs kedvem, de fogalmam sincs mi csinálja ezt már mindenféle módba futtattam mindenféle driverrel, msgplussal, anélkül, témával témanélkül és nem akarja az igazságot...
  • donhellner #12727
    Nekem mintha lett volna ilyen problémám, s ha jól emlékszem, csak új rendszer rakás oldotta meg a problémát, de megmondom őszintén, hogy ebben sem vagyok biztos.
  • denjin
    senkinek nicns ötlete mert nagyon frusztrál a dolog... az okozhatja h visszavettem a 20% sávszél lefoglalást a windóztol?
  • tigeroo
    üzenetnapló megnyitást nemlehet valahogy letiltani? lassú a gépem és néha ha ismerősre kattintok én nemtudom miért de beszokta hozni (olyan 20ból 1x) és olyankor kifagy az msn...

megoldást tudtok erre?
  • denjin
    Sziasztok. Meg tudja valaki mondani hogy miért nem látom a saját kamképem videohívás közbe? a partnert látom, ő is lát engem, viszont én a saját kam képem helyett csak áthuzott kamera képét látom, mintha nem is lenne kamom..

2009es messengert használok 14.0.8117.416os verziójut konkrétan, windows 7en vista komp. módba mert már megszoktam h az óra melett figyel a kis ikonja. a kam egy beépített acer crystal eye webcam. mindenféle drivert próbáltam már, vistásat win 7eset (suyin bison chycony) illetve ezek sztem csak a programot telepítik, magát az illesztőprogramot megtalálja a gép a c:-n. meg messenger plus van még telepítve. valakinek valami ötlet? a 2011esel máködik rendesen de ott asszem új tömörítésí mód van és nagyon kockás képet ad csak a kam, meg amugy se tetszik. a 8.5ös volt a legjobb verzió, a többi azóta sajnos visszalépés csak.
  • janihunk
    Köszi.
  • KaBuTo666
    Jah, azóta már a 99%-os jött ki.

Itt letöltheted.
  • janihunk
    Sziasztok van már új magyaríts fájl az MSN Plus 5-höz? Mer én vagy 3-4 hónapja töltöttem le innen egyet azóta van már új? Az enyém még csak részleges.
  • KaBuTo666
    Nem örülök neki...az új verzióval megint mutatja a nevek elején végén vagy közte szereplő szín és egyéb kódokat...az előző verzióban szépen mutatta a színes neveket stb...hurrá így aztán igazodjak ki...
  • donhellner #12719
    Kijött az új Messenger Plus, de ebbe még mindig külön kell bemásolni a magyar nyelvű fájlt.
  • szabii98
    bővebben?:D
  • zeli
    Plus-szal lehet ilyet.
  • szabii98
    hy!
    van olyan script, amiben betudok állítani egy adott betűt, hogy ha az írom akkor mindig a speckó karaktert írja? (:
  • akyyy
    thx
  • donhellner #12714
    http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=96877&pid=1009836#pid1009836
  • [HUN]FaTaL
    Angolul miért nem jó? Fordítsd le és akkor lesz magyar. :)
  • akyyy
    hol vana magyar plus?
  • Rotcsa
    Milyen msn ed van?
    Pár hsz-al leljebb megtalálod, amit keresel. Van egy progi, amivel vissza állíthatod.
  • Rotcsa
    Sziasztok!

Be lehet valahol állítani ebben a moslék 2011 es msn ben, h olyan legyen a begépelt betű karakterisztikája, amilyenre én akarom? A plus ban hiába állítom át....
  • gunners
    Szevasztok!
    Miért van az msn be ha valaki nekem küld egy hivatkozást és hiába kattintok rá nem akar reagálni nem nyit meg egyetlen egy böngészőt sem sőt még amikor kapok egy mail és jelzi az msn ablakba akkor azt se akarja egyetlen egy böngészővel sem megnyitni. Segítsetek köszi .
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom Win7 és ez a szar a program filesba akar irogatni? Csak tippelek, de próbáld meg, hogy rendszergazdaként indítod a WLMet.
  • meszimate
    sziasztok!
    Lenne egy problémám és remélem tudtok benne segíteni.
    MSN 2011 és Plus 5-öm van
    új témát szeretnék felrakni hozzá viszont mindig ezt a hibaüzenetet kapom:

Hiba: a téma célkönyvtárát nem lehet létrehozni

Van vkinek megoldása erre?
    köszi
  • allock #12706
    7,5 a kedvencem nekem is
  • myvalentin
    Van is mitől félned. Undorító. Ne töltsétek le.

Live előtt volt a 7.5. Na az még Messenger volt. Annyi a különbség a mostaniban, hogy 18szor több memóriát zabál. Miért? A Q reklámok miatt. Régen nem volt reklám, de nem evett ennyit. A mostani messenger sem tud többet, mint a régi, csak beleépítették az MSN pluszt. Lefagy, frissítésért rinyál nap, mint nap, és lopja az adataidat.

Akkor estem pofára, amikor googlel megtaláltam a neten a beszélgetéseimet a messenger egyik legmélyebb webmappájában.

Már egy ideje nem frissítettem, de még mindig működik. fuj
  • baajos
    Én a 2011 Build:15.4.3508.1109 -es verziót használom és nincs vele gond. Nem tudom van e újabb és az jobb-e, de már félek. ;)
  • berczely
    Sziasztok!

Mióta bekötötték a Diginetet azóta nem jó az MSN!Random lefagy, de durván! Ráklikkelek valakire és félórát várok még bejön az ablaka ha rámírnak lefagy az egész program.
    Mi a fenétől lehet ez? Már újra raktam a Windows-t is hátha, de ugyan úgy fagyogat!
  • allock #12702
    hm, miért van az, hogy nem jelenít meg semmilyen berakott képet az msn?
    újraindítottam már 3x de mindenkinél csak a kis szürke bábú látszik
  • szabii98
    faxom ezekbe a kurva vírusokba!
    ha valamelyikőtök ilyen facebook képes linket talál NE NYISSA MEG NERT VÍRUS!
    olyan mint a többi, autómatán küldi...
  • [HUN]FaTaL
    IEből tedd az activex-es flash playert és jó lesz.
  • Rotcsa
    Ha a kérdéskor rákattintok, hogy telepítse a flash playert, akkor bejön egy oldal, amin lényegében valami be nem töltött tartalomról való page do not exit üzenet van, ha jól emlékszem. EGy adobe-os oldal.
  • Rotcsa
    Nekem is ez a problémám!
    Induláskor mindíg kiírja, hogy windows msn live beli tartalom megjelenítéséhez tepepítenem kell az adobe flash player legújabb veruióját, amit már feltettem pedig.

Ha meg kapok vagy küldök egy linket, akkor megpróbálja lejátszani a videót a beszélgetőablakban, de nem tudja és leáll, kilép.
  • Bucsek
    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, valamiért a windows live email kliense nem működik nekem :\ eddig minden oké volt, de kiír mindenfajta hibakódot amiről lövésem sincs. utolsó levelem: 2011.05.06-n jött, vagyis et mentette le a live mail, a hotmail.com-ra beélpve böngészőből simán megy minden, nincs para, de valahogy nem működik ez az email kliens, nem szeretnék cserélni, de valami miatt tuti van baja :(
    itt 1 kép, hogy mit ír ki, tehát rámegyek a küldés/fogadásra és behozza ezt a marhaságot:

remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm :)
  • Balázs 17
    Hi

már qrvára idegesít, ha valami linket kapok, az MSN magától kinagyítja a beszélgető ablakba, ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
    kösz