13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Jim Morrison
    az nem :/
  • bertino
    keves a geped hozza :)
  • Jim Morrison
    miért nem játssza le nekem a mozgó gifeket az msn ? :O
  • once
    Valaki nem tudna nekem segíteni ebben? Nem tudom használni egyáltalán így az msn-t. A windowst nem akarom újra rakni csak e-miatt. Valahogy törölnöm kellene az előző windows live fájlokat,a regisztrációs adatbázisból is meg mindenhonnan de nem tudom hogyan kell, hogy újra fel tudjam telepíteni. A CCleanert is használtam már...
  • Orionk
    egészen véletlenül megtaláltam a problémát.
    utálom az ilyen apró kis problémákat.

Az internet explorer átállt offline módba. Vissza kellett állítani, online módba.

Az érdekes dolog az, hogy nem is használom egáyltalán az internet explorer-t.
  • Orionk
    Sziasztok !

Segítséget kérnék szépen.

Előtörténet:
    A lakásban van egy wifi router, és azt osztja szét 3 számgép felé a bejövő LAN kábeles netet. 2 számgép LAN kábellel kapja a netet, egy pedig wifi-n. Én LAN kábelen kapom.

Probléma:
    Internet van is még most is. Viszont szó szerint egyik pillanatról a másikra nem tudok belépni Windows Live Messenger programba, mert EZ JÖN KI HIBA KÉNT
    Ugyanígy egyik pillanatróla másikra nem működik a GMAIL NOTIFIER kis programom sem, ami a GMAIL es leveleket tudja ellenőrizni.

Minden egyéb esetben jól működik az internet, csak ez a két program nem lép be.

Lakótársam viszont, aki wifi-n használja a netet, neki ez a két program is működik.

Ja, és egy éve van nálunk ez az internetezési rendszer, és eddig nem volt ilyen probléma.

köszi szépen, a segítséget.
  • once
    Üdv!
    Már egy jó ideje hogy nem tudom feltelepíteni az msn-t.( így a digsbyt használom,de az nincs olyan jó) A 2011-es volt fent a gépen de az vacakolt,így próbáltam letörölni,félig-meddig sikerült csak,mivel akárhányszor újra akarom telepíteni azt írja ki hogy az alábbi programok telepítve vannak(Windows Live Essentials 2011-es hülyeségek) köztük van az msn is. Nade abszolut nem tudom megnyitni, azt se tudom h hol van a gépemen. Hogyan tudok felrakni egy régebbi msn verziót? Ha fel akarom telepíteni ezt az ablakot hozza fel:
    http://blobs.ge.tt/3Vd8dRq/msn.e.PNG?tick=1&
    sig=-S_xshZO5j_TbtDw_tOTHMIJV6Jg47UIIGk
    Köszönöm a segítséget!
  • Firerock
    kössz!
  • [HUN]FaTaL
    Beállításokban kapcsold ki, hogy teljes képernyős alkalmazás esetén tegye elfoglaltba.
  • Firerock
    Sziasztok!
    Megoldható valahogy hogyha játszok akkor ne váltson át automatikusan Elfoglaltba?
    Üdv.
  • Rotcsa
    Ó, hogy az a ......

Köszi! :D
  • [HUN]FaTaL
    ?

Belekattintasz a szerkesztőbe és nyomsz egy entert.
  • Rotcsa
    szasztok! hogy tudom az új msn ben a nevem mellé írt szöveges üzenetet törölni?
    sehogy se megy!
  • bertino
    ez egy uj ficsor, ami teszteles alatt all.
  • Mardel
    Nekem olyan van hogy felvettem valakit ő is felvett, de sosem látjuk egymást.
    És nem is tiltottuk a másikat.
  • Soulstorm
    Úgylátom, hogy ez globális probléma.. :)
    Nekem is ugyanaz a 80048 blabla hibaüzenet van mindig, telepítésnél.
    De addig is: Alternatíva
  • Rotyoka
    2011 es wlm nél mi ez a hiba? 80048439

Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele
  • sznus
    WLM 2011 csinált már valakinek olyat, hogy a 2. beszélgetőablak előhozásakor kifagy? Bármelyik partnerre megyek ez van! :S
  • Smicy2
    nekem is baszakodik pár napja ( 8.5 )
    hibakód: 800401f3
    találtam hozzá leírást, de azzal se lett jó
  • FRe4k
    hiba

bocs, a kép lemaradt :)
  • FRe4k
    Hali!

Pár napja ez a hibaüzenet fogad mikor be akarok lépni az msn-be :

Ha rákattintok akkor működik, de ha valakinek írni akarok , akkor is kijön ez az ablak :S

Valaki tud erre megoldást?
  • Soulstorm
    Sziasztok!
    MSN problémával kapcsolatban kérnék tőletek segítséget.
    Egyszerűen egyik napról a másikra nem engedte elindítani az MSN-t (akkor még runtime error-t írt ki).
    Most meg már feltelepíteni se tudom, pedig nem csináltam semmi olyat, ami ezt gátolhatta volna.. -_-
    Már kipróbáltam minden lehetséges dolgot guglin keresztül és saját tapasztalatból, kézileg is próbáltam kitörölni + még a hibakódra is rákerestem de semmi.
    Tehát ezt írja ki mindig az install végén az MSN Live 2011 (09/10-el is kipróbáltam de ugyanaz):
    Imagehack-re feltöltött kép
    A poén még az is, hogy a 09/10-es msn verzióknál install előtt kiírja, hogy zárjak be mindenfajta programot (explorer, hálózati kapcsolatok, stb dolgokat, amit ugye nem is kéne), ezt még az életben nem hozta ki nekem soha. biggrin.gif
    Esetleg az Advenced System Care nevű takarító programnak ehez köze lehet?
    Továbbá Games for Windows Live-nál is hasonló a szitu ha felakarom telepíteni, csak ott mindig azt írja, hogy már fent van és közben pedig nincs is.. :)
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • donhellner #12673
    Köszi, de már megvagyok nélküle is :) évekig használtam és már rájöttem, hogy elég csak az msn plus is kiegészítőnek.
  • Rotyoka
    Beírod, a program nevét + a verziószámot és hozzáteszed paid crack és asszem 2. linken ott is lesz egy fórumra linkelve, csak regelned kell
  • donhellner #12671
    Én csak az ingyenest próbáltam, de nekem az új msnnel nem működött. elindult de nem működtek a funkciók. Csak a korábbi 2009es msnnel működik. De rájöttem, hogy jobban idegesít a today felugrása mint a maga program szolgáltatásának hasznossága :)
  • Rotyoka
    Hm közben találtam linket.

Nekem úgy néz ki működik, bár elméletben a Paid pre cracked verziót tettem fel, ki is tudom kapcsolni a Today-t, de gépresi után visszaállítja magát, vagyis olyan mintha nem mentette volna el
  • donhellner #12669
    Neked működik rendesen az új msnnel az új discovery? nekem rohadtul nem akart működni egyik funkciója sem.
  • Rotyoka
    Valaki esetleg nem tud a 2011 es Msn hez való Messenger Discovery -hez valami cracket vagy a fizetős verzióhoz letöltő linket? (persze fizetés nélkül ;)

Ami zavar az a folyamatosan felugráló Messenger Discovery Today őrület
  • [HUN]FaTaL
    96x96 asszem.
  • Firerock
    meg tudná valaki mondani hogy mi a mérete az msn avatarnak?
  • donhellner #12665
    Ezt ismertem, azt hittem, esetleg vmi másik beállításra gondolsz, azért köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Belépsz weben a liveba és beállítod a jogosultságokat.
  • donhellner #12663
    Hogy kell ? engem érdekelne
  • Peetboy
    Közben rájöttem 2 hónap alatt, hogy lehet megcsinálni, hogy mások ne lássák az MSN weben, kik az ismerőseim, akik fent vannak a listámon.
  • andersh
    vagy ki = fagy ki
  • andersh
    nekem 8.1 nem vagy ki ha sokan vannak a csoportosban akkor sem, meg ha behívok akkor sem

viszont nagy ritkán 1-2 hetente egyszer gondol egyet és 1 pillanat alatt terminálódik az exéje.
    de az is csak ha használom, akkor meg észreveszem.
  • Flamer
    #12657: enmeg 8.5 es zsir.
    egyeduli gond vele hogy kifagy amikor sok embert hivsz be csoportba. illetve akkoris ha +1et.. gaz. ezert akartam megnezni ujat .. felkurni vmwarre:D de nemjo.
  • Jim Morrison
    :D
  • andersh
    egyiket se kell, resource hackerrel átírod az exe-ben a verziószámot
    én 8.1-et használok de 25.0-ra van átírva
  • sajtburger
    valaki tud egy olyan korábbi verziót, amit nem kell mindenképpen frissíteni? :S Ez az új igen tré..