A Wikipedia majdnem olyan pontos, mint az Encyclopaedia Britannica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nagyon komoly dolog ez a wikipedia minden kérdésre talál valami választ, és nem is akármilyen választ 😊
Nagyon hasznos, bár én még mindíg az angol verzióját használom, mert a magyarból még nagyon sok minden hiányzik.
Nagyon hasznos, bár én még mindíg az angol verzióját használom, mert a magyarból még nagyon sok minden hiányzik.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én is eléggé rászoktam az angolra.
Marha jó dolog hogy ha pl. kíváncsi vagyok hogy mi az a dongle védelem akkor rögtön megtudom két oldalon, aztán mivel mégis meg tudták törni inkább megnézem mi az az aftertouch a midibillentyûzeteknél <#smile>#smile>
Marha jó dolog hogy ha pl. kíváncsi vagyok hogy mi az a dongle védelem akkor rögtön megtudom két oldalon, aztán mivel mégis meg tudták törni inkább megnézem mi az az aftertouch a midibillentyûzeteknél <#smile>#smile>
Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)
Ah, majd valaki biztos kitalálja, hogy korlátozni kell a megnézhetõ dolgokat, mer ha valaki már 18 éves kora elõtt is érdeklõdik a tudomány iránt, a wiki-n jó sok puncit láthat 😄
lol 😄
lol 😄
10 fele ember letezik: aki ismeri a binaris szamrendszert, es aki nem.
Nagyon yo dolg, bár ritkán használom, viszont a cikkíró megtanulhatna magyarul.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hát nem tudom, szerintem az a 42 bejegyzés a sokezerhez képest túl kicsi minta ahhoz, hogy átfogó képet kapjunk az egészrõl... Dehát õk tudják...
nekem a wikipedia mindig is hasznosnak bizonylult. amikor még csak német nyelven létezett, már akkor is tökéletesen megfelelt számomra. a magyar meg a többi nyelvre lefordítása, ez már csak a hab a tortán 😄
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.