Monty Python: Gyalog Galopp

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Most nézem csak, hogy nem helyesen idéztél. Rosszallóan kell ciccegjek... <#idiota>

Helyesen: "Egy szép napon ez mind a tiéd lesz, fiam!" <#nezze>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
és az enyveskezû használtautó-nepperekrõl még nem is beszéltünk!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Már évek óta nem nézek német nyelvû adót,
anno az X-akták betették a kertajtót 😄D

Bár ez off, de nézett már valaki Columbot németen? ISzonyatosan nincs eltalálva a hang...

Hogy on is legyek, megvan valakinek az extrás DVD? Súlyosak sa szinkronok 😊

Hörcsög volt az a jó apád, és az anyád fókabajszúúú ganajtúró!

apocalypse0
Hova mentek hülyék?
Hülye angolok! Angol hülyék!

apocalypse

B0B0
Lehet, hogy már volt:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
gz8
Vén hüje buzeráns! Így hiába izgattál fel! <#idiota>

gz8
Teljesen jogos, hogy a magyar szinkron világbajnok! <#taps>
A Frédi és Béni sorozat szinkronizálásában segítettünk a hollandoknak, németeknek, meg ha valaki anno nézte az X-aktákat, azért Scully magyar hangja, hát, öööö <#szeret>, szóval enyhén erotikussá tette a csajt, jóllehet az eredeti hang nem egy nagy was ist das.

off
A legjobb a német X-akták.
Mély hang:
- Verdammt!
Majdnem ugyanolyan mély hang:
- Ja Muldär?

Kifejezéstelen, steril, majdhogynem basszus hangfekvés mind Muldernél, mind Scullynál. Ha becsukott szemmel hallgatja valaki a párbeszédet a név kimondása elõttig, meg nem mondaná, hogy melyik szereplõ szólalt meg.
Német szinkron SUXXXXXX! <#falbav>

on

Jaj, csak most kerültem ide 😊 Mekkora ez a film! Ahogy Galla is mondta, "az emberi kultúra csúcsa", és ezzel mélységesen egyetértek.

A nyúlon túl??? <#nevetes1>
jó kis szó....

Loál János
Valahol megvan a forgatókönyv, ott NPTANG-ot írtak. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

a magyar szinkron világbajnok!! és minden nemben, rajzfilmtõl a dok'filmek narrátorkodásáig!!

mondjuk a gyalog galoppban is jó, hogy töknek fordították a kókuszdiót, de így magyar nyelvben poénosabb...

"uygan már hisz a szolgád két kókuszdióval produkálja a lódobogsát...áááá

tökkel télleg jobb

gz8
ekieki-VAPANG 😊)

Az angol eredetiben az it az, amit nem szabad kimondani, de nem lehet minden poént ugyanúgy átültetni.
Láttam az angol eredetit is jópárszor, a magyart se kétszer, amondó vagyok, hogy van, ami az egyik, van, amelyik a másik nyelven viccesebb (mindazonáltal a magyar szinkron sokat dobott az amúgy is fetrengtetõs humoron).

Ramore
Melyik a kedvenc színem?
....mi már nem vagyunk lovagok akik NIt mondanak... mi már lovagok vagyunk akik azt mondják EKIEKI-ekieki-LABANG..... jó kis szó mi ?!?!

(csak amikor elkezdik NI lovagjai, hogy " - ne mond ki!!....ááá ki mondta.... megint kimondta....
akkor a magyarok szinkronizáltak félre valamit, mint pl a tököt, vagy ott tényleg nincs semmit szó amit vlójában kimondtak....hmmm)

gz8
MUHAHAHAHA!

Kár, hogy az Örök Kárhozat Szakadékába zuhanó szmájli nincs... <#wilting>

AZT HONNAN TUDJAM ???

<#bdead>

gz8
Így van 😊)

Anno a Frédi és Béni szinkronizálásához is a magyar szakikat hívták a holland és német tévések.

A mai nap kérdése: micsoda Srí Lanka fõvárosa? <#ravasz1>

apocalypse0
a magyarhangok ís nagyon el vannak találva

apocalypse

LiPTON
tipikus angol humor... de vannak rohadt jó részek:

KÖTELEZÕ DARAB!!!

Black Hawk
-Verjük át azzal,hogy még messzebb futunk.
-Te hallgass és válts gatyát!

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
na és akkor mivan.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

visszatérvén a TÖKÖKRE.

Akkor útólag elnézést kérek a német fordítóktól, mert az eredti angolban is kókuszdió van és nem tök...

Valóüszínûleg akkor az afrikai fecske is kókuszdiót cipel a magyartól eltérõ változatokban.

Mindegy.... röhögök mind2õn

Loál János
Sejtettem, hogy ez is idézgetõs topik lesz. <#gonosz3>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

gz8
... s midõn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen...

Az ötöt szádra ne vedd...<#ejnye1>

Egy háború vessen véget az összesnek...

Black Hawk
-És mit csinál lerágja a seggünket?
-Vigyázz ha meghág nem lessz ekkora pofád!

Voltan
-Vén hülye buzeráns!
-MII?
-Hiába izgattál fel!
-Ez nem közönséges nyúl!
-Na persze.
-Akkorát ugrik mint egy... nézd a lábát, mekkora!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

gz8
A Halál Hídjánál:
- Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?
- Az attól függ. Afrikai vagy európai fecske?
- Aaaa... aaaazt nem tudom...

WEÁÁÁNGG!

<#vigyor1>

gz8
- Látták, hogy elnyomott?

gz8
Mekkora? <#idiota>
Kissé off... <#taps>

Artúr és hû szolgája

...a lényegre testvér

Nem...A KÉK!!!

..micsoda hisztérikus idõjárás!

<#idiota>

Black Hawk
És az Eric a viking?
az mekkora már?

CattiBrie
((igazából én jobbszeretem a Blájent))

[/spam]&#8482;

Black Hawk
Valahol biztos 😊.
Nekem DVD-n van meg csak sajna nem eredeti.😞

apocalypse0
Bezony!
Én pont tegnap vettem meg a duplalemezes extra változatát!
Media Markt-ban 2500.-ért lehet kapni
Rohadt zsír

apocalypse

mrwhite
Esetleg tudja valaki hogy eme mûremek kereskedelemben kapható-e?

HOZZÁTOK LAVEST !!!

<#lama>

többek között: "A lényegre tesvér"...

bigapó
nekem is talán ez tetszik legjobban😊)) de egyébként bármelyiket mondjátok, jókat röhögök, mert feltörnek az emlékek😄DD
mikor gimibe végzõs voltam, akkor diákigazgató-választáson az évfolyamtársaim (a bések😊) megcsináltak egy rövidebb és a kevés díszletet igénylõ változatot. a "legpojénosabb" részeket tették bele. megvan videón is😊) ez is meg a film is😊))
mikor depis vagyok, csak elõveszem és röhögök...

The Matrix has you...

cenobite
Engem gyíkká változtatott.... De már elmúlt... <#vigyor3><#vigyor3>

gamertag: kenobita

B0B0
-Na fiam, menj és csapd le a fejét!
-Egy nyúlpörkölt rendel!

😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

gz8
Gyümölcsevõ denevért? Az angol eredetiben tényleg fruitbats van, de az igen kiváló magyar szöveg kissé másképp hangzik.

És nem csak ez a rész, hanem az általad idézett szent kézigránátos szöveg is. <#ravasz1>

Adam5
- Camelot!
- Camelot!
- Camelot!
- Csak egy makett...
<#nyes>

CattiBrie
<#eljen>

[/spam]&#8482;

GregSB

<#eplus2>

CattiBrie