WarRock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok...ujraraktam frisitettem,és nem tudom elinditani..
Addig ok,amig betölt ,de utána nem tudok továbbmenni..help...köszi
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
szánalom a köbön..<#gunyos1>#gunyos1>
http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/
A K2-tõl még nem érkezett hivatalos válasz a problémára.
@magus4884: ez nem kínai meg nem rejtjeles, csupán karakterkódolási probléma.
Ami azért érdekes, mert tagja vagyok egy külföldi klánnak, ahol vannak németek, olaszok, kanadaika, amerikaiak, van egy japán srác is, senki nem panaszkodott ilyen porblémára.
Az általad angol változatnak nevezett verziót felejtsd el, nem lesz többbé, ez az "új" War Rock ezt kell szeretni.
Jeleztem már a problémát a K2-nek, kíváncsi vagyok mikor és mit reagálnak.
Ha jól emlékszem c0llect0r néven nyomultam (lvl 15-17 körül)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Varikova: warrock.net-en bejelentkezve "submit a ticket" címszó alatt jelezheted a problémádat, vagy a War Rock hivatalos fórumon.
A HackShield minket, játékosokat véd a játék használata közben elõforduló betörési kísérletek ellen (elvileg). A hackerek és csíterek ellensége a PunkBuster.. bár az is egy szar...
http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/
ugye nem mondok újdonságot, ha kijelentem: a Hacker Shield sem ér semmit, ugyan úgy vannak hackrek. ám én hogyan tudhatom meg, hogy mi a rákért zároltak???!!! nem csináltam semmit. a p90-hez kellett volna még 300 dínár, tegnap fel akartam menni, hogy megszerváljam, erre meg sem mukkant. amikor be akartam jelentkezni nem csinált semmit. amikor fölmentem a www.warrock.net -re, és beléptem, állapotomhoz azt írta ki, hogy locked. engem egyszer már bannoltak lvl23-ról, most meg lvl14-rõl. nem akaródzik újat kezdeni és ráadásul most semmit sem tettem, csak irtottam a hackereket (simán, hack nélkül!). hol lehet beszélni ezekkel a hülyékkel?
mit csiáltatok
az uj frisitések már nem virusosak
Jó lenne, ha lépnének valamit, mert most egyáltalán nem lehet játszani!
Máskor is voltak csalók, de ami most megy az már durva.
Próbáltam játszani, de 10-bõl egyszer sem sikerült!Fullon vannak a szerverek csalókkal.Inkább nem is tolom, csakhogy a prémium meg ugye szépen lejár!
A frissítés tényleng vírusos volt, és nem véletlenül.
Ugyanis ezzel vizsgálták a meglévõ csalásokat és csalókat(kb 3300 csaló)!
Az adatgyûjtés után remélhetõleg mihamarabb kiadják az új antihack frissítést és reméljük eltünnek a csalók a nemzetközi wr-bõl is, mert koreában ezt a problémát már rég megoldották!
De jó hogy írtátok ezeket e figyelmeztetéseket de utóbbi két napba edig mindig karanténba raktam ezt a virust!Most én azt nem értem hogy én nem is heckelek de ez a program annyira jó ra sikeredet hogy engem 10perc után mindig kidob azzal az üzenttel hogy hack atack és kidob az aztalra!!Hát ilyen fos talicska programot még nem láttam,nem tudom minek kellet ezt a játékba tenni?Hogy el rontsák?Mer heckerek így is meg úgy is leszenek!ÉS én is azt vettem egyébként észre hogy sokkal több volt a hacker!😞Reménykedjünk a legjobban hogy ezt a progit nemsokára kiveszik a játékból és újra jó lesz a game!!😊Addig játszok az eredeti Stalkeromal😊