1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• syscoHUN
    Kivancsi vagyok erre a gammara en is,ha valaki tudna kuldeni +hivot nagyon [email protected]
  • george4
    ok thx
  • GodzillaHUN
    London szerveren Infantryban szinte mindig. ha kevesen vagyunk nincs saját szoba, beállunk valakikkel játszani. :)
  • george4
    Pontosan melyik serveren jatszotok?
  • GodzillaHUN
    minden este. :) én általában 18.00 után csatlakozom. gyere ha van kedved :)
  • george4
    Udv Godzilla! Mikor mecseltek?
  • GodzillaHUN
    azért szólj ha már kaptál, nehogy többen küldjenek!!
  • george4
    A www.warrock.net-en a weapons/items menu alatt levo fegyverek amik nem elerhetok mint pl: a 357 Magnum, K-2, PSG1, AK-47, AUG, M60, M134 ezek mikor lesznek elerhetok a jatekban?
  • pmatthew
    Valaki küldene nekem is egy meghívót ? Érdekelne a játék nagyon... előre is köszi
    email: [email protected]
  • Pyromax
    te a Gamestar Forumon-is szoktál lenni?
  • Garono
    Küldene valaki egy meghívót? ata.nagy[kukac]gmail.com Előre is nagyon köszönöm!
  • sgblake06
    Tudtommal nem.
  • george4
    Lehet a jatekba uj fegyvereket tenni?
  • sgblake06
    Hi! Nekem nemrégiben sikerült a War Rockot kicsit megnyomni és kiszedtem belőle egy asp-t az lesi meg, hogy érvényes-e a meghívó kódunk. De a legnagyobb gond az hogy feltűnt nekik hogy én már kb a 30. embert hívom meg a rendszerbe.
    Ennek meghálálására átépítették a rendszert és egy másik gép nézi a kódot amit nem sikerül megpiszkálni. Sajna ha sikerül valami megoldást új találnom szólok

Üdv!
  • ScarY MAN
    Nemtom kinek van meg:D en elosztogatta azt a 4et amit kaptam...
  • lord nihilus
    valaki esetleg tudna még nekem egy meghívót küldeni? nekem is volt accountom de LoMAX-hoz hasonlóan nekem is törölték :(
    igazán hálás lennék érte, előre is köszi :)
    [email protected] a címem, mégeccer köszi
  • ScarY MAN
    nekem mar nincs... sry:D
  • LoMAX
    SZiasztok!

Valaki tud adni meghívót?
    [email protected]

Régen volt egy account-om, de azt letörölték vagy mi, mert nem enged be, és tuti mindent jól adtam meg :(

előre is kösssz, aki küld ;)
  • Ark Imo
    Köszi szépen.:D
  • kery
    Ez jó :D csatkai bucsu lol, de akkor már mért nem kéred hogy húzzon elő a gömbből egy Invitation cod-ot ;)
  • zozyk
    Csukamájolaj. Tudna nekem valaki egy meghívót rezerválni? Pls pls pls...Vatikáni valutát adok érte(isten fizesse meg) + mondatok rá áldást valami cigányasszonnyal a csatkai bucsuban. :)
  • ScarY MAN
    azoknak nincs... amugy meg a warrock.net oldalon egybol kiszurnad hogy invite friend vagy mi:D de nincs...nekem meg van egy acc om... csak meg eldontom hogy odaadjam e:D mert lehet en is fogom meg hasznalni:D
  • Csuhai G
    Ha jól tudom, akkor azoknak akik most regisztráltak, nincs meghívójuk!
  • janki
    tudja vki, hogy lehet küldeni msnhivot másnak? van 1 haverom, aki szintén gémelni akar ezzel és nem tud! hogy kell küldeni meghivot?:)
  • janki
    óh köszönöm, király vagy:) hát én megprobálok bár kezdö vagyok és alig értek ehhez:) de köszönöm szépen mégeygszer:)))
  • ScarY MAN
    ennyi...elfogytak a meghivoim... jankinak ment az uccso... remelem fogtok jaccani:)
  • janki
    Szia! Köszike a tipped Csuhai G.! Scary, küldenél nekem meghívót? hálás lennék érte! [email protected] elöre is köszönöm szépen, ha tudsz küldeni! de mondjátok, ennek a játéknak mennyi az igénye? ugy tudom h ptimizálva van, azaz kevés igény, nagy grafika! de hát nekem kicsi a video karim, szal nem bizhatom el magam!
  • Csuhai G
    Heló!

Én meghívót nemtudok küldeni, de Scary szerintem tud, és fog is! :)
    Amúgy ez úgy van, hogy regisztrálsz 1 nevet, felteszed a jáékot, és amikor csatlakozni próbálsz valahova akkor kéri az User ID-t és a jelszavad, amit leregisztráltál.
  • janki
    Sziasztok! nekem is kellene 1 meghivó, de ez a warrock-ba mit kell vele csinálni? anélkül nem megy? [email protected]
    nem tudna adni vki 1 meghivót? elöre is köszönöm
  • Csuhai G
    Nagyon szépen köszönöm!
  • ScarY MAN
    nah..meghivtam 2 embert , mert jofej vaok:D --> [email protected] , [email protected]

maradt meg 2... kő valakinek?
  • janki
    sziasztok! nem értek vmit! miért kellene meghivó és hova? és mikor regelni akarok, van legfelül lyan h Invitation code! ide mit kell irni? HELP PLZ elöre is köszi
  • Ark Imo
    Hello, sajna nem ismerek senkit, aki meg tudna hívi, ezért varra kérek valakit szánjon meg és küldjön egy meghívót a [email protected] címre.
    Előre is köszönet.
  • janki
    re- még elfelejtettem:D
    mekkora gép is kell ennek a games-nek?
  • janki
    sziasztok! lenne 1 kis gondom! Invitation Code ot bekell irni, nah legalul van 1 ugyanolyan, beirtam azt a kodot felülre is és alul a bepirosozott cucc mellé!
    nah ezt irja ki hogy INVALID Invitation code, please try again! mit tegyek? nem értem, léccike segitsetek! elöre is köszi
  • kery
    Ezért most msnezni fölösleges.
    Na jó mindegy akkor várok nyilvános bétára hátha, addig nézek inkább filmeket meg sorozatokat, (SG-1,BSG,24,...)
  • Csuhai G
    Valaki pls küldjön 1 meghívót a mail címemre! [email protected]
    Előre is nagyon köszönöm!! Remélem tud valaki seíteni!
  • ScarY MAN
    En tudok jaccanani siman a nemzetkozivel:D
  • george4
    hogy lehet bekapcsolni a Fuggoleges Szinkronizalast? Thx
  • baluhun007
    ja és naon fontos dolog ha valaki tudna nekem csinálni egy nevet ami itt van néhány embernek valami progival azt naon megköszönném ez legyen a szöveg:Balu007
    előre is köszönöm remélem lessz olyan rendes emberke aki csinál ja és a [email protected] köszönöm szépen hello.