WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GodzillaHUN
Fórumunk címe, amit lentebb PyroMax barátom linkelt, megváltozott. a szolgáltató sql frissítése miatt elõzõ fórumunk kipurcant, az újat most elindítottam. nagy veszteség szerencsére nem ért, nem volt sok tartalom. a mostani sokkal jobb 😊
mindenkit szeretettel várunk. mi is szeretjük a WarRockot. 😊
segíthetnénk egymásnak a WR témákban.
címünk: www.godzilla.extra.hu

http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/

paja007
tudod te hány karakterbõl áll a koreai abc????

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

EgriAti22
nem tudtok egy olyat ahol az össze koreaia betût megtalálom és kitudom másolni szöveges formában!

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

Rapid81
Frissült a magyar WarRock oldal!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A segítség alapján már sztem vagy félszázan regeltek be, de most kicsit frissült, azonban a te problémádra neked kell megoldást találnod, valami a böngészóddel lehet esetleg, biztos, hogy IE-ben próbálod???

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tudtok segíteni? A koreai változatot próbáltam regisztrálni, de az útmutató és a valóság nincs közel. Eljutok az elsõ lépésig, majd az acceptálás már nem jön be. Mit lehet tenni? kösz a segítséget
<#violent>
Szevasztok,ha valaki tud segíteni a TS használatában kérem segítsen. Elõreis kösz KILOGYILOK
Köszi!
EgriAti22
és így elárultam hogy nem nekem kell a regisztrálás

EgriAti22
ja a Dinar a fejlõdésnél nõ 5000-el meg mecsenként is csak lassan

LasDen
Nõ.........én AK-val + MP5K-val tolom................😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mûködik az Item shop, köszi a segítséget.
Még 1 dolog
Az a dinár az nõ valamitõl?
EgriAti22
elõre is KÖSZi

EgriAti22
ja igen ha megvan a regisztrálás akkor ide írjátok a neveket :
www.egriati.gportal.hu -nak a vendégkönyvébe

EgriAti22
nekem nem megy az amit Rapid ajánlott de nam tudna valaki nekem regisztrálni mindegy milyen néven

Nem a külön szobában kell rákattintani, hanem a bal oldali menübõl kell kiválasztani.

Nekem nem aktív az Item Shop.
paja007
meg kell venni. a józsefvárosi piacon érdeklõdj 😊 vagy az item shopban 😉
egyébként semmi nem kell, csak virtuális dínár...az meg van valamennyi

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

Nagyon sok embernél látok AK47 est mi kell ahhoz hogy nekem is az legyen?
paja007
regiszráláshoz még egy kis plusz....talán...
http://www.xs4all.nl/~wjsn/korean.htm

Rapid81
Repülõgépet a wsad és az egér segítségével irányíthatsz. Titka maximum a gyakorlás. a w-vel gyorsul helinél emelkedik, s-el lassul vagy süllyed, ad - balra-jobbra, egérrel meg amerre húzod arra. Helikopternél még a space a fontos mert egyenesbevágja a koptert.
Nem teljesen cheater mentes sajnos, de a Nexon folyamatosan bannolja akik cheatelnek.
Délután, este felé, és ahol max zöld a szerver terheltésge, hogy ne legyen nagy a lag. Amúgy ha írsz privit megadhatok pár adatot, valamint ha összeismerkedünk beléphetsz a klába is.

Na ugynéz ki marad a gép.Sok erõ feszítéssel de sikerült köszi szépen.
na én ezt nem értem de mingyá kidobom az egész gépet...

Nem vágom ezt a bill kiosztás dolgot most át állítottam, de mivel vagyok elõrébb?? Mi az hogy copyzzam? illetve mit és hova?
Üdv!

Szeretnem megköszönni a honlap készítõnek és a fórumozóknak az infókat. Se perc alatt sikerült beregisztrálni, és részt vennem az elsõ küzdelmekben. 😊

Kérdés:
1. Mi a titka a repülõk/helikopterek iránytásának? Ok, hogy felszállok, de általában vagy lezunahon vagy lelõnek.
2. Biztos, hogy cheater mentes ez a játék? Már kétszer fordult elõ, hogy hátulról szó szerint egy lépésrõl egy teljes tárat eresztettem az ellen háta közepibe, mire az szó nélkül megfordult és egyetlen lövéssel hazavágott... 😞
3. Mikor és hol játszottok?
Keresd ki a szövegbõl azt a hármat, ami kell és copyzd be.
Vagy telepítsd a wincd-rõl a kelet-ázsiai nyelv támogatást és állítsd koreaira a kiosztást, majd rajzold be a 3 karaktert ami kell és copyzd õket.
Itt egy kis segédlet:

http://www.declan-software.com/korean_ime/korean_ime.htm#XPinstall

Valaki tudna segíteni a regisztrációban , sehol nem találom azt a 3 karaktert
amit bekell írni ellenõrzõ számnak. HELP!!
ScarY MAN
hi...a graf valtozott mar valamit?ugy ertem hogy 3 honap alatt...viz efekt meg ilyenek?

...

paja007
gyerekek....koreai warrock rulez!!!
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Rapid81
Mindenkinek ajánlanám figyelmébe a magyar warrock lapon az Okosságok menün belül az általam készített patchot a játékhoz! Kijavítja az angol menüt, valamint lesz töltõkép cs módban, és még pár dolog.

Ahhoj
tényleg kellemetlen ts-en azt hallgatni :]

LasDen
Nah egyre jobbnak érzem magam.......már csak 17%-ra vagyok a szint lépéstõl...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

báttyó02
nem nyávogós hang 😄😄DDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rapid81
Tájékoztatnám a kedves utazóközönséget, hogy a Hungarian Clan-ba való belépés feltételei eléggé kikristályosodtak, le is írnám:
- min. 16. betöltött életév
- vagy NAGYON JÓ játék
- és nem nyávogós hang (nincs idegrendszerünk ts-en hallgatni)
- továbbá maximális megbízhatóság
- és jó lenne ha néha rá is érne jáccani az illetõ.
- valamint a kooperatív kézség elengedhetetlen

Rapid81
De jó, hogy te belátsz a kulisszák mögé, inkább olvasnál, mintsem a saját fejed után mész!

öööö.... másik szöveget rakott be te barom xD, amit én mondtam az a föoldalon van, és amit ö rakott be az a FAQ ban volt xD, amugy annak semmi értelme.
Rapid81

LasDen
Nah mostmá nekem is okésan megy.........és a véleményem: bazze ilyet még nem láttam....stukikat gondolom lehet venni......<#confused>

EgriAti22
mi a cime a clannak?

EgriAti22
melyik clanba??

Rapid81
Gratula, utána szívesen látunk a klánban. MSN-en majd jelentkezz.

Rapid81
Gratula, utána szívesen látunk a klánban. MSN-en majd jelenzkezz.

paja007
amíg Ti itt vitáztok, nekem sikerült feltelepíteni a koreai verziót...asszem...elvileg 35 perc múlva kiderül...

Rapid81
I agree!

Ha már ilyen lekezelõen arra sarkalltad, hogy fordítsa le a szöveget, akkor mi lenne, ha te is megtennéd, mielõtt a szádat jártatod ismételten?
De hogy ne kelljen messzire menned, még a szöveget is kimásolta, kiemelve. Szal csak a kis szemeidet kellene rávetned, és némi neuronstimulálást végrehajtanod, hogy megértsd.

a nemzetközi csak egy béta volt, azért váltosztattak, nem lesz fizetös mért lenne az? ha a koreai ingyenes akkor mért lenne a nemzetközi fizetös, ne hülyüj már, ök is tudják hogy semmi értelme se lenne neki.
Rapid81
Amúgy ha belekukkantottál volna valaha a warrock.net-en lévõFAQ-ba egybõl rájönnél a dolgokra. Az elsõ pont pontosan errõl szól:
- Free or Charge?
- Warrock is free during the open beta service period. We haven't decided when the open beta will be over

Remélem ezt le tudod fordítani!

Rapid81
Ja, és még valami! Szerinted miért dolgoznák át az egész játékot, komplett az elejétõl, mikor csak néhány text-et kellene átírni, hogy az egész játék angol legyen??!! Gondolkozz el ezen!

Rapid81
Ez jó kérdés. Egy pár emberrel folyamatosan nyaggatjuk a Nexon-t, hogy legyen mondju kangol nyelvû lap, meg angol nyelvû Nexon Plug progi, elõbb-utóbb csak beadják a derekukat.