1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Pyromax
    amikor belépek a pályára, ott a karakter választo képernyö alján oda van irva hogy, Solo Play, és utána a Squad System Combat A B C...
  • paja007
    milyen squad rendszerre gondolsz?
  • Pyromax
    csak szolok hogy már a nemzetköziben is van, emberek az a viz gyönyürü, a többi effekt sztem használhattatlan( szépnek szép,de semmi értelme a játékban), de az a viz hihetettlen, egy inygenes gémhez képest :D , amugy a koreaiban használhato már az a squad rendszer? és ha igen az hogy müxik?
  • paja007
    ha átállítod a grafikát :)
  • ScarY MAN
    Mikor lesz olyan grafja mint ami a regi regi videokba volt?:D gondolok itt a vizre meg azert plusz par effectre:D
  • paja007
    csizy, lehet,hogy nekem nehéz a felfogásom, de nem értem mire gondolsz...valszeg ezek szerint nekem nem volt ilyen hibaüzim...
  • csizy
    Köszi Paja !

Már csak azt nem értem hogy miért kapom gyakrabban azt a hibeüzit, hogy valami code, minthogy játszhatnék :( Volt amikor segített az újratelepítés, de legtöbbször nem ... format után is felraktam, játszottam, kiléptem, és már nem tudtam visszamenni :( Elindítom, code ... Remélem érthető voltam :) Valakinek volt már ilyen ?
  • paja007
    igen, www.warrock.net
  • hitman55
    Kijött már a rendes angol verzió?
  • paja007
    Már próbáltam. Nem sikerült, bár lehet, hogy csak nooboskodtam szokás szerint. :)
  • Zooz
    Van a punkbusterhez 1 kis progi, amivel tudod frissíteni, ha esetleg játék közben nem frissülne. Add hozzá a warrockot, add meg hova van telepítve a game és update-elj. Remélhetőleg ez megoldja a gondod.

http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe
  • paja007
    Wask, ez egy nagyon jó kérdés. Az üzeneteben arra hivatkozik, hogy a PunkBusterrel van valami baja. Ez egy anticsít program. Tehát azt feltételezi, hogy nincs fent ez a PB és akkor csítelsz. A vicc az egészben, hogy ezt a PB-t a játékkal egyidőben telepíti fel a cuccos. Remélem érthetően írtam le, elég korán van már. Gyógyszert egyenlőre nem tudok....de a kutatás folyamtaban, csak idő hiányában lassan halad. Addig marad a koreai verzió.

Üdv!
  • Wask
    Sziasztok! Nagyon jó a game, de miért dob ki 10 perc után igy?
  • paja007
    szerintem sem menit el. sem a nemzetközi sem a koreai verzió...
  • Pyromax
    nem menti el
  • HunyiHG
    a kapott %-ot meccs közben is elmenti, szóval amikor szakadsz vagy kilépsz a játékból akkor az aott pont alapján kapott %-ot elmenti a többihez
  • paja007
    szia csizy!

előre láthatólag ingyenes marad a játék később is. Dínárt játék közben gyűjtheted, az elért teljesítmény arányában kapod (konkrétumra ne kérdezz rá légyszi :) ) illetve amikor szintet lépsz kapsz minden alkalommal 5000 dínárt.
  • csizy
    Hali !

Lehet már volt rá egyértelmű válasz, de nem találtam, igaz nem olvasgattam a topikot annyira részletesen... Ez a játék ha teljes lesz, akkor is ingyenes lesz ? és miből kapok dínárt ?
  • Sippie
    szedd le máshonnan a fájlt.
  • Danecay
    Hi All!
    Az a gondom, hogy 2X röltöttem le a WarRock_OpenBeta.zip-et, egyszer letöltésvezérlővel, egyszer pedig simán a böngészővel, de min a 2X hibásnak jelzi a zip file-t. Innen töltöttem le: http://www.gamedaily.com/download/info/?packageid=0078701314
    Aszem a hivatalos oldal linkelt ide. Próbáltam átnevezni a ZIP-et EXE-re de nem lett jó. Letöltöttem a legújabb ZIP-et, és azt írja, hogy helyreállíthatatlan hiba, és azt hogy, nem tűnik tömörített filenak, ha jól értelmeztem.
  • syscoHUN
    Nalam is neha befigyel DRWatson. 8(
  • Gerbill
    Szerintem csak a meccs végén menti. De ha következőleg belépsz és magasabb a százalékod akkor elmenti.
  • Skyer247
    mindig lefagy a játék épp amikor a legjobban állok
    ilyenkor elmanti vagy nem?
  • syscoHUN
    Sajna ez van,bar en meg ilyennel nem talalkoztam.
  • Gerbill
    Nekem meg most délelőtt annyira laggolt (kb 200-as ping) hogy azt mondták hacker vagyok, meg láthatatlanító cheatet használok. Az ilyen azért elég szívás, mert elég nehéz kimagyarázni magamat, mert minél jobban mondom hogy nem vagyok az annál inkább azt gondolják.
  • syscoHUN
    Nah nalam is +oldodott a dolog,szerintem regi verziom volt,letoltottem az ujat es gond nelkul megy a hent.
  • Skyer247
    rendben köszi
  • syscoHUN
    Jaja ugyhogy lehet(ne) nyomni siman.
  • Gerbill
    Már nem kell meghívó, Open Béta állapotnál tart a játék.
  • Skyer247
    A címem [email protected]
  • Skyer247
    Valaki küldjön nekem egy meghívót lécci.
    Nagyon hálás lennék érte.
  • syscoHUN
    Ok,update mostmar elindul a progi,de nemtudok belepni a jatekba azt mondja hogy unregistered user id.
  • syscoHUN
    SRacok nem tudjatok honnan lehet letolteni a progit?Ami a reg utan kijon link a fileplanetre az nem mukodik.Szerintem nekem egy regebbi verziom van meg,mert amikor elinditom egy halom koreai karaktart ir ki,update-el egy kicsit utanna meg semmit nem csinal kijon desktopra.Ami a system konyvtarban van az meg egy guardcat nevu progit indit el,ami lemegy az ora melle,de utanna bezarodik magatol.
  • lord nihilus
    nem tudja vki hány órától lehet reggelni?
  • syscoHUN
    Koszonom a meghivot.MegaTHX.
  • lord nihilus
    ja már utánajártam :)))
  • lord nihilus
    eszt hogy érted? én le vok maradva...
  • bigadam
    Köszi a meghívót!
    Most látom csak, hogy holnaputántól nyílt béta veszi kezdetét! Szóval már nem kell szerencsétlenkedni a meghívókkal...
  • bigadam
    Tulajdonképpen én is megköszönném ha meghívnátok, ígérem én is meghívok akit csak tudok!

[email protected]
  • george4
    #645?