1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
Pyromax #692 amikor belépek a pályára, ott a karakter választo képernyö alján oda van irva hogy, Solo Play, és utána a Squad System Combat A B C... -
#691 milyen squad rendszerre gondolsz?
-
Pyromax #690 csak szolok hogy már a nemzetköziben is van, emberek az a viz gyönyürü, a többi effekt sztem használhattatlan( szépnek szép,de semmi értelme a játékban), de az a viz hihetettlen, egy inygenes gémhez képest :D , amugy a koreaiban használhato már az a squad rendszer? és ha igen az hogy müxik? -
#689 ha átállítod a grafikát :) -
#688 Mikor lesz olyan grafja mint ami a regi regi videokba volt?:D gondolok itt a vizre meg azert plusz par effectre:D -
#687 csizy, lehet,hogy nekem nehéz a felfogásom, de nem értem mire gondolsz...valszeg ezek szerint nekem nem volt ilyen hibaüzim... -
csizy #686 Köszi Paja !
Már csak azt nem értem hogy miért kapom gyakrabban azt a hibeüzit, hogy valami code, minthogy játszhatnék :( Volt amikor segített az újratelepítés, de legtöbbször nem ... format után is felraktam, játszottam, kiléptem, és már nem tudtam visszamenni :( Elindítom, code ... Remélem érthető voltam :) Valakinek volt már ilyen ? -
#685 igen, www.warrock.net -
hitman55 #684 Kijött már a rendes angol verzió?
-
#683 Már próbáltam. Nem sikerült, bár lehet, hogy csak nooboskodtam szokás szerint. :) -
Zooz #682 Van a punkbusterhez 1 kis progi, amivel tudod frissíteni, ha esetleg játék közben nem frissülne. Add hozzá a warrockot, add meg hova van telepítve a game és update-elj. Remélhetőleg ez megoldja a gondod.
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe -
#681 Wask, ez egy nagyon jó kérdés. Az üzeneteben arra hivatkozik, hogy a PunkBusterrel van valami baja. Ez egy anticsít program. Tehát azt feltételezi, hogy nincs fent ez a PB és akkor csítelsz. A vicc az egészben, hogy ezt a PB-t a játékkal egyidőben telepíti fel a cuccos. Remélem érthetően írtam le, elég korán van már. Gyógyszert egyenlőre nem tudok....de a kutatás folyamtaban, csak idő hiányában lassan halad. Addig marad a koreai verzió.
Üdv! -
#680 Sziasztok! Nagyon jó a game, de miért dob ki 10 perc után igy? -
#679 szerintem sem menit el. sem a nemzetközi sem a koreai verzió... -
Pyromax #678 nem menti el -
HunyiHG #677 a kapott %-ot meccs közben is elmenti, szóval amikor szakadsz vagy kilépsz a játékból akkor az aott pont alapján kapott %-ot elmenti a többihez -
#676 szia csizy!
előre láthatólag ingyenes marad a játék később is. Dínárt játék közben gyűjtheted, az elért teljesítmény arányában kapod (konkrétumra ne kérdezz rá légyszi :) ) illetve amikor szintet lépsz kapsz minden alkalommal 5000 dínárt. -
csizy #675 Hali !
Lehet már volt rá egyértelmű válasz, de nem találtam, igaz nem olvasgattam a topikot annyira részletesen... Ez a játék ha teljes lesz, akkor is ingyenes lesz ? és miből kapok dínárt ? -
#674 szedd le máshonnan a fájlt. -
#673 Hi All!
Az a gondom, hogy 2X röltöttem le a WarRock_OpenBeta.zip-et, egyszer letöltésvezérlővel, egyszer pedig simán a böngészővel, de min a 2X hibásnak jelzi a zip file-t. Innen töltöttem le: http://www.gamedaily.com/download/info/?packageid=0078701314
Aszem a hivatalos oldal linkelt ide. Próbáltam átnevezni a ZIP-et EXE-re de nem lett jó. Letöltöttem a legújabb ZIP-et, és azt írja, hogy helyreállíthatatlan hiba, és azt hogy, nem tűnik tömörített filenak, ha jól értelmeztem. -
syscoHUN #672 Nalam is neha befigyel DRWatson. 8( -
#671 Szerintem csak a meccs végén menti. De ha következőleg belépsz és magasabb a százalékod akkor elmenti. -
Skyer247 #670 mindig lefagy a játék épp amikor a legjobban állok
ilyenkor elmanti vagy nem?
-
syscoHUN #669 Sajna ez van,bar en meg ilyennel nem talalkoztam. -
#668 Nekem meg most délelőtt annyira laggolt (kb 200-as ping) hogy azt mondták hacker vagyok, meg láthatatlanító cheatet használok. Az ilyen azért elég szívás, mert elég nehéz kimagyarázni magamat, mert minél jobban mondom hogy nem vagyok az annál inkább azt gondolják. -
syscoHUN #667 Nah nalam is +oldodott a dolog,szerintem regi verziom volt,letoltottem az ujat es gond nelkul megy a hent. -
Skyer247 #666 rendben köszi -
syscoHUN #665 Jaja ugyhogy lehet(ne) nyomni siman. -
#664 Már nem kell meghívó, Open Béta állapotnál tart a játék. -
Skyer247 #663 A címem [email protected] -
Skyer247 #662 Valaki küldjön nekem egy meghívót lécci.
Nagyon hálás lennék érte. -
syscoHUN #661 Ok,update mostmar elindul a progi,de nemtudok belepni a jatekba azt mondja hogy unregistered user id. -
syscoHUN #660 SRacok nem tudjatok honnan lehet letolteni a progit?Ami a reg utan kijon link a fileplanetre az nem mukodik.Szerintem nekem egy regebbi verziom van meg,mert amikor elinditom egy halom koreai karaktart ir ki,update-el egy kicsit utanna meg semmit nem csinal kijon desktopra.Ami a system konyvtarban van az meg egy guardcat nevu progit indit el,ami lemegy az ora melle,de utanna bezarodik magatol. -
lord nihilus #659 nem tudja vki hány órától lehet reggelni? -
syscoHUN #658 Koszonom a meghivot.MegaTHX. -
lord nihilus #657 ja már utánajártam :))) -
lord nihilus #656 eszt hogy érted? én le vok maradva... -
bigadam #655 Köszi a meghívót!
Most látom csak, hogy holnaputántól nyílt béta veszi kezdetét! Szóval már nem kell szerencsétlenkedni a meghívókkal...
-
bigadam #654 Tulajdonképpen én is megköszönném ha meghívnátok, ígérem én is meghívok akit csak tudok!
[email protected] -
george4 #653 #645?