1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#812 :O -
#811 olyan van h lemegy a pályáról, eldob 1 granyót és minden ellenfél meghal
ill iylen volt a bétában -
dani92 #810 honnan szerzik a kodokat??? -
dani92 #809 oylan is volt hogy lathatatlan a csavo,egyszer veletlenul meg tudtam olni -
#808 hmm
én olyannal nem találkoztam még hogy meghal mindenki :O mondjuk ha igaz akkor az elég durva lehet...
viszont a tár belelövős dologgal már összefutottam párszor...:\ -
dani92 #807 van egy csomo csalo a jatekban....nem egyszer volt hogy valakibe belelovok egy tarat es semmi baja,vagy az hogy a csavo beir vmit es mindenki meghal....honnan szerzik a kodokat???? -
#806 Ugye voltak azok a kérdések ami a jelszavadra irányult...3 kérdést lehtett beálíltani, és rá 3 választ. És arra kérdésre amit most feltett ne mtudtad a választ :D.
#805 - nemkell hozzá ill nemtok róla :D, meg fura hogy nekem is az 1ik accomnál nem engedett belépni...ezért csináltam 1 másikat és azzal jó :/ -
lacaaa2 #805 sikerűlt:D de akkor is kiírja a játék hogy invalid password kell hozzá patch?
-
lacaaa2 #804 köszi és ez mit jelent hülye vagyok hozzá :Your answer to the Security Question is incorrect. Please try again. -
#803 aktiváltad a reget, változtasd meg a jelszavadat... -
lacaaa2 #802 köszi szépen ez sikerűlt de most van még egy problémám ha indítom a játékot kéri az user id-t és a passwordot és a password nem tetszik neki -
#801 betűkből és számokból kell állnia -
lacaaa2 #800 azt írja hogy:username must include both letters end numbers -
lacaaa2 #799 és így nemtudok regizni -
lacaaa2 #798 sziasztok jól jönne egy kis segítség amikor regizni akarok mindíg az username-vel van gondja miért? -
#797 Hy! Az miért van, hogy amikor el akarom indítani, valami directsound problémát ír ki? PLEASE, HELP! -
#796 Nállam is leszokott fagyni néha.
Remélem a készítők tudnak a hibákról és kijavítják, mert a béta verzió szerintem az egyik legjobb online akció játék volt. -
#795 jó kis videó,lag nálam is hasonló:\ akarom mondani a szaggatás..
am a végén a fejes szép volt,én mozgó tárgyat ritkán találok el sniper-el :D -
#794 hu tegnap hiuhetetlenül felbaszott a játék....nyomom nagyba egyik szerveren,már csak 10%kelett volna hogy egy ranggal feljebb lépjek,simán meg is lett volna (23at öltem addig éppen) erre egyszercsak befagy a játék,és kidobja hogy az exe hibát észlelt ezért leáll :|||||
utána felmegyek megint egy másikra,és a játszma közepén detto ugyanez...és ezt még1×megcsinálta,na ott mondtam hogy akkor nekem mára ennyi elég volt
szal elég érdekes dolgokat produkál -
#793 Csináltam egy videót arról, hogy fut. Itt nézheti meg akinek túl sok ideje van: War Rock -
#792 nekem se tetszik =) a hangok sz@rok, laggol, hibásak a képek (amikor lelősz vkit, sokszor nem azt a fegyót mutatja)... -
#791 minden kezdet nehéz...az open beta is gáz volt elinte, a koreai is lagzott néha...remélem rendberakják hamar -
#790 hát nemtudom,de tény hogy akad mint az állat sokszor:D:S -
#789 De ez szerintem nem lag. Nállam mikor laggol, akkor az emberkék egy helyben futnak, eltűnnek és máshol megjelennek. Lövöldözéskor pedig akad, mintha a gép nem bírná és a közelharc teljesen lehetetlen. -
#788 jaja nálam is dettó ugyanez van....probáltam minimum grafon,hátha,de ugyanolyan szar laggos mint max grafon :\
mondjuk így is játsszom vele,de sokszor nagyon idegesitő -
#787 Hello!
Játszik valaki az új WR verzióval? Csak kiváncsi lennék, hogy csak nállam megy e rosszúl.
Maximum grafikán is símán megy, de amikor elkezdenek lőni az egész játék iszonyatosan beszaggat. Még a BF 2142 sem akad annyira lövöldözésnél, mint a Warrock. Pedig a gépemben 2 processzor is van, 2gb RAM és egy közepes videókártya.
A gépemmel lehet a gond vagy a Warrockkal? -
#786 :S
akkor asszem nem csak én látom így
csak mostmár muszály vagyok ezzel tolni mert a régi nincs meg...kedvem meg nincsen vele szarakodni -
#785 sőt kifejezetten szar -
#784 nekem müködött szerencsére a reg
amugy nemtom de ugy érzem ez a verzió sokkal de sokkal lag-osabb mint a régebbi koreai amit toltam
-
#783 a validation linket a böngésződben kell megnyitni -
#782 milyen mail címet adtál meg? használj gmail-t, vagy hotmail-t, vagy bármi usa illetőségűt... a .hu-s címekre nehezen érkezik meg a validation mail -
#781 Na már haladok eljutottam az email validációig ott meg ezt irja :
Your email address has not been validated. You will need to validate your email address before being able to play War Rock.
Már vagy 50x rákattintottam a Re-send validation mailre meg is kapom a leveleket klikkelek a linkre kiirja csak be kell lépnem és frankó lesz erre ugyanugy visszaadja ezt a validációs szöveget :(
Mi lehet a gáz? -
#780 Ez a regisztráció nagyon komoly kb 50x nickemre panaszkodik utánna meg a számkod nem jó neki aztán meg valami más a baja.
Remélem azért valaha elfogadja majd mert tolnám nagyon! -
tonyo9 #779 regisztráltam is ,de nem tudom hova kell betenni az email validation lin ket -
tonyo9 #778 hello! megkaptam az Email Validation Link-et de ezt pontosan hova is kell beszurni? tenx -
#777 hali
szóval az új warrock...
regisztrálj a warrock.net oldalon (az open beta-ban használt email címmel) ezután küldenek egy validation mailt. ezt a freemailra 72 óra után sem kaptam meg. ezért miután az open betaban használt email címeddel regeltél, módosítsd a megadott mail címet. gamailra 1 percen belül megjött. aztán szedd le a klienst innen,
telepítsd, loginolj, és játsz. a hangol néhol baszott jók, néhol nagyon gagyik. a járművek (repülők főleg) sérülékenyebbek. ha majd kikalapálják a hibákat, gizda lesz.
-
csarcsi #776 Amikor elindítom azt írja ki h cannot get a file vs.zip! Léccives segítsetek! -
#775 amit küldenek emailt abab van 1 link és arra NEM rá kell kattintani, hanem kijelölöd és beszúrod az egészet! és akkro ne mfogja kiírni -
gamehunter0922 #774 Nekem is ezt írja ki:Email validation failed. Please try again.Mi a baj? -
lauber109 #773 nem tudja még valaki hogy hol lehet átálítani ezt
Nem leszel képes, hogy érvényes email cím nélkül War Rockot játszd. Adjad hozzá [email protected] az emailügyfeleidhez biztonságos küldőlista parancsban, hogy szavatolják az érvényesítésedet, emailt kapnak meg. Engedjed meg, hogy akár 10 perccel korábban megkapják az érvényesítési emailodat.