WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zozyk
Csukamájolaj. Tudna nekem valaki egy meghívót rezerválni? Pls pls pls...Vatikáni valutát adok érte(isten fizesse meg) + mondatok rá áldást valami cigányasszonnyal a csatkai bucsuban. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

ScarY MAN
azoknak nincs... amugy meg a warrock.net oldalon egybol kiszurnad hogy invite friend vagy mi😄 de nincs...nekem meg van egy acc om... csak meg eldontom hogy odaadjam e😄 mert lehet en is fogom meg hasznalni😄

...

Csuhai G
Ha jól tudom, akkor azoknak akik most regisztráltak, nincs meghívójuk!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

tudja vki, hogy lehet küldeni msnhivot másnak? van 1 haverom, aki szintén gémelni akar ezzel és nem tud! hogy kell küldeni meghivot?😊
óh köszönöm, király vagy😊 hát én megprobálok bár kezdö vagyok és alig értek ehhez😊 de köszönöm szépen mégeygszer😊))
ScarY MAN
ennyi...elfogytak a meghivoim... jankinak ment az uccso... remelem fogtok jaccani😊

...

Szia! Köszike a tipped Csuhai G.! Scary, küldenél nekem meghívót? hálás lennék érte! [email protected] elöre is köszönöm szépen, ha tudsz küldeni! de mondjátok, ennek a játéknak mennyi az igénye? ugy tudom h ptimizálva van, azaz kevés igény, nagy grafika! de hát nekem kicsi a video karim, szal nem bizhatom el magam!
Csuhai G
Heló!

Én meghívót nemtudok küldeni, de Scary szerintem tud, és fog is! 😊
Amúgy ez úgy van, hogy regisztrálsz 1 nevet, felteszed a jáékot, és amikor csatlakozni próbálsz valahova akkor kéri az User ID-t és a jelszavad, amit leregisztráltál.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sziasztok! nekem is kellene 1 meghivó, de ez a warrock-ba mit kell vele csinálni? anélkül nem megy? [email protected]
nem tudna adni vki 1 meghivót? elöre is köszönöm
Csuhai G
Nagyon szépen köszönöm!

ScarY MAN
nah..meghivtam 2 embert , mert jofej vaok😄 --> [email protected] , [email protected]

maradt meg 2... kõ valakinek?

...

sziasztok! nem értek vmit! miért kellene meghivó és hova? és mikor regelni akarok, van legfelül lyan h Invitation code! ide mit kell irni? HELP PLZ elöre is köszi
Ark Imo
Hello, sajna nem ismerek senkit, aki meg tudna hívi, ezért varra kérek valakit szánjon meg és küldjön egy meghívót a [email protected] címre.
Elõre is köszönet.

IA! IA! ZI AZAG! IA! IA! ZI AZKAK! IA! IA! KUTULU ZI KUR! IA!

re- még elfelejtettem😄
mekkora gép is kell ennek a games-nek?<#help>
sziasztok! lenne 1 kis gondom! Invitation Code ot bekell irni, nah legalul van 1 ugyanolyan, beirtam azt a kodot felülre is és alul a bepirosozott cucc mellé!
nah ezt irja ki hogy INVALID Invitation code, please try again! mit tegyek? nem értem, léccike segitsetek! elöre is köszi
Ezért most msnezni fölösleges.
Na jó mindegy akkor várok nyilvános bétára hátha, addig nézek inkább filmeket meg sorozatokat, (SG-1,BSG,24,...)
Csuhai G
Valaki pls küldjön 1 meghívót a mail címemre! [email protected]
Elõre is nagyon köszönöm!! Remélem tud valaki seíteni! <#dumcsi>

ScarY MAN
En tudok jaccanani siman a nemzetkozivel😄

...

hogy lehet bekapcsolni a Fuggoleges Szinkronizalast? Thx
ja és naon fontos dolog ha valaki tudna nekem csinálni egy nevet ami itt van néhány embernek valami progival azt naon megköszönném ez legyen a szöveg:Balu007
elõre is köszönöm remélem lessz olyan rendes emberke aki csinál ja és a [email protected] köszönöm szépen hello.
nem toom kery de ninccs hozzá sok kedvem mert most raktam újra a gépet szal én nem teszem újra ja és milyen neted van?
és ha akarod megadhatod az msn-címed ha van!
akkor már hármunkank van ez a gondja...😞
egy XP reinstal valyon nem oldaná meg?
Hát bazze nem jó a wr mert nem csinál semmit ha beírom a id és jelszót ha valakinek volt ilyen és megcsinálta akkor pls segíccsen [email protected] vagy itt PLS köszi csá
gratula xD
nekem is,amikor be akarok lépni a connect ablakon,beírom az ID-t meg a pass-ot és semmi sem történik!!
Ez talán vmi szerverhiba vagy csak nekem és kery-nek van így?
Mattmaster94
Ez kész: mivel unokatesóméknál kaptam a meghívót, náluk regeltem gyorsan, most tegnapelõtt hazajöttem, de csal ma volt idõm kipróbálni a játékot. Erre bammeg, nemelfelejtettem az user idemet? <#falbav><#falbav><#email><#falbav>

Akadt egy kis problémám, az mért lehet hogy mikor be szeretnék lépni a concet ablakban, kitöltöm jól és mikor rákattintok az OK-ra akkor semmi nem történik.
Csuhai G
Sziasztok!

Lenne 1 nagyon nagy kérésem/kérdésem: valaki tudna küldeni 1 meghívót erre az E-Mail címre: [email protected] ? Elõre is naggyon köszönöm!

Üdv.: Csuhai G

Köszönöm szépen a meghívót 😄
UltimateGamR
Valaki adjon már privátba egy Invitation Code -t ami kell a regeléshez! köszi elõre is

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

A koreai verziót ne keverjétek ide.(Bár a nyelv miatt elég nehéz összekeverni, de látom, egyeseknek azért megy...gy.k.:A warrock.net-es verzió a nemzetközi...)
Szal meghívója csak annak van, aki pre-registration alatt regelt. Az új meghívottaknak nincs. A next gomb hiányára pedig az exe-t kell átnevezni, és kicsomagolni, ha vki nem fogta volna...
Jó warrást mindenkinek!

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

Még egy kérdés:Ha nekem a 'Closed.beta' van meg.Ehhez jók hozzá a koreai verzióhoz adott meghívók??
Én még új vagyok a játékban,már fent is van,de NAGGYON KELLENE EGY MEGHÍVÓ!!<#help><#help><#help>
Lécci vki küldjön egy meghívót nekem erre a címre:[email protected]
Naggon szépen megköszönném ha vki tudna egí (mûködõ) meghívót küldeni,mert már nagyon kíváncsi vagyok a játékra!!
PLS HELP ME!!!!!
Szisztok, nekem tudna valaki küldeni meghívót ([email protected])? Mert a Kóreai verzió nem megy, felraktam és nem moccan, regisztráltam,be is lép neten de mikor rányomok arra a start gombra kidob a bejentkezõ képernyõre, és ennyit. Ha meg simán ídítom a játékot akkor meg azt írja, hogy unregistered user. Megpróbáltam valami top tizes listából valaki nevével és az is azt írja hogy unregistered user lol. Szóval ha tud valaki, megköszönnék egy meghívót 😄
A WRInstaller.exe-t atneveztem zip-re, es igy ki tudtam csomagolni!)
Ezt a hibauzit kapom:
Skacok! En egy zip file-t toltottem le, es egy WarRock_ClosedBeta nevu konyvtar volt benne, es a WarRock_ClosedBeta nevu konyvtarban meg egy WRInstaller.exe! Elinditom es !
ezt a hibauzit kapom
Ha nincs next, akkor simán átnevezed zipre, vagy amire akarod, és kicsomagolod. Elindítod a launchert és már upadate-el is.

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

lehet hogy le kell kapcsolni a tüzfalad, nekem ugy már sikerült
GodzillaHUN
telepítésnél csak egy ismert hibajeleség van. nincs "Next" gomb.

szükséges 1,1 GB hely a vinyón.

ha más a hibajelenség akkor az nekem ujdonság.. <#vigyor3>

http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/

Megegyszer koszonom szepen a meghivot GodzillaHUN! Most eppen azon gondolkodom, hogy honnan toltsem le a wr-ot! Igaz a wr honlapjan bejelentkezes utan le lehet tolteni de mar vagy ketszer letoltottem,de mindig hiba lep fel a telepitesnel!
GodzillaHUN
nem kell ám mindjárt megsértõdni. gyere nyugodtan.

az én meghívóimat annak adom akinek akarom. 😊

GodzillaHUN
ha bejelentkezel a Warrock hivatalos honlapjára, elméletileg felajánlja a lehetõséget a meghívásra (de nem tudom)

nekem sajnos nincs már több meghívóm, csak 4-et kapott mindenki.. 😞

felvettelek msn-re ha nem baj 😊

Mattmaster94
kösz megkaptam, de plz mondd már meg hogy tok én is meghivot küldeni 😊 (kéne unokatesómnak is) vagy ha az ujoncok nemtudnak akkor még te plz küldj már a [email protected] egyet, köszi!

GodzillaHUN
bocsi, de csak most tudtam küldeni 😊

sajna nem voltam gépközelben eddig 😞

jelezz ha megkaptad, és gyere játszani velünk 😊))

Mattmaster94
Köszi, gondolom akkor majd este jön, mivel még nemkaptam meg 😊

hihetettlen rapid, ingyenes a nemzetközi xD, mind1, amugy most már sok minden van benne ami a koreaiban is van
ja en vagyok HQQ. Ha gondolod kuldheted a meghivot arra a mailre. Thx
GodzillaHUN
holnap küldök neked is meghívót..

GodzillaHUN
nem kell tagnak lenned, csak gyere fórumozni hozzánk is, ha van kedved..

te vagy HQQ? arra a címre kapod a meghívót amivel regisztráltál nálunk. csak erõsítsd meg, hogy tényleg te vagy e HQQ..

ha akarsz lehetsz tag. meg kell felelned kisebb elvárásoknak, de semmi akadálya egy próbának..😊