1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• báttyó02
    :O
  • kas123
    olyan van h lemegy a pályáról, eldob 1 granyót és minden ellenfél meghal
    ill iylen volt a bétában
  • dani92
    honnan szerzik a kodokat???
  • dani92
    oylan is volt hogy lathatatlan a csavo,egyszer veletlenul meg tudtam olni
  • báttyó02
    hmm
    én olyannal nem találkoztam még hogy meghal mindenki :O mondjuk ha igaz akkor az elég durva lehet...
    viszont a tár belelövős dologgal már összefutottam párszor...:\
  • dani92
    van egy csomo csalo a jatekban....nem egyszer volt hogy valakibe belelovok egy tarat es semmi baja,vagy az hogy a csavo beir vmit es mindenki meghal....honnan szerzik a kodokat????
  • kas123
    Ugye voltak azok a kérdések ami a jelszavadra irányult...3 kérdést lehtett beálíltani, és rá 3 választ. És arra kérdésre amit most feltett ne mtudtad a választ :D.

#805 - nemkell hozzá ill nemtok róla :D, meg fura hogy nekem is az 1ik accomnál nem engedett belépni...ezért csináltam 1 másikat és azzal jó :/
  • lacaaa2
    sikerűlt:D de akkor is kiírja a játék hogy invalid password kell hozzá patch?
  • lacaaa2
    köszi és ez mit jelent hülye vagyok hozzá :Your answer to the Security Question is incorrect. Please try again.
  • kas123
    aktiváltad a reget, változtasd meg a jelszavadat...
  • lacaaa2
    köszi szépen ez sikerűlt de most van még egy problémám ha indítom a játékot kéri az user id-t és a passwordot és a password nem tetszik neki
  • kas123
    betűkből és számokból kell állnia
  • lacaaa2
    azt írja hogy:username must include both letters end numbers
  • lacaaa2
    és így nemtudok regizni
  • lacaaa2
    sziasztok jól jönne egy kis segítség amikor regizni akarok mindíg az username-vel van gondja miért?
  • rokika
    Hy! Az miért van, hogy amikor el akarom indítani, valami directsound problémát ír ki? PLEASE, HELP!
  • finaltrekker
    Nállam is leszokott fagyni néha.
    Remélem a készítők tudnak a hibákról és kijavítják, mert a béta verzió szerintem az egyik legjobb online akció játék volt.
  • báttyó02
    jó kis videó,lag nálam is hasonló:\ akarom mondani a szaggatás..

am a végén a fejes szép volt,én mozgó tárgyat ritkán találok el sniper-el :D
  • báttyó02
    hu tegnap hiuhetetlenül felbaszott a játék....nyomom nagyba egyik szerveren,már csak 10%kelett volna hogy egy ranggal feljebb lépjek,simán meg is lett volna (23at öltem addig éppen) erre egyszercsak befagy a játék,és kidobja hogy az exe hibát észlelt ezért leáll :|||||
    utána felmegyek megint egy másikra,és a játszma közepén detto ugyanez...és ezt még1×megcsinálta,na ott mondtam hogy akkor nekem mára ennyi elég volt

szal elég érdekes dolgokat produkál
  • finaltrekker
    Csináltam egy videót arról, hogy fut. Itt nézheti meg akinek túl sok ideje van: War Rock
  • kas123
    nekem se tetszik =) a hangok sz@rok, laggol, hibásak a képek (amikor lelősz vkit, sokszor nem azt a fegyót mutatja)...
  • paja007
    minden kezdet nehéz...az open beta is gáz volt elinte, a koreai is lagzott néha...remélem rendberakják hamar
  • báttyó02
    hát nemtudom,de tény hogy akad mint az állat sokszor:D:S
  • finaltrekker
    De ez szerintem nem lag. Nállam mikor laggol, akkor az emberkék egy helyben futnak, eltűnnek és máshol megjelennek. Lövöldözéskor pedig akad, mintha a gép nem bírná és a közelharc teljesen lehetetlen.
  • báttyó02
    jaja nálam is dettó ugyanez van....probáltam minimum grafon,hátha,de ugyanolyan szar laggos mint max grafon :\
    mondjuk így is játsszom vele,de sokszor nagyon idegesitő
  • finaltrekker
    Hello!
    Játszik valaki az új WR verzióval? Csak kiváncsi lennék, hogy csak nállam megy e rosszúl.
    Maximum grafikán is símán megy, de amikor elkezdenek lőni az egész játék iszonyatosan beszaggat. Még a BF 2142 sem akad annyira lövöldözésnél, mint a Warrock. Pedig a gépemben 2 processzor is van, 2gb RAM és egy közepes videókártya.

A gépemmel lehet a gond vagy a Warrockkal?
  • báttyó02
    :S
    akkor asszem nem csak én látom így
    csak mostmár muszály vagyok ezzel tolni mert a régi nincs meg...kedvem meg nincsen vele szarakodni
  • mohamed
    sőt kifejezetten szar
  • báttyó02
    nekem müködött szerencsére a reg
    amugy nemtom de ugy érzem ez a verzió sokkal de sokkal lag-osabb mint a régebbi koreai amit toltam

• paja007
    a validation linket a böngésződben kell megnyitni
  • paja007
    milyen mail címet adtál meg? használj gmail-t, vagy hotmail-t, vagy bármi usa illetőségűt... a .hu-s címekre nehezen érkezik meg a validation mail
  • grebber
    Na már haladok eljutottam az email validációig ott meg ezt irja :

Your email address has not been validated. You will need to validate your email address before being able to play War Rock.

Már vagy 50x rákattintottam a Re-send validation mailre meg is kapom a leveleket klikkelek a linkre kiirja csak be kell lépnem és frankó lesz erre ugyanugy visszaadja ezt a validációs szöveget :(

Mi lehet a gáz?
  • grebber
    Ez a regisztráció nagyon komoly kb 50x nickemre panaszkodik utánna meg a számkod nem jó neki aztán meg valami más a baja.
    Remélem azért valaha elfogadja majd mert tolnám nagyon!
  • tonyo9
    regisztráltam is ,de nem tudom hova kell betenni az email validation lin ket
  • tonyo9
    hello! megkaptam az Email Validation Link-et de ezt pontosan hova is kell beszurni? tenx
  • paja007
    hali

szóval az új warrock...
    regisztrálj a warrock.net oldalon (az open beta-ban használt email címmel) ezután küldenek egy validation mailt. ezt a freemailra 72 óra után sem kaptam meg. ezért miután az open betaban használt email címeddel regeltél, módosítsd a megadott mail címet. gamailra 1 percen belül megjött. aztán szedd le a klienst innen,
    telepítsd, loginolj, és játsz. a hangol néhol baszott jók, néhol nagyon gagyik. a járművek (repülők főleg) sérülékenyebbek. ha majd kikalapálják a hibákat, gizda lesz.
  • csarcsi
    Amikor elindítom azt írja ki h cannot get a file vs.zip! Léccives segítsetek!
  • kas123
    amit küldenek emailt abab van 1 link és arra NEM rá kell kattintani, hanem kijelölöd és beszúrod az egészet! és akkro ne mfogja kiírni
  • gamehunter0922
    Nekem is ezt írja ki:Email validation failed. Please try again.Mi a baj?
  • lauber109
    nem tudja még valaki hogy hol lehet átálítani ezt
    Nem leszel képes, hogy érvényes email cím nélkül War Rockot játszd. Adjad hozzá [email protected] az emailügyfeleidhez biztonságos küldőlista parancsban, hogy szavatolják az érvényesítésedet, emailt kapnak meg. Engedjed meg, hogy akár 10 perccel korábban megkapják az érvényesítési emailodat.