1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
lauber109 #772 és miért?
-
lauber109 #771 és miért?
-
lauber109 #770 és miért?
-
lauber109 #769 mert ezt írja ki mikor regisztrálni akkarok
Email validation failed. Please try again. -
lauber109 #768 a 602 mb-os at?
azt már letöltöttem
-
lauber109 #767 azt hol lehet mert nem toom bocsika -
#766 töltsd le az uj clienst, a régit instaláld ki. -
lauber109 #765 nem tudja valaki hogy ha fekragisztráltam akkor miért nem enged be a játékba meg hogy hogy kell aktiválni amit e-mailba kültek -
#764 nekem még van egy óra bibi :) gyertek este játszani -
dani92 #763 sikerult megkezdenem a letoltest de marha lassan... -
#762 de van a warrock.net en lehet regelni ugye ?? -
#761 nemtudom srácok de nekem az istenneksem telepiti az activex et a language mittommit telepitette a windows cd jerol de tovabb nem megy a regisztracio nincs valami mas megoldas ?? -
rakodo #760 nekem sima win letöltéssel jön, igaz meglehetösen lassan -
dani92 #759 en is azt probaltam,de mikor ramegyek a letoltesre akkor kidob 1 oldalt, ahol regeln kell es utanna letolteni...Regeltem es megrobaltam letolteni,de nem csinal semmit.(flash get-el probaltam ) -
rakodo #758 a www.warrock.net oldalról le lehet tölteni az uj verziot (602MB), azthiszem a régi rangokat nem lehet átvinni benne, mert ujbol reggelni kell, és a régi adataimmal simán tudtam. -
dani92 #757 aha...kösz
Valaki tudja honnana kell letolteni a war rock uj verziojat??? -
#756 leköll tölteni az új verziót (nemtom honnan lehet...) -
dani92 #755 nem tom elinditani a war rock-ot.Vmi olyasmit ir, hogy az URL hibas,de miert? -
#754 sikerült valakinek leszedni az uj verziót? -
#753 2007 febr 7-től lehet az új klienst letölteni és játszani. ingyenes része is marad a játéknak. meg is lehet venni. aki megveszi, az sok plusz dolgot kap. bővebb infó a honlapunkon. -
#752 Ha jól értelmezem, akkor 02.07 12.00- tól indulnak ujra a szerverek, de ez már nem ingyenes, ez a verzió nemfog müködni. -
Zooz #751 Már volt 1x, de aki nem olvas vissza, magára vessen...
Szal RefreshForce -
Nostromorph #750 60Hz probléma:
Ha van akinek 60Hz en jön be a játék (mert nekem így jött be) és nem tudja átálítani az opciókban, (mert én sem tudtam) akkor windows vagy alt+tab gombokkal ki lehet szálni a játékból és ha vissza álítod a "megjelenítés > beállítások > speciális > monitor" menüben tetszőleges Hz re akkor úgy marad. Talán a következő rendszerindításig, most nem tudom, de viszonyleg használható ha nem tudunk más megoldást. -
zsozso83 #749 Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan lehet regelni a megújult (koreai) Warrock oldalon? Egyenlőre nem találtam hozzá semmilyen leírást. Ha valaki tudja, az szóljon!
Előre is köszi -
#748 hülyén megfogalmazva olyan mintha szaggatnál :D -
#747 Helló! Egy pár menetben azt irják nekem, hogy "lagger". Felhomályositanátok ez mit jelent? -
Zooz #746 Cső!
Promo kód azoknak jár, akik előre megrendelik a full játékot.
Ugyanúgy ingyenes marad, de aki akar, az fizet a szép csomagolásért, meg gondolom lesz benne vmi leírás, ilyesmi. Meg ugye ez a promo-kód ami ad m60-at és/vagy minigun-t. Én nagyjából ennyit tudok róla, ill ezt gondolom.
Amúgy a regeléshez nem kell, ott is van h (optional). -
Tukaly #745 Ilyen vén rókákat is látni újra mint a drunzaggafe :D még koreai warrockból gecó de régen volt izé na van gondom mi az a promo kód? Ha tudod drunzaggafe akkor írd meg lécci mert elég régen játszottam már hogy tudjak ilyeneket előre is kösz csá -
#744 Olvass vissza baszod -
csarcsi #743 -
csarcsi #742 akinek nem megy az indítsa a System mappából! De nekem nem műxik! -
csarcsi #741 -
csarcsi #740 Valaki nme tudná megmondani hogy honnan tudom letölteni a War Rock pathcét hogy ne kérje a vs.zip-et? -
#739 A koreai verzió installerét honnan lehet letölteni? A nexonon azt írja, hogy nincs meg az oldal...Ujrakellene raknom a gépemet, de nem merem addig míg nincs ez meg .. -
Zooz #738 Itt. -
HEMPereg #737 valami ss.zip et még mindig kiír:(
-
HEMPereg #736 Holkell regelni??:S
-
HEMPereg #735 okés köszi:)
-
Zooz #734 Itt szedjétek le a 148 megás frissítést és menni fog. (Akinek a VS.zip-es probléma van, annál is) -
#733 vmit tuti ki kell írnia, cannot get file (as a zip)? v vmi?
am szedd le a patchet anélkül nem indul el a game :P