1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• lauber109
    és miért?
  • lauber109
    és miért?
  • lauber109
    és miért?
  • lauber109
    mert ezt írja ki mikor regisztrálni akkarok
    Email validation failed. Please try again.
  • lauber109
    a 602 mb-os at?
    azt már letöltöttem
  • lauber109
    azt hol lehet mert nem toom bocsika
  • mohamed
    töltsd le az uj clienst, a régit instaláld ki.
  • lauber109
    nem tudja valaki hogy ha fekragisztráltam akkor miért nem enged be a játékba meg hogy hogy kell aktiválni amit e-mailba kültek
  • Solid Snake
    nekem még van egy óra bibi :) gyertek este játszani
  • dani92
    sikerult megkezdenem a letoltest de marha lassan...
  • crazyclone
    de van a warrock.net en lehet regelni ugye ??
  • crazyclone
    nemtudom srácok de nekem az istenneksem telepiti az activex et a language mittommit telepitette a windows cd jerol de tovabb nem megy a regisztracio nincs valami mas megoldas ??
  • rakodo
    nekem sima win letöltéssel jön, igaz meglehetösen lassan
  • dani92
    en is azt probaltam,de mikor ramegyek a letoltesre akkor kidob 1 oldalt, ahol regeln kell es utanna letolteni...Regeltem es megrobaltam letolteni,de nem csinal semmit.(flash get-el probaltam )
  • rakodo
    a www.warrock.net oldalról le lehet tölteni az uj verziot (602MB), azthiszem a régi rangokat nem lehet átvinni benne, mert ujbol reggelni kell, és a régi adataimmal simán tudtam.
  • dani92
    aha...kösz
    Valaki tudja honnana kell letolteni a war rock uj verziojat???
  • kas123
    leköll tölteni az új verziót (nemtom honnan lehet...)
  • dani92
    nem tom elinditani a war rock-ot.Vmi olyasmit ir, hogy az URL hibas,de miert?
  • mohamed
    sikerült valakinek leszedni az uj verziót?
  • GodzillaHUN
    2007 febr 7-től lehet az új klienst letölteni és játszani. ingyenes része is marad a játéknak. meg is lehet venni. aki megveszi, az sok plusz dolgot kap. bővebb infó a honlapunkon.
  • mohamed
    Ha jól értelmezem, akkor 02.07 12.00- tól indulnak ujra a szerverek, de ez már nem ingyenes, ez a verzió nemfog müködni.
  • Zooz
    Már volt 1x, de aki nem olvas vissza, magára vessen...
    Szal RefreshForce
  • Nostromorph
    60Hz probléma:

Ha van akinek 60Hz en jön be a játék (mert nekem így jött be) és nem tudja átálítani az opciókban, (mert én sem tudtam) akkor windows vagy alt+tab gombokkal ki lehet szálni a játékból és ha vissza álítod a "megjelenítés > beállítások > speciális > monitor" menüben tetszőleges Hz re akkor úgy marad. Talán a következő rendszerindításig, most nem tudom, de viszonyleg használható ha nem tudunk más megoldást.
  • zsozso83
    Sziasztok!
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan lehet regelni a megújult (koreai) Warrock oldalon? Egyenlőre nem találtam hozzá semmilyen leírást. Ha valaki tudja, az szóljon!
    Előre is köszi
  • kas123
    hülyén megfogalmazva olyan mintha szaggatnál :D
  • mohamed
    Helló! Egy pár menetben azt irják nekem, hogy "lagger". Felhomályositanátok ez mit jelent?
  • Zooz
    Cső!
    Promo kód azoknak jár, akik előre megrendelik a full játékot.
    Ugyanúgy ingyenes marad, de aki akar, az fizet a szép csomagolásért, meg gondolom lesz benne vmi leírás, ilyesmi. Meg ugye ez a promo-kód ami ad m60-at és/vagy minigun-t. Én nagyjából ennyit tudok róla, ill ezt gondolom.
    Amúgy a regeléshez nem kell, ott is van h (optional).
  • Tukaly
    Ilyen vén rókákat is látni újra mint a drunzaggafe :D még koreai warrockból gecó de régen volt izé na van gondom mi az a promo kód? Ha tudod drunzaggafe akkor írd meg lécci mert elég régen játszottam már hogy tudjak ilyeneket előre is kösz csá
  • kas123
    Olvass vissza baszod
  • csarcsi
  • csarcsi
    akinek nem megy az indítsa a System mappából! De nekem nem műxik!
  • csarcsi
  • csarcsi
    Valaki nme tudná megmondani hogy honnan tudom letölteni a War Rock pathcét hogy ne kérje a vs.zip-et?
  • GodzillaHUN
    A koreai verzió installerét honnan lehet letölteni? A nexonon azt írja, hogy nincs meg az oldal...Ujrakellene raknom a gépemet, de nem merem addig míg nincs ez meg ..
  • Zooz
    Itt.
  • HEMPereg
    valami ss.zip et még mindig kiír:(
  • HEMPereg
    Holkell regelni??:S
  • HEMPereg
    okés köszi:)
  • Zooz
    Itt szedjétek le a 148 megás frissítést és menni fog. (Akinek a VS.zip-es probléma van, annál is)
  • kas123
    vmit tuti ki kell írnia, cannot get file (as a zip)? v vmi?
    am szedd le a patchet anélkül nem indul el a game :P