WarRock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www..KALOZOK.com
laggol mint állat be akarok szálni a járgányba és csak joval késõbb szál be a fegyver hangok gyengék még ezt is elnézném de ha többen vannak elõttem szaggat a játék pedig másnál csak akkor van ez ha vannak legalább 30-an.egyébként nem rossz csak a laggolást csinálják meg.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
<#guluszem1>#guluszem1>
én mindig ott tolom,ezeken nincs lag (legalábbis nálam)
viszont a nagyobb férõhelyes szervereken sokszor iszonat durva kadások vannak
ill iylen volt a bétában
én olyannal nem találkoztam még hogy meghal mindenki 😮 mondjuk ha igaz akkor az elég durva lehet...
viszont a tár belelövõs dologgal már összefutottam párszor...:\
#805 - nemkell hozzá ill nemtok róla 😄, meg fura hogy nekem is az 1ik accomnál nem engedett belépni...ezért csináltam 1 másikat és azzal jó :/
Az Erő legyen mindenkivel!:D
Remélem a készítõk tudnak a hibákról és kijavítják, mert a béta verzió szerintem az egyik legjobb online akció játék volt.
www..KALOZOK.com
am a végén a fejes szép volt,én mozgó tárgyat ritkán találok el sniper-el 😄
utána felmegyek megint egy másikra,és a játszma közepén detto ugyanez...és ezt még1×megcsinálta,na ott mondtam hogy akkor nekem mára ennyi elég volt
szal elég érdekes dolgokat produkál
www..KALOZOK.com
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
www..KALOZOK.com
mondjuk így is játsszom vele,de sokszor nagyon idegesitõ
Játszik valaki az új WR verzióval? Csak kiváncsi lennék, hogy csak nállam megy e rosszúl.
Maximum grafikán is símán megy, de amikor elkezdenek lõni az egész játék iszonyatosan beszaggat. Még a BF 2142 sem akad annyira lövöldözésnél, mint a Warrock. Pedig a gépemben 2 processzor is van, 2gb RAM és egy közepes videókártya.
A gépemmel lehet a gond vagy a Warrockkal?
www..KALOZOK.com
akkor asszem nem csak én látom így
csak mostmár muszály vagyok ezzel tolni mert a régi nincs meg...kedvem meg nincsen vele szarakodni
amugy nemtom de ugy érzem ez a verzió sokkal de sokkal lag-osabb mint a régebbi koreai amit toltam