WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
Készítik nekik =). Kemény pénzekért csinálják a csitkészítõk ezeket a sz@rságokat ezeknek a kis hülyegyerekeknek...(ezt régebben hallottam/olvastam vmi megbízható forrásból 😄 de nemtom h hol 😄)

ez nalam is megtortent...+az eggyik haverom mondta,hogy ma reggel jatszott 2 menetet es mindeggyikben volt a cheater...sztem naon idegesitõek.Csak azt nem ertem hogy ezek honnan tudjak ezeket a cheat-eket????

finaltrekker
Nem tudom mi volt 1 óra körül, de akármelyik szerverre mentem mindegyikben voltak cheaterek, egymás után hatszor. Felmennek a levegõbe, gránátokat dobálnak és mindenki meghal. Még a user listát sincs idõ behozni, hogy kickelni lehessen. Dúrva...

www..KALOZOK.com

Bence94
helo kipróbáltam a gamet... hát többet vártam a nagyon sok gondom van pl.
laggol mint állat be akarok szálni a járgányba és csak joval késõbb szál be a fegyver hangok gyengék még ezt is elnézném de ha többen vannak elõttem szaggat a játék pedig másnál csak akkor van ez ha vannak legalább 30-an.egyébként nem rossz csak a laggolást csinálják meg.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hol is van az item shop?
kas123
akkor bug ^^

báttyó02
nemhiszem,nekem is elõszokott fordulni sajna :S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kas123
vírus?!

a kib...ott ...va annyát mááá játszok mint állat és a hibakonzol bejön a hibajelentõs bárcás szemét<#falbav><#conf><#boxer><#violent><#gun>
nemtudja valaki miért jön be a hiba jelentés mikor játszom?
én kaptam egy emailt, benne egy promo kóddal, s ajándékba jött egy AK-47 egy hétre. Amúgy nem lehet minden fegyvert megvenni, szinthez kötötték a vásárlást. AMúgfy az AK-47 szart sem ér, a medikus alap(!) kis MP-4 jószágával hatékonyabban játszottam. Baszottul idegesít hogy belenyomok egy tárat valakibe aki elrohan én meg 3 golyótol elfekszem.
mohamed
item shop

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

kas123
veszel 😄

Helllo mindenki!Nem tudná valaki hogyan lehet beszerezni az új fegyvereket?Annyira idegesítõ hogy mások Ak-val a kezükben rohangásznak nekem meg egy csak ilyen kis szarságom van. Valaki segítsen
<#guluszem1>
Még mindig van sajnos az a jelenség, hogy beleeresztek egy tárat valakibe, és nem hal meg..
sziasztok köszi kas a segítséget 4-szer változtattam meg a passwordot mire felengedett😄nem rossz játék csak azt nem értem miért jelenik meg a windows hibajelentõ egy idõ után elég szar így játszani😊)
en hunkosza92-neven nyomom, USA szerver es vagy az elso vagy a masodik jatekfajtaba

báttyó02
menj 8játékos szerverekre
én mindig ott tolom,ezeken nincs lag (legalábbis nálam)
viszont a nagyobb férõhelyes szervereken sokszor iszonat durva kadások vannak

kas123
én semmilyen mer mindig akad 😄 de ha véletlenül mégis fennvagyok akkor: kas123 ill. ava123

báttyó02
am ki milyen néven szokta nyomni? én Patay02

báttyó02
😮

kas123
olyan van h lemegy a pályáról, eldob 1 granyót és minden ellenfél meghal
ill iylen volt a bétában

honnan szerzik a kodokat???

oylan is volt hogy lathatatlan a csavo,egyszer veletlenul meg tudtam olni

báttyó02
hmm
én olyannal nem találkoztam még hogy meghal mindenki 😮 mondjuk ha igaz akkor az elég durva lehet...
viszont a tár belelövõs dologgal már összefutottam párszor...:\

van egy csomo csalo a jatekban....nem egyszer volt hogy valakibe belelovok egy tarat es semmi baja,vagy az hogy a csavo beir vmit es mindenki meghal....honnan szerzik a kodokat????

kas123
Ugye voltak azok a kérdések ami a jelszavadra irányult...3 kérdést lehtett beálíltani, és rá 3 választ. És arra kérdésre amit most feltett ne mtudtad a választ 😄.

#805 - nemkell hozzá ill nemtok róla 😄, meg fura hogy nekem is az 1ik accomnál nem engedett belépni...ezért csináltam 1 másikat és azzal jó :/

sikerûlt😄 de akkor is kiírja a játék hogy invalid password kell hozzá patch?
köszi és ez mit jelent hülye vagyok hozzá :Your answer to the Security Question is incorrect. Please try again.
kas123
aktiváltad a reget, változtasd meg a jelszavadat...

köszi szépen ez sikerûlt de most van még egy problémám ha indítom a játékot kéri az user id-t és a passwordot és a password nem tetszik neki
kas123
betûkbõl és számokból kell állnia

azt írja hogy:username must include both letters end numbers
és így nemtudok regizni
sziasztok jól jönne egy kis segítség amikor regizni akarok mindíg az username-vel van gondja miért?
rokika
Hy! Az miért van, hogy amikor el akarom indítani, valami directsound problémát ír ki? PLEASE, HELP!

Az Erő legyen mindenkivel!:D

finaltrekker
Nállam is leszokott fagyni néha.
Remélem a készítõk tudnak a hibákról és kijavítják, mert a béta verzió szerintem az egyik legjobb online akció játék volt.

www..KALOZOK.com

báttyó02
jó kis videó,lag nálam is hasonló:\ akarom mondani a szaggatás..

am a végén a fejes szép volt,én mozgó tárgyat ritkán találok el sniper-el 😄

báttyó02
hu tegnap hiuhetetlenül felbaszott a játék....nyomom nagyba egyik szerveren,már csak 10%kelett volna hogy egy ranggal feljebb lépjek,simán meg is lett volna (23at öltem addig éppen) erre egyszercsak befagy a játék,és kidobja hogy az exe hibát észlelt ezért leáll :|||||
utána felmegyek megint egy másikra,és a játszma közepén detto ugyanez...és ezt még1×megcsinálta,na ott mondtam hogy akkor nekem mára ennyi elég volt

szal elég érdekes dolgokat produkál

finaltrekker
Csináltam egy videót arról, hogy fut. Itt nézheti meg akinek túl sok ideje van: War Rock

www..KALOZOK.com

kas123
nekem se tetszik =) a hangok sz@rok, laggol, hibásak a képek (amikor lelõsz vkit, sokszor nem azt a fegyót mutatja)...

paja007
minden kezdet nehéz...az open beta is gáz volt elinte, a koreai is lagzott néha...remélem rendberakják hamar

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

báttyó02
hát nemtudom,de tény hogy akad mint az állat sokszor😄:S

finaltrekker
De ez szerintem nem lag. Nállam mikor laggol, akkor az emberkék egy helyben futnak, eltûnnek és máshol megjelennek. Lövöldözéskor pedig akad, mintha a gép nem bírná és a közelharc teljesen lehetetlen.

www..KALOZOK.com

báttyó02
jaja nálam is dettó ugyanez van....probáltam minimum grafon,hátha,de ugyanolyan szar laggos mint max grafon :\
mondjuk így is játsszom vele,de sokszor nagyon idegesitõ

finaltrekker
Hello!
Játszik valaki az új WR verzióval? Csak kiváncsi lennék, hogy csak nállam megy e rosszúl.
Maximum grafikán is símán megy, de amikor elkezdenek lõni az egész játék iszonyatosan beszaggat. Még a BF 2142 sem akad annyira lövöldözésnél, mint a Warrock. Pedig a gépemben 2 processzor is van, 2gb RAM és egy közepes videókártya.

A gépemmel lehet a gond vagy a Warrockkal?

www..KALOZOK.com

báttyó02
:S
akkor asszem nem csak én látom így
csak mostmár muszály vagyok ezzel tolni mert a régi nincs meg...kedvem meg nincsen vele szarakodni

mohamed
sõt kifejezetten szar

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

báttyó02
nekem müködött szerencsére a reg
amugy nemtom de ugy érzem ez a verzió sokkal de sokkal lag-osabb mint a régebbi koreai amit toltam

paja007
a validation linket a böngészõdben kell megnyitni

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"