1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#972 hát, nem tudom tegnap mi volt, de most megy -
#971 Hát jó lenne-nek nincsen túl sok érteleme :D mindegy.... írjon már valaki hogy megy -e neki MOST !? -
#970 Hát jó lenne... és speckó már elvesztettem egy 14 lvl-es reget, utána egy 10-est...újrakezdtem most 9-en vagyok...deh megint nem megy , f@sz tudja mi van vele én már unom kurvár@ ! -
#969 Csáo full ingyenes a game!!Én már 7 es levelen vagyok nagyon jo játék csak csomoszor lefagy meg kilép meg nem müködnek a serverek!Lehet hogy ez az ingyenség ára??? -
#968 CapsLock? vagy ha Vistat használsz jobb klikk és próbáld meg rendszergazdaként futtatni. Harmadik hogy már megint buzerálnak valamit.. én vagy másfél hete nem tudok felmenni mert PunkBuster nem enged be, pedig széjjel van frissítve... érdekes mikor felrakom első indításnál megy, másodiknál már nem ... szal próbáld meg holnap is -
Vitéz Roland #967 Helló!
Van egy kis gondom. Kb. 1 hete leszedtem a játékot innen, és regeltem itt. Az accountomat aktiváltam. A patchek automatikusan letöltődtek, de nem tudok bejelentkezni a játékban. Vagy nem ír ki semmit, vagy kiírja, hogy Invalid Password. Pedig itt simán beenged. -
#966 Én passzolok... de megpróbálhatnád : jobb klikk az ikonra->tulajdonságok-> kompatibilitás és ott valamit bepipálni hátha -
0Georg0 #965 Helló
Nekem van egy olyan problémám, hogy max 800*600-at bír a monitorom, amikor elindítom a játékot, akkor csíkos a kép, ha beállítom (nagy nehezen) 800*600-ra a felbontást ugyanúgy csíkos a kép, és ugyanez van 640*480-nál is
segítsetek pls pls :( -
#964 Sztem a játékhoz nincsen köze, ha Vistat használsz szedj le Vistas drivert stb... nekem is ekkora felbontáson megy , szintén 19es tft. 75 hertzen esetleg? Lehet az is hogy játék közben túlmelegszik a kártya.. hemtom -
#963 Egy kis segítség kellene.Az mitől van,hogy kilépek a játékból és ugye amíg visszalép a winfosba addig lennie kellene pár másodpercig fekete képernyőnek.Na most nekem meg állandó a feketeség,5600 reset után vagy helyre áll vagy csak másnap lesz jó.Szoktam olyan hibaüzenetet kapni,hogy nem megfelelő az optimális beállítás ami 1280x1024 60hertz/ezen a felbontáson használom/.19"-os tft-m van és ez az üzenet alatt bejön a win de a képernyő sötét.Soha semmikor semmilyen játéknál programnál ilyet nem csinált.Ez mitől lehet?
-
csoola #962 segitséget szeretnék kérni, elinditom a játék kliensét, és hiába probálok, nem tudok csatlakozni a regisztárlt nevemmel és jelszavammal! mi a teendö? -
WNW #961 Tegnap mindent ment okesan.. Mintha gyorsult is volna.. Viszont a fegyverberleteim leketyegtek a semmiert.... -
#960 Valaki valami helyzetjelentést írhatna ... az van hogy van amikor megy , van amikor nem... na de mikor eljutok esetleg a szerverlistáig a PunkBuster ír valami igen fontos infót... le is frissítem szépen manuálisan, belépésnél ugyanaz... próbáltam a PunkBuster progival is de semmi eredménye...szal akinek sikerült frissíteni az írja már le hogyan tette meg -
Itsuki #959 hát jah... pakolnak be uj szerveret/eket is... -
WNW #958 Szivunk... -
Itsuki #957 nekem is... -
WNW #956 Az szep, csak kozben leketyegnek a fegyverberleteim a semmiert... -
Itsuki #955 hát lehet hogy 1 picit felujitják a játékot:D -
#954 Várj Amúgy tegnap ment egy kicsit , ahogy láttam javítottak a sebzésen , nem volt laggos , tényleg nem furcsa is volt . Hát várjunk , várjunk és várjunk -
WNW #953 Szuper, volt valami update, felrakja, bejelentkezek, ohne server... Mit csinalnak ezek, vasarnapig nem volt semmi baj, azota teljesen meghulyult minden....?! -
Itsuki #952 ez a warrock... -
#951 OK köszi akkor várok!! -
#950 Üdv
Valaki segitsen már belőni a GAMET.....Paja aztmondta segit de azóta se jelentkezett be :( PLS HELP:MSN em : [email protected] -
#949 Valami karbantartás lehet,mert egészen mostanáig még a menüig sem lehetett eljutni. -
#948 Nálam is ez a gond , nyugi tuti szerver buzerálás van megint ! -
#947 Csáo!!Az miért van hogy tegnap játszottam vele utoljára ma meg be akarok lépni és ahol kéri az id-t meg a password ot beirom a kodomat rányomok az ok-ra és megál a kép 1 másodpercig mint ha töltene és után nem csinál semmit nem tölti be a servereket ugyan ugy ott marad a bejelentkezésnél?????Nagyon idegesit mert már 5. levelen vagyok és biztos nem kezdem ujra!!Valaki segitsen!!Megoldás??? köszi csáo
-
#946 Jó lesz , negyedjére sikerült... ehhh .. na már csak a szerverlistának kéne bejönnie , engem nem enged be , hibaüzenet nincs , ki hogy van ezzel? -
#945 próbáld újra...nálam is csinálta(kiirta a txts mizériát..) -
#944 Ehhh...feltettem az új verziót, version.txt hiányzik :DDD király ennyit erről -
WNW #943 Es mar csak 1 server mukodik a torok, es az is total leterhelt...
-
WNW #942 Koszi, erre meg nem jottem ra, azthittem ezt csak a jatek inditoja tudja csak megtenni, legalabbis mindig neki szoktak kiabalni a chaton..:)
Apropo, mi a fene lehet a serverekkel, csak 2 van, azok se engednek be..? Mar delelott is szarakodtak... -
#941 leszeded az uj verziót...felrak,minden a régi...nekem azóta megy... -
#940 Nah nálam is a Block ablak ugrik elő , semmilyen sebesség szabályzó nincs a gépen , frissítettem a PunkBustert , ugyanaz . Nem teszem újra , tuti nem az a baja. Nincs kedvem újrakezdeni új reggel... Valaki?
#939 skacok...a punkbaster szivat titeket...bármilyen netsebesség szabályzó (netlimiter, cfos) van a gépen, akkor anyáz... -
WNW #938 Jab, Tab-ra meg ranglistat kapsz ki hany ellenfelet olt meg, hanyszor halt meg, hanyszor foglalta el az ellenfel bazisat, meg ilyesmik... -
WNW #937 Valamikor rajon a jatek inditojara, hogy ki akarja rugni a csapatbol a neki nem tetszo, vagy gyengebb jatekost, illetve a csalokat, akik valamilyen modon csalnak.. Ilyenkor jon a kerdes... Ha helyesled az illeto kirugasat nyomj Y, ha nem, akkor N betut... A visszaszamlalas meg egyertelmu, meg addig tart a szavazas..... -
#936 Na én ma bejutottam végre eh nem rossz game de szarrá löttek vagy 5ször.
Volt olyan letettem a bombát számolt vissza azt kiir valami szöveget hogy nemtommi nevem kick yer or no fogalmam sincs mit jelentett :( -
Idegroncs #935 nekem is block ugrik elő -
#934 Ezzel a játokkal az a baj hogy hiába ingyenes nem lehet müködésre birni legalábbis nálam :( -
#933 Reggelt...
elinditom a játékot,beirom a jelszevam,eddig ok...aztán egyszercsak kidob 1 ablakot azzal hogy block...ez mitől lehet??