1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• WNW
    Hehehe, ez szep.. Az egyik csata vegen kifagyott a progi, aztan vissza akartam menni, erre azt irja ki, hogy be vagyok logolva... Minden ujraindit, most is ugyanezt irja.. Ezek szerint jatszom, csak en nem tudok rola...
  • Sonlox
    Na lehet hogy vannak bug-ok ... pl Emblem : az egyik oldalon miért lehet könnyen felfutni a dombra , a másikon miért nem , miért lóg át a lábad a falon és így simán agyonlőnek , miért lehet bemászni a föld alá egyes helyeken ... Csak kijavítják egyszer ezeket is uff
  • WNW
    Haaaat, van az a stingeres Hummer... Fullig nyomott gepagyu a helikopterre, elso stinger ki, na mar talan fustol, mire a masodik stinger kiropulne nincs alattam hummer..:) A gyalogos stingeresek meg lattam mire jutnak.. Kiall szerencsetlen, es mire befogja a helikoptert, mar le is van kaszalva..
    Futo ember vadaszat helikopterrel.. Rogzitett gepagyuval, azert mar ne lojon ki egy helikopter egy futo embert, mikor fedezekbol fedezekbe vetodik.. Es ez tobbszor is elofordult, meg az is, hogy siman atlottek a falon...
  • Sonlox
    És miért ne lőnének ki futás közben? Stingert pedig vehetsz asszem az első szintlépés után, azzal le tudsz szedni bármit -na jó majdnem :D
  • rakodo
    Szerintem nem bug, az életben is a helikopter nehéz ellenfél, a játékban van ellenszere: STINGER rakéta, leszedi egyböl, igaz csak ha jól emlékszem a 16 - os szinttöl lehet venni.
  • WNW
    Viszont a helikoptereket kivehetnek, nekem eleg bugosnak tunnek.. Futas kozben siman kilonek gepfegyverrel, a tankot 10 masodper alatt elintezik, meg ilyesmik.. Komolytalan, mikor 2 helikopterrel meg lehet nyerni egy osszecsapast, szinte ugy, hogy a legiharcban gyengebb csapat ki se tud mozdulni a sajat bazisarol... Ezt kiveve meg jo jatek..:)
  • Sonlox
    Nem teljesen ide kapcsolódik ... haverom a Soldier Frontot tolja és mondta milyen jó .. kipróbáltam, lássuk mi lesz .. ezek után azt mondom Warrock mindörökké :D A karakterek bénán mozognak , két tárat kell ellőni egy emberre stb ... warrockwarrockwarrock!!!
  • Sonlox
    Csak neten lehet nyomni
  • Zsolesz0721
    hi! lehet neten nyomni???
  • Maximus4
    Engem nagyon érdekel,mert ha műkszik rendesen akkor én is belevágok,csak már alig bírom kivárni
  • Sonlox
    Én csakm egy egyszerű web kártyát szerválok , azzal lehet neten fizetni , így lesz prémiumom. Az egész annyi lesz -gondolom- hogy kapok mailben egy kódot és azt kell aktiválni a warrock.net-en , de majd leírom ha meglesz és persze ha érdekel valakit
  • Maximus4
    Nekem csak sima bankkártyám van sajna.Ha meg lesz a kártyád megrendeled a játékot?
  • Sonlox
    Így van , 11 -es szinttől már kicsit húzósabb De amúgy még mindíg ott van a Prémium , azt vehetsz te is , ha van hitel - vagy web kártyád . Én jövő hóban tervezek egy Goldot magamnak

• rakodo
    szervezzünk a hétvégére az egyik szerveren magyar szobát!
  • Maximus4
    Igen tudom,hogy lehet többet is fejlődni,de hiába érek el akármennyit,pl: volt 19-5 a statom akkor is csak 1%-ot ment följebb.De az is lehet,hogy minél nagyobb level vagyok annál lassabban fejlődöm.Most tartok 15-nél.
  • paja007
    én akartam rendelni, de a tolvaj postások miatt nem is mindenki küldi ki magyarországra a game-t.

Maximus: egy meccsen nem csak 1%ot lehet fejlődni, ez csupán rajtad múlik. az első 10 szintig simán hozható jó esetben 5-6%-os fejlődés is meccsenként ;)
  • Maximus4
    Én csak reménykedem benne,hogy lehet majd kapni,mert ez az 1%-nyi fejlődés meccsenként nagyon lassú.Sajna nincs semmilyen ismerősöm külföldön akivel tudnék hozatni,interneten meg nem merek rendelni.
  • Sonlox
    Miből gondolod hogy lehet majd kapni nálunk is? Bár én is megvenném de hát meglátjuk ... már csak azért sem tuti mert sokan nem vennék meg a 'csak' multi miatt , de ez egyéni meglátás , reméljük a legjobbakat
  • Maximus4
    Nem tudjátok mikor lehet majd kapni nálunk is?Mert már nagyon szeretném megvenni!
  • Sonlox
    :)

Összehozhatunk egy gamet egyszer :)
  • WNW
    A legutobbi patch ota kicsit nehezen mukodik amugy.. Vagy a jelszo beirasa utan var ki sokat a tovabblepessel, vagy a server kivalasztasnal topreng... Olyan, mintha nem is reagalna a klikkre, de vegul beenged... Amugy agoharqron neven futok, altalaban az angol serveren, ha valakit erdekel..:)
  • Vitéz Roland
    Hja egyébként drpcdoki a nevem.
  • Vitéz Roland
    Nah végre műxik a game. Megváltoztattam a jelszavam, és azóta beenged.
  • Sonlox
    Nah kösz , majd kipróbálom , érdekes lehet :D
  • TC3
    3
  • Maximus4
    Hányas level vagy?
  • TC3
    Most megint olyanon voltam!
    Nagyon dúrva:)
  • Maximus4
    A német szerveren van ilyen inkább,de már az amerikain is találkoztam vele.A master-től lehet kérni,hogy állítsa be ha megfelel mindenkinek.
  • TC3
    Én voltam ilyen mindenki mindenkire játékba.
    Még full kezdő vagyok, úgyhogy nemtom melyik szerveren.
  • WNW
    Ez a mindekire lovoldozunk mod ugye..? Ezt mar jatszottam ketszer is, ugy hogy beleptem egy mar letezo csataba.... Szerintem csak fizetos indithatja, es eleg ritka....
  • soo277
    befoyásolhattya hogy nem enged belépni az is hogy miyen vasad van?
    gondolok föleg OP RENDSZERE!
  • Sonlox
    És ez így is marad ... Tudja valaki hogy 'free for all' csak premiummal játszható? Elvileg tettek a játékba ilyet is csak én még nem találkoztam vele , jó lenne kipróbálni
  • rakodo
    Ja mindig van pár sértödös majom
  • WNW
    Kirugni akkor akarnak, ha nagy a pinged, ha kicsi, ha gyengebb vagy valakinel, vagy jobb, azaz mindig akad valaki, aki ezzel szorakozik..:)
  • Sonlox
    ez lemaradt :
  • Sonlox
    Na látod ezt én sem értemn . mint ahogy azt sem hogy minden ok nélkül ki akarnak rúgni...

soo277 : Ez előfordul , majd hozzászoksz
  • soo277
    Mitöl van az hogy egyszer beenged egyszer meg nem
    eddig még csak 2 szer sikerült
  • TC3
    Az oké, de akkor miért ugat az az ember, akinek ezer akárhányszáz van a neve mellett?
    A sok fölösleges ugatást nemértem.
    Azért köszönöm!
  • Sonlox
    Ha jól tudom azt te nem látod, csak mikor szervert választasz meg szobát... játék közben (ha minden igaz de javítsatok ki ha nem ) a Tab megnyomásával látod hogy kinek mekkora a pingje - a nick mellett- , de a tiéd mindíg nulla lesz, te nem látod a sajátodat ... ha jól tom akkor az az ... még annyi hogy játék kezdésekor nálam egy két körön át mindíg nagy a ping utána lemegy.
  • TC3
    Üdv. Mindenkinek!

Valaki tudna nekem abba segíteni, hogy hol a francba lehet megnézni, hogy játékba mekkora a pingem?
    Állandóan kiakarnak baszni, mondván hogy lagolok, holott én nem tapasztalom, és nemtudom megnézni, hogy mekkora pingem van, pedig sokszor irogatják hogy 500, de én nem látom sehol.
    Amikor csatlakozok, mindig figyelek rá, hogy a legalacsonyabb pingü szerverre menjek, és mégis mindeg basztatnak miatta.
    HELP!!!!!