WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Van egy problémám WR-al... Vista van telepítve a gépemen, és mikor elkezdtem a játékot egyik este kb 65% ig jutottam el 1es szinten és kidobott a server PB miatt. Megprobálok viisszalépni és mikor eljutok a server kiválasztása részhez kidob mindig, nem tudjátok h hogy oldjam meg? Köszi elõre is

van angol is ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

chilios
PLS valaki segitsem koreai játék beüzemelésében..regisztáltam leszedtem azt a programotbe is tuodk jelentkezni,bejelent kezek az oldalon és mikor rákatintok a start game re akor kiír egy,mitcsináljak?? hibáról egy kép
hi felraktam a warrockot minden jó elindítottam bejoinolok a german serverre és mikor belépek kiírja hogy a windows hibát észlelt😞 probléma?
chilios
Üdv all
egy viszonylag pro gamert keresek játszani,mikrofon kötelezõ!msn em :[email protected]
Azt a 148 megásat nem találom!!!<#falbav>
Akkor most melyik frissítést kell letölteni ha a vs.zip-es vmit írja ki???
Frosty01
hali!
amikor kiválasztom (pl.) az UK servert, utánna rákatt a joinra, 2 mp-ig látom a játékokat, utánna kiírja a windóz hibát észlelt címü kedvenc hibaüzenetemet. Mit tehetek ellene? <#confused>
valaki segítsen, bajban vagyok :/

practitioner of the forbidden arts of death

sharpwrz
Szia! Lekell tölteni a PunkBuster címû progit! Feltelepíted, megkeresed benne a játékot, rányomsz arra hogy check update, és kész!
Nekem azóta megy normálisan!

...

UnknownAsshole
kösz, végre sikerült.
megizzadtam mire olyan user meg nicknamet találtam ami nemvolt foglalt 😄
kisbetúvel csak és egy számnak kell benne lennie

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Blinkye
Nekem is ez a szar van azóta nemtudok játszani.. sehogy sem megy 😞

3Ds MAX :)

UnknownAsshole
hi
problem: ha regelni akarok minden ok csak az USERNAME-re van mindig kifogása. egyszer azt irja ki hogy mind kisbetünek kell lennie ha meg csak kis betüvel irom akkor azt hogy nagy betünek és számnak is kell benne lenni. ezt nemértem és nagyon idegesít már :@
itt
sharpwrz
honnan tudom megrendelni a játékot? ha megrendelem akkor fizetõs tag leszek?

...

jó a gém ? D:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sharpwrz
+ ha megveszem az eredeti játékot boltban akkor én is a fizetõs userek közé fogok tartozni?

...

sharpwrz

sziasztok!
Ilyenkor mi van?

...

Blinkye
wazz mindig nem megy nekem 😞

Maximus4
Automatikusan lép,ha eléred a 100%-ot rangonként.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

sharpwrz
és hogy tudok rangot lépni?

...

báttyó02
minnél több rangot lépsz,annál jobb fegyvereket tudsz venni

az items mappában

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

sharpwrz
Sziasztok!

Hogy tudok fejlõdni, fejleszteni a fegyvereket?

...

báttyó02
magától frissít ha van valami😊

Sziasztok! Feltettem én is sztem nagyon király, igazság szerint nekem semmi gondom nem volt még vele szerencsére😊 Olyan kérdésem lenne hogy ezt az overdue-s verziót tettem fel, amikor elindítottam egy csomó mindent még letöltött azok mik, de ami a lényeg kell még vmi plusszt nekem külön feltennem hozzá? (javítást ilyesmik, vagy azt magától frissíti?)
Balumann
Hy!
Kipróbáltam a játékot én is, és szerintem jó játék. Viszont van egy nagy problémám, hogy a játékban csak 60 Hz-es a képernyõ frissítés. Állítottam játékban is felbontást meg mindent, windows-ban is próbáltam az atitraytools-ban is beállítani a 85 Hz-et, RefreshLock-al is megpróbáltam, egyikkel se lett jó (ezek más játékban mûködtek pedig. Tud valaki ötletet adni?

Maximus4
Akkor jó,köszi<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kas123
nem

Maximus4
Ha újra rakom a játékot akkor elveszik a szintem?

Blinkye
LOL ugyan azt irja ki Wolf ET nél is mint ennél.. Mi rááááááááák vaan

Blinkye
az a hülye progi sem talál semmit valami vx2 finder...

Blinkye
semmit nem használok. Meg tökéletesen ment mielõtt nem frissitették a game-t..

paja007
Blinkye! esetleg használsz netlimitert vagy cfost? mert azokat nem szeretei a game...illetve a punkbuster.

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

Blinkye
Filóztam,h az egyik wincsire feldobom winfost,de egy game miatt ami tök magától egyszercsak nem megy nincs sok kedvem

kas123
kérj kölcsön 1 wincsesztert, rakd rá a windwosot, emg midnent ami kellene és próbáld ki =) és ha müxik akk tudod mi a dolgod =)(megcsinálni a saját wincsesztereden =))

báttyó02
jahh,hibát észlel dolgot mostmár nekem sem csinál😊

paja007
egy darabig engem is kidobált. sõt a warrock.exe hibát észlelt ezért leállt....de már nem csinál ilyet...gyorsan le is kopogom, kop kop kop 😊

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

Blinkye
Hát én mindent kipróbáltam. Feladatkezelõben mindent lállitottam ami nem rendszer és igy is kidob 😞

Blinkye
Mostmár lehet csatlakozni,csak engem állandóan kidob 😞

Maximus4
Egész nap nem tudok csatlakozni sehova.Én is álltalában az amerikain szoktam játszani,de hol látom a szerver hol meg nem.A többi háromnál meg semmi.Rányomok a join-ra és semmi sem történik.

paja007
na, hangok kijavítva, és annyi lagot sem látni már 😄

Blinkye
regeltem újra most ezt irja: connection terminated from server

kas123
énis annyi lettem. és énse tok =)

Blinkye
nemtom mi a fak van. LVL 1 0 százalékos lettem és nemtok joinolni a szerverekhez. mostmár mind a 4 et látom...

kas123
én 4 szerót látok, amik szitne tök üresek, meg nagy a lagg rajtuk meg belépni se enged beléjük =)

Blinkye
Te látod mindet?

Blinkye
Most az van,h nem látom a szervereket LOL scak egyet.. Az amcsu EU n szoktam tolni,de most csak asszem a német van. az hogy lehet?
Hogy érték volna cheatelésen? sosem csaltam. Annyi a pontom is amennyit szereztem LVL 2 es vagyok 😄

kas123
Am most jutott eszembe valami! Próbálj meg másik accaunttal bejelentkezni! Mer lehet h ezt csitelésen érték és azé nem tudsz bejelentkezni.

kas123
sikerült?

Maximus4
Na már találkoztam speed cheat-el is,hogy rohadjanak meg<#boxer>

Blinkye
lefuttatok egy Ad awaret hátha lesz vmi