WarRock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egy viszonylag pro gamert keresek játszani,mikrofon kötelezõ!msn em :[email protected]
amikor kiválasztom (pl.) az UK servert, utánna rákatt a joinra, 2 mp-ig látom a játékokat, utánna kiírja a windóz hibát észlelt címü kedvenc hibaüzenetemet. Mit tehetek ellene? <#confused>#confused>
valaki segítsen, bajban vagyok :/
practitioner of the forbidden arts of death
Nekem azóta megy normálisan!
...
problem: ha regelni akarok minden ok csak az USERNAME-re van mindig kifogása. egyszer azt irja ki hogy mind kisbetünek kell lennie ha meg csak kis betüvel irom akkor azt hogy nagy betünek és számnak is kell benne lenni. ezt nemértem és nagyon idegesít már :@
itt
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
az items mappában
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Kipróbáltam a játékot én is, és szerintem jó játék. Viszont van egy nagy problémám, hogy a játékban csak 60 Hz-es a képernyõ frissítés. Állítottam játékban is felbontást meg mindent, windows-ban is próbáltam az atitraytools-ban is beállítani a 85 Hz-et, RefreshLock-al is megpróbáltam, egyikkel se lett jó (ezek más játékban mûködtek pedig. Tud valaki ötletet adni?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
3Ds MAX :)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
Hogy érték volna cheatelésen? sosem csaltam. Annyi a pontom is amennyit szereztem LVL 2 es vagyok 😄