1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Sonlox
    hát leteszteltem . zene .. mondjuk hogy nem az én stílusom a többi jó lesz sztem , így tovább
  • Sonlox
    jaj bocs ...megvannak a könyvtárak :D
  • Sonlox
    Neeee ha ez működik :D grat :) (((és hová is kéne bemásolni?)))
  • Cence89
    valaki nem tudja mit kreállnak megint? a multkor volt 1 hetes vissza állítás a hackerek miatt, most megint elszaporodtak, és megint nem tudok belépni =/
  • Cnensus
    szasztok, csináltam a warrockhoz egy kisseb magyaritást ami még eléggé kezdetleges állapotban van V0.1
    deazé nemolyanrosz:)
    menu nagyábol magyar, a rangjelzések élesebbek, játék hudjai kicsit élesebbek, szövegek nagábol magyarok.
    futási probléma nincs játék elindul. majdmég csinálom tovább
    itt letolthetitek:
    http://rapidshare.com/files/38349821/WarRockHUNbyCnensusV0.1.rar
  • Sonlox
    alap hogy mindent kikapcsolsz mikor játszol -msn stb- , nézz meg több szervert is , egyik tuti jó , vagy ha nem jött be akkor lépj ki és rögtön indítsd újra , akkor jó lesz elvileg
  • Blade17
    hello!Valaki segítsen nemtom miért de naon nagy a pingem a gamebe nem lehet valahogy lejebb venni vala milyen módon ?Aki tud segítsen!
  • Sonlox
    Megint frissítettek , hát no comment ...
  • Sonlox
    Ugyancsak felmerül , XP , vgy Vista? :D mennie kell , ha nem megy a Punkbuster progival , akkor manuálisan , ez is le van írva hogy mit kell tenni .. vagy esetleg megpróbálhatod még egy másik partícióra feldobni , vagy újratelepítést elkezdeni , de ekkor ne jelöld be azt a lehetőséget , hogy üuninstallálja a játékot ! Ez néha segít , mer ilyenkor feldob pár hiányzó cuccost..

Regisztrációs problémára csak annyit , hogy ha nem megy sehogy sem ,akkor próbálj számot és betűt is írni a nickhez :) ha így sem megy akkor valamit nem töltöttél ki, vagy nem pipáltad be..
  • WNW
    Probalj tobbszor klikkelni egy-egy szobaba, kb. 3.-4. probalkozasra engem beengedett.. Aztan frissitettem ezt a punkbuster micsodat, innet:Punkbuster ahogy az 1037-es hozzaszolasban all.. Miutan felinstalaltam, beallitottam a Warrockra, es mukodik...
  • Zoral Kiki
    Hello
    Hát ugyan ugy semmi!!Ugyan azt irja ki pedig leszedtem a játékot és ujra feltettem letöltöttem az összes zip filet amit TZoli mondott leszedtem azt a Punkbuster progit amit Sonlox mondott de ugyan az a probléma és ugyan azt irja ki mikor be akarok menni egy szobába játszani hogy Your PunkBuster softwear is updating, please try again in a few minute, if the auto-update does not complete within a few minute visit www.evenbalance.com to update manually mi a szart kellene még csinálnom????????13. szinten vagyok ugy hogy egy jo ideje játszok már vele eddig semmi baja nem volt ez az utolso frisités ez baszta el szerintem mert azota nem tudok vele játszani!!VAlaki tipp????
  • TZoli
    Sziasztok!

Nekem sem működött a warrock, először nem indult aztán pedig a CRC-is hiba jött. A hivatalos fórumon megtaláltam a megoldást:

System Ennek a ZIP-nek a tartalmát másoljátok be a WarRock\System mappába

Maps Ezt a WarRock\Maps mappába

Data Ezt pedig a WarRock\Data mappába

Nekem segített mostmár elindult a játék, remélem tudtam segíteni!
  • Spéci10
    sziasztok!!!letöltöttem a War Rockot és fel is telepítettem!amikor elindítottam azonnal egy letöltés jött be meg is vártam majd kiírta hogy complete!rákattintottam az ok-ra!Majd bejött egy fekete kép és ez volt rá írva: Error CRC Checksum Error -/map/maplist.xml Segítségeteket előre is köszönöm
  • Metalmilitiakid
    Valaki segitsen nemtok accauntot regelni mert bármit irok nem jó neki van benne betü meg szám mind kicsi nincs ékezet se speckó karakter se szóköz több mint 6 kevesebb mint 10 betű és mégis ezt irja ki
    Username must be 6 to 10 lowercase characters. Profanity and special characters are not allowed
  • Spéci10
    sziasztok!!!letöltöttem a War Rockot és fel is telepítettem!amikor elindítottam azonnal egy letöltés jött be meg is vártam majd kiírta hogy complete!rákattintottam az ok-ra!Majd bejött egy fekete kép és ez volt rá írva: Error CRC Checksum Error -/map/maplist.xml Segítségeteket előre is köszönöm
  • Sonlox
    shamboy: XP ,VAGY VISTA? nem mindegy :D

Zoral Kiki: Punkbuster frissítést meg a Punkbuster progival csináld ne manuálisan,az a tuti. Leszedheted innen :
    http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php
  • shamboy
    Sziasztok
    Van egy kis gond amiben lehet tudtok segiteni.Letöltöm a játékot,felrakom utána frisit és nem indul el,nem tudjátok hogy ez mért van?
  • Zoral Kiki
    Csáo valaki tudna segiteni??
    Elinditotam ma a játékot frisités volt le is töltötte utána elindult rendesen a játék beirtam a jelszavam kidopta a servereket bementema az egyikbe kidopta a szobákat és be akartam menni a szobákba és ezt irta ki az összesre Your PunkBuster softwear is updating, please try again in a few minute, if the auto-update does not complete within a few minute visit www.evenbalance.com to update manually ezt értem is mi van ideirva!!Felmentem letöltöttem amit találtam dll filet én azt betettem a war rock system mappa közé de nem megy igy se!!Mit kéne csináljak ha valaki segitene megköszönném
  • Sonlox
    Nah akkor ... de rég írtam :D szal OTP kártyával nem fogsz neten fizetni, csak dombornyomottal, vagy web -kártyával. Dombornyomott kártya feltétele , hogy havi 150 ezer legyen a kártyán , web-kártya pedig havi 1200 forint... tehát OTP kilőve , bármelyik másik bank 'ügyesebb' ezügyben és ne húz le ennyire . Lagg: a netkapcsolat sebessége nem számít , próbálj másik szervert ha az egyiken nagy a pinged - alul látod . Puskát nem fogsz venni, ha nincs pénzed, ha az csak 5. slot-os. Koreai verzió : előbb indult, több a fegyver , a pálya meg minden több , de nagyon laggos , mellesleg nehéz az oldalra regisztrálni , mert korai nyelven van . Nah asszem ennyi :)
  • dani92
    miert nem tom megvenni a puskat??????????
  • Dimitri
    Van amikor csak állok és elmennek mellettem, de van aki meg lát szóval igen érdekes, de akkor nem velem van gond hanem a játékkal ? igaz ?

A netkapcsolatom se mondható szarnak (közepes adsl csomag talán, 1024KB/s-es letöltéssel), szóval várhatok h hátha stabilizálnak vmit ?
  • WNW
    Laggol, hogy a fene vinne el... En is ugralok, mindig mondjak, es nem jovok ra miert.. Illetve ahogy egyre jobban le van terhelve a server, annal rosszabb a dolog, de erdekes modon nem mindenkinel...
  • mohamed
    ja, én is mostanában láthatatlan vagyok, pedig semmilyen csalást nemcsinálok. Mitöl lehet?
  • Dimitri
    Jha és mi ez a kóreai verzió? jobb vagy mért nem jó nekünk az angol ?
  • Dimitri
    ÜDv!
    Lenne egy kis problémám a játékkal, méghozzá sokszor van úgy h rámtitulálják h nem vagyok látható, tehát invisible vagyok pedig semmi csalást (punkbuster miatt gondolom nem is nagyon lehetne) nem használok.

Ez vmi bug ? Esetleg van vmi megoldás mert igy elég élvezhetetlen h gyorsan kirugdosnak...
  • Maximus4
    Én is OTP-nél vagyok és nekem elfogadta a kártyaszámot meg a többit csak a véglegesítés-re nem merek rányomni.
  • Freeman6600
    Hát ha tényleg így van akkor van egy ismerősöm Angliában, ő szerintem meg tudná csinálni
  • WNW
    Nem ismerik az OTP-t,mint bankot... Ilyen kartyakkal nem foglalkoznak.. Nem ertek a kartyakhoz, de tobb helyrol hallotam mar olyat, hogy eleg sokszor csak a dombornyomasos kartyakat fogadjak el a net-es cegek, a simakat nem.. Ne kerdezd ez mit jelent, mondtam nem ertek hozza...:)
  • Freeman6600
    Pedig megadtam. OTP-s visa electron kártyám van úgyhogy jónak kell lennie. Kötöttem szerződést a netes szolgáltatásra is hogy ha ez számít valamit.
  • Freeman6600
    Pedig megadtam. OTP-s visa electron kártyám van úgyhogy jónak kell lennie. Kötöttem szerződést a netes szolgáltatásra is hogy ha ez számít valamit.
  • Maximus4
    Pedig ez azt jelenti,hogy add meg a kártya számát és a lejárati idejét.
  • Freeman6600
    A kártyaadatatoknál szerintem minden jó csak a címnél nem lehet valami jó.
    Ezt írja ki: Please check credit card number and expiration date! Please note, that your credit card’s billing address needs to comply with your chosen country.

Úgy tudom ha megrendeled akkor kapsz egy 30 napos arany prémiumot.
  • Maximus4
    Inkább azt kellene leírnod,hogy mi nem megy a regisztrációnál,mert ott a kártyaszámon kívül mással nem nagyon lehet gond.

Viszont lenne egy kérdésem.Ha megrendelem az eredeti játékot külföldről,akkor is meg kell majd rendelni(ha akarom) a három csomag közül valamelyiket?Vagy a játékkal eggyütt kapok valamennyi időre egy csomagot vagy,hogy van ez?
  • Freeman6600
    ÉS is akarok venni de nem tudok regisztrálni a click and buy-on. Ha rájöttél h h kell pls segíts.
  • Maximus4
    Rendelte már meg valaki a click and buy-on keresztül valamelyik csomagot?Arra gondolok ami a hivatalos honlapról visz el regisztrálni.
  • Sonlox
    Szia! Az a helyzet hogy Vista alatt vannak vele gondok , de oké mindenre van megoldás :) én is így használom . Első , mikor telepíted : A WARROCK TELEPÍTŐJÉRE KATTINTS JOBB GOMBBAL , MAJD FUTTATÁS RENDSZERGAZDAKÉNT (hiába vagy rendszergazda , csak íyg fogja normálisan feltenni és csak így tudja frissíteni magát később) . Szépen el fog indulni , megy ez tuti :) Ha olyan gondod lesz , hogy kilép játék közben , vagy a szerverre lépéskor akkor sincsen gond , INDÍTSD EL A TELEPÍTŐT (rendszergazdaként), megkérdezi hogy le szeretnéd-e szednia gépről , ne jelöld be, csak tedd fel , ez valószínűleg pikk-pakk menni fog , nyomsz egy finish-t és kész.. ezzel kijavítottál pár hibát amit a vista elcseszett. Gondolom később ezt is kijavítják ,de sajna még előfordul néha :) Remélem segítettem , jó game-t !
  • Pantyus
    Sziasztok! Olyan gondom van a játékkal, hogy felteszem és mikor tölti le a uploader.zip-et és le is tölti csak nem tudja kicsomagolni vagy mi! Cannot extract a file és itt megáll! Most lett feltéve a Vista szóval lehet, hogy ez a gond de bízom benne, hogy van vmi megoldás!
  • Sonlox
    Tegnap este összeomlott az egész -megint . Háthát ....
  • WNW
    Hehehe... Amugy aztan este visszaengedett, de mikor meglattam, hogy a Londoni serveren egy nyulfarknyi kis zold csikra azt irja ki, hogy sulyosan tulterhelt a server, inkabb leleptem.. Ugytunt valami kemenyen osszeakadt naluk...
  • Sonlox
    Lehet annyira jól játszol hogy szintet is lépsz majd Nekem tegnap pl Virtual c++ errort írt ki