1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• báttyó02
    O_O
  • Monoton
    najo inditom erre cannot get a file (vs.zip)
  • báttyó02
    nm

ha lejön fúdeelpicsázlak
  • Monoton
    thxthx ezmár sebesség :O

és még kisebb is
  • báttyó02
    hoppközbe találtam egy jó linket

katt

nekem 200al jött nemrosszaz:)
  • Monoton
    csá

+fav meg tud vki linket adni ami nem hivatalos oldalrol van mert 20 kval kjön :(
  • báttyó02
    aggyál nekik
  • WNW
    Na en is megint belefutottam egy a levegobol alaszallo hackerbandaba.. Nem gyoztem oket leszedni a kulonbozo epuletek tetejerol, ahova egyebkent nem lehetne normal modon feljutni..
  • WNW
    Ja ott van, csak kiszurta a szemem....
  • WNW
    Mi az isten, en osszesen nem lattam ennyi cheatert miota jatszom mi Te itt pillanatok alatt..:) Melyik server ez?
  • báttyó02
    ehh :|

• báttyó02
    áá rohadtjo ez a nerbil pálya,imádom
    meg jol is megy itt a játék

• báttyó02
    hát én általában csak 3map-on szoktam tolni,de ott rengeteg csiter van mindig :(

egyébként azt sajna nemtudtam lekapni,de tegnap történt egy olyan hogy:

vmi electroo volt az egyén neve,a havas pályán(nerbil asszem)...a csávokám a falon keresztül lőtt le mindenkit,de az sem zavarta h mindinki leváta h csiter,ugyanugy folytatta a dolgot
    és sztem kickelni sem lehetett,mert senki sem probálta meg
    de azért elég durva volt,hogy 50et ölt úgy h falon ki falon be...:\
  • goor
    Yippe... Már megoldódott, a probléma az én készülékemben volt!
  • goor
    Sziasztok!

Régebben WR-oztam, de valahogy abbamaradt. Most akkor fizetős vagy nem?
    Az oldalra beregeltem, de a játéknál a jelszavamra mindig invali password-del válaszol és nem tudok belépni még a szerver kiválasztásához sem!
    Ha valaki tud kérem segítsen! Előre is Köszi a válszokat!!
  • Sonlox
    ÁÁÁÁáhhá :D ez jóó :D Te amúgy mindíg betalálod ezeket? :D
  • báttyó02
    "a repülő kocsi"
    és ráadásul összevissza cikkcakkolt a levegőbe :|

• Sonlox
    jaj és ha ezt a kis videót elküldöd a warrock készítőknek , mert ez bizony bizonyíték , akkor kiteszik a picséba a tagot, meg sztem ip-t is bannolják .. te meg lehet kapsz egy prémiumot :D én megpróbálnám, hátha megdobnak valamivel
  • Sonlox
    Ezt az átúszós cheatet meg elvileg -legalábbis mai napig- te is meg tudod csinálni ;) Nem nagy durr, de inkább nem írom le , meg lehet már holnap ki is javítják :)
  • Sonlox
    Jaja jó ötlet volt
    (bibibíí nekem van most is :P )
    Csak a gáz az volt vele , hogy mindenki rámozdult emiatt a játékra és beszartak a szerverek... így a valódi előfizetők jól beszopták , de túl vagyunk rajta szerencsére
  • Maximus4
    Ilyen felúszásos csalást nem láttam még,nem elég nekik az ugrálás?Viszont ez az 1 hét ajándék gold nagyon jó ötlet volt,jól betankoltam fegyverekből.
  • báttyó02
    hát mostmár énis biztos vagyok benne h csít ez a épületre "felúszás"....

no komment :\
  • 1488
    én benne vagyok :)
    csak ne a jövő héten mert akkor pont nem leszek gépközelben :(
  • báttyó02
    nem hozunk össze vmikor egy szervert vagy valami?:)
    mert én memgndom öszintén,eddig egy magyarral sem találkoztam eddig:| vagy legalábbis a nevéből nem derült ki h magyar (jó igaz az é nevemböl sem derül ki:D)
  • Maximus4
    Én sajnos majdnem minden nap találkozom ilyenekkel.
  • báttyó02
    pff ma találkoztam egy ujabb csíttel :\
    2szerveren is ráadásul
    amint kettőt léptem,rögtön "gránát" robbant

• 1488
    hát igen...
    tetszik amikor 5 másodperccel a kinyírása után lő le xD
  • WNW
    Ja, en meg olyat lattam, hogy csokrokban dobalta a ficko a kezigranatokat.. Szerencsere ritka az ilyen esemeny.. A nagyobb baj a lag.. Sajna az gyakoribb...
  • 1488
    én tegnap szedtem le véletlenül egy cheatert... felrepült a levegőbe és onnan kezdett el lőni rám rakétákkal, olyan sebességgel mintha m4 vagy ilyesmi lenne... mondanom sem kell, semmit sem láttam a robbanásoktól, de úgy nagyjából tudtam hogy hol van, és én is lőttem őt kalasnyikovval, ezerrel, és leszedtem
    érdekeseket nyomott a srác, rohadt magasakat ugrott, állandóan a tetőn volt, és valamiért nem engedett szavazást indítani a kickelésére.
    Ezek komolyan mondom az egész játékélményt elveszik, nincs is kedvem ilyenkor 1-2 napig játszani :S
  • WNW
    Szerintem cheat.. En lattam olyat, hogy a levegobe spawnoltak be a fickok miutan ki lettek iktatva neminemu lofegyverek altal.. Es persze olyan epuletek felett, amiknek a tetejere amugy nem lehet feljutni...:)
  • báttyó02
    ehh ma találkoztam egy érdekes "paranormális" dolggal:D

több helyen is láttam,hogy gondol egyet a csávokám,és elkezd felfele mászni egy épületen(mondjuk egy helikopterért) mintha létrán menne,de közben sehol semmi csak az ablak:|
    akkor ennek a durvább változata,amikor a lent mutatott képeken az épület aljátol(!) ilyen úszás szerüen lekezdette felfele menni a játékos:D

ez amugy lagtol lehet vagy mi?
  • 1488
    aha... köszi
  • GodzillaHUN
    nem kapod meg a kilépésig "keresett" xp-t és dínárt.

ennyi a büntetés.
  • WNW
    Azthiszem csak XP.. De nem neztem mennyit huz le.. Lehetoleg nem lepek ki...
  • 1488
    engem néha játék közben vág ki...
    apropó, amikor megnyomod az esc-et hogy kilépnél, kiírja hogy "Penalty will be applied" vagy valami ilyesmi (Büntetésre számíthatok ha kilépek).
    Namost, mi az a büntetés? xp-beli, pénzbeli?
  • WNW
    A battle groupnel csinalja ezt nekem is, a ket kisebb verzional nem.. Tobbszor probalkozom, kb. 50%-os esellyel beenged.. De hogy mi a baja nem tudom....
  • baalmoth
    Hali!

nekem az a gondom h belépek a játékba aztán a szobába mikor spawnolnék először minden üzenet nélkül kirak a játékból. tud valaki segíteni benne?
    thx
  • Sonlox
    de ha neked sincs mit kéne tenned , akkor ezzel könnyebb lesz talán http://www.webforditas.hu/index.php
  • Sonlox
    Hát fingom nincs mire gondolsz
  • bsyrex
    HAli!

Regeltem a gamét, de mindig azt akarja hogy e-ailban valami csináljak, de amikor rámegyek a inkre saját magamnak küldöm el és nem tok mit tenni.Valaki aki tud segítsen létszi