WarRock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolok föleg OP RENDSZERE!<#confused>#confused><#confused>#confused>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
soo277 : Ez elõfordul , majd hozzászoksz
eddig még csak 2 szer sikerült
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
A sok fölösleges ugatást nemértem.
Azért köszönöm!
Valaki tudna nekem abba segíteni, hogy hol a francba lehet megnézni, hogy játékba mekkora a pingem?
Állandóan kiakarnak baszni, mondván hogy lagolok, holott én nem tapasztalom, és nemtudom megnézni, hogy mekkora pingem van, pedig sokszor irogatják hogy 500, de én nem látom sehol.
Amikor csatlakozok, mindig figyelek rá, hogy a legalacsonyabb pingü szerverre menjek, és mégis mindeg basztatnak miatta.
HELP!!!!!
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
Van egy kis gondom. Kb. 1 hete leszedtem a játékot innen, és regeltem itt. Az accountomat aktiváltam. A patchek automatikusan letöltõdtek, de nem tudok bejelentkezni a játékban. Vagy nem ír ki semmit, vagy kiírja, hogy Invalid Password. Pedig itt simán beenged.<#help>#help>
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
Nekem van egy olyan problémám, hogy max 800*600-at bír a monitorom, amikor elindítom a játékot, akkor csíkos a kép, ha beállítom (nagy nehezen) 800*600-ra a felbontást ugyanúgy csíkos a kép, és ugyanez van 640*480-nál is
segítsetek pls pls 😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Valaki segitsen már belõni a GAMET.....Paja aztmondta segit de azóta se jelentkezett be 😞 PLS HELP:MSN em : [email protected]
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Apropo, mi a fene lehet a serverekkel, csak 2 van, azok se engednek be..? Mar delelott is szarakodtak...
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022