1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#1132 Nekem igen -
1488 #1131 nooboké a világ -
#1130 végülis csináltam egy másik bannert,előzző elég gyenge lett,remélem tetszik mindenkinek -
#1129 nálam jo az sg semmi gond -
WNW #1128 Hehehe, mar latom magam elott, ahogy egy engineer egy bazi villaskulccsal veri a servereket, mikozben shrapnelek ropkodnek a feje korul...:) (ui. nalatok is le van lassulva az SG, vagy csak nalam van valami baki..?) -
#1127 jahh nemtom mivan
de biztos javitják -
WNW #1126 Szuper, mar csak 2 server megy, azok is telitettek.. Tegnap meg 4 volt, elotte meg 5-7.... -
#1125 Engem meg sokszor lvl szintem miatt dobnak ki,de ezt már megfigyeltem már másoknál is.Bejön egy 30-as szintű és már rugják is ki. -
#1124 "Jah ez ma volt: medic-el nyomtam mint disznó, dobáltam a gránátot, de azt hitték hogy hacker vagyok és kidobtak XD"
amugy birom ezt,aki csiter azt nembirják kickelni,akár mennyien ugatják h kick plz meg mittomén semmi :\
aki meg esetleg csak jol nyomja,azt simán kibaszák
-
#1123 haha nekem ez a kép mintha ismerős léenne még a beta verziókból :D de király egyszer fél évig nem ír senki , egyszer meg beindul a fórum :D Kira:D
Jah ez ma volt: medic-el nyomtam mint disznó, dobáltam a gránátot, de azt hitték hogy hacker vagyok és kidobtak XD Közbe meg csak előfizettem... na ez milyen? :D
Mellesleg hogy áll a magyarosítás? Jó lenne már valami 0.2-es verzió :D -
#1122 -
#1121 srácok egy uj bannerhoz mit szolnátok?:)
csináltam egyet
probaképp ide betettem bannernak,nézzétek meg,ha tetszik nektek akkor itt is cseréljük:)
-
#1120 :DD
majd belejössz -
#1119 bizony jolenne tudni mert nekemisnagyon tele vwan a tököm a csalokkal
mostis bementem egy nerbil-es pályára,az idiota a gránát hackkel baszakodott,amint respwnoltam rögtön bumm
bemegyek egy másik nerbilre,ott egy másik fasz csinálja ugyanezt....amugy kicsit sem voltam ideges:D -
1488 #1118 és azok a fegyverek amiket akkor megvettél még most is megvannak?
annyira utálom, a szerverek 80%-án találkozok cheaterrel :( -
#1117 ahha értem,thx! -
brutalg #1116 Hova a pi*ba kell küldeni a reportot a csalókról?
A K2 fórumban írnak róla valamit de az angol tudásom gyér :)
Ha valaki tud segítsen!
Köszi -
Monoton #1115 :O odabaszos a játék :)
mindig lelőnek :O csaknemtom honnan :D -
Monoton #1114 :SSS
belépek egy szobába nyomom a ready t és nem megy tovább?
mit kell csinálni :O
-
#1113 Egy hétig bármit megtudtál venni amit csak akkor tudnál ha befizetnél egy hónapra a goldra.Minden fegyver elérhető volt és 5. slotba is minden választható volt.Na persze ezekhez ugyanúgy kellett dínár mint most,csak akkor például 5 fegyver lehetett a kezedben,csinálhattál saját szobát,kiválaszthattad az összes pályát ha te voltál a master stb. -
#1112 de egyébként ez az 1hét ajándék mit is takar? mert én még mindig nem vágom,pedig látom minden bejelentkezésnél
uj cuccokat ugyanugy nemtudok venni,vagy az olyanokat amik csak fiztusoknak lehet -
#1111 Nekem sincs,pont ezért jött jól az 1 hét ajándék gold. -
#1110 na hát igen
csak nekem nincsen olyan kártyám amivel tudnék fizetni érte -
#1109 Meg az sem elhanyagolható,hogy sokkal gyorsabban fejlődsz ha goldod van. -
#1108 ja meg h tisztában légy mindennel:
a játékosok neve melet vannak különböző rangjelzések,ez a level,hogy milyen szinten van az adott pléya...ez folyamatosan nő attol függően h mennyit ölsz
ITT az okosságok/rangjelzések menüben tudod meghesszelni -
#1107 van benne 3féle játékmód
cs féle
utcai (pár jármüvel,ált hummer meg iylenek)
meg nagy térkép alá battlefield(itt mindenféle jármü van vadászgép stb.)
a fizetős rész meg más téma,ha bankkártyával fizetsz ilyen goldra akkor különböző fegyók lesznek elérhetőek meg hasonlo (pl. shotgun) -
#1106 Az egyik része igen -
Monoton #1105 ezilyen CS féle játék?
fegyohoz pénz meg ilyenek
amuyg települ -
#1104 jaa szal akkor ezt csak fizetéssel lehet elérni :(
thx! -
#1103 Ha van goldot akkor tudod megvenni,de lehet,hogy már silvernél is nem vagyok benne bizos. -
#1102 őő ilyen két fegyós témát meg hogyan lehet?? :O
-
#1101 "jól leparkoltam a verdát vazze?"
-
#1100 nincs
ték :o) -
#1099 koreaiak? nekem spec angol verzsön van -
WNW #1098 Ugytunik kikerult a modszer a belso korbol, azert lett hiertelen ennyi ebbol a tipusu csalobol... Csak felebrednek a koreaiak, es kijavitjak... -
Monoton #1097 ilyen hogy magyar server? -
#1096 és mondjuk iylenkor kurvára feltudom magam húzni,h én itt szopakodok hogy lépjem a level-eket,ezek meg ilyen szarokkal 2nap alatt felhúzzák magukat 10es levelre :\\
-
#1095 pff ennyi hackert beszarok....
nerbil-en tolom,erre azt látom h a levegőbe mint a rakéta fel az égig a csávóka,és hirtelen valahol a mi spawn pontunknál otterem pff
és 3ugyanilyen csiter is volt most egy játékba
de hiába ugatom 10percen keresztül h kickeljék ezt meg ezt,le se szarják :(
persze a kis köcsög meg örül,hogy összelőtt 40et ezzel a hackkel,miközbe én csit nélkül majdnem ugyanannyit
hát szép mondhatom -
Monoton #1094 -
Monoton #1093