WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van amikor csak állok és elmennek mellettem, de van aki meg lát szóval igen érdekes, de akkor nem velem van gond hanem a játékkal ? igaz ?

A netkapcsolatom se mondható szarnak (közepes adsl csomag talán, 1024KB/s-es letöltéssel), szóval várhatok h hátha stabilizálnak vmit ?

Laggol, hogy a fene vinne el... En is ugralok, mindig mondjak, es nem jovok ra miert.. Illetve ahogy egyre jobban le van terhelve a server, annal rosszabb a dolog, de erdekes modon nem mindenkinel...

mohamed
ja, én is mostanában láthatatlan vagyok, pedig semmilyen csalást nemcsinálok. Mitöl lehet?

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Jha és mi ez a kóreai verzió? jobb vagy mért nem jó nekünk az angol ?

ÜDv!
Lenne egy kis problémám a játékkal, méghozzá sokszor van úgy h rámtitulálják h nem vagyok látható, tehát invisible vagyok pedig semmi csalást (punkbuster miatt gondolom nem is nagyon lehetne) nem használok.

Ez vmi bug ? Esetleg van vmi megoldás mert igy elég élvezhetetlen h gyorsan kirugdosnak...

Maximus4
Én is OTP-nél vagyok és nekem elfogadta a kártyaszámot meg a többit csak a véglegesítés-re nem merek rányomni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hát ha tényleg így van akkor van egy ismerõsöm Angliában, õ szerintem meg tudná csinálni <#nevetes1>
Nem ismerik az OTP-t,mint bankot... Ilyen kartyakkal nem foglalkoznak..<#mf1> Nem ertek a kartyakhoz, de tobb helyrol hallotam mar olyat, hogy eleg sokszor csak a dombornyomasos kartyakat fogadjak el a net-es cegek, a simakat nem.. Ne kerdezd ez mit jelent, mondtam nem ertek hozza...😊

Pedig megadtam. OTP-s visa electron kártyám van úgyhogy jónak kell lennie. Kötöttem szerzõdést a netes szolgáltatásra is hogy ha ez számít valamit.
Pedig megadtam. OTP-s visa electron kártyám van úgyhogy jónak kell lennie. Kötöttem szerzõdést a netes szolgáltatásra is hogy ha ez számít valamit.
Maximus4
Pedig ez azt jelenti,hogy add meg a kártya számát és a lejárati idejét.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

A kártyaadatatoknál szerintem minden jó csak a címnél nem lehet valami jó.
Ezt írja ki: Please check credit card number and expiration date! Please note, that your credit card’s billing address needs to comply with your chosen country.

Úgy tudom ha megrendeled akkor kapsz egy 30 napos arany prémiumot.
Maximus4
Inkább azt kellene leírnod,hogy mi nem megy a regisztrációnál,mert ott a kártyaszámon kívül mással nem nagyon lehet gond.

Viszont lenne egy kérdésem.Ha megrendelem az eredeti játékot külföldrõl,akkor is meg kell majd rendelni(ha akarom) a három csomag közül valamelyiket?Vagy a játékkal eggyütt kapok valamennyi idõre egy csomagot vagy,hogy van ez?

ÉS is akarok venni de nem tudok regisztrálni a click and buy-on. Ha rájöttél h h kell pls segíts.
Maximus4
Rendelte már meg valaki a click and buy-on keresztül valamelyik csomagot?Arra gondolok ami a hivatalos honlapról visz el regisztrálni.

Sonlox
Szia! Az a helyzet hogy Vista alatt vannak vele gondok , de oké mindenre van megoldás 😊 én is így használom . Elsõ , mikor telepíted : A WARROCK TELEPÍTÕJÉRE KATTINTS JOBB GOMBBAL , MAJD FUTTATÁS RENDSZERGAZDAKÉNT (hiába vagy rendszergazda , csak íyg fogja normálisan feltenni és csak így tudja frissíteni magát késõbb) . Szépen el fog indulni , megy ez tuti 😊 Ha olyan gondod lesz , hogy kilép játék közben , vagy a szerverre lépéskor akkor sincsen gond , INDÍTSD EL A TELEPÍTÕT (rendszergazdaként), megkérdezi hogy le szeretnéd-e szednia géprõl , ne jelöld be, csak tedd fel , ez valószínûleg pikk-pakk menni fog , nyomsz egy finish-t és kész.. ezzel kijavítottál pár hibát amit a vista elcseszett. Gondolom késõbb ezt is kijavítják ,de sajna még elõfordul néha 😊 Remélem segítettem , jó game-t !

Sziasztok! Olyan gondom van a játékkal, hogy felteszem és mikor tölti le a uploader.zip-et és le is tölti csak nem tudja kicsomagolni vagy mi! Cannot extract a file és itt megáll! Most lett feltéve a Vista szóval lehet, hogy ez a gond de bízom benne, hogy van vmi megoldás!
Sonlox
Tegnap este összeomlott az egész -megint . Háthát ....

Hehehe... Amugy aztan este visszaengedett, de mikor meglattam, hogy a Londoni serveren egy nyulfarknyi kis zold csikra azt irja ki, hogy sulyosan tulterhelt a server, inkabb leleptem.. Ugytunt valami kemenyen osszeakadt naluk...

Sonlox
<#taps> Lehet annyira jól játszol hogy szintet is lépsz majd <#nevetes1> Nekem tegnap pl Virtual c++ errort írt ki <#eljen>

Hehehe, ez szep.. Az egyik csata vegen kifagyott a progi, aztan vissza akartam menni, erre azt irja ki, hogy be vagyok logolva... Minden ujraindit, most is ugyanezt irja.. Ezek szerint jatszom, csak en nem tudok rola...<#mf1>

Sonlox
Na lehet hogy vannak bug-ok ... pl Emblem : az egyik oldalon miért lehet könnyen felfutni a dombra , a másikon miért nem , miért lóg át a lábad a falon és így simán agyonlõnek , miért lehet bemászni a föld alá egyes helyeken ... Csak kijavítják egyszer ezeket is <#awink> uff

Haaaat, van az a stingeres Hummer... Fullig nyomott gepagyu a helikopterre, elso stinger ki, na mar talan fustol, mire a masodik stinger kiropulne nincs alattam hummer..😊 A gyalogos stingeresek meg lattam mire jutnak.. Kiall szerencsetlen, es mire befogja a helikoptert, mar le is van kaszalva..
Futo ember vadaszat helikopterrel.. Rogzitett gepagyuval, azert mar ne lojon ki egy helikopter egy futo embert, mikor fedezekbol fedezekbe vetodik.. Es ez tobbszor is elofordult, meg az is, hogy siman atlottek a falon...

Sonlox
És miért ne lõnének ki futás közben? <#wow1> Stingert pedig vehetsz asszem az elsõ szintlépés után, azzal le tudsz szedni bármit -na jó majdnem 😄

Szerintem nem bug, az életben is a helikopter nehéz ellenfél, a játékban van ellenszere: STINGER rakéta, leszedi egyböl, igaz csak ha jól emlékszem a 16 - os szinttöl lehet venni.

Viszont a helikoptereket kivehetnek, nekem eleg bugosnak tunnek.. Futas kozben siman kilonek gepfegyverrel, a tankot 10 masodper alatt elintezik, meg ilyesmik.. Komolytalan, mikor 2 helikopterrel meg lehet nyerni egy osszecsapast, szinte ugy, hogy a legiharcban gyengebb csapat ki se tud mozdulni a sajat bazisarol... Ezt kiveve meg jo jatek..😊

Sonlox
Nem teljesen ide kapcsolódik ... haverom a Soldier Frontot tolja és mondta milyen jó .. kipróbáltam, lássuk mi lesz .. ezek után azt mondom Warrock mindörökké 😄 A karakterek bénán mozognak , két tárat kell ellõni egy emberre stb ... warrockwarrockwarrock!!!

Sonlox
Csak neten lehet nyomni <#vigyor3>

hi! lehet neten nyomni???
Maximus4
Engem nagyon érdekel,mert ha mûkszik rendesen akkor én is belevágok,csak már alig bírom kivárni<#idiota>

Sonlox
Én csakm egy egyszerû web kártyát szerválok , azzal lehet neten fizetni , így lesz prémiumom. Az egész annyi lesz -gondolom- hogy kapok mailben egy kódot és azt kell aktiválni a warrock.net-en , de majd leírom ha meglesz és persze ha érdekel valakit <#wink>

Maximus4
Nekem csak sima bankkártyám van sajna.Ha meg lesz a kártyád megrendeled a játékot?

Sonlox
Így van , 11 -es szinttõl már kicsit húzósabb <#nyes> De amúgy még mindíg ott van a Prémium , azt vehetsz te is , ha van hitel - vagy web kártyád . Én jövõ hóban tervezek egy Goldot magamnak <#eljen>

szervezzünk a hétvégére az egyik szerveren magyar szobát!

Maximus4
Igen tudom,hogy lehet többet is fejlõdni,de hiába érek el akármennyit,pl: volt 19-5 a statom akkor is csak 1%-ot ment följebb.De az is lehet,hogy minél nagyobb level vagyok annál lassabban fejlõdöm.Most tartok 15-nél.

paja007
én akartam rendelni, de a tolvaj postások miatt nem is mindenki küldi ki magyarországra a game-t.

Maximus: egy meccsen nem csak 1%ot lehet fejlõdni, ez csupán rajtad múlik. az elsõ 10 szintig simán hozható jó esetben 5-6%-os fejlõdés is meccsenként 😉

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

Maximus4
Én csak reménykedem benne,hogy lehet majd kapni,mert ez az 1%-nyi fejlõdés meccsenként nagyon lassú.Sajna nincs semmilyen ismerõsöm külföldön akivel tudnék hozatni,interneten meg nem merek rendelni.

Sonlox
Mibõl gondolod hogy lehet majd kapni nálunk is? Bár én is megvenném de hát meglátjuk ... már csak azért sem tuti mert sokan nem vennék meg a 'csak' multi miatt , de ez egyéni meglátás , reméljük a legjobbakat

Maximus4
Nem tudjátok mikor lehet majd kapni nálunk is?Mert már nagyon szeretném megvenni!

Sonlox
😊

Összehozhatunk egy gamet egyszer 😊

A legutobbi patch ota kicsit nehezen mukodik amugy.. Vagy a jelszo beirasa utan var ki sokat a tovabblepessel, vagy a server kivalasztasnal topreng... Olyan, mintha nem is reagalna a klikkre, de vegul beenged... Amugy agoharqron neven futok, altalaban az angol serveren, ha valakit erdekel..😊

Hja egyébként drpcdoki a nevem.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Nah végre mûxik a game.<#eljen> Megváltoztattam a jelszavam, és azóta beenged.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Sonlox
Nah kösz , majd kipróbálom , érdekes lehet 😄

TC3
3

Maximus4
Hányas level vagy?

TC3
Most megint olyanon voltam!
Nagyon dúrva😊

Maximus4
A német szerveren van ilyen inkább,de már az amerikain is találkoztam vele.A master-tõl lehet kérni,hogy állítsa be ha megfelel mindenkinek.

TC3
Én voltam ilyen mindenki mindenkire játékba.
Még full kezdõ vagyok, úgyhogy nemtom melyik szerveren.

Ez a mindekire lovoldozunk mod ugye..? Ezt mar jatszottam ketszer is, ugy hogy beleptem egy mar letezo csataba.... Szerintem csak fizetos indithatja, es eleg ritka....