WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
ehh :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
áá rohadtjo ez a nerbil pálya,imádom<#hawaii>
meg jol is megy itt a játék<#zavart1>

báttyó02
hát én általában csak 3map-on szoktam tolni,de ott rengeteg csiter van mindig 😞

egyébként azt sajna nemtudtam lekapni,de tegnap történt egy olyan hogy:

vmi electroo volt az egyén neve,a havas pályán(nerbil asszem)...a csávokám a falon keresztül lõtt le mindenkit,de az sem zavarta h mindinki leváta h csiter,ugyanugy folytatta a dolgot
és sztem kickelni sem lehetett,mert senki sem probálta meg
de azért elég durva volt,hogy 50et ölt úgy h falon ki falon be...:\

Yippe... Már megoldódott, a probléma az én készülékemben volt!
Sziasztok!

Régebben WR-oztam, de valahogy abbamaradt. Most akkor fizetõs vagy nem?
Az oldalra beregeltem, de a játéknál a jelszavamra mindig invali password-del válaszol és nem tudok belépni még a szerver kiválasztásához sem!
Ha valaki tud kérem segítsen! Elõre is Köszi a válszokat!!
Sonlox
ÁÁÁÁáhhá 😄 ez jóó 😄 Te amúgy mindíg betalálod ezeket? 😄

báttyó02
"a repülõ kocsi"
és ráadásul összevissza cikkcakkolt a levegõbe :|

Sonlox
jaj és ha ezt a kis videót elküldöd a warrock készítõknek , mert ez bizony bizonyíték , akkor kiteszik a picséba a tagot, meg sztem ip-t is bannolják .. te meg lehet kapsz egy prémiumot 😄 én megpróbálnám, hátha megdobnak valamivel

Sonlox
Ezt az átúszós cheatet meg elvileg -legalábbis mai napig- te is meg tudod csinálni 😉 Nem nagy durr, de inkább nem írom le , meg lehet már holnap ki is javítják 😊

Sonlox
Jaja jó ötlet volt
(bibibíí nekem van most is 😛 )
Csak a gáz az volt vele , hogy mindenki rámozdult emiatt a játékra és beszartak a szerverek... így a valódi elõfizetõk jól beszopták <#rinya> , de túl vagyunk rajta szerencsére <#worship>

Maximus4
Ilyen felúszásos csalást nem láttam még,nem elég nekik az ugrálás?Viszont ez az 1 hét ajándék gold nagyon jó ötlet volt,jól betankoltam fegyverekbõl.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

báttyó02
hát mostmár énis biztos vagyok benne h csít ez a épületre "felúszás"....

no komment :\

én benne vagyok 😊
csak ne a jövõ héten mert akkor pont nem leszek gépközelben 😞

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

báttyó02
nem hozunk össze vmikor egy szervert vagy valami?😊
mert én memgndom öszintén,eddig egy magyarral sem találkoztam eddig:| vagy legalábbis a nevébõl nem derült ki h magyar (jó igaz az é nevemböl sem derül ki😄)

Maximus4
Én sajnos majdnem minden nap találkozom ilyenekkel.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

báttyó02
pff ma találkoztam egy ujabb csíttel :\
2szerveren is ráadásul
amint kettõt léptem,rögtön "gránát" robbant

hát igen...
tetszik amikor 5 másodperccel a kinyírása után lõ le xD

Ja, en meg olyat lattam, hogy csokrokban dobalta a ficko a kezigranatokat.. Szerencsere ritka az ilyen esemeny.. A nagyobb baj a lag.. Sajna az gyakoribb...

én tegnap szedtem le véletlenül egy cheatert... felrepült a levegõbe és onnan kezdett el lõni rám rakétákkal, olyan sebességgel mintha m4 vagy ilyesmi lenne... mondanom sem kell, semmit sem láttam a robbanásoktól, de úgy nagyjából tudtam hogy hol van, és én is lõttem õt kalasnyikovval, ezerrel, és leszedtem<#mf1>
érdekeseket nyomott a srác, rohadt magasakat ugrott, állandóan a tetõn volt, és valamiért nem engedett szavazást indítani a kickelésére.
Ezek komolyan mondom az egész játékélményt elveszik, nincs is kedvem ilyenkor 1-2 napig játszani :S

Szerintem cheat.. En lattam olyat, hogy a levegobe spawnoltak be a fickok miutan ki lettek iktatva neminemu lofegyverek altal.. Es persze olyan epuletek felett, amiknek a tetejere amugy nem lehet feljutni...😊

báttyó02
ehh ma találkoztam egy érdekes "paranormális" dolggal😄

több helyen is láttam,hogy gondol egyet a csávokám,és elkezd felfele mászni egy épületen(mondjuk egy helikopterért) mintha létrán menne,de közben sehol semmi csak az ablak:|
akkor ennek a durvább változata,amikor a lent mutatott képeken az épület aljátol(!) ilyen úszás szerüen lekezdette felfele menni a játékos😄

ez amugy lagtol lehet vagy mi?

aha... köszi <#integet2>

GodzillaHUN
nem kapod meg a kilépésig "keresett" xp-t és dínárt.

ennyi a büntetés.

http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/

Azthiszem csak XP.. De nem neztem mennyit huz le.. Lehetoleg nem lepek ki...

engem néha játék közben vág ki...
apropó, amikor megnyomod az esc-et hogy kilépnél, kiírja hogy "Penalty will be applied" vagy valami ilyesmi (Büntetésre számíthatok ha kilépek).
Namost, mi az a büntetés? xp-beli, pénzbeli?

A battle groupnel csinalja ezt nekem is, a ket kisebb verzional nem.. Tobbszor probalkozom, kb. 50%-os esellyel beenged.. De hogy mi a baja nem tudom....

Hali!

nekem az a gondom h belépek a játékba aztán a szobába mikor spawnolnék elõször minden üzenet nélkül kirak a játékból. tud valaki segíteni benne?
thx
Sonlox
de ha neked sincs mit kéne tenned , akkor ezzel könnyebb lesz talán <#vigyor3> http://www.webforditas.hu/index.php

Sonlox
Hát fingom nincs mire gondolsz

HAli!

Regeltem a gamét, de mindig azt akarja hogy e-ailban valami csináljak, de amikor rámegyek a inkre saját magamnak küldöm el és nem tok mit tenni.Valaki aki tud segítsen létszi

Sonlox
hát leteszteltem . zene .. mondjuk hogy nem az én stílusom <#nevetes1> a többi jó lesz sztem , így tovább <#eljen>

Sonlox
jaj bocs ...megvannak a könyvtárak 😄

Sonlox
Neeee <#taps> ha ez mûködik 😄 grat 😊 (((és hová is kéne bemásolni?)))

valaki nem tudja mit kreállnak megint? a multkor volt 1 hetes vissza állítás a hackerek miatt, most megint elszaporodtak, és megint nem tudok belépni =/

szasztok, csináltam a warrockhoz egy kisseb magyaritást ami még eléggé kezdetleges állapotban van V0.1
deazé nemolyanrosz😊
menu nagyábol magyar, a rangjelzések élesebbek, játék hudjai kicsit élesebbek, szövegek nagábol magyarok.
futási probléma nincs játék elindul. majdmég csinálom tovább
itt letolthetitek:
http://rapidshare.com/files/38349821/WarRockHUNbyCnensusV0.1.rar
Sonlox
alap hogy mindent kikapcsolsz mikor játszol -msn stb- , nézz meg több szervert is , egyik tuti jó , vagy ha nem jött be akkor lépj ki és rögtön indítsd újra , akkor jó lesz elvileg

Blade17
hello!Valaki segítsen nemtom miért de naon nagy a pingem a gamebe nem lehet valahogy lejebb venni vala milyen módon ?Aki tud segítsen!

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

Sonlox
Megint frissítettek , hát no comment ...

Sonlox
Ugyancsak felmerül , XP , vgy Vista? 😄 mennie kell , ha nem megy a Punkbuster progival , akkor manuálisan , ez is le van írva hogy mit kell tenni .. vagy esetleg megpróbálhatod még egy másik partícióra feldobni , vagy újratelepítést elkezdeni , de ekkor ne jelöld be azt a lehetõséget , hogy üuninstallálja a játékot ! Ez néha segít , mer ilyenkor feldob pár hiányzó cuccost..

Regisztrációs problémára csak annyit , hogy ha nem megy sehogy sem ,akkor próbálj számot és betût is írni a nickhez 😊 ha így sem megy akkor valamit nem töltöttél ki, vagy nem pipáltad be..

Probalj tobbszor klikkelni egy-egy szobaba, kb. 3.-4. probalkozasra engem beengedett.. Aztan frissitettem ezt a punkbuster micsodat, innet:Punkbuster ahogy az 1037-es hozzaszolasban all.. Miutan felinstalaltam, beallitottam a Warrockra, es mukodik...

Zoral Kiki
Hello
Hát ugyan ugy semmi!!Ugyan azt irja ki pedig leszedtem a játékot és ujra feltettem letöltöttem az összes zip filet amit TZoli mondott leszedtem azt a Punkbuster progit amit Sonlox mondott de ugyan az a probléma és ugyan azt irja ki mikor be akarok menni egy szobába játszani hogy Your PunkBuster softwear is updating, please try again in a few minute, if the auto-update does not complete within a few minute visit www.evenbalance.com to update manually mi a szart kellene még csinálnom????????13. szinten vagyok ugy hogy egy jo ideje játszok már vele eddig semmi baja nem volt ez az utolso frisités ez baszta el szerintem mert azota nem tudok vele játszani!!VAlaki tipp????

Sziasztok!

Nekem sem mûködött a warrock, elõször nem indult aztán pedig a CRC-is hiba jött. A hivatalos fórumon megtaláltam a megoldást:

System Ennek a ZIP-nek a tartalmát másoljátok be a WarRock\System mappába

Maps Ezt a WarRock\Maps mappába

Data Ezt pedig a WarRock\Data mappába

Nekem segített mostmár elindult a játék, remélem tudtam segíteni!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

sziasztok!!!letöltöttem a War Rockot és fel is telepítettem!amikor elindítottam azonnal egy letöltés jött be meg is vártam majd kiírta hogy complete!rákattintottam az ok-ra!Majd bejött egy fekete kép és ez volt rá írva: Error CRC Checksum Error -/map/maplist.xml Segítségeteket elõre is köszönöm<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Metalmilitiakid
Valaki segitsen nemtok accauntot regelni mert bármit irok nem jó neki van benne betü meg szám mind kicsi nincs ékezet se speckó karakter se szóköz több mint 6 kevesebb mint 10 betû és mégis ezt irja ki
Username must be 6 to 10 lowercase characters. Profanity and special characters are not allowed
<#falbav><#help><#help>

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sziasztok!!!letöltöttem a War Rockot és fel is telepítettem!amikor elindítottam azonnal egy letöltés jött be meg is vártam majd kiírta hogy complete!rákattintottam az ok-ra!Majd bejött egy fekete kép és ez volt rá írva: Error CRC Checksum Error -/map/maplist.xml Segítségeteket elõre is köszönöm
Sonlox
shamboy: XP ,VAGY VISTA? nem mindegy 😄

Zoral Kiki: Punkbuster frissítést meg a Punkbuster progival csináld ne manuálisan,az a tuti. Leszedheted innen :
http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php

Sziasztok
Van egy kis gond amiben lehet tudtok segiteni.Letöltöm a játékot,felrakom utána frisit és nem indul el,nem tudjátok hogy ez mért van?
Zoral Kiki
Csáo valaki tudna segiteni??
Elinditotam ma a játékot frisités volt le is töltötte utána elindult rendesen a játék beirtam a jelszavam kidopta a servereket bementema az egyikbe kidopta a szobákat és be akartam menni a szobákba és ezt irta ki az összesre Your PunkBuster softwear is updating, please try again in a few minute, if the auto-update does not complete within a few minute visit www.evenbalance.com to update manually ezt értem is mi van ideirva!!Felmentem letöltöttem amit találtam dll filet én azt betettem a war rock system mappa közé de nem megy igy se!!Mit kéne csináljak ha valaki segitene megköszönném

Sonlox
Nah akkor ... de rég írtam 😄 szal OTP kártyával nem fogsz neten fizetni, csak dombornyomottal, vagy web -kártyával. Dombornyomott kártya feltétele , hogy havi 150 ezer legyen a kártyán , web-kártya pedig havi 1200 forint... tehát OTP kilõve , bármelyik másik bank 'ügyesebb' ezügyben és ne húz le ennyire . Lagg: a netkapcsolat sebessége nem számít , próbálj másik szervert ha az egyiken nagy a pinged - alul látod . Puskát nem fogsz venni, ha nincs pénzed, ha az csak 5. slot-os. Koreai verzió : elõbb indult, több a fegyver , a pálya meg minden több , de nagyon laggos , mellesleg nehéz az oldalra regisztrálni , mert korai nyelven van . Nah asszem ennyi 😊

miert nem tom megvenni a puskat??????????