1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• mohamed
    a warrock.net oldalon változztass jelszót.
  • Stuller
    1 kérdés:

accountot törölni hol lehet? mert havernak megattam accomat (mrmaffia) és most kedvem lenne kitörölni es elkezdeni ujra.
  • WNW
    Tabnal pedig a nev utan kiirja.. Csak nalad van nulla, a sajatodat nem tudod megnezni...
  • lammaer
    Na de ennyire? Tonnányi netes játékkal toltam/tolom, de ennyire durvát sehol nem tapasztaltam... pinget hol lehet megnézni? (tabnál nem látom senkiét)
  • Maximus4
    Laggolás miatt van,nagy a pinged.
  • lammaer
    Gondoltam változatosság gyönyörködtet alapon Battlefield 2 után kipróbálom ezt is.

Világositsatok fel: az normális, hogy közelről-hátulról full autóval megtunkolok egy gyereket, ő megfordul, kb egyből lelő majd ezek után meghal ő is, és a gép még jelzi is hogy eredetileg headshotot kapott tőlem.
    Nem egyszer, nem kétszer történt meg - rátámadok valakire, és még mielőtt meghalna, azért még kivégez engem. Én általában azonnal halok, de akiket én lövök azok csak 2-3 másodperccel később...

• WNW
    Ja, azt altalaban mindenhol elfogadjak...
  • báttyó02
    nm
  • Fruta
    Köszi a segítséget!
  • báttyó02
    gmail-os cimet regelj
  • Fruta
    Sziasztok!
    Hogyan tudom aktiváli a regisztrációmat? Márpróbálkoztam vele párszor de sehogyse sikerült.
  • Sonlox
    Google -> punkbuster :D abn egy progi ami le is van írva már itt is , meg anno raktam be linket is , azzal frissíts... hajrá

Ami meg a netfüggőséget illeti , nem hiszem hogy ezzel van baj, 4 mega le , 512 fel ... mostakkómivan?
    Már bocs de ez igencsak szerver probléma ...
    Beszürkül a képernyő , akkor bizony flash gránátba léptél :D Vehetsz te is :D
  • Stuller
    ööö bocsi h nem olvasok vissza de annyi post van h lusta vok hozzá
    szal az lenne a probléma, hogy mikor joinolnék egy serverhez akkor kiirja h enable punkbuster na marmost ezt én hol tudom esetleg megtenni?mert nagyon nem sikerült még megtalalni...
    előre is köszönöm
  • WNW
    Az szerintem nem nevezheto laggnak, es igen, az server hiba... Mind mikor fogja magat, es beszurkul a kepernyo, mikozben valahova az aknamezore kerulsz, es az egyfolytaban megol...:)
  • MURopi
    de program függő nem a net ^^ ha laggolsz azt mások szivják meg mert le lönek de te még élsz és le lövöd őt te is de oan h 20-30 seccig ki merevedik a kép az a szerver hibája, tegnap pl.: 5ször volt london uk 2es szerón disconnect azaz midenkit ki baxott a szeró :D
  • WNW
    Lagg az maradni fog, az net fuggo, nem programfuggo..:)
  • Sonlox
    Na csá :D Hát elég gáz lett az update .. hammernek ottmarad a teteje, hatalmas bugok :D na mindegy :D Láényeg hogy a lagg megmaradt nem? Amúgy a PunkBuster progi sokmindenre megoldás lehet :D szedjétek le és frissítsetek azzal, azért találták ki hogy ne kelljen copni nagyot :)
  • WNW
    Punk Buster problema... Torolni a Warrock fokonyvtarbol a pb nevezetu konyvtarat, illetve a PB setupban remove gamet nyomni a Warrockra, aztan ujra updatelni, es mukodik...
  • MURopi
    Én igazából nem is azért hagytam abba mert most nem lenne kedvem vagy cseszegetődne de ez az uj patchban volt 1 hibás dll (érdekes másnál ez nem fordul elő?!?!?!) és azt irta hogy Bad Dll File bla bla bla Rpgops20,********(GAMEHACK) (0 Minutes) PunkBuster és ez után azt irta hogy nem vagyok regisztrálva, van 1 másik karim lvl 4 50%-al elég hamar meg lesz a nagy szint de ez így nem fer =( meg láttam 1 francia klánt mind 38 vagy nagyobb volt a leg nagyobb 50es volt narancssárga csillaggal asszem =)
  • WNW
    Nekem delelott letolti az uj patchet (8 mega, clanok, verseny, javitasok), megall.. Ujraprobalkozas, beenged, a punkbuster megint szarakodik, belepes egy szobaba, meretes lag mar a kivalasztasnal, es kifagy az egesz.. Gep ujraindit...:) Delutan ujra megprobalom..
  • 1488
    nekem meg csak natúran nem indul :D Leokézom az első felugró ablakot, leokézom a második felugró ablakot aztán csókolom :D nem történik semmmi.
  • MURopi
    én abba hagyom a WarRockot mert valami hülye DLL fájl meg sérült és vmi BAD DLL-el LOCK-olt a punkbuster :S
  • báttyó02
    azért ez kicsit már idegesítő

új patch=új hibák :\
  • WNW
    Az uj patch ota nekem is nehezen lep be, es eleg sok palyan a valasztas elott en is kidobodok (foleg a battlegroup-os palyaknal).. De van uj nyavaj is, miutan vege a harcnak, az eredmenyhirdetes utan vag ki.. Ja, es az a hulye punkbusteres szoveg is fel-fel ugral egy egy szobaba valo belepes elott.. Van mikor elojon, es X kattintas kell, mire beenged, van mikor abszolut nem ugrik fel.. Jo szorakozas..:)
  • báttyó02
    nekem meg a kaszt választásnál fagy ki :\
  • rakodo
    napok ota nem tudok belépni.... lassan hagyom a francba.
  • 1488
    bőven jó... én egy 1M/128kbps neten osztozom anyámmal aki még torrentezik is, gondolhatod... speciel most se tudok WarRockozni mert egy hiba folytán letöröltem az egészet és le kéne tölteni újra... olyan 6-7 óra alatt lent is lenne :S
  • MURopi
    Nekem 8Mytesem van és maximum 800KB/s el tudok tölteni.Ez jó?Mert így is Lagger, Hacker, Invisiblenek tartanak:(.
  • báttyó02
  • 1488
    mindjárt gondoltam
    de őszíntén szólva csak a 10tb-s netről jutott eszembe hogy ez bizony fake :D:D:D
  • báttyó02
    :DD
    ne aggodj nem valos adatok,csak a vérpistik miatt van kiirva:)
  • 1488
    olyan géppel meg nettel mint neked nekem se laggolna... :>
  • MURopi
    Szasztok!Én is warrockozok!Nefike néven játszok és lvl 18as vagyok.Nem vagyok prémium még!Fegyvereim P90 Famas G36.Kill/Death ratiom:1.63.200.000Xp-m van.Segítséget kérnék!Van 1 oldal amin vannak csalások.1-ik amerikai ismerősöm ajánlotta mert M10 Berett ien UZI féleség meg 1 S.W.A.T.-os fegyvert is tudott szerezni csalással és szerintem meg érné ki próbálni kisebb karin de félek.Valaki ki próbálná hogy biztonságos-e?Bár igazából nem szeretném használni mert eddig el birtam jutni csalás nélkül és szerintem tovább is el tudok majd jutni.

Nefike (lvl 18 P90 cube)
  • báttyó02
    őő én most tudtam kiproszálni a frissitéssel
    rohadtjo lett szvsz,winchester,meg dupla beretta is elérhető 11es leveltől fudejo !!4
    ja meg nem utolso sorban abszolut nem laggolt :oOOOO
  • WNW
    De az hagyjan, hogy a Warrock haldoklik, meg a gepemet is total lelassitotta, miutan kifagyott... Ujra kellett inditanom, mert teljesen szetesett..
  • WNW
    Noooo, most nekem se mukodik.. Nehezen tolt be, es mielott megjelenne a valasztoablak a katona tipusanal, kifagy az egesz... Pufff neki...
  • WNW
    Elegge nehezkesen mukodik, de delelott tudtam jatszani az uj terkepen....
  • pityu14
    Helló
    A mai frissítés után amikor betölt a játék és már embert kéne választani mindig ledob asztalra. Eddig ilyen nem volt legalábbis ilyen sokszor egymás után. Csak nálam van ez?
  • Solid Snake
    Kira a bannerő
  • 1488
    nekem is