15
  • noss
    #15
    "terrorizmus-szakértő" :D

    ...továbbá bevezetik a kedves internetezni vágyót egy szobába, ahol meztelenül is lefényképezik, biztos ami biztos. Ja és természetesen a képeket is továbbítják a rendőröknek.

    És ha már annyira fröcsög egyesek képéből a terrrrrRRRRRRRRrrro'ista-ellenesség, hogyan ellenőrzik azt, ha vki netkafé helyett egy (anoním módon) fizetős vagy tökingyenes hotszpothoz (vezeték nélküli hálózat interneteléréssel) csatlakozik mogyuk egy bevásárlóközpontban???
    (Lehet tippelni. Pl. a plázacicákat is bekamerázzák/befényképezik, stb.)
  • echo
    #14
    A kérdés csak az, hogy az amerikaiak vajon nem profittal jönnek-e ki a különböző elmaradott régiókkal való kapcsolataikból is. Ha igen akkor kvázi ezek az országok járulnak hozzá az usa jólétéhez, holott fordítva lenne a normális. Aztán persze az jön le hogy mekkora jó tevők is amikor a már éhezőknek segéjt juttatnak...
  • Caro
    #13
    "Amerika dolga az üzlet"
  • Tinman #12
    Dehogy ártatlanok aki gyilkol ártatlanokat az gyilkos.

    DE: 1. a média folyamatosan azt sugallja, hogy minden arab egyforma terrorista.
    2. A kiváltó okot kell megszüntetni. Ne akarja nekem senki beadni, hogy "just for fun" robbantanak a terroristák csupán azért mert az USA gazdag ország.

    Az USA valóban nagy és egyáltalán nem gonosz! :-)
    A kormány és az ostoba szadista katonák (tisztelet a kivételnek) viszont "gonoszok".
    Ne játszon békefentartót az aki csak háborúkban gondolkodik. Persze a háború baromi jó üzlet nekik... főleg a fekete arany miatt.
    Amúgy elképsztő és kétségbeejtő az a tény, hogy az átlag Amerikait mennyire nem érdekli ez az egész Irak ügy. Maga a "nép" döntő többsége semmit nem akar Iraktól, nem úgy a kormány és a covboy US Army.
  • BiroAndras
    #11
    Azért azt ne akard már nekem beadni, hogy a terroristák ártatlan báránykák, és csak a Nagy Gonosz USA kényszeríti őket civilek halomra gyilkolására.
  • assdf
    #10
    Asszem megyek veszek egy vállról indiható scud rakétát aztán ezek után ugy megyek majd a netcaféba.Ha személyit akarnak kérni majd csúnyán nézek rájuk és kikérem magamnak hogy engem terroristának nézek...
  • Tinman #9
    Nevetséges amit művelnek... én is csak bólogatni tudok az eddigi hozzászólásokra.

    Terrorizmus: Mi lenne ha végre a kiváltó okok ellen tennének valamit már végre. Dollármillárdokat költenek el az USA-ba, és az EU-ban is biztonságtechnikára, mert jönnek a terroristák és legyilkolnak bennünket. Nevetséges... ennyire nem megy a biztonságtechnika piac? Persze, tudom, hogy nem ez áll mögötte.
    Egy terrorista nem azért búcsúzik el a szeretteitől, hagy maga mögött mindent hátra, mert neki ez a passziója. SZABADON szeretne élni -és ezért képes meghalni-, semmi szüksége mindenféle IQ betyár amcsira, ahogy régen a keresztesekre sem volt semmi szükségük... fogadjuk már el őket olyannak amilyenek és hagyjuk őket békében élni.
    Ha vallási háborúhoz van kedvük egymással, hát tegyék senkinek semmi köze hozzá, hogy a saját országukban mit tesznek.
  • toyotakacsa01
    #8
    A hekker bácsik rácsatlakoznak a wireless hálózatra és a kocsijukból ülve a laptopról szórják az áldást.
    Itt is a becsületes emberek kerülnek Kényelmetlen helyzetbe, hekkerek meg binládenek pedig nem zavartatják magukat.
  • Komolytalan
    #7
    Hócipő kivan már hogy mindent a terrorizmusra fognak. Ha valaki cégnévre vesz gépet és visszakapja az ÁFÁt lassan már az is terroristák támogatását célzó tevékenység lesz, és 3 rendbeli kivégzést von maga után. A warez már ilyen, most meglesz rá a bizonyíték is.
    Terrorizmus nincs, az egész duma csak arra szolgál, hogy olyan dolgokból is pénzt tudjanak behajtani az állam/jogvédők, amikből eddig nem tudtak.
  • Caro
    #6
    Totális diktatúra...
    és úgy épül, hogy észre se vesszük.
    Csak hopp egy törvény, hopp mégegy...
    Nem baj, az ember alapvető tulajdonsága, hogy szabad akar lenni, ha már tényleg érzi, hogy szorítják, akkor majd nézhetnek a fejesek!
  • Yv@n
    #5
    Olaszország eddig bizonyára fosásig volt terroristával...a sok internet cafe-ban már gép elé sem lehetett ülni, mert sorban álltak a terroristák, hogy onnan robbantgathassanak. Lehetőleg gombnyomásra, jelszót sokszor beírva, erőművet netről hackelve, gonoszul kacagva.
  • P3h3ly
    #4
    Hát ez már nevetséges, még hogy terrorizmus meg ilyenek, kamuduma, megint e mögé bújnak hogy jobban megszabhassák mit teszünk, lassan minden lépésemet videokamerák rögzítik, kezdve attól hogy mit csinálok este a barátnőmmel egészen addig hogy hova megyek nyaralni.
    A szal szabadságjogok lassan sehol és a big tesó nyer.
  • Cat #3
    internetkávézóknál még én is egyetértek valahol, ugyanis ha virust akarnék bejutattni valahova, vagy egyéb illegális dolgot, biztosan ugy csinálnám hogy előkészítem itthon, és egy anonimitást biztosító internetkávézoból indítom, hogy annak az IP címe látszodjon.

    Szóval szvsz ennél hülyeség a terrorizmusra fogni, elég lenne a hackerekre.
  • aaaaa
    #2
    Egyre átlátszóbb, hogy semmiféle terrorizmus elleni harcról nincs itt szó. A totális megfigyelés a cél, csak valahogy be kell adni a hülye embereknek, hogy mindez értük van...
    A legszomorúbb, hogy ezt rengetegen el is hiszik...
  • FTeR
    #1
    nagytesó újabb lépése...
    érdekes, h senkit nem zavar, h alap alkotmányi jogokkal ütközik ez a nagy terrorizmus elleni "harc". ha még sokáig engedik ezeket a hülyék hatalmat gyakorolni, akkor előbb vagy utóbb saját magug fogják az államot megbuktatni a nagy védekező törekvéseikkel.
    a harmadik világ meg majd nevető harmadikként röhög a markában.