Regisztrációs kötelezettség az olasz internetkávézókban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...továbbá bevezetik a kedves internetezni vágyót egy szobába, ahol meztelenül is lefényképezik, biztos ami biztos. Ja és természetesen a képeket is továbbítják a rendõröknek.
És ha már annyira fröcsög egyesek képébõl a terrrrrRRRRRRRRrrro'ista-ellenesség, hogyan ellenõrzik azt, ha vki netkafé helyett egy (anoním módon) fizetõs vagy tökingyenes hotszpothoz (vezeték nélküli hálózat interneteléréssel) csatlakozik mogyuk egy bevásárlóközpontban???
(Lehet tippelni. Pl. a plázacicákat is bekamerázzák/befényképezik, stb.)
________ `_~_\" noss
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
DE: 1. a média folyamatosan azt sugallja, hogy minden arab egyforma terrorista.
2. A kiváltó okot kell megszüntetni. Ne akarja nekem senki beadni, hogy "just for fun" robbantanak a terroristák csupán azért mert az USA gazdag ország.
Az USA valóban nagy és egyáltalán nem gonosz! :-)
A kormány és az ostoba szadista katonák (tisztelet a kivételnek) viszont "gonoszok".
Ne játszon békefentartót az aki csak háborúkban gondolkodik. Persze a háború baromi jó üzlet nekik... fõleg a fekete arany miatt.
Amúgy elképsztõ és kétségbeejtõ az a tény, hogy az átlag Amerikait mennyire nem érdekli ez az egész Irak ügy. Maga a "nép" döntõ többsége semmit nem akar Iraktól, nem úgy a kormány és a covboy US Army.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Terrorizmus: Mi lenne ha végre a kiváltó okok ellen tennének valamit már végre. Dollármillárdokat költenek el az USA-ba, és az EU-ban is biztonságtechnikára, mert jönnek a terroristák és legyilkolnak bennünket. Nevetséges... ennyire nem megy a biztonságtechnika piac? Persze, tudom, hogy nem ez áll mögötte.
Egy terrorista nem azért búcsúzik el a szeretteitõl, hagy maga mögött mindent hátra, mert neki ez a passziója. SZABADON szeretne élni -és ezért képes meghalni-, semmi szüksége mindenféle IQ betyár amcsira, ahogy régen a keresztesekre sem volt semmi szükségük... fogadjuk már el õket olyannak amilyenek és hagyjuk õket békében élni.
Ha vallási háborúhoz van kedvük egymással, hát tegyék senkinek semmi köze hozzá, hogy a saját országukban mit tesznek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt is a becsületes emberek kerülnek Kényelmetlen helyzetbe, hekkerek meg binládenek pedig nem zavartatják magukat.
Terrorizmus nincs, az egész duma csak arra szolgál, hogy olyan dolgokból is pénzt tudjanak behajtani az állam/jogvédõk, amikbõl eddig nem tudtak.
és úgy épül, hogy észre se vesszük.
Csak hopp egy törvény, hopp mégegy...
Nem baj, az ember alapvetõ tulajdonsága, hogy szabad akar lenni, ha már tényleg érzi, hogy szorítják, akkor majd nézhetnek a fejesek!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A szal szabadságjogok lassan sehol és a big tesó nyer. <#falbav>#falbav>
Szóval szvsz ennél hülyeség a terrorizmusra fogni, elég lenne a hackerekre.
A legszomorúbb, hogy ezt rengetegen el is hiszik...
érdekes, h senkit nem zavar, h alap alkotmányi jogokkal ütközik ez a nagy terrorizmus elleni "harc". ha még sokáig engedik ezeket a hülyék hatalmat gyakorolni, akkor elõbb vagy utóbb saját magug fogják az államot megbuktatni a nagy védekezõ törekvéseikkel.
a harmadik világ meg majd nevetõ harmadikként röhög a markában.