120
Véleményeket arról, hogy milyen háborus game lenne a legjobb
-
GrimReaper78 #120 Azt a mindenit!!!!
Ez überjó, eddig kb. a 20. sornál járok, de már visítva röhögök a gép előtt :DDDDDDDDDD -
#119 hah. de nagyon igazad van!!! Végre egy jó ötelet!!! -
#118 ilyen :-o -
#117 igen igen. Jó öreg tigris... :) -
#116 jajam,a tigris remélem ak iegbe benne lesz!:) -
Syry #115 UO-bol csak a Tigris tankot hiányoltam belőle; a többi téren csak bálványozni tudom:) -
#114 énis online-ba nyomom,klánba,és A Cod2 singleje gagyi szar,ha az uo hangulatához hasonlitod!Vhogy az uo multiban is hangulaosabb volt!Talán a jármüvek miatt! -
#113 Na és 1945?
12 éves kisgyereknek:Így kell betárazni fuss és lődd a gonosz csúnya amerikaiakat.
Van valami kép ahol elkaptak egy őrmester és mellette ott áll fölsorakozva a szakasza ami 16-15 éves gyerekekből áll.
Amúgy a COD2 nemannyira jó mint az UO és azt sem szeretem hogy nekem kell megnyerni a háborút ezért jáccok WWII Onlinet :D -
lord nihilus #112 ez télleg zsíéár :)) -
lord nihilus #111 hát ja, a normandiai szakaszokon csomó jugendes is volt, nem hinném hogy ők olyan képzettek lettek volna...csak a németek erejéről fojtatott vitához hozzászólva
Amúgy a topikra visszatérve, még az elképzeléseimhez hozzávenném a HL2, 1-2 dolgát. pl. a fizikát, és a részletességet.Valamint végre egy zsír történetet,
a Bia-ban már volt ilyen de egy idő után itt is belemerülhettünk az unalomba.
Sajna ilyen játék úgy se lesz :(((( -
#110 Nemgond,de van 2. világháboru tápik,de tölem irjátok,nekem ezek ujak...:D -
#109 Ebben is van igazság. :) Azonban pölö...
"Az ardenneki támadás kudarcát követően Dietrich-et és páncéloshadseregét Magyarországra irányították, hogy a Balaton térségében ellentámadást indítson a szovjetek ellen (1945. március). Amikor az akció meghiúsul, Hitler dührohamot kapott és megparancsolta, hogy az SS egységei távolítsák el az egységek nevét feltüntető mendzsettajelzéseiket az egyenruháikról. Ditrich-et felháborította, hogy így megalázzák az ő önfeláldozó katonáit, ezért figyelmen kívül hagyta a parancsot. Hitler és Dietrich viszonya ezt követően meglehetősen fagyossá vált."
De leállok, mielőtt leölnek offé' -
#108 Persze mindenben van igazság de egy dologra én is reagálok.
Kérlek szépen amikor a náci tisztekre gondoltam legfőképpen Dietrich-re gondoltam.
Ő tökéletesen illusztrálja a Hitler sereget.
Dietrich inkább volt náci mint hadvezér.
Ha nem hiszed nézd meg a Waffen SS-t.
Három részes. -
#107 OFF
Üdv.
Ne haragudj, de erre muszáj adnom egy egyéni véleményt. Véleményt, és nem objektív valamit, mert igazság nincs. :)
"Hitler magánhadserege az SS egy tökéletesen képzetlen, náci eszméket valló hadvezetésen alapult."
Tökéletesen képzetlen hadvezetés? Ez a ló túlsó oldala. Például egy Kurt Meyer-re, vagy egy Joseph Dietrich-re ilyent nagyon nem mondanék.
"Az amerikai és angol csapatok 2 évig készültek a partraszállásra, sokkal 10* képzettebbek voltak mint a németek."
Ez pedig magától értetődő, egyrészt, mivel erődített területet támadtak, ami feltételezi az abszolút túlerőt (hacsak nem kamikázék), minőségileg is. A németek pedig, miután keleten mozgó háborút vívtak (ja, hátrafelémozgót :D), erőik zömét ott koncentrálták, nyugaton a vízbe hugyozni meg maradt egy-két reguláris mellett egy rakás Ost-egység, amelyek harci értékéről annyit, hogy ha az a tizenkét lengyel lelövi az egy szem német őrmestert, röhögve megy ki a bunkerből megadni magát...
ON
(többiegneg-e: ja, és nem kell anyázni. Nem volt kötelező elolvasni) -
#106 tudom
Klánom is volt az 1-ben
Több is
Igazad van. Csak már régi. Jöhetne valami újabb -
#105 Codnak annyi a köze a világháborúhoz, hogy 2 vh-s a díszlet -> ugyanaz mint a modern kori fps-ek :) -
priluki #104 Hali,nekem is a kedvenc témaköröm a II. világháboru ugyhogy nyomom is a codot rendesen.Sokan mondják,hogy lerágott csont a II.vh-s Fps,de én valahogy nem tudom megunni.A modern kori Fps-ek nem nagyon tetszenek (pl BF2) mert itt már a technikán van a hangsuj,magyarul egyszáll katonaként nemsokat érek ha nincs alattam valami harckocsi vagy repülö.Dehát kinek a pap kinek .. -
#103 A háború elvesztésének két fő oka:
1. Túl nagy területet foglaltak el, s ezt lehetetlen volt visszavdeni
2. Hitler sokkal jobban bízott képzetlen náci hadvezéreiben mint a wehrmacht vezetésében akik sokkal nagyobb harci tapasztalattal rendelkeztek.
Visszatérve előző hozzászólásomhoz, nagyon sok olyan képet és beszámolót láttam illetve olvastam a partraszállásról, ami bizonyítja, hogy a németek sok esetben puskalövés nélkül, vigyorogva adták meg magukat a bevonuló szövetségeseknek. -
#102 Sziasztok!
Bocsássatok meg nekem, hogy esetleg okoskodónak fogok tűnni és hogy nem teljesen a topik címéhez igazodó hozzászólást fogok megejteni.
Oppika 59. hozzászólásához szeretnék véleményt formálni.
Először is szeretném leszögezni, hogy történelmet tanítok, egyenlőre még csak általános iskolásoknak, kedvenc témám a II. világháború.
Sajnos nagyon sokan tévhitben élnek azzal kapcsolatban, hogy a német katonák mennyire erősek, mennyire képzettek voltak.
A német hadsereg a nagy propaganda nyomásnak köszönhette legfőbb erejét.
A propaganda volt ami a környező országokat (Francia, Belgium, Hollandia, Norvégia) megadásra kényszerítette.
Ha jól megnézzük az említett országok közül többen is puskalövés nélkül zajlott a bevonulás.
Hitler magánhadserege az SS egy tökéletesen képzetlen, náci eszméket valló hadvezetésen alapult.
Rengeteg volt a veszteségük a keleti fronton.
Ezért volt az, hogy eliben árjákat, később már német származásúakat, majd a legvégén bárkit besoroztak az SS-be.
Persze minél nagyobb volt a tapasztalat annál jobban és bátrabban harcoltak, sőt egy iső után a Werhmacht-nál is nagyobb hadierőt képviseltek, köszönhetően főként annak, hogy ők kapták a legmodernebb fegyvereket.
Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy a németek gyengék voltak, de nem igaz az a megállapítás miszerint 5 GI Joe vagy tommy ért fel egy némettel, főként nem igaz ez a partraszállás idején.
Az amerikai és angol csapatok 2 évig készültek a partraszállásra, sokkal 10* képzettebbek voltak mint a németek.
-
haxoror #101 Enemy Territory: Quake Wars -
#100 Egyébkéntsztem olyan lenne fasza,hogy tankkal mész,és minden házból rom lesz ha belelösz,értitek,ilyen jó kis pusztitös,ilyet szeretem én...:DPerszer egykis gépigény kéne hozzá,mert ugy kéne megcsinálni,hogyha belelösz,mindig máshogy döljön lea fal,a téglák esegéljenek le,stb...:D:S -
#99 Woww,ennek milesza neve,hol találtál infokat,képeket róla,váá de király! -
#98 Uj grafikai és fizikai köntössel oké lenne...:D -
#97 Ja azt nem írtam hogy élethűre gondoltam, széép nagy (tényleg nagy pályákkal) :D nem arcade-ra :) -
#96 semmilyen -
lachy #95 király! -
haxoror #94 Ja és állsz mint a hülye mert leflashbangeltek aztán a G:I.Joe lelő valami belga űrfegyverrel pfff...
Pénzen vett csít -
haxoror #93 Na ez lesz még kurva jó!
-
#92 nézd meg az igényeket :
-"ehetne terroristákkal lenni, és RPG-7-el lőnénk a házak közű kiugorva az amcsi tankokat, meg ak47-el a "felszabadító" amcsi katonákat"
ez mi ha nem a special forces az már mellékes hogy a bf2-t is meg kell vásárolni hozzá de úgy teljes a kör a sok ingyen mod-ról meg nem is beszélve -
haxoror #91 az SF egy nagy szar! -
#90 battlefield 2 special forces
hányszor kell még elmondanom -
#89 Akár :D De ha má amcsikat lőnek akkor azt nem adják ki : / -
#88 Ja lehetne terroristákkal lenni, és RPG-7-el lőnénk a házak közű kiugorva az amcsi tankokat, meg ak47-el a "felszabadító" amcsi katonákat :) -
#87 Ami a WTC-s parával kezdődne és az elmúlt évek Iraki háborúját dolgozná fel!sztem -
DJviolin #86 Ha elég jó lenne a gém, akkor is eladná magát. Szerintem. Meg a játék előnye az lenne, hogy első olyan gém lenne, amely a másik oldalt mutatja be. -
#85 Egyértelműen az ütne nagyot, ha mehetnénk a nácikkal. kész -
#84 Ez igaz, de abba is gondoljunk bele, hogy nem lenne túl nagy érdeklődés a játék iránt, Magyarországon kívül. Ami meg nem garantáltan hozza meg a sikert, az elég veszélyes övezet, főleg a kicsi fejlesztőcsapatoknál. -
DJviolin #83 Egy olyan gamma kellene, amelyben fps nézetben oszthatnánk az áldást a magyarokkal a Dón kanyarban, és az oroszországban a biciklis hadtesttel. Jó lenne. Csak sajnos a magyar fejlesztőcsapatok (a stormregion kivételével, akik a Codename: Panzers I, II stratégiát csinálták), nem látnak fantáziát abban, hogy a magyar ősökről bármilyen játékot csináljanak. Például budapesti ifjakkal nyomulni Budapesten 1956-ban. például. Ezzel a magyar gyerekek jobban megtanulhatnák a történelmünket. A sok amcsi háborús gémek miatt egy tizenéves szerintem ma már többet tud az Overlord hadműveletről, mint mondjuk az 56-os forradalomról. -
#82 Ki mondta, hogy FPS a főtéma? A topic címében, alcímében nincs említés erről. :-)
Ahhoz pedig nagy tudomány kell, hogy egy PC-s játékot C64 játéknak nézzenek. :-)) -
#81 (...pláne az Ost hadseregcsoport, ugye... vagy akár a Volkssturm)