21
  • Rider84
    Megnéztem én is.Gondoltam akkor szólok hozzá ha már láttam is,mert úgy igazságos.A véleményemet akár ezzel a 3 szóval is megfogalmazhatnám:csodálatos,magasztos,lenyűgöző.
    Hihetetlenül jól sikerült film.Felemelő hangulat,sugárzó szépségű képek.A mondanivaló meg hatalmas és magáért beszél.
    Annyi szeretettel csinálták ezt a filmet és ez csak úgy sugárzik róla.
    A színészek előtt is le a kalappal.A gyerekszínészek is fantasztikusat alakítottak.A kis Lucy karaktere nagyon aranyos ,az őt játszó kislány rendkívül tehetséges már ilyen kis korban is,ígéretes karrier áll előtte az 100%!Természetesen a többi gyerek előtt is.Petert a legidősebbik testvért,Susan-t az idősebb lányt és Edmund-ot a kisebbik fiút is nagyon tehetséges gyerekek játszották.Látszott rajtuk is hogy mennyire beleélik magukat és mennyire szeretik amit csinálnak.
    A zene is libabőr.Be is szerzem hamarosan.
    Az egész tökéletes úgy ahogy van.Kötelező!:)
    (Az hogy nincs vér meg kifejezetten jópont és filmtörténeti jelentőségű. Bebizonyította hogy nem a csöpögő vér literszámától lesz jó egy csatajelenet. Így a csatajelenet közben is végíg ott volt az a fantasztikus felemelő hangulat.)
  • Timbo
    10es skála:

narnia -6os
    potter4 -8as

sztem:) monjuk én a potter könyveket olvastam egy párszor:P
    a narniát meg most kezdem
  • Malbeth
    Nagyon jó film!
  • Sné Zsuzsa
    a bemutató nagyon szuper, de a film....pfff
  • Eleskanyar
    Talán a moziplussz kritikája adja vissza leginkább a filmel kapcsolatos érzéseimet:
    ,,Kudarc minden téren. Ezzel a rövid mondattal lehetne a legtalálóbban jellemezni a Narnia Krónikáit. Sem látvány, sem hangulat, sem dramaturgia. Gyorsan sirassuk meg a legenda karóba húzását.A Gyűrűk Ura megnyitotta a kapukat a klasszikus fantasy-k nagyfilmesítései előtt – a Narnia Krónikái pedig vélhetőleg egy durva mozdulattal bevágja.A legnagyobb gond a Narnia Krónikáival, hogy érezhetően összecsapott.(A Gyűrűk Urával még csak párhuzamba állítani sem merem)"
    Még annyit, hogy a Disney-nek sikerűlt újra szirupos, csöpögős masszává gyúrnia egy potenciálisan jó anyagot.
  • owen20
    Valaki tudna nekem ehhez a filmhez feliratot?
  • Malbeth
    Szia!
    December 22.-től vetítik nálunk is a filmet.
    Már nagyon várom!
  • Redpaladin
    Mikor lesz mozikban Mo-n?
  • winnie
    és kit érdekel, hogy páran mihez hasonlítják a narniát? arról volt csak szó, hogy bevételben a narnia nem fogja megelőzni a hp4-et. mint a hogy a king kong sem előzi meg egyiket sem.
  • Csacsis
    Ez a Peter gyerek összefoghatna a Blizzardos fiúkkal és csinálhatnának egy vérbeli Fantasy filmet. :)
    Bár a film a trailerből kiválónak látszik. Csak nehogy tévedjek. (lást Alone in the dark és az ehhez készült trailer)
  • csingacsguk
    Hát el kell hogy keserítselek benneteket, mert ugye Nárniát már most jónéhány helyen kezdik a Gyűrűk urával összehasonlítani ami simán elpöcköli azt a szar HP-t meg a KK-t is!
  • winnie
    1. nem 300M

2. a KK soha nem győzi le a HP4-et. és a narniát sem nagyon valószínű.
  • Inquisitor
    És? Waterworld mennyibe is fájt? :)
  • overdose
    Le fogja győzni! Mind a kettő!
    Kinkongnak kötelező, mert 300 millából készült.
  • Malbeth
    Éljen éljen éljen!Éljen Narnia!Sálálálá!
  • winnie
    a narnia sem fogja legyőzni a hp4-et. kiv. leszek a kingkongra, de annak sem lesz könnyű
  • atothhu
    itt mos mire is gondoltál? :D
  • Inquisitor
    Én várom a King Kong-ot, és szerintem halál jó fej ez a Peter Jackson, de azért jó lenne ha egy 50 éves klasszikusból készült film nagyobb siker lenne, mint P.J. remakje, bármennyivel is látványosabb az 1933-as eredetinél.
  • 5i
    Az tuti. De a King Kong-ot nem fogja legyőzni!
  • rolika
    egy kilencperces bemutatót láttam a narnia-ból, és nagyon, de nagyon hangulatos!!!
  • vg
    Aeon Flux... az évszázad eddigi legrosszabb filmje.