Monty Python\'s Flying Circus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Isten nem bottal, hanem VMware.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
fasza...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
és nem csak azért találtam ezt ki, hogy szimpátiát ébresszek a többi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft-rajongókban,
még egyszer megkérdem, nem tud valamelyikötök egy netes címmel megdobni, ahonnan elérhetem a pythonok cirkuszát, galla felirataival?
nem lennék hálátlan. elõadnám cincorgonán és biciklicsengõn kedvenc zeneszerzõm, az ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft valamelyik szerzeményét.
cc.
Nr.1.
The Larch
nem emlékszem pontosan, de valami ilyesmi a vége: "those zany guys from Monty Python. but where might they be now?" erre kinyit egy szekrényt és ott állnak 😄)
üdvözlettel:
Lacee dandártábornok-asszony
Egyébként: ananász!
Hell's Grannies
Tök jól állt neki Hilter szerepe is...És milyen komoly volt már a gramofonos tapsgép😊)
De mondok én valamit! Ha este az utcán megtámad egy vérengzô ôrült egy marék szederrel, ne hozzám jöjj sírni!
Ölj! ölj! ÖLJJJJ!
Gyûlölöm a rohad vörös komcsikaaaat! ÁÁÁÁÁÁÁ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Natalia Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft-al.
Össze is házasodunk és születet egy gyönyörû gyerekünk név szerint Marci Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft
ez a papagáj még él?
amúgy én nyitnék egy butikot.
citromos curry?