Monty Python\'s Flying Circus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cuchulainn
Coud you recognise any tree from quite a long way away?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Calver
épp a You're No Fun Any More c. részt nézem

"The trees move. Do you not see it?"

Lacee
topic UP, meg ték 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
nemnem, ön bûcsésze!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sure
Senki sem számít a spanyol inkvizícióra! Kivéve talán az ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft!

Isten nem bottal, hanem VMware.

Es van egyaltalan valaki itt koztetek, aki szamit a spanyol inkviziciora? :-) Csak gyorsan, mert jon a vegefocim ;-)

Burma.
Albatrosz!
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

fifi
megvan a "Papagáj jelenet nincs benne" válogatás is...
fasza...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ne feledjétek, 13.10-kor indul a nagy ismétlés!
fifi
Nagy Sándoralizátor...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I wish to complain, British-Railways Person.
Lacee
nonono, this is Ipswitch!

most, hogy megbizonyosodtatok arról, kedvenc zeneszerzõm valóban az ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft,
és nem csak azért találtam ezt ki, hogy szimpátiát ébresszek a többi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft-rajongókban,
még egyszer megkérdem, nem tud valamelyikötök egy netes címmel megdobni, ahonnan elérhetem a pythonok cirkuszát, galla felirataival?

nem lennék hálátlan. elõadnám cincorgonán és biciklicsengõn kedvenc zeneszerzõm, az ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft valamelyik szerzeményét.

cc.
This is Bolton?
Loál János
I say, Lionel, catch!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

And now:
Nr.1.
The Larch
Loál János
<#alien>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Csak nem Sztálingrádét? Nudge, nudge😊
Én pedig nem voltam 10 évig a Gestapo vezetõje. Csak hat évig...öööö...Azaz egyáltalán nem voltam a vezetõje.
Lacee
(abban zseniális a bevezetõ és az utószó Steve Martintól is egyébként 😊
nem emlékszem pontosan, de valami ilyesmi a vége: "those zany guys from Monty Python. but where might they be now?" erre kinyit egy szekrényt és ott állnak 😄)

Pheel
Parrot sketch is not included 😛
Lacee
ah valóban, micsoda buta angol személy is vagy, nem igaz Mr Ron Vibbentrop?

Pheel
Rossz térképet tanulmányoz Mr Hilter! 😊
Ha már engem (akinek kedvenc zeneszerzõje az ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft) kérdeztek, akkor szerintem az alsóbb osztályok otthonait bombákkal és rakétákkal kell támadni, és amikor kiszaladnak az utcára védtelenül, le kell ôket géppisztolyozni. Utána jöhetnek a keselyûk. Tudom, e nézetek nem népszerûek, de én sohasem hajhásztam a népszerûséget.
Tiltakozom! Én is egy magas épületben dolgozom, és még soha...áááááá!
Oké, én elfogadom, hogy eszel néha egy-két mókust. Ettõl még nem vagy rasszista.
Lacee
hadd jegyezzem meg, hogy számos favágót ismerek, és közülük csak néhány transzvesztita!

üdvözlettel:
Lacee dandártábornok-asszony

Osz mibajod azzal? Hát eszek én néha mókust? Na jó néha egy kettõt! DE szabad oszágban élünk!
16 tonnás?😊 Vagy van 20? (nem láttam sajna az összeset😞( )
Egyébként: ananász!

Make tea, not love!

Hell's Grannies
Lacee
és a 20 tonnás súly az semmi!

John Cleese imád üvöltözni😊))))))))
Tök jól állt neki Hilter szerepe is...És milyen komoly volt már a gramofonos tapsgép😊)
Él. Ne tévesszen meg, hogy a lábát odaszögeltem a fához...
De mondok én valamit! Ha este az utcán megtámad egy vérengzô ôrült egy marék szederrel, ne hozzám jöjj sírni!
Lacee
(kész a tea!)

Péppé zúzza a nyavajás söpedéket! Szájbarugja õket hogy fájjon!!!!
Ölj! ölj! ÖLJJJJ!
Gyûlölöm a rohad vörös komcsikaaaat! ÁÁÁÁÁÁÁ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ez mekkora😊)))))))))))))))))))))))))
Cöhhh én még 1916-ban találkoztam a Connie Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft - lányával a szépséges

Natalia Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft-al.

Össze is házasodunk és születet egy gyönyörû gyerekünk név szerint Marci Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft
Lacee
ja Dennis Moore, aki a gazdagok összes farkasbabját ellopja.

ez a papagáj még él?

a farkasbab az valami robin hood-paródiából van? nem láttam sajna, csak olvastam vhol errõl...😊

amúgy én nyitnék egy butikot.
a teásdobozban énekelned is kellene? nudge, nudge😉)
Lacee
nem, õ húzna zsákot rá... én meg állhatnék megint a teásdobozba, és azt utálom! majdnem annyira, mint a farkasbabot...

de ha mégis kimondanám azt, hogy matrac, akkor zsákot kellene húznom a fejemre?
Lacee
igazából menne, de kérem hogy ha a másik úrral beszél akkor a matrac helyett mondja azt, hogy kutyakarám.

citromos curry?

Pheel
Eeeez kéééész! Totál hülyék vagytok, de imádom. Folytassátok! <#buck><#taps>
ne haragudj, nem értem. nem tudnád magasabb hangon mondani?
Lacee
egy ember, akinek magnó van az orrában.

And Now For Something Completely Different
De, én vagyok az😊) Meséljek róla egy picit? Hát, mikor elõször találkoztam az ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopfttal, épp a feleségével volt, Sarah Gambolputty de von...