Monty Python\'s Flying Circus

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/F38-3Jh9Vnw&hl=en&fs=1&rel=0

:DDDDDDDDDDdd
Lacee
lol

kecskespotting :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sure
A betyárját, ezek a kecskék biztosan látták a 2-es epizódot! <#wow1>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
omg megnéztem :S :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Voltan
Mármint a szinkronizálás, nem a MP! :D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát, szerintem végülis kitettek magukért, nagyon-nagyon próbálták levenni az eredeti beszédstílust, hanghordozást. Persze a kérdés marad: mi a fenének kellett ez??? Veszett fejsze nyele volt már az elején.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Aquir
htx majd meghallgatom (félve :D) mert most egyetemi gépnél vagyok nincs hangszóróak :C

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mint a börtönt?<#confused>
szerintem annyira nem rossz, csak meg kell szokni.

z0ty
Szörnyû. :C

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Dynamic
Most néztem elõször és utoljára szinkronosan:/
Loál János
Jajo.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Nem én raktam föl.<#ejnye1>
Loál János
Nagyon köszi, hogy felraktad.

Szvsz a favágó-dal rettenetes, a másik kicsivel tûrhetõbb. :-C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Aquir
aham... :P

jó sokat láttam Flying Circus-t, jó lenne megtudni milyen is a szinkronos.. mármint te már elmesélted de jó lenne hallani.. de nekem is jó volt angolul, vagyis szerettem úgy :)

(Kaptam is ilyen Flying Circus tagjaik által (egyenként) készített válogatás dvd-ket:)

Valaki nem tudna szinkronos cirkuszból részleteketfelnyomni a youtube-ra vagy más ilyesmi helyre? Csak úgy kíváncsi volnék.
Dynamic
Én meg javaslom a Filmúzeumot, ahol jelenleg is megy a sorozat:)
Ma és holnap is lesz este fél 10 után.
javaslom a wikipediat üsd fel!

Ramadamammy rapidrandi

Jrex
hello
ki az a Monty python?sokat láttam a nevét a neten.

Lacee
ne fosd a szót ennyire :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Aquir
aham

Lacee
jelentem jó lett, bár a szinkront nem kellett volna erõltetni. megpróbáltam azzal nézni, de valahogy nem tudtam úgy nevetni a poénokon, mint az eredeti hangokkal - viszont például a képminõség sokkal jobb, mint ami a TV-ben lement.

Lacee
valakinek megvan már az elsõ évados DVD? én holnam szerzem be, kiváncsi vagyok :)

Dzsini
egy évadba nem kötelezõen 1 évben, hanem 1 sorozatban elkészült és megjelent részek tartoznak.

4 (igazából 3,5) évadot forgattak:

Series One (1-13), aired 5. Oct 1969 - 11. Jan 1970
Series Two (14-26), aired 15. Sep 1970 - 22. Dec 1970
Series Three (27-39), aired 19. Oct 1972 - 18. Jan 1973
Series Four (40-45), aired 31. Oct 1974 - 5. Dec 1974

3x13, és 1x6 részben.

az elsõ évad megjelenése az 1-13 részekre vonatkozik

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee
nem nagyon értem ezt az évad-besorolást: eddig minden cikkben 3 évedról olvastam pedig a sorozat tudtommal '69-tõl 74-ig tartott. akkor a maradék 2 év majd nyár után jönne ki?

Dynamic
Amúgy az xpressen már elõrendelhetõ a Monty Python elsõ évad.Megjelenés 2007.ápr.17. körül.
Dynamic
Nos vannak emberek, akik ha feliratos filmet néznek "nem látják a filmet".Eh...
Lehet, hogy én valami szuper képességgel vagyok megáldva, de érdekes módon én simán látom a filmet a felirat olvasása közben is.Mindegy...
schrank
ahol a dumában van a poén ott a felirat bukott pláne ha az elhangzott poén az adott pillanatban lejátszódó jelenettel egyidõben hangzik el

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Lacee
azért akkora hülyeséget nem tehetnek, hogy az eredeti hang + felirat ne legyen rajta...
mondjuk én egyébként ortodox "mindent felirattal nézõ" vagyok, még az olyan nyelveken is amit nem értek.

Dynamic
A Torrentében egy... = A Torrentében...
Dynamic
Hát nem tudom, de a MP-ban csupa olyan dolog van amit nem elég csak elmondani, hanem fontosak a szereplõk eredeti hangja.Gondoljunk csak Mr.Gumbyra("Doktor,doktor...fáj az agyam":D), a rikácsoló vénasszonyokra, John Cleese jellegzetes hangjára amikor elborul az agya és kikel magából("ölj,ölj, gyûlölöm a kommunistákat":D) és lehetne még sorolni.A Torrentében egy teljesen más stílusú poénok vannak...
schrank
szerintem meg olyan humort felirattal nézni ahol eredeti karakterek játszank egyenlõ a nullával el sem bírom képzelni a torrentét felirattal nem jön át meg ha már angol humor a csengetett milord is full szar feliratosan , nagyon jó szinkronhangjaink vannak remélem õket fogják alakalmazni

Cuchulainn
Egyetértek. Szerintem az egész hangulata fog elveszni a szinkronnal. Aki eddig nem ismerte vagy nem szerette az nem ettõl fogja megkedvelni, aki meg igen az meg már valószínûleg az eredetit venné meg inkább dvd-n.
Egyébként is sok a sorozatban a poén ami angolul jön csak át-vagy valami (akkoriban) ismert angol közéleti személyiséget parodizálnak amihez a feliratban még lehet magyarázatot fûzni, de szinkronban nem...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Dynamic
Én a büdös életben nem nézném meg szinkronosan, az biztos.Azon meg már elõre dühöngök, hogy végre már 100 év után megjelenik a DVD, és ha lesz is rajta felirat, biztos nem a Galla-félével fog menni.Mint ahogy elkúrták kedvenc sorozatom a Waczak szálló feliratát, ahol szintén nem a Galláét rakták, be hanem valami ismeretlen mókus félrefordításait.
Lacee
az, hogy DVD-t kap végre Magyarország is, nagyon jó hír. a szinkronról meg annyit hogy meglátjuk.. :)

schrank

Egy ravasz kérdésem lenne a társulat tagjaihoz.
Vasárnap a filmmúzeumon monstre Montyban, a 43.(?) rész közepe tályán pár percre kimerevedett a kép.
Szal az érdekelne, hogy eme produktum a mûsor részét képezte-é, és az alkotók fanyar humorának egy darabkája? Avagy mûszaki hiba terméke?
A furcsa az volt, hogy a kimerevedés után, rendesen folytatódott a jelenet...
Szal az a nagy kérdés, hogy kivágjam az érintett részt? Avagy hagyjam benne a rögzített anyagba?<#confused>

www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhûtésemrõl.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok

Panzermeyer
Remélem nem érti senki, mert ha vki egy szót is ért a következõ viccbõl, akkor az 2 hétre kórházba kerül. Ez ugyanis a világ leghalálosabb vicce németre lefordítva.

- Wenn ist der nur Stug geht uns Slotemeyer?
- Ja! Bayer Hund das Unter die Flipperballs gespuckt!

And now, something completely different!
#1. The Larch.

mov ah,4ch int 21h end

Lacee
már megint farkasbab?

Dennis Moore, Dennis Moore, Dam dam dam az éjben.
Dennis Moore, Dennis Moore, Dam di dam dam igéretét.
Rabol dam dam dam, És dam dam dam di.
Dennis dam, Dennis di, dam dam dam.<#banplz><#banplz>

Aquir
htx :)

25. epizod 10. jelenet (utso).
http://www.mailmsg.com/SPAM_python.htm

Valami étteremben volt hogy mi a menü és csak spam volt. Erre a szomszédos aasztalnál ûlõ viking harcosok kezdték ezt énekelni. :)
Aquir
ilyenre nem emlékszem benne <#crazya>

SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM
Aquir
Deja vu:)

#1: The Larch<#idiota>

Oldal 1 / 4Következő →