Monty Python\'s Flying Circus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:DDDDDDDDDDdd
kecskespotting :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szvsz a favágó-dal rettenetes, a másik kicsivel tûrhetõbb. :-C
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
jó sokat láttam Flying Circus-t, jó lenne megtudni milyen is a szinkronos.. mármint te már elmesélted de jó lenne hallani.. de nekem is jó volt angolul, vagyis szerettem úgy :)
(Kaptam is ilyen Flying Circus tagjaik által (egyenként) készített válogatás dvd-ket:)
Ma és holnap is lesz este fél 10 után.
Ramadamammy rapidrandi
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
4 (igazából 3,5) évadot forgattak:
Series One (1-13), aired 5. Oct 1969 - 11. Jan 1970
Series Two (14-26), aired 15. Sep 1970 - 22. Dec 1970
Series Three (27-39), aired 19. Oct 1972 - 18. Jan 1973
Series Four (40-45), aired 31. Oct 1974 - 5. Dec 1974
3x13, és 1x6 részben.
az elsõ évad megjelenése az 1-13 részekre vonatkozik
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehet, hogy én valami szuper képességgel vagyok megáldva, de érdekes módon én simán látom a filmet a felirat olvasása közben is.Mindegy...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
mondjuk én egyébként ortodox "mindent felirattal nézõ" vagyok, még az olyan nyelveken is amit nem értek.
Egyébként is sok a sorozatban a poén ami angolul jön csak át-vagy valami (akkoriban) ismert angol közéleti személyiséget parodizálnak amihez a feliratban még lehet magyarázatot fûzni, de szinkronban nem...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Vasárnap a filmmúzeumon monstre Montyban, a 43.(?) rész közepe tályán pár percre kimerevedett a kép.
Szal az érdekelne, hogy eme produktum a mûsor részét képezte-é, és az alkotók fanyar humorának egy darabkája? Avagy mûszaki hiba terméke?
A furcsa az volt, hogy a kimerevedés után, rendesen folytatódott a jelenet...
Szal az a nagy kérdés, hogy kivágjam az érintett részt? Avagy hagyjam benne a rögzített anyagba?<#confused>#confused>
www.kep.tar.hu/sandor-p20 Itt soksok képet találtok a vízhûtésemrõl.. :) Asrok 939Dual Sata2; A64 3000+ /3800 :); 1G Gael ram; Leadtek 6600 GT; 120G + 200G Samsung HDD; + kacatok
- Wenn ist der nur Stug geht uns Slotemeyer?
- Ja! Bayer Hund das Unter die Flipperballs gespuckt!
And now, something completely different!
#1. The Larch.
mov ah,4ch int 21h end
Dennis Moore, Dennis Moore, Dam di dam dam igéretét.
Rabol dam dam dam, És dam dam dam di.
Dennis dam, Dennis di, dam dam dam.<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
http://www.mailmsg.com/SPAM_python.htm