152
It\'s...
-
Connie Corleone #72 16 tonnás?:) Vagy van 20? (nem láttam sajna az összeset:(( )
Egyébként: ananász!
-
Connie Corleone #71 Make tea, not love!
Hell's Grannies -
#70 és a 20 tonnás súly az semmi! -
Connie Corleone #69 John Cleese imád üvöltözni:)))))))))
Tök jól állt neki Hilter szerepe is...És milyen komoly volt már a gramofonos tapsgép:)) -
Connie Corleone #68 Él. Ne tévesszen meg, hogy a lábát odaszögeltem a fához...
De mondok én valamit! Ha este az utcán megtámad egy vérengző őrült egy marék szederrel, ne hozzám jöjj sírni! -
#67 (kész a tea!) -
Prof William #66 Péppé zúzza a nyavajás söpedéket! Szájbarugja őket hogy fájjon!!!!
Ölj! ölj! ÖLJJJJ!
Gyűlölöm a rohad vörös komcsikaaaat! ÁÁÁÁÁÁÁ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
Connie Corleone #65 Ez mekkora:)))))))))))))))))))))))))) -
Prof William #64 Cöhhh én még 1916-ban találkoztam a Connie Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft - lányával a szépséges
Natalia Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft-al.
Össze is házasodunk és születet egy gyönyörű gyerekünk név szerint Marci Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft -
#63 ja Dennis Moore, aki a gazdagok összes farkasbabját ellopja.
ez a papagáj még él? -
Connie Corleone #62 a farkasbab az valami robin hood-paródiából van? nem láttam sajna, csak olvastam vhol erről...:)
amúgy én nyitnék egy butikot.
-
Connie Corleone #61 a teásdobozban énekelned is kellene? nudge, nudge;))
-
#60 nem, ő húzna zsákot rá... én meg állhatnék megint a teásdobozba, és azt utálom! majdnem annyira, mint a farkasbabot... -
Connie Corleone #59 de ha mégis kimondanám azt, hogy matrac, akkor zsákot kellene húznom a fejemre? -
#58 igazából menne, de kérem hogy ha a másik úrral beszél akkor a matrac helyett mondja azt, hogy kutyakarám.
citromos curry? -
#57 Eeeez kéééész! Totál hülyék vagytok, de imádom. Folytassátok! -
Connie Corleone #56 ne haragudj, nem értem. nem tudnád magasabb hangon mondani? -
#55 egy ember, akinek magnó van az orrában. -
Connie Corleone #54 And Now For Something Completely Different
-
Connie Corleone #53 De, én vagyok az:)) Meséljek róla egy picit? Hát, mikor először találkoztam az ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopfttal, épp a feleségével volt, Sarah Gambolputty de von... -
#52 csak nem a híres művész rokona vagy? Connie Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft? -
Connie Corleone #51 Sziasztok!
szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan hely, ahonnan már letölthetőek a pythonok, galla felirataival? én sajna eddig csak a brian életét és a gyalog-galoppot láttam, amikor a flying circus ment anno az mtv-n, még nem bírtam fennmaradni olyan sokáig:)) most viszont már nem lesz filmmúzeumom sem, pedig kezdek egyre inkább mpfc-függő lenni. szóval nagy szükségem lenne a részekre:)) segítsetek!!!:) legalább arra való tekintettel, hogy kedvenc zeneszerzőm az ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft.
előre is hálás köszönettel:
cc.
-
#50 pwned:) -
#49 áur hiro -.- -
#48 legnagyobb :) -
#47 Bájszikül ripermen! Bát háo? -
Ahol a kerékpárok eltörnek vagy a nemzetközi kommunizmus fenyegeti őket, a Biciklijavító Ember tettre kész! -
Quantumleap #45 Imádom ezt a sorozatot. Felvettem a szilveszteri ismétléseket. Tegnap megnéztem belőle három epizódot. Rendesen le is fáradtam. Kedvencem a mindig tettrekész Biciklijavító! -
#44 ahha
köszi -
Quantumleap #43 Csak bizonyos kategóriájú előfizetők nem foghatják januártól. -
#42 Szilveszter tiszteletére:) -
#41 költői kérdés következik:
jól látom hogy szombaton 18:30-tól 0:30-ig levetítenek most 10 részt? :):) -
#40 nem -
#39 OFF:
igaz, hogy a FilmMúzeum megszűnik? -
#38 jó kis szilveszter :D -
#37 december 31-i műsor Filmmúzeumon:
18:30 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 1.)
19:05 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 2.)
19:40 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 3.)
20:15 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 4.)
20:50 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 5.)
21:25 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 6.)
22:00 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 7.)
22:35 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 8.)
23:10 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 9.)
23:45 Monty Python repülő cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 10.)
kellemes nézelődést -
#36 felesleges, mert bevinni nem tudlak, ha meg bent lennél akkor látnád a cuccot.
szerintem várj türelmesen. -
#35 gondolom magánba sem tudnád megadni a helyet, ugye? :) -
#34 egy nem publikus helyen...
várj egy kicsit, lassan ki kell szivárognia DC-re is. Egy rész sample nélkül 495mega. -
#33 és ezt honnan lehet leszedni? nem találom a név alapján sem.