Monty Python\'s Flying Circus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan hely, ahonnan már letölthetõek a pythonok, galla felirataival? én sajna eddig csak a brian életét és a gyalog-galoppot láttam, amikor a flying circus ment anno az mtv-n, még nem bírtam fennmaradni olyan sokáig😊) most viszont már nem lesz filmmúzeumom sem, pedig kezdek egyre inkább mpfc-függõ lenni. szóval nagy szükségem lenne a részekre😊) segítsetek!!!😊 legalább arra való tekintettel, hogy kedvenc zeneszerzõm az ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-Von-Knacker-Thrasher-Apple-Banger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Spelterwasser-Kurstlich-Himbleeisen-Bahnwagen-Gutenabend-Bitte-Ein-Nürnberger-Bratwurstle-Gerspurten-Mitz-Weimache-Luber-Hundsfut-Gumberaber-Schönendanker-Kalbsfleisch-Mittler-Aucher von Hautkopft.
elõre is hálás köszönettel:
cc.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ahol a kerékpárok eltörnek vagy a nemzetközi kommunizmus fenyegeti õket, a Biciklijavító Ember tettre kész!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
köszi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
jól látom hogy szombaton 18:30-tól 0:30-ig levetítenek most 10 részt? 😊😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
igaz, hogy a FilmMúzeum megszûnik?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
18:30 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 1.)
19:05 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 2.)
19:40 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 3.)
20:15 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 4.)
20:50 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 5.)
21:25 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 6.)
22:00 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 7.)
22:35 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 8.)
23:10 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 9.)
23:45 Monty Python repülõ cirkusza (angol tévéfilmsorozat, 1969 - 10.)
kellemes nézelõdést
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
szerintem várj türelmesen.
várj egy kicsit, lassan ki kell szivárognia DC-re is. Egy rész sample nélkül 495mega.
ez a második lemez
akinek a tvrip nincs meg, esetleg elégedetlen a minõségével, az keresse ezeket, mert tökéletes minõségû/már amennyire egy ilyen korú cucc jó tud lenni/
ez a release neve /I.rész/:
monty.python.flying.circus.episode.01.betarip.xvid.hunsub-so
Ha igen küldje el Pm-be.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
vagy kezdjük el bombázni a kiadókat, hogy ilyet követel a nép 😊
Bár tv-ripben nekem is megvan, a minõsége azért hagy némi kívánnivalót maga után.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
😄DD
nagyon szeretem õket.
PSN ID.: Beegabor
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!