ÜberSoldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Játékdömping! Hurrá!
Remélem még ma ki tudom próbálni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Törölt felhasználó
Már szedem is!
Király!
mucsácsó
hát az az 5 perc az karácsonykor volt, mikor télleg 5 perc alatt 6-7 játék törése jött 😄
de az securom 7 volt ... jó lenne SF-fel húsvétra ugyanez lenne 😄
Viktorr
Remélem menni fog remélem

Az nem biztos,Reloaded-re mostanában néha rájön az 5 perc és kiadnak 5-6 régebbi játékot crcak-el.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mucsácsó
nem fognak utólag törni szvsz =/
[HUN]FaTaL
hehe sf 3.7 is törve, helyes😄 törhetnék már a cross racinget, a trackmania sunriset meg a world racing 2-t is😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Tomb Raider...meg ez is.Sok ez már egy napra...<#vigyor4>

PC Game ISOs Ubersoldier (c) Burut / CDV RELOADED 44x50 MB
mucsácsó
na lassacskán megjelenik a game, németországban már kijött, át is nézték A-ray scannerrel a védelmet:
yep its out in germany have buy it the game have no serial

Scan with A-Ray v2.0.1.1

<18:44:48> StarForce detected -> E:\Run\Dare.dll
<18:44:48> StarForce 3.7.12.05 detected -> E:\Run\protect.dll
<18:44:52> StarForce detected -> E:\Run\vfs.dll
<18:44:52> StarForce detected -> E:\Run\xtend.exe
<18:44:52> --- File(s) Scan Finished ❤️.70s> ---

holnap vagy szombaton jön a rls...elvileg...
Viktorr
Felraktam a 6.03 as drivert,de még igy is kilép😞

Viktorr
Akinek Ati Radeon-os kártyája van,annak hanyas driver van felrakva?

exclusive pr review disc 😉 A játék valojában még nincs kint
kisfigi
Vagy ha van már teljes honnan lehet leszedni??

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
Hiszen az elõbb még még azt dumálta itt mindenki hogy csak DEMO csak DEMO...
Akkor itt meg a pályákról írnak meg hogy milyen a felénél??
Értem=nem

Szerintem driver problémád lesz!A játék igy a felénél kezd elégé 1hangu lenni.
Viktorr
Segítenétek?
Elindítom a demot,el kezd tölteni de állandóan kilép!
Nem ír ki semmi hibát!
mi lehet a gond?

Nem rossz a játék 😄 az 1elsö pálya annyira nem jött be !Na a gyártelepen ott már van akcio javában😊
kisfigi
Fasza gém értékelést nem took mondani me nincs meg de ha meglenne sem tudnék me az összes fps-t ugyanúgy szeretem...
:-DDDD

Magiszter
1.) még nem jelent meg a teljes csak egy demó van
2.) Warezolni PM-ben lehet, ide ne írjatok ilyen illegális dolgokat. (sablon duma)<#idiota>
3.) a magyar igazság <#mf2><#nevetes1>

Amúgy ez is az a játék amivel minnál töbebt játszom annál jobban tetszik <#bee1>

Törölt felhasználó
Még nincs teljes,ha jól tudom.
Valaki mondja már meg hogy a teljes változatot honnan leeht letölteni?Egyáltalán fent van már a neten?Vagy csak a demo?
Mersant
mert a németek MP 40el zúznak, te meg nem olyannal indulsz...más lõszer kell bele ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Magiszter
Kérdés: Csak az a Kék Golyófogó Pajzs van, különlegeség(ek)ként titulálva vagy van valami más is? Mert úgy volt beharangozva hogy töb is lesz. És akkor a demóba már illik legalább 2-3 ilyet bepakolni, mert ebbõl nem szürtem le sokat.
Amúgy tetszik a játék, nagy hangulatos. De azért a demónak volt egy ilyen: "Megy és lõ, megy és lõ" hangulata. De azért még elmegy ha amolyan RTCW szerü története is lesz.

végigvittem a demot , tapasztalataim:
-Játékélmény jó
-Grafika kiváló
-Közepes gépen is tökéletesen fut

Várom a FULLT

Nemtom én nem tapasztaltam, hogy akadna és a fegyverekhez is normálisan hozzáadta a lõszert. és 1280*1024ben minden maxon nagyon szépen megy. AMD 3200+, 1GB RAM, Gainward 6600GT

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Hát szerintem egy rakás fos a game ! Már csak azé is mert a grafika nagyon szar és ahhoz képest eszi a gépet meg a videokártyát.
A fegyvereknél is baj van. Pl. az hogy a gépfegyvernél hiába veszek fel lõszert nem adja hozzá a tárhoz, de a pisztolynál igen.
Remélem a teljes verzsön azé jobb lesz.
Sgtfathi
Full-on: 1024 Minden MAX.+4x élsimitáson nálam is hasonló a helyzet, 70-80Fps -al megy aztán külsö helyszinen leesik 15-25-re.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Na az szép ha azt nem javitották ki az új demóban sem...

Mert az újba még épp csak belepillantottam.

Kisseb csoportosulást feloszlattam,közben elszórtak "pár" dolgot a fiúk...<#buck>

Nálam szintén fut szépen egy darabig, aztán egyszer leesik az FPS 7-8-ra és kész, innentõl játszhatatlan.
grebber
Bazz ezt a topicot még nem zárták be.

Next PC upgrade: 2022

McW
Megtekintette már valaki? Mijen a demó?

Mess with the best, and die like the rest...

Sgtfathi
Megjelent a Demo!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

nekem egész jól futott egyedül a géppuskás résznél esett rendesen az fps de ott jöttek vagy 20an szal jogos 😊

Nagyon szuper rongybaba effekt van.Robbanásokra tárgyak-testek odébbrepülnek.
Hang átlagos szerintem,valami lagymatag aláfestõ zene van szerintem teljessen felesleges,de mindegy,nem zavaró.
Ellenfelek nem rosszak szerintem.Visszahuzódnak,de volt amelyik a füstön át rohamot inditott.Szórják a gránátot rendessen,szóval nem teljessen hülyék.
Egy dolgot hiányolok.Az pedig a jobbra-ballra kihajlás lehetõsége.Egy ilyen játékban szerintem alap lenne,mert igy örökké ki kell lépni a fedezékbõl,aztán egybõl megszórnak.
Amit nem értek hogy,megy teljessen jó,robbanások,4-5 ellenfél egyszerre,semmi gond.Aztán jön valami új rész és olyan szaggatás kezdõdik hogy játszhatatlan lesz az egész még az üres folyosón is.Talán valami memória gondja van ennek,vagy nem tudom.
De ha ezt javitják (vagy nálam van valami gond,nem tudom),akkor szerintem nagyon jó game lesz.Az elmult idõszak messze legbiztatóbb demója szerintem.

Istencsászár
szép!, fizika, hang, al?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ati2002
SK képek, frissek, ropogósak.

És qrva rövid, kb 10 perc alatt vége.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Kipróbáltam, elég jónak tünik elsõre. Kicsit gépigényes, elég nehéz bekonfigurálni, lévén így néz ki a video-beállítási opció:
, de azért sikerült úgy belõni, hogy menjen rendesen, és még szép is legyen. Volt valami beállítás itt, amitõl full diavetítés lett, nem tudom mi lehetett az<#mf2>.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Demo a Hardwired.hu-n.Igaz orosz nyelvû,de kis segitség van az induláshoz leirva.
A demo melletti irásból az is kiderül,hogy atomerõmûvek alatti gépel kevés lesz a játékélmény...

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

OrioN the S
Überérdekes lesz :/

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

XenonIceX

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

grebber
Topicot tötölni kéne mert már van neki és azt kéne csak átnevezni.

Next PC upgrade: 2022

Jaj de utáltam azt a harcot a buzi hõkövetõs szellemeivel...

tigeroo
az nem übersoldat volt...

hanem I. Henrik :o)
tigeroo
übersoldier lol.

vagy supersoldat :p

eh
A RtCW-ben nem a végén volt ilyen hanem menet közben kellett párat elintézni. Plusz nem Übersoldier-nem hívták õket hanem Übersoldat-nak. Habár jelentésre ugyanaz a kettõ, csak az egyik tiszta német, a másik meg német-angol keverék szó.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ngcsnet
^^

forza milan
überfasza lenne,ha lenne shot róla...

OrioN the S
Überfasza lesz!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.