ÜberSoldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem még ma ki tudom próbálni!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Király!
de az securom 7 volt ... jó lenne SF-fel húsvétra ugyanez lenne 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://goo.gl/gd6Zi5
yep its out in germany have buy it the game have no serial
Scan with A-Ray v2.0.1.1
<18:44:48>18:44:48> StarForce detected -> E:\Run\Dare.dll
<18:44:48>18:44:48> StarForce 3.7.12.05 detected -> E:\Run\protect.dll
<18:44:52>18:44:52> StarForce detected -> E:\Run\vfs.dll
<18:44:52>18:44:52> StarForce detected -> E:\Run\xtend.exe
<18:44:52>18:44:52> --- File(s) Scan Finished ❤️.70s>3.70s> ---
holnap vagy szombaton jön a rls...elvileg...
Akkor itt meg a pályákról írnak meg hogy milyen a felénél??
Értem=nem
Destiny. The design is clearly ancient.
Elindítom a demot,el kezd tölteni de állandóan kilép!
Nem ír ki semmi hibát!
mi lehet a gond?
:-DDDD
Destiny. The design is clearly ancient.
2.) Warezolni PM-ben lehet, ide ne írjatok ilyen illegális dolgokat. (sablon duma)<#idiota>#idiota>
3.) a magyar igazság <#mf2>#mf2><#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy ez is az a játék amivel minnál töbebt játszom annál jobban tetszik <#bee1>#bee1>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Amúgy tetszik a játék, nagy hangulatos. De azért a demónak volt egy ilyen: "Megy és lõ, megy és lõ" hangulata. De azért még elmegy ha amolyan RTCW szerü története is lesz.
-Játékélmény jó
-Grafika kiváló
-Közepes gépen is tökéletesen fut
Várom a FULLT
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
A fegyvereknél is baj van. Pl. az hogy a gépfegyvernél hiába veszek fel lõszert nem adja hozzá a tárhoz, de a pisztolynál igen.
Remélem a teljes verzsön azé jobb lesz.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Mert az újba még épp csak belepillantottam.
Kisseb csoportosulást feloszlattam,közben elszórtak "pár" dolgot a fiúk...<#buck>#buck>
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Hang átlagos szerintem,valami lagymatag aláfestõ zene van szerintem teljessen felesleges,de mindegy,nem zavaró.
Ellenfelek nem rosszak szerintem.Visszahuzódnak,de volt amelyik a füstön át rohamot inditott.Szórják a gránátot rendessen,szóval nem teljessen hülyék.
Egy dolgot hiányolok.Az pedig a jobbra-ballra kihajlás lehetõsége.Egy ilyen játékban szerintem alap lenne,mert igy örökké ki kell lépni a fedezékbõl,aztán egybõl megszórnak.
Amit nem értek hogy,megy teljessen jó,robbanások,4-5 ellenfél egyszerre,semmi gond.Aztán jön valami új rész és olyan szaggatás kezdõdik hogy játszhatatlan lesz az egész még az üres folyosón is.Talán valami memória gondja van ennek,vagy nem tudom.
De ha ezt javitják (vagy nálam van valami gond,nem tudom),akkor szerintem nagyon jó game lesz.Az elmult idõszak messze legbiztatóbb demója szerintem.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
, de azért sikerült úgy belõni, hogy menjen rendesen, és még szép is legyen. Volt valami beállítás itt, amitõl full diavetítés lett, nem tudom mi lehetett az<#mf2>#mf2>.----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A demo melletti irásból az is kiderül,hogy atomerõmûvek alatti gépel kevés lesz a játékélmény...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.