ÜberSoldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
megyek a legeslegelején, 120 fps, maxon..
megyek tovább beérek egy részre 5 !!! onnantól megy tovább 5el..
aztán még a kép is elváltozott.. utána meg vissza, na ilyenkor??
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az elmult 2 évben nem volt jobb.
Max grafikán
de azé' vigyorogtam is közben...
uninstall
Legaláb multi lenne benne,de az sincs.
Ne bassz!
Végre egy normális FPSés 1 nap alatt végig lehet tolni?
Én végig is toltam.Nagyon tetszett,csak tényleg rövid.
Tegnaptoltam másfél órát,de ma is fogom sztem.
Üdv Dögg😊
Király a Reteksub!
Nálam nem akar elindulni. Pontosabban elindul bejön az Übersoldier kép aztán kitesz winbe van ott egy Active movie window a kép meg iszonyú világos. ctrl alt del nyomom mert egér nincs és a folyamatoknál meg a tálcán is fut a game.
Mi lehet a gebasz? Mi ez az active movie?
Mert nagyon zavaró 😊
Mennyire rövid?Hány küldetés?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Akármit próbálok mindig jön az a tornádó szerûség,és leszívja az erõm
pálya elején szaggat pár mp-ig atán megy f*szán
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
A Prison complex pályán vagyok.A töb bi katonához kell mennem,amikor valami tornádó támad be,és akármerre rohanok,szedi le az erõm 😞
Mit kell csinálni?A pajzs sem véd meg 😞
Felidegesít.Annyi repülõt kell lõnni,hogy mindig szétlövik a submarine-t 😞
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
már aszittem...de télleg, egyszerûen annyira szaggat...pedig nem lenne rossz game 😞 sajnálom.....
Megyek is ,és folytatom.3. küldetés vége fele járhatok.
elvittem a 3. pályáig, asszem, és annyira hihetetlenül szaggat, hogy nem igaz...
nagyon sok ember van, gondolom azért....de azért vmennyire optimizálhatták volna :/ komolyan, 2 fps? kábé....úgy megy...amúgy meg simán szépen ment a game, simán megvolt a folyamatos 60 fps...vagy több...nemtom, de aztán a 3 pálya...az mikor így bevetésen vagy, és ottva sok ember...hát hihetetlen, allig bírtam megmoccanni is...szóval ez del asszem =/ így nem tudok továbbjutni 😞
- ragdoll also on dead bodies
- bullet holes on dead bodies
ezekre akartam mondani hogy ez nem hiányozhat 😛 😄
csak elmaradt <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor5>#vigyor5>
-----------------------------------------------
Serpa: köszi az infót, jó tudni ezeket 😊 amúgy hát természetes, a németek mindent kiszednek...lásd Soldier of Fortune 2...semmi leszakadó testrész...vagy a FEAR...
- full blood
Nekem a Return to castle Wolfensteint jutattja eszembe!
a német verzió van cenzúrázva.
uncut:
- full blood
- flamethrower v1.1
- screaming of death are changed
Mindig ugatnak másnak hogy keresõ meg minden erre nem szóltak pedig csak névváltás volt azt a másik topikot kellett volna átnevezni ennyi nem nyitni egy újat.
Next PC upgrade: 2022
csak hogy ne legyen rövid kis szar az NFO, benne van ebben is 😄
100% 😄
~~~~~~~~~
* HeadShot Driven Gameplay
system which rewards bloody and brutal action
* Sci-Fi Action Elements
cinematic special effects like temporal shield and time whirling
* Independent Physical Object Apparatus
all objects have their own independent physical existence
* Advanced Rag Doll Technology
experience never before seen realism of human movements
jahés...:
Ubersoldier.UNCUT.PATCH-RELOADED
😊 nemtom még mire jó, NFO-ban csak ennyit írnak hogy:
1. Unrar to your installation directory and overwrite when prompted.
2. Enjoy the real feeling.
sztem lehet szakadnak a végtagok<#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
Igaz, hogy ezek SF 3.6-os védelmek, de ha a 3.7-est sikerült feltörni az gondolom egyenlõ a 3.6-os feltörésével is, nem??