ÜberSoldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
lolmár, ez egy szar game, errõl nem is kell vitázni...szar, optimizálatlan szarrakat...menjen a jó büdös f*szba a Burut...nem tudnak ezek a skacok semmit...Kreed utánra még kaptak egy esélyt...de ííígy...ilyen szennyt...

optimizáció rlz...utóbbi idõben ez nagyon ismeretlen fogalom....

BEZZEG A HALF LIFE 2....
Törölt felhasználó
A Stalin subway egyébként kijött már?
"nekem se telik király gépre , szervizelni kell az Xboxot , PS2t , GameCubet meg a PSPt"

Mért mindent tönkretettél?<#buck>

Amugy nehogy már azt mond hogy az jó játék hogy megyek egy tök üres folyosón,és egyszer mikor neki ugy lesz kedve az egész játékmenet átvált képregénybe,pedig elõtte 4-5 emberes tûzharcnál még semmi baja nem volt.

Én is elkezdtem játszani,rányomtam egy "auto detect-et" vagy mi az ami bekonfigurálja ahogy szerinte jó,abból még levettem,na igy aránylag jól eldöcög.Amugy egyedül a fizikai dolgok a játékban ami némileg is magyarázatot adhat erre a igen nagy gépigényre.Mert mire játszahó szintre hozza az ember,addigra a grafika már régen nem nagy szám.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Maxtreme
<#worship><#taps>
Igazad van, erre nem gondoltam <#idiota>

<#nevetes1>

hehe

Mert ennyire elethu jatek meg sosem keszult. A 2 kep kozott annyi a kulonbseg, hogy a masodiknal a cpu mar elkezdte szamolni a holttestek bomlasanak a kemiajat.
jóhát nyugika😄 ez van

Maxtreme
Ki kezdett el fikázni/ócsárolni/személyeskedni? 😊
Nembaj, eddig terjed az Iq-ja faszikámnak..<#nyes>

De lehet nemkéne egy játékon igy veszekedni😊

Maxtreme
Igyexik az ember😊

Jól nyomjátok😄

Maxtreme
Te már csak tudod.. 😊

Azthiszem ez teljesen ideillõ kép..

Részemrõl befejeztem a veled való társalgást. Ha neked jól ment, örülj neki.

UltimateGamR
,,gazdag anyu + apu" --> nevetséges , már rég nem velük élek , és magamat és a családomat tartom el , MAX téged tartanak el kisgamer

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

UltimateGamR
nekem se telik király gépre , szervizelni kell az Xboxot , PS2t , GameCubet meg a PSPt
lényeg ami lényeg... nekem egyszer se reccent meg , kivéve mikor indul a pálya de az is max 3-4 mpig tartott

Maxtreme
Ez 1 jó kérdés. Elvileg a Hellforces és a Stalin Subway motorja ugyanaz ahogy néztem. 😊
Az elõbbi úgy ahogy volt valamilyen szinten optimalizáva. Az utóbbi NC 😄

Maxtreme
Azthiszem senki nem személyeskedett veled szemben faszikám, te sem tedd!

Bírom mikor így neten keresztül qrva nagy a pofája valkakinek..

Maxtreme
Tudod nekem erre telik, nem gazdag anyu + apu pénzel mint 1eseket..
Egyébként meg ennek a játéknak a gépemen kifogástalanul kellene futni, ha normálisan megcsinálták volna.
Nameg ahogy elõttem is írták, ezexerint mindenkinek szar a gépe.. Még a játék hivatalos forummában is anyázzák õket a külföldiek. Ugyanilyen problémájuk van. Gondolom az Õ gépük is 1tõl 1ig szar. ( http://www.cdv-forum.com/cdvboard/english/showthread.php?t=52967 )

Talán gondolkodj és tájékozódj mielõtt baromságokat fröcsögsz.

LOL és szerinted mindenkinek szar a gépe mi? Nem zavar, hogy sokaknak ugyanez a bajuk?
Tényleg televan értelmetlen lassulással a játék... mondjuk már töröltem is, de lehet egy patch orvosolni fogja, ha adnak ki, mert igy kegyetlen lassú sok helyszinen...

UltimateGamR
,,Egytõl egyig átlagon aluli, minõsíthetetlen szenyhalom." --> a te játékod még ennél is szennyebb...
,,vége a múvinak, a gameplay 0 (!!!) Fps " --> szar a konfigod , nekem sose esett le az FPS és minden bevan kapcsolva

UltimateGamR
törlés oka:
1. szar a géped hozzá vagy tulvetted a grafikát
2.egyszerûen idióta vagy .... 80-90 %ot kapott offline lapokban

mucsácsó
nekem is 😄
Shep
Az ugyanez az engine?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Teljesen jó ez a játék, nekem a sebességgel se volt gondom, a játékmenet is pörgõs, vannak benne látványos és jópofa dolgok. Ami viszont gáz az a fõhõs szinkronja, na az vmi ultra gyenge még a magyar szinkronoktól is gyengébb, a másik gyenge pont az átvezetõk, olyan semmire valóak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fistin
aahahaha, az a honlap télleg vicces xD

fistin
ugyanez, TELLLLJESEN UGYANEZ !!!!!!!!! FULLLLL UGYANEZ!!!!

Törölt felhasználó
Nah erre rékeresek,az érdekel.
grebber
Jaja német verzió, angol nemtom mikor jön.

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
A demót én is láttam.Neked fullban van meg?
grebber
Nekem megvan a The Stalin Subway az is hasonlóan optimalizálatlan mint ez 😞

Methylisocloro
OFF
Egyébként ez az rpg kategóriára is igaz, hogy az oroszok hihetetlen szar cuccokat adnak ki

Maxtreme
Használhatatlna? Igen. Akkor tehát szar 😄
1ébként maga a gameplay lehet hogy nem lenne rossz, sajna errõl a dologról nem tudtam levonni következtetéseket a 0 fps mellett😊

grebber
Nem szar csak optimalizálatlan.

urbijoe
hát én ekkora szar játékot még nem láttam 10 perc után töröltem a gépröl.

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Maxtreme
1ébként mit vár ha az ember ha még a honlapjuk is bugos

Ezt de szépen megfogalmaztam :]

NAszóval:
1ébként mit várjon tõlük az ember, ha még a honlapjuk is bugos..

😊

Maxtreme
Pontosan... Színvonal powa.. :/
Mindenesetre 2 kiadótól származó játékot soha többet nem próbálok ki az fix..

BURUT & BUKA mind 2jük alkotása KUKA <#mf2>

1ébként ti már láttatok használható orosz fejlesztésû fps-t? <#confused> Mert én baromira nem..
Hellforces
Vivisector
East front (aka Übersoldier)
Kreed
Operation: Matriarchy
Pathologic
Psychotoxic
The Stalin Subway
MARCH!: Offworld Recon

Egytõl egyig átlagon aluli, minõsíthetetlen szenyhalom.. Miért kell nekik erölködni? Miért eröltetik ami nem megy? <#levele>

1ébként szórakoztam még az este a game-el, hátha jutok valamire.
Game elindít fraps nélkül... Kiindulási pont 100fps+ folyosó szintén.. hoppá... <#merges2>
Bemegyek 1 ajtón, jön 1 film (ami már szaggat is) vége a múvinak, a gameplay 0 (!!!) Fps.. <#nyes>

1ébként mit vár ha az ember ha még a honlapjuk is bugos.. <#nevetes1><#nevetes2>
http://www.burut.ru/htmleng/index.php

Próbáljatok rálépni valamelyik almenüre..

A nagyobb gond az,hogy ez a drasztikus sebesség zuhanás már a játék orosz nyelvû demójában is megvolt,ami azért már jóval korábban jött.És csak ide (illetve a másik topicjába) irták többen hogy baj van vele,szóval nem hiszem hogy a készitõkhöz ne ment volna infó hogy bizonyos esetkeben érdekes dolgokat produkák a progi.Na most hogy ezek után igy kiadták a full-t...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Hát igen, de gondolom a kiadó sürgette a dolgot, mert legtöbbször úgy szokott lenni.

mucsácsó
talán jobb lett volna ha az egész csak 3-5 hónap múlva jön...addig optimizáltak is volna rajta...hihetetlen...
Shep
Végigvittem, jó volt, de az utolsó video bevágás érdekes volt, szóval a történeten meg a videokon lett volna még mit csiszolni.

Shep
jópofa bár nállam minden rendben volt eddig, fizikai bugon kívül mással nem talákoztam, pedig már a vége fele vagyok.

Maxtreme
Az optimalizáció és a programozói tudás csodája ez a játék..
A két kép között mindössze annyi történt hogy kimentem a folyosóra, és vissza.. Grafikát nem állítottam ezidõ közben..

GG

Jó lenne ha elgondolkoznának a BURUT-os srácok azon, hogy nem ártana valami használható cuccot is kiadni végre. Eddigi pályafutásuk alatt ez nemigazán sikerült nekik..

Shep
Szerinted

fistin
nem akarok fikázódni, de ez szar xD

Shep
Hát ez nem túl jó hír, mert most kezdtem a nyolcadikat, bár a játék elég jó.

Törölt felhasználó
12
igazabol meg nem vittem vegig😄 de van jopar!valtozatos kornyezet!kint is bent is..szal nem fear depo!
Shep
Hány pályás?

reload os biztonsagi masolathoz nem kell!csak olvass nfo t!!
uncut pach torrenten..ha esetleg erdekel vkit..kicsit izgisebb igy..viszont mindenkeppen nagyon kohogos jatek!fizika szvsz durvabb eddigi nagy gamakenal!hangulat erdekes,modellekert kar,videok eleg gagyak ahogy sztori is,de fegyverek meg celzas szvsz mocsok jol el van talalva,ahogy kornyezet is valoban uber szep meg stb...fps ek meg mostanaban mindig 1 naposak ,szoval jobb lenne mar esetleg tartalomra epiteni..

probat meger! nekem teccet!

(bar hl1 et is vegig lehet tolni 48 perc alatt😄 szoval tok mindegy😄😄)