ÜberSoldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
optimizáció rlz...utóbbi idõben ez nagyon ismeretlen fogalom....
BEZZEG A HALF LIFE 2....
Mért mindent tönkretettél?<#buck>#buck>
Amugy nehogy már azt mond hogy az jó játék hogy megyek egy tök üres folyosón,és egyszer mikor neki ugy lesz kedve az egész játékmenet átvált képregénybe,pedig elõtte 4-5 emberes tûzharcnál még semmi baja nem volt.
Én is elkezdtem játszani,rányomtam egy "auto detect-et" vagy mi az ami bekonfigurálja ahogy szerinte jó,abból még levettem,na igy aránylag jól eldöcög.Amugy egyedül a fizikai dolgok a játékban ami némileg is magyarázatot adhat erre a igen nagy gépigényre.Mert mire játszahó szintre hozza az ember,addigra a grafika már régen nem nagy szám.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Igazad van, erre nem gondoltam <#idiota>#idiota>
<#nevetes1>#nevetes1>
Nembaj, eddig terjed az Iq-ja faszikámnak..<#nyes>#nyes>
Azthiszem ez teljesen ideillõ kép..
Részemrõl befejeztem a veled való társalgást. Ha neked jól ment, örülj neki.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
lényeg ami lényeg... nekem egyszer se reccent meg , kivéve mikor indul a pálya de az is max 3-4 mpig tartott
Az elõbbi úgy ahogy volt valamilyen szinten optimalizáva. Az utóbbi NC 😄
Bírom mikor így neten keresztül qrva nagy a pofája valkakinek..
Egyébként meg ennek a játéknak a gépemen kifogástalanul kellene futni, ha normálisan megcsinálták volna.
Nameg ahogy elõttem is írták, ezexerint mindenkinek szar a gépe.. Még a játék hivatalos forummában is anyázzák õket a külföldiek. Ugyanilyen problémájuk van. Gondolom az Õ gépük is 1tõl 1ig szar. ( http://www.cdv-forum.com/cdvboard/english/showthread.php?t=52967 )
Talán gondolkodj és tájékozódj mielõtt baromságokat fröcsögsz.
,,vége a múvinak, a gameplay 0 (!!!) Fps " --> szar a konfigod , nekem sose esett le az FPS és minden bevan kapcsolva
1. szar a géped hozzá vagy tulvetted a grafikát
2.egyszerûen idióta vagy .... 80-90 %ot kapott offline lapokban
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
1ébként maga a gameplay lehet hogy nem lenne rossz, sajna errõl a dologról nem tudtam levonni következtetéseket a 0 fps mellett😊
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ezt de szépen megfogalmaztam :]
NAszóval:
1ébként mit várjon tõlük az ember, ha még a honlapjuk is bugos..
😊
Mindenesetre 2 kiadótól származó játékot soha többet nem próbálok ki az fix..
BURUT & BUKA mind 2jük alkotása KUKA <#mf2>#mf2>
1ébként ti már láttatok használható orosz fejlesztésû fps-t? <#confused>#confused> Mert én baromira nem..
Hellforces
Vivisector
East front (aka Übersoldier)
Kreed
Operation: Matriarchy
Pathologic
Psychotoxic
The Stalin Subway
MARCH!: Offworld Recon
Egytõl egyig átlagon aluli, minõsíthetetlen szenyhalom.. Miért kell nekik erölködni? Miért eröltetik ami nem megy? <#levele>#levele>
1ébként szórakoztam még az este a game-el, hátha jutok valamire.
Game elindít fraps nélkül... Kiindulási pont 100fps+ folyosó szintén.. hoppá... <#merges2>#merges2>
Bemegyek 1 ajtón, jön 1 film (ami már szaggat is) vége a múvinak, a gameplay 0 (!!!) Fps.. <#nyes>#nyes>
1ébként mit vár ha az ember ha még a honlapjuk is bugos.. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
http://www.burut.ru/htmleng/index.php
Próbáljatok rálépni valamelyik almenüre..
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A két kép között mindössze annyi történt hogy kimentem a folyosóra, és vissza.. Grafikát nem állítottam ezidõ közben..
GG
Jó lenne ha elgondolkoznának a BURUT-os srácok azon, hogy nem ártana valami használható cuccot is kiadni végre. Eddigi pályafutásuk alatt ez nemigazán sikerült nekik..
probat meger! nekem teccet!
(bar hl1 et is vegig lehet tolni 48 perc alatt😄 szoval tok mindegy😄😄)