ÜberSoldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örülök, ha segíthettem. Párszor én is nagy hasznát vettem már az itteni fórumnak.
Maxtreme
Opppááá <#wow1><#eljen>
ééés ott a pont 😊 Legalábbis az elején most jó 😊
Köszi 😉

Közel ilyen vasam van, mint neked, még a VGA kártyánk is egyezik.
Nálam is játszhatatlan volt a játék 5-6 FPS. Most fut rendesen.
Annyit tettem csak, hogy a "Models Detail"-t mediumra állítottam.
Gerisone
mijen ledobott torpedókat?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Gerisone
nemértem! mindenkinek akad? nekem maxon f*szán elmegy! de egyébként csak ez a pajzs erõ van?

Tatyla
de a crack fájl melett van 3 másik fájl még pluszban...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Igen az õ gépe is szar 😊 Nekem jól ment semmi gondom nem volt vele és a játék is jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Ezexerint az Õ gépe is szar, pfujj 😛

Maxtreme
LOL 😊

I have a PC with the following specs...

win xp Pro with SP2 (fresh install)
AMD FX60 watercooled
7800 gtx 512 mb SLI watercooled (2 cards in SLI w/latest drivers)
2 gig of corsair pc 3500
Creative X-FI fatality sound card (w/latest drivers)
Asus A8N-32 SLI mobo (w/latest bios and drivers)
WD RaptorX 150 gig

Just got through playing Oblivion Elder Scroll at max video settings and 50 FPS and then pop in this game "Ubersolder" whose graphics is no where near the intensity of Oblivion and am lucky to get 6 FPS w/video settings at lowest possible setting.

Would appreciate any constructive thoughts. In all my years of PC building/gaming, this is the first game which has ever had this happen. I tried reinstalling the game and tweaking multitudes of settings within windows and the game. Just doesnt perform.

Egy sima crakelés és nem kéri. A gond az hogy utána bár elindul, kitesz egy képet majd sötét képernyõ és kész. Ezt nem sikerült még megoldanom.
Talán abelardo tudja hasonló problémája volt , ahogy olvastam
Jó neked. Vmi ötlet?
Tatyla
kért? nekem nem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok, az install után a játék elindításakor kér egy "disc key"-t, nem tudja vki elküldeni nekem. Elõre is köszönöm.
Kösz szépen!!!!!!!!!!!!!<#eljen>
Shep
Mondok egy titkot, a ledobott torpedókat ki lehet lõni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gerisone
valaki tujja hogy lehet megcsináni azt a rohadék repcsis tengeralattjárósrészt? van hozzá csít vagy trainer? és csak ez az egy pajzs erõm van? és ez mitõl time..?

Gerisone
próbáld az exe file kompatibilitását átállítani win98ra nekem ez be szokott jönni!

Hello!

Túl vagyok a serial problémán, most bejön az elején az übersoldier felirat aztán fekete képernyõ és annyi! Erre mi a gyógyszer? Fejlövés?
Délután megpróbálom az uncut patch-el, azt eddig nem toltam rá, hátha így sikerül, kösz!
Törölt felhasználó
Elvileg igen.Én telepítettem,cracket rá,aztán az uncut valamit,és simán indult.
Elvileg ha crackelem, simán el is indul?
Pár százszor crackeltem már, szerintem most is jól csináltam...vagy ennyire gyökér lennék? Többször is próbálkoztam, ennyiszer biztos nem hibázok...
Törölt felhasználó
Biztos jól crackeltél?
Hello!

Én crackeltem és utána is kéri ezt a rohadt serialt...
Én crackeltem és kér serialt ez miért van?
Maxtreme
Mindnekinél? 😊 (mmint akinél szar)

Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm.
Torrentspy nem találta.
NeoMaN
Nekem nem csinál ilyeneket, lehet valami drivergond.

Ma2ska
A Condemned a demo alapján elég korrektül van optimalizálva pl. Nem fikázom ezt a játékot se mert végigvittem, helyenként jól szórakoztam, de attól még igaz, optimalizálatlan, bugos /egy helyen valami gödörbe szépen beragadtam/, és ha a fizikát nem rakják bele, viszonylag normális módon, játszhatatlanul gyenge lenne.

NeoMaN
7600GT és AMD64 3800+ társaságában amúgy 200 és 40 között ugrál az fps, minden max, 4AA, 8AF.

NeoMaN
Egyetértek, de mivel mostanában nincs más FPS, ráfanyalodtam.
😄

grebber
Itt fenntvan.

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Köszi!
Akkor utána nézek torrenten,hátha megtalálom.
grebber
Hát szerintem az hogy német semmi másban 😄
Bár sokan úgy tartják hogy a német verziók bugosabbak az angol verziokon kicsit javitanak.Hogy ez tényleg igy van-e azt nemtudom.
De tény hogy a Stalin Subway is optimalizálatlan mint az atom pedig az még csunyább is mint ez az ÜberSoldier.

mucsácsó
Nem német, dehogyis, hanem asszem a Stalin Subway nevû gamerõl van szó...
asszem 😄
Harly18
A RELOADED verzió német nyelvû?? Vagy mi a német?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Törölt felhasználó
És miben különbözik a német,a még megnem jelent angoltól?Ezt lehet már tudni?
mucsácsó
Crackeld......
és hoppá, minnyá nem kér serialt...
mucsácsó
jó..figyi...én azért ezt tudom Shep, és el is hiszem...ez sajnos így van, gyakran a sürgetés...de akkoris, engem az zavar, hogy:
-VOLT EGY OROSZ DEMO...(szaggatott...mondtuk hogy oké, ez még valszeg ilyen pre-pre demo lehet, és azért...)
-KIJÖTT AZ ANGOL DEMO (talán rá olyan...2-4 hónappal...bocs ha túlzok, de így emlékszem..) aztis kipróbáltuk, szaggat...
-KIJÖTT A FULL, ami totál ugyanúgy szaggat mint a demo...és olyan bugos is...

szóval ezért volt ez a véleménynyílvánításom, lehetne ebbõl egy jó játék, de ez nem jött össze...SZVSZ...
nekem telepítés után kéri a cd kulcsot ha valaki tudja leírhatná
grebber
Demó van meg német full verzió!

Gerisone
hát igen! ebbe a témába bele lehetne merülni!

Shep
Hát igen, de a fejlesztõ meg rá van utalva, hogy azt csinálja amit a kiadó diktál, különben nincs lóvé, meg további támogatás.

Gerisone
csak az a szar h a kis kugli laikusok, nagyik meg apuk és anyuk megveszik karácsonyra a kis unokának meg minden és koppannak egy lóf*sz nagyot! Oroszok már nagyon kezdenek lebõgni! ott van pl a lada racing club! botrány! persze még mielõtt oltanék egy gémet, elõbb felteszem és megnézem! de elismerem azokat a fickókat (akik ezeket a játékokat csinálták) Én nemtudnék játékot fejleszteni! De felhasználó vagyok! és ha nemtudnék "olcsón" hozzájutni, és meg kellene vennem, akko nagyon bosszús lennék, ha egy ekkora szarér attam ki pénzt!

Shep
igen

Gerisone
ja mongyuk ez is egy perspektíva!

de visszatérve: csak ez az egy képesség van?

Shep
Ja és ez nem kitaláció, nem az én rémálmom stb.

Shep
Hallod mielõtt a készítõket szidod gondolkozzál már egy pillanatra, legtöbbször a kiadó sürgeti a kiadást, ezért szerencsétlenek éjt nappallá téve dolgoznak, hogy a lényeg meglegyen, tesztelésre meg optimalizációra alig marad idõ. Gondolj bele, a kiadó azt mondja, hát a francot nem fizetek a fejlesztõknek még 2 hónapot fizetni az optimalizációért meg a tesztelésért, a játék mûködik, nagy gond nincsen, akkor gyerünk a sokszorosítóba, a fejlesztõk meg kezdhetik az új projektet.

Gerisone
igazad van! az optimalizáció már nemnaon tartozik bele a játékfejlesztésekbe!

Egyébként csak ez az egy rohadék burok a különleges képesség?