ÜberSoldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikiller
Köszi Gerison és Gabe, nem használok torrentet, csak google adta ki a torrentes helyeket, mikor rákerestem.<#worship>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

sajna énis ugyanígy jártam a gaméval....<#falbav>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Semmi...
Lövöd aztán egyszer csak szikrázva megadja magát...Legalábbis én semmi extra trükköt nem fedeztem fel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Örm
Hello!
Annál a résznél vagyok amikor az Incubatornál kell egy szuper katonát megölni. Lövõm veszettül néha energia pajzzsal veszi körül magát, de nem pusztul meg. Mi ennek a résznek a trükkje?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Gerisone
felraktam ezt az unkutpecsszart azóta hibaüzenettel kilép a játékból állandóan
ezen kicsit flk*rtam magam

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Gerisone
egyszerre raktuk fel<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

jók vagyunk! na láttyátok ti többiek ez a telepátia!

Na ezt jól megcsináltuk...lol

Mondjuk ha torrenten megvan,mért nem szeded le onnan?
Na mindegy.

Uncut Patch

Gerisone
Mai menü:
Sajtal sonkával töltött headshot, sült Unkut Peccsel!
Jó étvágyat mindenkinek!
<#taps><#taps><#taps><#vigyor5>

Mikiller
Ezt a Ubersoldier.UNCUT.PATCH-RELOADED vki rakja már fel egy helyre, mert csak torrentes oldalakon található, máshol nem találom, gondolom nem nagy méret.
Köszi!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Be tud pöccenteni az hogy én csak a lábát látom a komának de már le vagyok lõve, elég sokat kell betölteni a mentett állást és sokáig is tölti, hardon nem könnyû szerintem. Na meg hogy rendesen ki kell bújni a fedezékbõl mert elakad a töltény vagy mi. A gránátozás és az effektek nekem nagyon tetszenek, a rongybabázáson meg olyanokat szoktam röhögni hogy még....egész jó kis játék. Nekem MI problémám nem nagyon van, lehet hogy a hard miatt, de általában az elsõ lövés az övék, nagy ritkán van bambulás ilyenek, néha nem jönnek csak kiabálnak hogy náci, de megállnak, utána persze asalnak hogy jaj gránát, de már késõ bánat <#wave>

Gerisone
zsír<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3> ez oan volt mint a l'art pour l'art tól a vinetu

A bátor német katona fegyvertelenül is feláll a motor tetejére hogy jobban belássa a terepet...

A bátor német katona arcon lõve is tovább õrködik hogy a gaz ellenség ne tudjon behatolni a fontos területre...

A bátor német katona arcon és fejen löve is példát mutat társainak és bátran szembenéz a gaz ellenségel...

Gerisone
jaaa félreértettem! csak megnéztem azt a regdollos videót és ott összevissza hajigája a hullákat! azthittem h lehet ezt is! pfff de szar<#vigyor3><#vigyor3>

baszki! ha má visszahozták a halálból akkor már többet is tudhatna!<#vigyor3><#vigyor3>
Rohadék pajzs? csak ennyi tellett?? legalább lehetne kifele lõni! és mitõl TIMEshield az a shield? mi köze van neki az idõhöz? esküszöm nem vágom!

mucsácsó
pfff, CSAK PAJZS VAN , SEMMI MÁS, ÉRTSD MÁR MEG PLS!!! 😄DD
Gerisone
és mik és hogyan?

Shep
Már egyszer írtam, hogy igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát én nem találtam mást.

Gerisone
akko mekkérdezem mégeccer! csak ez az egy pajzs erõ van? léci!

Gerisone
igaz igaz

Hát...Megszerváltam mert itt agybadícsértétek...Eltoltam az elsõ 3 pályát...
Szerintem ez egy átlag game semmi több..
Az MI BUTA! a rongybaba effekt jójó de nevetséges pozíciókba terül el az ellen...
Fizika ügyben láttam már sokkal jobbat is.
A grafika szintjéhez képest nevetséges a gépigény (ennél szebb game röccenésmentesen futott fullon ezmeg mediumban nyöszörög néha)..
Maga a játékmenet pedig tucathent ami nemlennebaj ha legalább lenne benne némi MI de nincs...
Ez a game nállam olyan 60 max 70%-os...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

thx

Vérhez kell ez: "Ubersoldier.UNCUT.PATCH-RELOADED"

Hi!
Skacok nekem a RELOADED-es verzió van meg lehet benne választani hogy angolul indítsam (szerintem alapból is angolul indítja) de egy gram vér nincs a játékban,sem az említett fejbelövéses cucc,semmi....Mi a megoldás?😊 Thx!

Gerisone
Halli! Csak ez az egy pajzs erõ van?

The dll "cpuinf32dll" can not be loaded -indítás után sötét képernyõ majd pár perc után ez a hibaüzenet...tudtok valamit erre mondani?
Shep
Igazából az emberek még mindig úgy csúsznak le a lépcsõn mintha nem lennének nehezebbek 1-2 kilónál

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na azért nem egészen olyan fizikai bugokkal találkoztam, hogy csak lestem, de kétségkívül ezektõl eltkekintve nagyon jó

grebber
Hát tényleg kéne egy patch ami optimalizálja a gamet bár szerintem ez Boiling Point lesz hogy nem lesz az a patch ami javítsa az akadást.

Ez a fizikai video is mutatja nagyon karaj a game csakhát elbasszák optimalizáció hiányával.

Next PC upgrade: 2022

Hát ja,ami ebben a játékban kitûnõ az a fizika.Én ma már ragdoll nélkül fps-t ki se engednék adni...<#vigyor4>

Maxtreme
Na akkor aszongya..
Hivatalos forum, topikok:

Severe framerate drop, game unplayable
lose sound
Ubersoldier--Frame Rate very poor, game unplayable
Game Unplayable

Lehet kéne 1 patch..

Ezt viszont nézzétekm meg, mert üt 😊
UberSoldier Physics/Ragdoll VIDEO

na végigvittem.
jo vok?😊😛
Shep
Akkor nem vagy elég jó.

és az az utolso küldetés??
mer naon ugy néz ki
jo de megöl!!
mit csináljak?
vmi tipp?
Shep
semmi trükk nincs, csak lõni kell és kész

hogy kell azt a nagy föszörnyet a végén kinyirni????
mucsácsó
nahát akkor mégsem ez a med-high dolog a baj...
egyszerûen optimizálatlan, kész 😄
Maxtreme
Sajnos a 2-dik pályától kezdve újra visszaköszön a brutális framedrop (soxor akár 1-2 fps) <#levele> Ebbõl uninstall lesz.. Elegem van ebbõl a f0sból. 1ébként annyira nem lenne rossz game, de így használhatlan.

Csináltam 1-2 ingame képet:

Maxtreme
vagyis high vs med 😄

Maxtreme
Ráadásul szinte semmi difi nincs a med vs low között 😄

grebber
Dx9 módba gyorsabb hm érdekes.

Shep
Hát azért a cod2 jóval gyorsabban fut, és jóval szebb is

grebber
Kb olyan mint a cod 2 ben a dx9 mondjuk az szerintem brutális lassú😄

Shep
Na jó a TR next gent hagyjuk, az egy totál optimalizálatlan vmi.

grebber
Akkor model detail max ittis valami nextgen lehet mind a TR Legendsnél 😄

Shep
Na látod, milyen jól van optimalizálva? 😊 Nekem biztos azért volt jó mert szinte mindent 4x FSAA meg 16x Anisoval nyomok

Shep
Hát jönnek repülõk, dobnak le torpedót azokat ki lehet lõni mikor jönnek felé a vízben, ha kilövöd õket nem lehet gond a pálya

Maxtreme
vazze most felnyomtam mindent maxra(4xAA, 4XAF) model detail medium, és csak úgy hasít..
LOL 😄

Thx még1x 😊

mucsácsó
hát lol... 😄