ÜberSoldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a résznek nem készítettétek el a magyarítását? mert nem találom sehol, és végig szeretném vinni magyar feliratban. amúgy eredeti, krekkelt állapotú a gamma.
thx
ezt a védelmet????
Next PC upgrade: 2022
Naggyon faxa kis játék.
Még csak most találtam meg és végig is toltam. Tetszett.
Jó hangulat, szép grafika és végre nem tûnnek el a hullák meg a vér. 😊
Hát rövid volt, de jó...<#taps>#taps>ez a 40. játék a sorban amit végigjátszodtam.<#vigyor2>#vigyor2>
A végén örültem, hogy Maria is feltámadt, szimpatikus csajszi.
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Esetleg aki végigjátszodta a játékot megtudja mondani hány misszióbol áll az ÜberSoldier?
Qwerty4
Csak löni kell sokáig azt kampeca.Ne hagyd magad eltalálni ennyi.Nemkell hozzá különösebb tudás.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
<a href=http://iaro.srv.hu/kep/xtend_2006-05-09_12-00-50-84.jpg>Kép (102.2 K😎</a>
Ha jobban odagyurtak volna neki sokkal többet ki lehetett volna hozni robbanások fizika frankó volt ezt megspékelhették volna ppu-val + jobban optimalizálják hosszabb lett volna és akkor tényleg egy übergame let volna!
De így is jó volt!
Meg azért ez is megy mediumba 1024X768-ba.
Csak ki kellett kapcsolni pár futó progit és rögtön lett 50-60 fps 😊
Az irányítás nem bejövõs,bár nem a legrosszabb,de mivel nincs most más fps játékom valszeg 'kivégzem'
Attól függetlenül az elsõ része érzékenyen érintett:nem vagyok kezdõ,csakazér mert nem jöttem rá elsõre,hogy a "multi" mit takar.Sokszor ugyanis vannak olyan javítások,amik multihoz vannak,azt hittem ez is az.
Szerkesztve:Töröm magam, most meg rájött az ember magától....Hát...Hát...
installation directory." rájöttem,hogy nem fog menni,mivel nincs crack könyvtár :\
Gamecopyworld-ön nincs,néztem még egy-két helyen hasonló eredménnyel.Valaki nem tudná felrakni valahova,vagy linkelni ahol fenn van?THX elõre is!
lenne 1 kérdésem:az Übersoldier-ben van multiplayer ?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Amikor a pajzs fehérré változik és elkezdenek rád lõni te kikapcsolod a pajzsot és visszalövi rájuk a gólyóikat... a"
Ezt nem is tudtam...,meg már kipróbálni sem tudom mert letöröltem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!