Plázacicák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Képzeld el, nem szorulok rá efféle balekokra. Na? Összerombolom a világnézeted? Sajnálom. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Jah, igen a kiváltságosak... Majd ha neked is lesz 200 ember a listádon, és mikor bekapcsolod az msn-t ebbõl két tucat kapásból megrohan és besértõdik, ha pont rá nincs idõd akkor és ott csevegni, akkor ugathacc.

[/cserf][/fülünyúl]

ez azt jelenti, hogy még nem találtál magadnak egy pénzes balekot 😊

Akos 001
Ha vársz 5-10 percet,kitalál vmit😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

csak a kiváltságos emberek juthatnak szóhoz 😊

Kata
Nem én jöttem ide vitatkozni, sryhtxvm. <#wave>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
És ó bölcsesség kövére, mi a helyzet esetemben, aki magának vesz meg mindent, ami kell neki?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem errõl volt szó, de ezt már kifejtettem neked kétszer is. Harmadszor nem fogom, mert ahogy látom, a sötétséged akadályoz a felfogásban. <#sniffles>

[/cserf][/fülünyúl]

tigeroo
miért?😄DD üzleti bukta lenne😄D
tõlem akár vehet egy egész cipõgyárat <#vigyor>

Akos 001
Egyébként jól írtad :"akit persze a plázacica szívbõl szeret"-ha a pasi szereti,akkor ugyan már miért ne vehetné meg neki azt az "50 pár cipõt"<#nezze>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

miért véled úgy, hogy az önálló plázacica az igazi plázacica ?

Akos 001
Az IGAZI plázacica önálló.Lásd:#254 ,Kata.

nem bántottam, csak a tényeket vázoltam 😊

jointeer
osztom<#fogmosas>

köcsög

tigeroo
nebájjad õket, õkis csak emberek😄

(mégha másra nemis jók csak..)
úgy általánosságban tettem föl a kérdést.
a plázacica életforma egyik elegendhetetlen kelléke egy pénzes balek, akit persze a plázacica szívbõl szeret.
igazad van, nem kell mással megvetetnie a ruhákat és a parfümöket,mert ha a plázacicának unatkozhatnékja támad, csak elkéri szive "szerelmétõl" a bankkártyáját és már rohan is a legelsõ plázába, hogy olthatatlan vásárlási lázát csillapítva egy 50. pár cipõvel gazdagítsa gyûjteményét.

tigeroo
hátigen, az fontosabb hogyha valakit felveszel azt le is tiltasd<#whatever>
Akos 001
Kata plázacica.Szerinted Õ kivel veteti meg a cuccait??

És a plázacica nem azért plázacica,mert mással veteti meg a ruháit.Csak azért mert jobban és többet szeret vásárolni mint más.Többet költ ruhára.És (a többség) jobban odafigyel magára.

nadehogy ne legyek annyira off..
hogy készül egy plázacica a karácsonyra ?
plázákban lázasan nézelõdnek, mit vetessenek meg maguknak karácsonyra ? 😊

Akos 001
tényleg?muti-.-

szerintem meg kurvaszar és idegesitõ az összes, puuu.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

a gyári msn smileyektõl én is...erre vannak kitalálva a custom emoticonok, olyat importál be az ember amilyen tetszik neki..vannak tök ari plázacicás smileyek is ;-)

senki sem állította, hogy fontosak! <#fejvakaras>

funkciónként 1 plugin ?
nézz el ide plázacica!

desigo
így:folyton vitatkozik az sgn
rezsofiz
általánosítás 😊

sazl : c

rezsofiz
bõû

sazl : c

desigo
lol
mindenki azt használ amit akar vagy ami jobban tetszik neki
a plázacica ismertetõje:folyton vitatkozik<#nyes>
Akos 001
animációk tényleg jók,de nem éppen az a lényeg

<#rolleyes>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Kata
Én nem a szmájlikról beszélek, hanem a funkciókról. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
jáájj msn-es smilektõl hányok😞<#vomit>

Kata
De milyen csicsa háttereket meg animációkat tud az msn! Váo! És ezek tök fontosak. 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
mind1,ha neki így kényelmesebb.és ha neki az icq tetszik,akkor ti biztosan nem fogjátok meggyõzni,hogy (szerintetek)jobb az msn😊

Kata
Jah, funkciónként 1 plugin. Már velem is letöltettek hozzá párat, hogy megközelítse a normális mûködést, de pl. azok között még nem is volt az általad említett. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
<#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

ki beszél itt 7 cuccról ? 1(!) pluginról van szó.

Akos 001
biztos kevés a hely a gépében:ooo

igaza van.minek töltsön le/telepítsen 7cuccot az msn-hez,ha az icq-ban már ezek benne vannak

milyen csetes sérelem ?

nem tértem el a témától most sem.
miért ne szólhatna a topik a plázacicák csetelési szokásairól is ? 😊
épp arról van szó, hogy miért tart a plázacica 6 kiló szemétnek egy plugint

Kata
Jaj, ez a piti kötözködés... <#hehe> A múltkori csetes sérelem miatt nyomod a gombot még mindig? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
mind1,ez a topik nem errõl szóll(t).

tigeroo
6 kilobájt ^^,
mi a francnak feltenni 6 kiló szemetet a gépre ha van más, ami egymagában tudja mindazt?
miért volna szemét? és miért pont 6 kiló ? 😊

Akos 001
nekem meg az Sg😊

Kata
Nem mintha én heti egy alkalomnál gyakrabban kapcsolnám be. Elég az e-mail.

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
így igaz<#pias>

de Én (már) az msn-t sem használom,és az icq-ot sem😊

Kata
Nem, de mi a francnak feltenni 6 kiló szemetet a gépre ha van más, ami egymagában tudja mindazt?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Feleslegesen görcsöltök, van msn-em is meg icq-m is. Az msn-hez is minden xar fel van telepítve mégis rosszabb maradt.

[/cserf][/fülünyúl]