795
PlázaQrvák
-
jól elvagytok :) -
Párszor én is ezt mondtam. :)) -
Ben C #513 amajgad -
Az új képeimen is teljesen ugyanaz a lány mosolyog, ki kell ábrándítsalak - ha nem egy vidámabb és boldogabb. :) A rám-mozdulás nálam nem elvárás, nem vagyok eldurranva magamtól, hogy minden férfinek én kellenék. Úgyhogy e tekintetben nem ejtek könnyeket kis Casanovám. :) Nekem elég lesz egy férfi is az életben, akinek csak én kellek. -
G_ArchAngel #511 Miért lenne savanyú?
Az nyíltan beismerem, hogyha 10 éve találkozom veled és egy olyan lányt látok, aki régi képeiden mosolyog, akkor 101%, hogy Rád mozdulok, és látatlanban kár titkolózni: fiatalkoromban - akár utána is kérdezhetsz - nem kaptam visszautasítást egy lánytól sem Tapolcán és környékén...
(bár ezt lehet, hogy a Bajnóczy/Süle-féle csapatnak köszönhetem...) -
Nem tartok tőled. A varázs elvesztését meg letojom úgy igazán. Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg nem volt/nincs kedvem találkozni veled?
Amúgy igen, kiemelten paraszt vagy velem szemben gyakran. Nem tudom miért, nem bírod elviselni hogy nem az utasításodnak megfelelő a hajszínem, vagy mi? :) -
G_ArchAngel #509 Ja, én már csak ilyen paraszt vagyok: kiemelten Veled - utálom is magam érte...
Azért érdekes, hogy Nekem Te olyan vagy, mint Angelina Jolie: megőrölük azért, hogy végre találkozhassak Veled, de félek, hogy elvesztenéd a varázsodat...:)
Furcsa, hogy egy városból valók vagyunk, egy helyen élünk - de talira pont akkor nem tudtál jönni, mikor én ott voltam - azért ugye nem tartasz tőlem?:) -
Nem volt kinn a ruhából se dekoltázsom, se a seggem. Lehet, nálad ha már kilátszik egy lány térde a szoknya alól, az már mutogatásnak, meg kirakatba kitevésnek számít. De szerintem téged más dolog zavar. Kicsit savanyú a szőlő "szagot" érzek... -
Nem kell bunkónak lenned, csak reagáltam a rejtetten fikázó cinizmusodra. Gyakran elfelejtem milyen is vagy igazából. Csak egy kicsit erőltetett volt a repülős képekre való hivatkozás, kirakatozással, miegymással. Lehet, ha egy nő szoknyát hord, akkor már kirívó és kitesz mindent a kirakatba? Nem tudom, lehet a barátnőd "farmer-pólóban, tornadorgóban még az operába is" típus, de szerintem meg nőies egy szoknya és a magas sarkú lábbeli is. Akkor lehet, hogy mondjuk a stewardessek is hülye mutogatós plázacicák, mert ők is rövid szoknyában és magas sarkú cipőben szállnak fel repülőgépre. :D
Úgy érzem inkább valamit be akartál szólni, erőltetetten, csak kissé görcsösre és nyeglére sikerült, mivel valós szemlélet alapján nem igazán volt kivetnivaló az öltözékem tényében. -
G_ArchAngel #506 Na, ezzel a hozzászólással már kicsit közelebb kerültél Vivához - megy ez Neked... -
G_ArchAngel #505 A szolinál nem azokra gondoltam, akik egy/két hetente fekszenek a csővek alá, hanem akik fogmosás szinten naponta háromszor...
Nekem a szőke egyszerűen feltűnőbb - ez egyszerű fizikai optika: a fekete "elnyeli" a fényt, míg a szőke jobban visszaveri a szemünkbe, tehát jobban láthatóbb...
A mondanivalód első része pedig sajnálatos, mivel én sem a szépségipar dolgozóit, sem a szórakoztatóipar dolgozoit nem fizetném meg ennyire, mint egy kétdiplomás embert...
A társadalom sajnos a hétköznapi hiénákra épül: egy kőműves, bányász, ápolónő soha nem kerül a címlapra (legfeljebb a NatGeo-ban), de ők kellenek ahhoz, hogy a fent említett csoportokra szükség legyen... -
Hát te idióta vagy vazz... Miért nem hétköznapi egy szoknya és tűsarkú? Sokan nap mint nap abban dolgoznak (ld. titkárnők, banki alkalmazottak stb.) Mintegy mellékesen az általad említett ominózus esetnél nem tervezett látogatás volt a ferihegyi repülőskanzenben. Eredeti terv szerint beültünk volna csevegni valahova. De még így sem kirívó szerintem, nem értem mit tettem ki ott a kirakatba, mi zavarja a szemed. LoL. -
Ne aggódj a megélhetésem felől, arról gondoskodom magam. Mellékesen megjegyzem most is dolgozom a szakmámban is, de kb. felét keresem ezzel mint a modellkedéssel. Ez utóbbi szekér meg ha már beindult, hagyom gurulni amíg magától van kedve.
A hajszínfelméréssel nem igazán értek egyet, pláne a hivalkodás részével. Szerintem egy agyonszolizott, hollófekete hajú lány sokkal feltűnőbb pl.
A szoláriumról alkotott téves képedhez meg csak annyit, hogy tudod mire találták fel először? Ekcémák, bőrbetegségek, pikkelysömör kezelésére. Csak utána jöttek rá, hogy barnít is. Napon meg előbb kapsz bőrrákot mint szoláriumban. Más kérdés, ha valaki nem tud mértéket tartani ebben sem, de az nem azt jelenti, hogy a szolárium bőrrákot okoz, hanem azt, hogy hülye a használatához. -
G_ArchAngel #502 Nézd, szoktál azért öngólt rúgni: példának okáért egy hétköznapi nő nem ilyen ruhában mászik fel egy légiközlekedési járműre - bár lehet dolgoztál, akkor én kérek elnézést...
Egy szolid megjelenésű, szép nő is mutatós, nem kell mindig kirakni mindent a kirakatba - persze van, akinek ez belülről jön... -
G_ArchAngel #501 A Te eseted nem egyedülálló, bár a kisebb réteghez tartozol: a olyan plázacica alfajhoz tartozol, ami kihalásra van ítélve: tanult vagy...
Külsődről elmondhatjuk, hogy hívalkodóbb, mint az alapfelszereltségű barna Kata, mert ugye hiába bizonyították be hímtársaim, hogy a barna/fekete haj a kedveltebb különböző férfimagazinok felméréseiben, az mégiscsak igaz, hogy a világosabb hajszín hivalkodóbb - főleg ha az ember lánya mellé rendszeresen műnapozik (ha már a dohányzástól nem kap az ember tüdőrákot, akkor legyen egy kis bőrrákja - mert háziállat mindenkinek kell).
Tudom, így jobban lehet a szakmádban érvényesülni - bár semmi közöm az életedhez - azért szívből kívánom, hogy a inkább diplomáidból élj meg... -
http://www.kiskegyed.hu/index.php?apps=cikk&cikk=3117 -
És én miért is tartozom bele? -
G_ArchAngel #498 Nézőpont kérdése: van akit a külseje miatt sorolnak ide (az esztétikus megjelenést hivalkodóra cseréli), illetve a viselkedés/életmódja miatt - társadalmi élete nagyrészt a bevásárlóközpontok látogatására korlátozódik...
Ez nem jár együtt vásárlási lázzal vagy karosszériaátalakításra szakosodott vállalkozók állandó látogatásával (ezt lehet igényesen is művelni), hanem egyszerűen ebben a közegben érzi magát a legjobban, szüksége van tükrözödő és világító felületekre és az ellentétes nem elismerő, míg nő(?)társai irígykedő pillantásaira...
Sajnos a közízléstelenség a fiatal és kiskorúak körében errefelé tolódik... -
Na de mondjuk engem is plázacicának titulálnak, meg ezt a Vivát is. Mégis ég és föld a különbség kettőnk között - legalábbis nagyon remélem!! :D Szóval ezért nem vágom, már mindenféle szutykot belinkeltek ide plázacica címszó alatt, jó lenne tisztán látni mit is értünk ezalatt. Főleg azért érdekel, mivel engem is besorolnak ide. -
Nem azt mondtam, hogy ez a definíció hanem azt, hogy általában a #494-ben említett nőket sorolják ide(ebben a topikban legalábbis).Azt, hogy ki mit ért e fogalom alatt, változó lehet. -
Ez a definíció sem nyert, ugyanis max. 10 perc alatt el tudok készülni öltözködéssel együtt (hajmosás, hajszárítás plusz 15 perc, mert a hosszú haj elég lassan szárad), és mondjuk most vagyok másoddiplomám 2. évfolyamában. Akárhogy is osztok szorzok, nem úgy jön ki, ahogy mondtad. :P
Még mindig várom a korrekt definíciót. -
Gondolom minden nőt ide sorolnak akinek a kinézetére, külsejére szánt ideje fordítottan arányos a szellemi fejlődésre szánt idejével:D -
Mindenesetre nem hiszem, hogy azzal a Vivával egy kategóriába tartozom. ^^ -
Sazl Viva is plázacica? Úgy látom kissé tág a kategória.
Én is az vok, de nekem még eddig csak egy mandulaműtétem volt, az is 7 évesen.
[még mindig nem tudja mi a plázacica definíciója] hm... -
Ben C #491 nem kommentálnám,........... -
Viva egyik fő mottója: „Mindent utálok, ami természetes. Manapság az, szerintem, nem szégyen, ha valaki plasztikai sebészhez jár” -
G_ArchAngel #489 én azt hittem, hogy transzvesztita, ez komolyan nő? -
Én is, de én a nevetéstől. 
-
LoL: Viva ismét kés alatt.... -
holleanyó #486
-
Tudtommal 1...egyébként nem csak neki szólt a 481,hanem úgy mindenkinek:PPPP
-
hát hány csaj szokott ide írogatni? -
hát hogyne...
de kit?
[nemkapcsó'] -