Plázacicák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wow1>/<#wink>/<#shakehead>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Kata
Nem is vicceltem, ne vezesd félre õket.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mégis nagyon izzadtságszagú volt a beszólásod. ;D

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Szerintem is Yoz kéne rá, mert nem én csináltam. Kicsit jobban is látszódhatnának a cuccosok. És zacskós kakaót kérnék ha lehet. ^^

[/cserf][/fülünyúl]

Jézusom nemigaz hogy nem vágjátok le hogy Kata vicelt.. ha még beis rakjátok, én tökönszurom magam.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Akos 001
fajin lett<#smile><#worship><#worship><#eljen><#smile>

de miért pont Kata??? Legyen: Desinged by Yoz

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Remélem megfelel <#vigyor>

most móka vagy nem móka ?
összevagyok zavarodva

csúnya lenne, ha egy neked szánt üzenethez vért kellene izzadnom 😊

Akos 001
ja,majd elfelejtettem!! Legyen benne egy rózsaszin maci is!!! (pl:puncs😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
A plüssnyuszit még értem,de a kombájnt és a kakaót elmagyaráznád?

Kata
Legyen rajta egy plüssnyuszi, naplemente, két kaktusz, egy zacskó kakaó és egy kombájn.

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
fúúú,hallod....ha visszaolvasok,akkor pénz,cipõ,autó,ruha...ilyenek,szal érted😄

Nekem megy egyenesen lövésem sincs mi legyen benne .o))

Akos 001
Nem tok' képeket....rád van bízva,hogy mi lesz benne.

ponthogy nem móka.

jól elbeszéltek egymás mellett.

A banneren mit látnátok szivesen? Kérek képeket és öszehozom a bannert...

Kata
Jaj ezt a belemagyarázást. Szinte látszik, hogy vért izzadtál vele, mire megszülted. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

jahogy ez móka ? ha te mondod...ez esetben úgy illik, hogy nevessek rajta 😊)
nekem egy teljesen természetes plázacicás értetlenkedésnek tünt..azért nem esett le, hogy mókáról volna szó 😊

Kata
Látod, ilyen az, amikor kiragadnak a szövegedbõl valamit és azt állítják pellengérre. Ti is ugyanezt csináltátok. Tök jó móka, mi? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Csak miattad szedte ki. Ez már egyfajta pozitív érzelmi kötõdést sejtet. 😊)
mivel más nem szólt érte, hogy idegesíti, ezért az õ felhívására szedtem ki a bennefelejtett üres sort az aláírásomból.

teccik érteni plázacica ? <#wilting>

plazapussycat D:

tigeroo
a 'plázacicának' mi az angol nyelvi megfelelõje?:S
Akos 001
az

tigeroo
fasza<#hehe>
tigeroo
jóvannah, morcoshaver , nemkell(ett volna) komolyan venni😄

Off: trilianban lehet használni invisible connectet is, meg ICQ-t is meg MSN, meg..

On: plázacicák...
Akos 001
7.Plázacicák

Akos 001
már akinek

mind1<#wink>

mer ha lány lenne akkor lenne vicces? a humorérzéked megrekedt valahol a nagycsoportban.

Kata
Tudok róla, épp azért vitszes. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
Hát,ez nem sikerült vitszesre.-Neme: fiú

Kata
Csak miattad szedte ki. Ez már egyfajta pozitív érzelmi kötõdést sejtet. 😊) Na de majd a fagyöngy alatt minden kiderül. ;D

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
plz fejtsd ki bõvebben😄

Kata
Szerelem lesz ebbõl akárki meglássa! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

sok enter ?
hmm..kiszedem, de csak miattad 😊

Akos 001
plz a beállításoknál szedd ki azt a sok entert az aláírásodból,zavaró

Akos 001
Hát,látom,hogy te máskébb vélekedsz a népszerûségrõl😊

remek

Kata
Nem népszerû vagyok. Csak sok ismerõsöm, barátom, barátnõm van.

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
inkább csak népszerû

Kata
Én akartam! Rohatt!!!44 <#duhos2>

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
szerintem is

Kata
ha ha

[/cserf][/fülünyúl]

nem könnyû a népszerû plázacicák dolga

ha te mondod és így van, akkor biztos 😊

ték.

Kata
Igen, hirtelen online leszek és kapásból elfoglalt vagy nem vagyok a gépnél. Nem is átlátszó dolog. Másik meg, hogy hiába rakom elfoglaltra, olyan mintha nem is lenne, ugyanúgy jönnek az ablakok tizesével...

[/cserf][/fülünyúl]

örülök, hogy megy balek nélkül is 😊

rakd magad 'elfoglalt'-ra és tudni fogják, hogy nem érsz rá velük csevegni.
ha meg besértõdik az egyéni szoc. probléma

Akos 001
elég ferdén látod a világot,hallod-e