Plázacicák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és segíti a plázacicákat a nehéz napokon

és még az orrodat is tisztíccsa.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

10-bõl 9 plázacica azt ajánlja ? 😊

tigeroo
a plázazizák ájszíkjúúúznak?😄
jaértem..a plazacicáknak a '+ ' már gondot jelent <#vigyor5>(hogy mégse legyek annyira off)

hmhm
ha már ekkora offnál tartunk.
icq ra jöttek a szpam botok, msn re nem.
trillan rulz.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Es a trillian? Ott akar valtogathatod is a beszelgetohalozatokat. <#rolleyes>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kata
Na látod, ez a gond az msn-nel. Az icq meg áll ott, hogy icq, és nincs +.

[/cserf][/fülünyúl]

msn+discovery plugin->invisible talk->invisible for... ennyi 😊

Hja, vágom a lenyeget. :]

tigeroo
rejtve kapcsolódás, letiltás, + beszéd.

ühüm😊
Akos 001
Hát neméppen.
De amit írtál,az általában igaz.Ugyanis többek szerint a plázacicák dögös nõk,nagyon jó alakkal.Bár 1-2 befeküdt a kés alá,és hát....#254

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kata
Gondolom arra utalt az írói vénáját csillogtató szerzõ, hogy a férfiak vadászni járnak oda nõkre, a nõk meg turkálnak, válogatnak a boltok kínálatában.

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
EZT ELLENZEM!!!!

"Varacskos disznóhoz hasonlítanak a plázacicák"
persze kivétel mindig akad....😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
"A férfiak egy szempillantás alatt magányos gepárddá, a nõk pedig avarban turkáló varacskos disznóvá válnak, amint belépnek a bevásárlóközpontok kapuján - legalábbis ezt tükrözik a Visa UK kutatási eredményei."

jólvan,bocsi

Kata
Ha Ha.

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
na akkor:

TOVÁBBI KÉPEK TALÁLHATÓK: http://misskata.hu -OLDALON.

Kata
jah, plázacicázzunk inkább. Kép még kevés volt... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
jó látni,hogy ide is írnak....

Kata: a lónemiszerv tetszett😄DD
egyébként az ICQ sokkal jobb mint az MSN....

Kata
Látom sikerült kiragadnod a lényeget... Az msn-en másképp nem tudod elérni, hogy ne lássanak online és tudj is csevegni akivel akarsz, mert a sima rejtve kapcsolódás lónemiszervet sem ér.

[/cserf][/fülünyúl]

Letiltani valakit eleg geci dolog, mar bocs. <#ravasz1>

Kata
Miben jobb? Még sima rejtve kapcsolódást sem lehet vele csinálni, mert olyankor igaz, hogy nem látnak téged online, de senkivel nem tudsz csevegni eközben. Az meg körülményes, hogy mindenkit letilt az ember (pláne közel 100 ismerõsnél) és mindig csak arról veszem le, akivel beszélgetni akarok. Ez elemi hiba. Az icq-nál ezzel semmi gond nincs, rejtve kapcsolódásnál is azzal beszélek, akivel akarok, olyankor õ lát onlány engem. Pedig ez hasznos dolog, ha nem akarom, hogy belépéskor két tucat ablak ugorjon rám.

[/cserf][/fülünyúl]

tigeroo
hátazé a emesen jobb.

Akos 001
thx<#vigyor3>

hy all!

Csomo felesleges szar. 😊

I.C.ram
Trillian powahh! 😛 Bár én csak kényelmi okokból használom a Trillian, de szvsz visszarakom a Yahoot ICQ-t MSNt, mert csomó minden hiányzik a Trillianból, ami ezekben megvan.
Yeltzin
sose gondoltam volna, hogy eljön ez a nap... az ICQ meghalt volna?? 😞((

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Dying Soul
Téged és a céget sose 😄

Kata
Remélem ti nem privatizáljátok el a céget. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Dying Soul
De nekünk mindig megmaradsz annak 😊

Kata
Az csak a loál airlines topikban.

[/cserf][/fülünyúl]

Dying Soul
légikisérõ is ám

Kata
Olyan mint az msn, csak megbízhatóbb és alapfunkcióiban is jobb.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
én is azt nézem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
azmiaz?

Kata
Most megyek ósönilevönt nézni. Késõbb nem lesz jó? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
gyere ICQ-ra plz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
np....jóneked,én nem gyõzöm az újjakat csinálni magamnak

Kata
Ó köszi, de nem kellett volna, elvagyok lokó nélkül is. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
az önfuttatós tápikban 😊

Kata
hol? O.o

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
<#worship><#worship> lekicsinyítettem a logod,sziveseno_O

Kata
Pedig van, hidd el. Csak amihez nem értek, ahhoz nem szólok, meg nem kotyogok bele, olyankor csendben elvagyok egy sarokban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
Nemhiszem,de ha Te mondod...
bocsi,felajánlom neked! Kata Tékje a #300 😄

Kata
Milliónyi! 😊

Fúj, elvitted a jó téket. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
Hát izé.....van olyan amihez Te nem értesz?

Kata
Újraélesztésnél azt használják. A szívdobogás ingerületében nagy szerepe van a káliumnak.

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
Ok.THX,fajin vagy.Besegíthetek?😛

káliumot nyomsz a betegbe?

Kata
Majd életben tartom.

500 milligramm káliumot! Kamrafibrilláció! 300 Voltra! Hátra! ZZZAPP!

[/cserf][/fülünyúl]

Akos 001
kihal e remek topik