795
PlázaQrvák
-
A plüssnyuszit még értem,de a kombájnt és a kakaót elmagyaráznád?
[nemérti] -
Legyen rajta egy plüssnyuszi, naplemente, két kaktusz, egy zacskó kakaó és egy kombájn. -
fúúú,hallod....ha visszaolvasok,akkor pénz,cipő,autó,ruha...ilyenek,szal érted:D -
Yoz #432 Nekem megy egyenesen lövésem sincs mi legyen benne .o)) -
Nem tok' képeket....rád van bízva,hogy mi lesz benne.
-
Ben C #430 ponthogy nem móka.
jól elbeszéltek egymás mellett.
-
Yoz #429 A banneren mit látnátok szivesen? Kérek képeket és öszehozom a bannert... -
Jaj ezt a belemagyarázást. Szinte látszik, hogy vért izzadtál vele, mire megszülted. :) -
Phat Smoker #427 jahogy ez móka ? ha te mondod...ez esetben úgy illik, hogy nevessek rajta :))
nekem egy teljesen természetes plázacicás értetlenkedésnek tünt..azért nem esett le, hogy mókáról volna szó :) -
Látod, ilyen az, amikor kiragadnak a szövegedből valamit és azt állítják pellengérre. Ti is ugyanezt csináltátok. Tök jó móka, mi? :) -
Phat Smoker #425 Csak miattad szedte ki. Ez már egyfajta pozitív érzelmi kötődést sejtet. :))
mivel más nem szólt érte, hogy idegesíti, ezért az ő felhívására szedtem ki a bennefelejtett üres sort az aláírásomból.
teccik érteni plázacica ?
-
Ben C #424 plazapussycat D: -
a 'plázacicának' mi az angol nyelvi megfelelője?:S -
az -
fasza
-
jóvannah, morcoshaver , nemkell(ett volna) komolyan venni:D
Off: trilianban lehet használni invisible connectet is, meg ICQ-t is meg MSN, meg..
[nemnyalizik]
On: plázacicák... -
7.Plázacicák -
már akinek
mind1
-
Ben C #417 mer ha lány lenne akkor lenne vicces? a humorérzéked megrekedt valahol a nagycsoportban. -
Tudok róla, épp azért vitszes. :D -
Hát,ez nem sikerült vitszesre.-Neme: fiú -
Csak miattad szedte ki. Ez már egyfajta pozitív érzelmi kötődést sejtet. :)) Na de majd a fagyöngy alatt minden kiderül. ;D -
plz fejtsd ki bővebben:D -
Szerelem lesz ebből akárki meglássa! :D -
Phat Smoker #411 sok enter ?
hmm..kiszedem, de csak miattad :) -
plz a beállításoknál szedd ki azt a sok entert az aláírásodból,zavaró -
Hát,látom,hogy te máskébb vélekedsz a népszerűségről:) -
Phat Smoker #408 remek -
Nem népszerű vagyok. Csak sok ismerősöm, barátom, barátnőm van. -
inkább csak népszerű -
Én akartam! Rohatt!!!44
-
szerintem is -
ha ha -
Phat Smoker #402 nem könnyű a népszerű plázacicák dolga -
Phat Smoker #401 ha te mondod és így van, akkor biztos :) -
Ben C #400 ték. -
Igen, hirtelen online leszek és kapásból elfoglalt vagy nem vagyok a gépnél. Nem is átlátszó dolog. Másik meg, hogy hiába rakom elfoglaltra, olyan mintha nem is lenne, ugyanúgy jönnek az ablakok tizesével... -
Phat Smoker #398 örülök, hogy megy balek nélkül is :) -
Phat Smoker #397 rakd magad 'elfoglalt'-ra és tudni fogják, hogy nem érsz rá velük csevegni.
ha meg besértődik az egyéni szoc. probléma -
elég ferdén látod a világot,hallod-e