Plázacicák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Ez a definíció sem nyert, ugyanis max. 10 perc alatt el tudok készülni öltözködéssel együtt (hajmosás, hajszárítás plusz 15 perc, mert a hosszú haj elég lassan szárad), és mondjuk most vagyok másoddiplomám 2. évfolyamában. Akárhogy is osztok szorzok, nem úgy jön ki, ahogy mondtad. 😛

Még mindig várom a korrekt definíciót.

[/cserf][/fülünyúl]

Dynamic
Gondolom minden nõt ide sorolnak akinek a kinézetére, külsejére szánt ideje fordítottan arányos a szellemi fejlõdésre szánt idejével😄
Kata
Mindenesetre nem hiszem, hogy azzal a Vivával egy kategóriába tartozom. ^^

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Sazl Viva is plázacica? Úgy látom kissé tág a kategória.
Én is az vok, de nekem még eddig csak egy mandulamûtétem volt, az is 7 évesen.

hm...

[/cserf][/fülünyúl]

nem kommentálnám,...........

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dying Soul
Viva egyik fõ mottója: „Mindent utálok, ami természetes. Manapság az, szerintem, nem szégyen, ha valaki plasztikai sebészhez jár”

én azt hittem, hogy transzvesztita, ez komolyan nõ?

http://gaborszantai.co.uk/

Esrohnoil
Én is, de én a nevetéstõl. <#nevetes1><#rinya>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

DEXTER92

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

<#puszis>

Akos 001
Tudtommal 1...egyébként nem csak neki szólt a 481,hanem úgy mindenkinek😛PPP

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

desigo
hát hány csaj szokott ide írogatni?
Akos 001
hát hogyne...

de kit?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

desigo
csókolnád...
Akos 001
csókolom :S

hykao
Minden irónia nélkül...próbáljatok olyan 680x150 körül alkotni...
Kata
Asszem 680 szélesnek kell lennie, vagy mi...

[/cserf][/fülünyúl]

#454? tul keskeny? ironia rulz

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Akos 001
ki mondta??

XenonIceX
mondtam a modoknak rakják be a bannert de azt mondták nagyon keskeny

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

tigeroo
méghozzá plázában.
<#gonosz1>
Akos 001
gondoltam<#szomoru2>

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XenonIceX
I like Fucking Plázacicá's!!!!!😄<#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Akos 001
háj,meghalt a topik???hol van az a sok plázacica ellenes emberke?!

Kata
disney font, sok letölthetõ font van a neten, júz gugli

[/cserf][/fülünyúl]

Bocs, off, de ez a betûtípus miben van?

Akos 001
hy

#466-ugyan miért??

büszke lehetsz magadra :o)

XenonIceX
hát nem gondoltam volna hogy a topic-om ekkora sikert arat😄

nyami
fude hülyék vagytok <#shakehead>

Akos 001
No,engem hagyjál ki plz.

Rafaelo
😮OOOOOOOOOOOOO

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

tévedni emberi dolog, a vélemény nem korfüggõ 😊

ez a topik a plázacicákról szól, mint plázacica, nyugodtan érezheted úgy, hogy neked is szólnak e sorok 😊

Kata
"Életkor: 25-30 között"
Omg, eddig 14-16-nak hittelek a szöveged alapján. Bocsi. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Neked szövegértelmezés problémáid vannak, ember. 😊 Nem én, hanem ti érzitek úgy, hogy rólam szól, ráadásul nem "is", hanem "csak". <#nevetes1>

[/cserf][/fülünyúl]

te vagy itt az egyetlen plázacica, ezért nem véletlen, ha úgy érzed a topik rólad (is) szól.

Persze. Dehát te tudnál olyan vkit mutatni aki 1személyben megtestesíti a pláztacica fogalmát?😊nekem Õ jutott az eszembe...+ a pink😄!
Én nem ítélem L,és nemirom le a "plázacicákat",nem feltétlenül kell butáknak lenniük és rájuk rgasztani a "hülye pitsa" megilletést!SZÉPEK és kellenek az ilyenekis!
Mindenkinek megvan a maga életstylusa,formája!
Plazacica/Plazakandur: Divatmajom, az a legnagyobb gondja h epp mi a legdivatosabb ruha amit fel kell vennie. Semmi izlese oltozkodesugyileg se zeneileg, beszivja a divattermekeket.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kata
Ez a topik csak rólam szól? Nekem ez új... Vagy csak néhányan ezt szeretnék ráerõltetni? Vagy csak azért mert írok egy topikba, már rólam szól? Ennyi idiótát... <#taps>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem minden plázacica Dr. Szöszi. Neki temérdek esze volt a filmben is amellett, hogy megvoltak a barbibabás hülyeségei. Ez viszont nem egy általános jellemzõ. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Hi
Csináltam énis 1 bannert a topicnak.😊Az én Lképzeléseim szerint...

Sné Zsuzsa
jajj anyám 😄DDDDDDDDD

Canon 450 D

tigeroo
nemcsak róla szól, ez jó =P
Akos 001
5.Plázacicák

😄DDDD naon' népszerû

Adi
Szerettem a plázacicákat!😊)))

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Akos 001
Nem nyalok Katának,csak ugyanazon a véleményen vagyunk.
És a topik nem csak róla szól,hanem mint a cím is mutatja,a Plázacicákról.

Rafaelo
mindet lekéne lõni minusz iqus csirkék 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

nyami
Akos 001 most mért épp Katának nyalsz? Talán mert ez a topik róla szól? -.-

akyyy
LOÁL😄DD két nyuszi😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;