Plázacicák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig várom a korrekt definíciót.
[/cserf][/fülünyúl]
Én is az vok, de nekem még eddig csak egy mandulamûtétem volt, az is 7 évesen.
[/cserf][/fülünyúl]
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
http://gaborszantai.co.uk/
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
de kit?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
#466-ugyan miért??
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Omg, eddig 14-16-nak hittelek a szöveged alapján. Bocsi. 😄
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Én nem ítélem L,és nemirom le a "plázacicákat",nem feltétlenül kell butáknak lenniük és rájuk rgasztani a "hülye pitsa" megilletést!SZÉPEK és kellenek az ilyenekis!
Mindenkinek megvan a maga életstylusa,formája!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Csináltam énis 1 bannert a topicnak.😊Az én Lképzeléseim szerint...

😄DDDD naon' népszerû
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
És a topik nem csak róla szól,hanem mint a cím is mutatja,a Plázacicákról.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!