795
PlázaQrvák
  • Membrah
    itt a negyedik, íme..:-)
    mellesleg nem csak a szeressük egymást gyerekek,meg a "piece and love" topikokban leledzem..
    de tény,h nem vok híve annak h "gyertek skacok még van pár üres lyuk,nyomassuk csoportosan"-jelmondatok híve.
    ami a szívemen,az a számon,de csak egy bizonyos pontig..és nem lódítok feleslegesen hülyességeket.
    nem jövök zavarba pár zaftosabb témától,képtől;de az h otthon mit csinálok a párommal,az kettőnkre tartozik szerintem.
    amúgy meg a legtöbb nő ha akar angyal is tud lenni,meg ördög is...leginkább a párjaink tudják ezt..:-D
    (jah és még mielőtt vki belemagyarázná,semmi bajom sincs egyik itt(sg) lévő leányzóval sem..)
    kata:"fikagép"...
    hát jah...ebből a tulajdonságból is van bennem bőven,főleg ha vki oltári nagy fassággal akar menő lenni,vagy leszúr vkit,mert pl "homo",vagy "mozgássérült,gyengénlátó"..stb..
    idióta szájbbergyerkek,akik az itt előforduló pár lányra/nőre meg a sok beszúrt nőcire recskáznak,mert a 20-s szódásszifonszemüveg és a gép miatt nem találkoznak potenciális partnernek számító hölgyeményekkel..nah az ilyneket vhogy urambocsássmeg nem szeretem..

tehát télleg fikagép tudok lenni..azért írtam most is így..
  • bld
    Nagyon költői;)
  • G_ArchAngel #593
    gyújtós mindig akad, csak lángra kell lobbantani a tüzet...
  • Membrah
    napot mindenkinek!:-)
    lám,lám micsoda könnyed csevejről maradtam le...:-DDD

• Punker
    hozzad Katát is a piáról én gondoskodok (ti úgyse isztok:)
  • Botond #590
    Nagy lóvé hónap végén,haza jövőhétvégén megyek. Majd rádüzenek,ha lesz szabadidőm is,nem csak a VPOPt meg hasonló hülyeségeket kell pátyolgatnom.
  • Punker
    mindig van, ha nincs majd csinálunk aztán mozizok :)
  • Kata
    lüke
  • Kata
    Nincs nekem vele vitám. Kaptam enni az esküvőjén, azóta jó nálam. :DD
  • G_ArchAngel #586
    Az üveggel...
  • Punker
    hát Botonddal :)
  • Kata
    Vitámat kivel?
  • Punker
    nem egészen, de ha tudsz pókerezni jöhetsz, megnézném élőben a vitátokat 1 üveg pia mellett :)
  • Punker
    "meg mittudoménmégmi vagyok." erre szokta a Doktor Úr mondnai hogy: "...némelyik nő...mind egyforma..." :)
  • Kata
    Milyen kártya? Vmi gyújtögetős jóság?
  • Punker
    szal megint nem csináltál semmit és felvetted a nagy lóvét? hova mész haza erre felé mikor tévedsz? kéne már 1 kártyaparty tényleg :)
  • Kata
    Nos az elhangzottak után mondom, ennek ellenére jóban vagyok velük, hülyéskedek, beszélgetek, mert nekem nem ártottak még ezzel a viselkedéssel, tehát engem nem érdekel ez a része. Egyedül Membrahhal nem beszélek, mert ő múltkor - nemtom milyen okból - de elég szépen lehordott. Rá se haragszom, nem acsarkodok vele, nem szólok be neki ha valahova ugyanabba a topikba ír, szóval ott sem keltem a feszkót.
    De tudom, ennek ellenére akkor is buta, rosszindulatú meg mittudoménmégmi vagyok. :)
  • G_ArchAngel #578
    most majdnem írtam, hogy "engem tegyél helyre, mert kicsúsztam", de inkább nem írok ilyet, mert félreérthető...:DDD
  • Kata
    Dehogynem. Aszontad rosszindulatú meg buta vagyok, valamivel alá kell majd támasztanom az állításod, hogy ne essen csorba a mesteri imidzseden. :)
  • Botond #576
    Na fiatalok,a héten megtettem amit megkövetelt a nemzetgazdaság felvirágoztatása,most lendületbe jövök,mint az ország és megteszem a 100lépést hazáig.

Aztán semmi rosszat nem mondani a hátam mögött. :-D
  • Kata
    Bagoly ne huhogjon a verébnek. ;)
  • Botond #574
    Őket? Mit tudsz amit én még nem? :-D Azért csak próbálkozz, Egerben nincs pláza,talán gyógykezelésnek is tudnád álcázni. ^.^
  • Punker
    tuti kinyírna :) + kivitelezhetetlen én nem megyek pestre ő nem jön egerbe, nejed 1 éve nem láttam úgyhogy elfelejtettem ergó ő is kinyírna szal nyugi nem csapom le a kezedről őket :)
  • Botond #572
    Előbbit felejtsd el,utóbbit hívd randira. Nem túl okos, kicsit rosszindulatú is, de szép pár lennétek. :-D
  • Punker
    mind2 :)
  • Botond #570
    Egyébként kiről beszélünk? Nejemről vagy Katáról?:-D
  • Punker
    hát talán már nem annyira :)
  • Botond #568
    Miért,te is?:-D
  • Kata
    Az esernyőzéssel rettegésben tartom az egész sg-t. :D
  • Kata
    Nem vagyok árulkodós típus, megnyugtatlak. :)
  • Punker
    te is félsz tőle mi :)
  • Kata
    Nem tudom, hogy ilyet hol láttál tőlem, speciel semmi efféle szándékom nincs, és direkt figyelni szoktam, hogy a hsz-aim milyen stílusban írom. Magamtól sem megyek oda kötekedni senkihez, vagy leszólni. Ellenben ha valaki jön nekem beugatni, naná hogy helyre teszem az illetőt. Amennyiben ezt értetted az alábbi viselkedésforma alatt, akkor én kérek elnézést. Ha nem, akkor légyszi legalább egy konkrét példával alátámasztani. :)
  • Botond #563
    Nem kritizálok én semmit,mert beárulsz a nejemnek. :-P
  • G_ArchAngel #562
    Sose, ééén?
    nem vagyok én olyan...:PPP

Membrah-va talán 3 hsz-t váltottam egész (fórumos)életemben, csak láttam hogy Ő mindig ilyen fiús-lányos-szeressükegymást topicokban fordul elő, amiket én kerülök...:)

Amúgy el sem hiszed mennyi közös van bennetek, de szerintem ezt bármelyik fiú megtudja erősíteni:)))
  • Botond #561
    Én a megtestesült tökéletesség földi letéteménye vagyok!
  • Punker
    rád is vonatkozik :)
  • Botond #559
    Itt megforduló női nickek 100%-a függetlenül attól,hogy télleg lány e vagy sem ilyen módon adja elő a kommentjeinek 99%át. Szóval #555 :-)
  • Kata
    Na mondd, mit kéne beismernem!
  • Kata
    Membrah? Ő az örök fikagép is. Legalábbis elég keményen tud leszólni bárkit. :)

Nem hinném, hogy bármelyikükkel egyforma lennék. Valószínűleg én is tévedek, nekem is vannak hibáim, de ezek nem azonosak az övéikkel. Szerintem. Ezt gondolom inkább csak olyan beszólós csipkelődésnek szántad. ;)
  • Botond #556
    Ő nyíltan vállalta a dolgot, szóval nem titok ez,és nem a háta mögött van. :-)