795
PlázaQrvák
-
Képzeld el, nem szorulok rá efféle balekokra. Na? Összerombolom a világnézeted? Sajnálom. :) -
Jah, igen a kiváltságosak... Majd ha neked is lesz 200 ember a listádon, és mikor bekapcsolod az msn-t ebből két tucat kapásból megrohan és besértődik, ha pont rá nincs időd akkor és ott csevegni, akkor ugathacc. -
Phat Smoker #393 ez azt jelenti, hogy még nem találtál magadnak egy pénzes balekot :) -
Ha vársz 5-10 percet,kitalál vmit:) -
Phat Smoker #391 csak a kiváltságos emberek juthatnak szóhoz :) -
Nem én jöttem ide vitatkozni, sryhtxvm.
-
És ó bölcsesség kövére, mi a helyzet esetemben, aki magának vesz meg mindent, ami kell neki? -
Nem erről volt szó, de ezt már kifejtettem neked kétszer is. Harmadszor nem fogom, mert ahogy látom, a sötétséged akadályoz a felfogásban.
-
miért?:DDD üzleti bukta lenne:DD -
Phat Smoker #386 tőlem akár vehet egy egész cipőgyárat 
-
Egyébként jól írtad :"akit persze a plázacica szívből szeret"-ha a pasi szereti,akkor ugyan már miért ne vehetné meg neki azt az "50 pár cipőt"
-
Phat Smoker #384 miért véled úgy, hogy az önálló plázacica az igazi plázacica ? -
Az IGAZI plázacica önálló.Lásd:#254 ,Kata. -
Phat Smoker #382 nem bántottam, csak a tényeket vázoltam :) -
osztom
-
nebájjad őket, őkis csak emberek:D
(mégha másra nemis jók csak..) -
Phat Smoker #379 úgy általánosságban tettem föl a kérdést.
a plázacica életforma egyik elegendhetetlen kelléke egy pénzes balek, akit persze a plázacica szívből szeret.
igazad van, nem kell mással megvetetnie a ruhákat és a parfümöket,mert ha a plázacicának unatkozhatnékja támad, csak elkéri szive "szerelmétől" a bankkártyáját és már rohan is a legelső plázába, hogy olthatatlan vásárlási lázát csillapítva egy 50. pár cipővel gazdagítsa gyűjteményét. -
hátigen, az fontosabb hogyha valakit felveszel azt le is tiltasd
-
Kata plázacica.Szerinted Ő kivel veteti meg a cuccait??
És a plázacica nem azért plázacica,mert mással veteti meg a ruháit.Csak azért mert jobban és többet szeret vásárolni mint más.Többet költ ruhára.És (a többség) jobban odafigyel magára. -
Phat Smoker #376 nadehogy ne legyek annyira off..
hogy készül egy plázacica a karácsonyra ?
plázákban lázasan nézelődnek, mit vetessenek meg maguknak karácsonyra ? :)
-
tényleg?muti-.- -
Ben C #374 szerintem meg kurvaszar és idegesitő az összes, puuu. -
Phat Smoker #373 a gyári msn smileyektől én is...erre vannak kitalálva a custom emoticonok, olyat importál be az ember amilyen tetszik neki..vannak tök ari plázacicás smileyek is ;-) -
Phat Smoker #372 senki sem állította, hogy fontosak!
-
Phat Smoker #371 funkciónként 1 plugin ?
nézz el ide plázacica! -
így:folyton vitatkozik az sgn -
általánosítás :) -
bőű -
lol
mindenki azt használ amit akar vagy ami jobban tetszik neki
a plázacica ismertetője:folyton vitatkozik
-
animációk tényleg jók,de nem éppen az a lényeg -
Ben C #365
-
Én nem a szmájlikról beszélek, hanem a funkciókról. :) -
jáájj msn-es smilektől hányok:( 
-
De milyen csicsa háttereket meg animációkat tud az msn! Váo! És ezek tök fontosak. :DD -
mind1,ha neki így kényelmesebb.és ha neki az icq tetszik,akkor ti biztosan nem fogjátok meggyőzni,hogy (szerintetek)jobb az msn:) -
Jah, funkciónként 1 plugin. Már velem is letöltettek hozzá párat, hogy megközelítse a normális működést, de pl. azok között még nem is volt az általad említett. :D -
-
Phat Smoker #358 ki beszél itt 7 cuccról ? 1(!) pluginról van szó.
-
biztos kevés a hely a gépében:ooo
igaza van.minek töltsön le/telepítsen 7cuccot az msn-hez,ha az icq-ban már ezek benne vannak -
Phat Smoker #356 milyen csetes sérelem ?