107
  • hy2099
    de sztem azért va nh nem lehet a hapekokat felvagdalni mert ezek homok szörnyek és a sot ban se mlehetet,mert ezk b*zik és ne mesnek szét...xD lol,de lehet h ez xD
  • hy2099
    ez így van
  • htr93
    De! Én is hiényoltam azt, hogy nem lehet félbevágni az embereket.És az egészben majdnem annyi a sztory hogy hazamész,kinyírják a csajt, átváltozol,(miért is? a csaj akarta ezt?vagy mi?)oszt mész a főköcsögér.
    Nem mind a kettőben. mekkora sztorik vannak ott! na az a nem mindegy!kiváncsi lennék az egyre!viszont jó a 3ban, és nincs a kettőben...talán csak 1 ilyen van! A gyors kaszabolás. amikor az ellenfél azt se tudja mi van, de már 5ször beleszúrtam! + ahogy ki kell nyírni a főköcsögöt. ezt wártam a pop-tól! Látványos, nehéz, De nem lehetetlen! kifejezetten prince of persia stílusban!
  • hy2099
    a WW-sokkal jobb mint a t2t,mert a t2t,"nem véres" ezért nem értem miért 16+,sztem ez 9+-os game,sőt lehet h még kisebb,és a grafika is jobb a ww-ben,úgy mindenben jobv a ww mint a t2t,a t2t-t nagyon elsiették,nem?
  • hy2099
    ecsém,de kihalt ez a fórim xD
  • hy2099
    nem igaz h nem jöttél rá ice????XDhát XD
  • Kongy
    Az 'iszonyt brutális jelenetek' sztem azért túlzás,ezt a játékot 12 éven felülieknek tervezték,mert szinte alig van benne vér miután megkaptuk az idővisszatekerést. Szóval kisebbek is játszhatják sztem.
  • Ice Cortez
    Tudtok nekem segíteni?
    Ott akadtam el amikor kinyírtam a gólemet vagy mit azt a szép nagy emberkét az aránában és aztán átváltoztam megint Dark Princessé... aztán most elvileg vissza kéne változnom mert valami veizet kéne engednem, de sehogy se tudtam rájönni hogy kell!
  • Balazs15
    :'(
  • NEOreg3
    akkor ezzel te nem fogsz játszani:)
  • Balazs15
    a-a azt nem:P
  • NEOreg3
    vedd meg eredetiben
  • Balazs15
    miért irja ki h error miután beirtam a serial kodot?(insert the POP3 disc into another drive then press "retry")miért nem indul?:'( pedig már vagy 100 serial kodot beitam neki de egyikkel se müxik plz help!!!!!!!!
  • fv82
    Nem tom még érdekel ez a gólem dolog de a végén 3-as speed kill van és amikor beviszed a másodikat akkor nyomj védekezést és felvillan a 3. szerintem ennek semmi értelme, de trainerrel jöttem rá utána már fawless victory lett :) Valaki írta, hogy mennyire jó volt a WW zenékje. Én hiányolom is ebből a részből ezt az arab metált, nagyon jó volt.
  • zotyka
    már nem kell....kösz
  • zotyka
    hi! szerintem nem lehet végigvinni a játékot....a végét rohadt keményre csinálták meg.....hihetetlen nehéz....nem tom megcsinálni:(
    hogy a gyíkba lehet kinyírni a főellenséget....addig megy, h levágom mindkét szárnyát....és kész....annyi kő pörög ott, hogy lehetetlen megcsinálni...
    egy két tanáccsal megdobhatnál.
    kösz
  • marci6
    amúgy nagyon állat a játék. most nyúzom 2x-ra
  • marci6
    én azt hallottam hogy ha a 2. megy akkor 100 % hohy ez is menni fog. nekem megy. ati. 9250 512 mb ram 1.8 gh. lehet h. a memoria kevés de nemhiszem. haveromnak gondja volt az 1el mert az nem támogadta a geforce4-et. CSAK AZT :P
  • Testudolius
    Hali!

Mennyire új a driver? Ha rég frissítetted töltsd le a www.nvidia.com ról a legújabbat. Nekem sok gondomat meg szokta oldani...
  • NEOreg3
    a ram mennyisége a szaggatás ellen véd, az, hogy csilalgos, vagy nemtommiylen a kép az azért, van mert a videókártya nem képes megjelenítenia textúrákat rendesen és hiába a POP1-2 motor fut alatta dx9c-t használ, amihez a gef4 enyhén szólva már kevés
  • csory
    Aham szóval a kártya.Ebben a cikkben meg ezt olvasom. : -----Habár nem Doom III és igaz, hogy a motor szinte azonos a korábbi részekével, de mégis hihetetlenül jól néz ki. Nem is azért adtam jelest, mert annyira fantasztikus, hanem azért mert a szépségnek ebben az esetben nincs ára. Viszonylag közepes konfigurációval is közel a maximumot lehet belőle kihozni, nem kell sajnálni az Anti Aliast, sem az árnyékot. A full motion videók alacsony felbontásúak … sajnos, de ettől függetlenül gyönyörűek és nagyon aprólékosak, részletesek. A játék belseje pedig nagyon hangulatos, kidolgozott és még az sem zavaró, hogy a textúrák nem túlzottan egyediek és nem nagyméretűek. A mese hihető - ez a lényeg. ---- és az én gépemmel hibátlanul ment a POP2 tehát lehet a memori a kevés és ne ma kártya a szar.
  • NEOreg3
    gef4 mx 440-en tuti nem indul azt olvastam, mert nem támogatja a pixel shadert, hogy a titanium támogatja-e azt nemtom, de tuti a videókártya a ludas
  • csory
    Elvileg ezzel is menni kéne még.
    Nem?
    Azért ez nem rossz kártya 128mb video kártya és nem mx
  • NEOreg3
    inkább videókártyát
  • csory
    Sziasztok.
    Most őszintén,mi a gép követelmeény erre a játékra.A gépem Abit nf7,GeForce 4 titanium,256DDR,AMd Athlon XP 1800 ezen a POP 2 még gyönyörűen futott.Ez meg elvileg így indul el hogy csillagokat látok,vagy miket,de kb 20 percig nézhetném mert úgy szaggat.Nem hsizem el hogy nem elég ez a gép hozzá?Ramot kéne még vennem?Köszi.Sziasztok.
  • Atees1987
    Már rég megjelent, amugy le lehet tölteni
  • Roman
    Én nem szeretem a PoP játékokat, nem nagyon jönnek be. A harc az király, azt nagyon élveztem anno, de a sok ugrálós feladat, meg ilyesmik miatt nem nagyon jött be <_<

persze mostanában semmi sem tetszik... a 2002-2003-as játékok nagyon ászak voltak, a 04-esek közül is volt pár jó, de nekem ezek az újabbak nem jönnek be, és egyre kevesebbet játszok :o)
  • Perti
    Nektek honnan van meg a játék? Még meg sem jelent.
  • Sadist
    Hehe, Ati vs. nVidiaról
    Nekem egy régi Radeon 9500-asom van, havernak valamilyen FX, talán 5600-as, lényeg, hogy az ő vidkarija újabb (és elméletileg erősebb is) mint az enyém. Nála a Prince of Persia SoT full grafikán talán a 25 fps körül mozoghatott, nem szaggatott, de lehetett rajta érezni, hogy nem sok kell hozzá. Harc közben viszont érezhetően szaggatott, nálam full grafikán még harc közben is simán futott. Szóval lehet, hogy ott virít a játék introjában az nVidia logó, de nem biztos, hogy azon jobban is fog futni ;)
  • Alwares
    Szerintetek elfut egy ilyen konfigon a játék mert azt hallotam hogy inkább az nvidiát szereti..
    Ezen megy-e: Asus ASRock, AMD Sempron 2600+ (1.83 GHz), ATI Radeon 9600 PRO 256MB, Kingsotone RAM 512 MB 400 Mhz.... a többi gondolom nem számit...
  • NEOreg3
    végigvittem és nehézségbe a warrior withinhez képest sehol sincs (megmerem kockáztatni a sands of time-nál is könnyebb), lehet az embereket zavarta a killspeed meg a fogathajtás, mert iylen eddig még nem volt...
  • Atees1987
    THX!!!
  • NEOreg3
    hogy kell ott továbbjutni, ahol van egy fal meg egy doboz és fáklya ég a falon?????????????????????????????
  • Goth
    Ha az ember valamiféle fűszert akar venni, ugyanúgy megtalálhatja azt az utcasarki közértben, nem kell a szupermarketba ugrania érte. Végülis ez a hír is a Two Thrones-ról szól, miért ne kérdezhetné meg itt.
    Az önállósodást nem feltétlenül egy fórum szerkezetének áttanulmányozásával/kitapasztalásával kell kezdeni, nem sok köze van ennek az életben való boldoguláshoz.
  • Sadist
    ha... akkor láma vagy vs. hülye vagy
    remélem érzed a különbséget. A játékkal meg nem játszottam (majd csak később fogok), a topikjában is talán ha 20 postot elolvastam, de abból a 20-ból is 10 arról szólt, hogy valaki nem tudta hogy kell továbbjutni a gólemes részen. Csak ugye egyszerűbb nyavajogni, mint valaminek utánanézni. És csak azért sem másoltam volna be a megoldást, tanuljon csak egy kis önállóságot! Az életben sem fog a sült galamb a szájába repülni.
  • Goth
    Az a szomorú, hogy sok olyan ember van, aki lusta válaszolni egy másik ember kérdésére, holott megteheti.
    Ha pedig valaki nem tud segíteni, nem feltétlenül kéne a másikat csesztetni. "akkor te tényleg hatalmas láma vagy" Ennyit arról, hogy ki minősíti magát a személyeskedéssel.
  • Atees1987
    Te nem vagy semmi
  • Sadist
    A személyeskedéssel csak magadat minősíted -.-
  • Atees1987
    Hülye vagy!!!
  • Sadist
    Az a szomorú, hogy rajtad kívül még sok olyan van, aki elvárja hogy akárhol válaszoljanak a kérdésére, de utánaolvasni egy kicsit is már büdös.