107
-
Atees1987 #67 De érdekes dolog h itt is megkaptam a választ!!!
-
#66 sokan a fogathajtós résznél rinyáltak, hogy miylen nehéz, nekem az 1. elsőre a 2. harmadjára sikerült (sikerült volna elsőre is, de az ikrekhez szükségem volt a homokra így harmadjára vittem végig anélkül, hogy összetörtem volna magam:D)
a dagit is egyszerű volt kinyírni, annyi nehézség volt benne, hogy nem bírtam türelmesen kivárni 20-adjára se a 2. speedkillt. -
#65 Sziasztok! Szerintem azt a két dögöt aki körbezárt nehezebb volt kinyírni, mint a főellenséget, de azért megszenvedtem vele is. Az volt szar, amikor már azt hittem, hogy meghal és közben mégse... fölrepül és menjek utána :) Az volt nehéz, följutni... -
#64 "benézz játék topikjába, esetleg beírd a topikon belüli keresőbe a gólem szót"
Ha ebből neked nem esett le, hogy mit kéne csinálni, akkor te tényleg hatalmas láma vagy :DDDDDD -
dinike009 #63 az sem volt gyerekjáték hmm... -
#62 Nekem az előző rész végén is kellett a nyugtató...
Nem bírtam lenyomni nőt... -
Atees1987 #61 Fogd már be, ku*va segitőkész vagy -
#60 Talán mert helyeselsz, hogy milyen jó gondolkodtató játék, de azt már nem éred föl ésszel, hogy a játék topikjában tegyed föl a kérdésed :D -
dinike009 #59 Mert bolond... -
Atees1987 #58 És miért??? -
Kannibal #57 Ez nagyon jó! Tátott szájjal néztem végig! -
#56 "Hagulatos, gondolkodni kell benne, nem csak mész oszt lősz oszt jóvan"
"Igy van"
Ezen most hangosan felröhögtem :DDDDDDDDDDDDDDD -
dinike009 #55 Ahogy olvasom a forumot rájövök h mennyi szánalmas balek van szerte a neten:))) -
dinike009 #54 Csatlakozom, most vittem végig, nagyon nagyon király, főleg ahogy a vége lezárul, és mondja a csajnak h akkor most elmeséli neki..szal...király -
Atees1987 #53 Igy van -
Riker87 #52 szerintem is jó játék, csatlakozom.
Hagulatos, gondolkodni kell benne, nem csak mész oszt lősz oszt jóvan -
#48 IGen! én is ott tartok és én is azt állítom ,hogy kell az a doboz nyugtató! :D -
dinike009 #47 ja és a főellenségnél mindenki egy nagy doboz nyugtatót készitsen be:)))) -
dinike009 #46 Srácok, most vagyok a főellenségnél. Szal már majdnem végigvittem, erre csak azt lehet mondani hogy istenkirály, nagyon jó ez a játék, grafikában is, mozgásban is,a történet is nagyon nagy, nem tudom miről beszélnek akik azt mondják hogy "szar" , nem is játszottak vele, ránéztek egy képre azt ennyi volt az értelmük, ja és az alján a "battlefront" nak csak annyit hogy meglehet nézni milyen lett egy a Battlef. 2 azt utána ugasson, egy elkurt szutyok, nem is csodálom hogy egy olyan játékra mondja azt amiben nincs agyatlan lövöldözés hanem néha gondolkodni is kell... szánalom, elöbb játszd végig azt utána ,momdj véleményt.. -
Csaba #45 A Sands of Time nekem nem tetszett. Se a grafika, se a zenék, se a hangulat. A 2. rész viszont nagyon odavert. Grafika fantasztikus, a zenék zseniálisak, a hangulat nagyon jó.
Viszont a kamerakezelése néha nagyon szar volt. Volt olyan rész, amikor csak tippelni lehetett, hogy merre kell tovább ugrani (erdős, szakadékos, vízeséses rész), és mivel menteni csak szakaszonként lehetett, és ilyenkor természetesen az utolsó mentés elég rég volt, mikor már századjára csináltam meg egy rakás ügyességi részt, csak hogy aztán egy ilyen erdős részen beleugorjak a szakadékba, teljesen elment a kedvem a játéktól...
A 3-ban lehet bármikor menteni, vagy legalább a kamerakezelés jobb lett? -
CeleronMaster #44 ámen robie;) -
#43 Gyerekek, nemtom miért kell csesztetni ezt a játékot! Ránéztek, hm szar és ennyi? A történet a lényeg, bár tudom sokakat ez nem érdekel, csak az, hogy jujj de szép, aztaaa, meg hogy csitt-csatt, megdöglötééééé. De ennek a játéknak nem az a lényege. A 3. rész nélkül a történet nem lett volna befejezve. Én nemrég vittem végig, és azt kell, hogy mondjam nagyon jól lett a történet befejezve! Mind a 3 rész super, együtt egy teljes storyt adnak! És nem is akármilyet! Ne ránézésről ítéljétek el, játszátok végig mindhármat és ha még aztán is azt mondjátok, hogy szar... Akkor baj van veletek. -
vg #42 Szerény véleményem szerint ez a rész nem lett jó! Egyszerüen nevetségesek a videók, mintha egy csöppet kis költségetésből készültek volna, vagy nem is tudom. A játék sem valami hatalmas. Sajnos. -
#41 mellesleg killspeeddel kell kinyírni ugorj el és nyomd le a tűz gombot amikor felvillan a tőr, ha rosszul csináltad akkor már kapásból le fog dobni magáról, ha elkap és megmarkol akkor várj a következő killspeedig hidd el érdemes rá várni, ezután feldob a levegőbe, te ráesel a fejére és mehet a harmadik bele a szemébe, ezt megcsinálod még a másik szemével (ehhez is tripla killspeed kell), utána megvakul és leht vagdosni a lábát, majd amikor összeesik akkor a herceg magától felugrik a hátára és újabb 3 killspeedet kell még megcsinálnod. -
#40 inkább a dagi szóra keressen rá:P
[tapasztalat] -
#39 Itt kérdezd ha valami kell a játékkal kapcsolatban! -
#38 Egy újjab Persia...
Nem volt rossz a warrior,de nem kelett volna ezt erőltetni...Sztem ezt elkúrálták rendesen:S -
#37 Elég száni vagy, ha 18 éves léttedre nem vagy képes megkeresni a topikját és rákeresni a gólem szóra... -
Atees1987 #36 MOND MÁR MEG, PLÍZ -
echo #35 Az a legdurvább, hogy még egy kesztyűt sem vesz fel. Simán szétkúrhatná valamelyik perem a kezét. -
#34 Gondolom még csak véletlen sem jutott eszedbe, hogy netán benézz játék topikjába, esetleg beírd a topikon belüli keresőbe a gólem szót... -
Atees1987 #33 Elakadtam nem tom h hogy kell kinyirni azt a nagy dög gólemet!!! segitsetek, felugrok a hátára de mindig lelök, tulssokat azért nem kinlódtam vele, de légyszi segitsetek -
#32 Aki azt mondja ISTENKIRÁLY a Prince of Persia az nézzen el ide!!
-
#31 Ngyon odavág a videó!
Ha még ieneket akartok nézni akor keressétek fel a parkour hivatalos oldalát! -
#30 linkt -
Cat 02 #29 haveromék még mindiga Warrior Within zenéit hallgatják :D ( nem a Zanzarah-sat hanem a telejset) -
#28 Ez a játék ISTENKIRÁLY!!!!!!!!!!!A játékok játéka!
Mond má meg mi neked a jó játék akkor ha ez számodra gagyi! -
Keldor #26 Sztem nagyon zsír folytatás lett -
#25 kár hogy nincs benne multi, pedig nagyon faszára meg lehetne csinálni :C -
#24 hát persze hogy szar mert nem csak lőni kell az ellent mint állat amit egy hülye is megtud csinálni mi? nekem is a cod a kedvenc játékom de ez is fasza