Prince of Persia: Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mind a kettõben. mekkora sztorik vannak ott! na az a nem mindegy!kiváncsi lennék az egyre!viszont jó a 3ban, és nincs a kettõben...talán csak 1 ilyen van! A gyors kaszabolás. amikor az ellenfél azt se tudja mi van, de már 5ször beleszúrtam! + ahogy ki kell nyírni a fõköcsögöt. ezt wártam a pop-tól! Látványos, nehéz, De nem lehetetlen! kifejezetten prince of persia stílusban!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ott akadtam el amikor kinyírtam a gólemet vagy mit azt a szép nagy emberkét az aránában és aztán átváltoztam megint Dark Princessé... aztán most elvileg vissza kéne változnom mert valami veizet kéne engednem, de sehogy se tudtam rájönni hogy kell! <#szomoru1>#szomoru1>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
\"Majdnem párom lett!\"
hogy a gyíkba lehet kinyírni a fõellenséget....addig megy, h levágom mindkét szárnyát....és kész....annyi kõ pörög ott, hogy lehetetlen megcsinálni...
egy két tanáccsal megdobhatnál.
kösz
Mennyire új a driver? Ha rég frissítetted töltsd le a www.nvidia.com ról a legújabbat. Nekem sok gondomat meg szokta oldani...
What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
Nem?
Azért ez nem rossz kártya 128mb video kártya és nem mx
Most õszintén,mi a gép követelmeény erre a játékra.A gépem Abit nf7,GeForce 4 titanium,256DDR,AMd Athlon XP 1800 ezen a POP 2 még gyönyörûen futott.Ez meg elvileg így indul el hogy csillagokat látok,vagy miket,de kb 20 percig nézhetném mert úgy szaggat.Nem hsizem el hogy nem elég ez a gép hozzá?Ramot kéne még vennem?Köszi.Sziasztok.
persze mostanában semmi sem tetszik... a 2002-2003-as játékok nagyon ászak voltak, a 04-esek közül is volt pár jó, de nekem ezek az újabbak nem jönnek be, és egyre kevesebbet játszok :o)
Nekem egy régi Radeon 9500-asom van, havernak valamilyen FX, talán 5600-as, lényeg, hogy az õ vidkarija újabb (és elméletileg erõsebb is) mint az enyém. Nála a Prince of Persia SoT full grafikán talán a 25 fps körül mozoghatott, nem szaggatott, de lehetett rajta érezni, hogy nem sok kell hozzá. Harc közben viszont érezhetõen szaggatott, nálam full grafikán még harc közben is simán futott. Szóval lehet, hogy ott virít a játék introjában az nVidia logó, de nem biztos, hogy azon jobban is fog futni 😉
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ezen megy-e: Asus ASRock, AMD Sempron 2600+ (1.83 GHz), ATI Radeon 9600 PRO 256MB, Kingsotone RAM 512 MB 400 Mhz.... a többi gondolom nem számit...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az önállósodást nem feltétlenül egy fórum szerkezetének áttanulmányozásával/kitapasztalásával kell kezdeni, nem sok köze van ennek az életben való boldoguláshoz.
remélem érzed a különbséget. A játékkal meg nem játszottam (majd csak késõbb fogok), a topikjában is talán ha 20 postot elolvastam, de abból a 20-ból is 10 arról szólt, hogy valaki nem tudta hogy kell továbbjutni a gólemes részen. Csak ugye egyszerûbb nyavajogni, mint valaminek utánanézni. És csak azért sem másoltam volna be a megoldást, tanuljon csak egy kis önállóságot! Az életben sem fog a sült galamb a szájába repülni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha pedig valaki nem tud segíteni, nem feltétlenül kéne a másikat csesztetni. "akkor te tényleg hatalmas láma vagy" Ennyit arról, hogy ki minõsíti magát a személyeskedéssel.
a dagit is egyszerû volt kinyírni, annyi nehézség volt benne, hogy nem bírtam türelmesen kivárni 20-adjára se a 2. speedkillt.
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
Ha ebbõl neked nem esett le, hogy mit kéne csinálni, akkor te tényleg hatalmas láma vagy 😄DDDDD