TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
Szövegformázási útmutató (Magyarul)
A következõ karakterláncokat használd, hogy egy megadott stílust használj a becenevednél és a játékok neveinél:
$000 - $fff: szín
$i: dõlt
$s: árnyékolt
$w: nagy betûköz
$n: kis betûköz
$m: szokásos beállítás
$g: alapértelmezett szín
$z: összes visszaállítása
$$: "$" írása

A színeknél a 3 karakter a $ után 16 értéket vehet fel 0-tól f-ig (0123456789abcdef). Az elsõ karakter a piros, a második a zöld, míg a harmadik a kék.
Néhány színminta:
$000: fekete
$f00: piros
$0f0: zöld
$00f: kék
$ff0: sárga
$f80: narancs
$f0f: rózsaszín
$0ff: világos kék
$888: szürke
$fff: fehér

Például, ha azt akarod írni, hogy "A fõnök", és az "A" betût dõltre, míg a "fõnök" szót nagyra és pirosra akarod venni, akkor a következõt kell beírnod:
$iA $z$w$f00fõnök

ngcsnet
a szerverrõl meg annyit hogy én bármikor tudok nyitni, de azt szülõk nem engedik hogy egész nap menjen a gép (14 éves kisgyerek vagyok<#buck>

ngcsnet
thx, hát már másfél éve tm-el foglalkozom.

Devids Pro
Te azért elég jól tolod <#wink>
ngcsnet
nekem nem volt laggos, hát állíts a configon

ngcsnet
nagyszerû, csak így tovább, minél többet játszani, nem fontos hogy jól is jáccál, csak ne legyél utolsó😊

260kbps

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zolo
én az ide belinkelt oldalról(nagy letöltés felirat) töltöttem és 20 perc alatt lent volt.200-250 kb/sec volt a max
egyépként mért jó ez a rangsor??mi értelme van ha jobb helyen vagyunk???ha már elég ember van kéne egy jó magyar szerver.a játék nagyon laggos multiba,bár nem próbáltam sok szervert.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Devids Pro
Már 6.-ak vagyunk😊
ngcsnet
mért te mennyivel szeded? hát nekem 40perc alatt lejött az egész

dark prince 14
Honnan szeded? Mennyi a "max"?

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

ngcsnet
na jó, de neki nyílván nem annyi a max mint neked<#buck>

hm, nekem maxal jön, nem tom mi van leterhelve... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ngcsnet
Most 13.-ak vagyunk

ngcsnet
ngcsnet
magyarország a 11. legjobb volt amikor bejelentkeztem! hát rácztuning barátotommal arattunk 1-2 gyõzelmet..<#buck>

Látom a listán szép elõkelõ helyezést szereztél, legalábbis a magyarok között. 😊
ngcsnet
hát full, hiszen ingyenes

ngcsnet
sorry, hát rendesen le van most terhelve. mindenki most tölti

Istencsászár
Mivel ennek a játéknak a lényege a Nemzetek ( országok ) harca igy természtes hogy MO is bennevan a többi 53 ország mellett😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Igen a full. Most megyek a bemelegítõ pályákon, 30 van belõle 😄
Lehet magyar felíratú kocsit is választani.
dark prince 14
Valami gyorsabb letöltési linket PLEASE!!!!!!

MINDKETTÕ QURva laSsSSsÚ!

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Mikiller
Hi!
Ez már a full game, vagy csak demo?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

És erre az a válaszom hogy simán megy, de nem értem akkor miért van rajta :S
mucsácsó
StarForce 3.7.12.05 detected -> D:\TrackMania Nations ESWC\tmn.dll

jujj...😄
mucsácsó
huhha, Fronter mondja hogy rajta van a StarForce :S:S
ngcsnet
<#nyes>

mucsácsó
jeee, nvidia foreva xDDD
ngcsnet
szívesen😊

Köszi szépen a sok segítséget!<#integet2>
ngcsnet
ngcsnet
manuál le tudod tölteni -save challenge gomb-

Amúgy nem tudod, hogyha nincs meg a map a multiban, akkor a játék automata letölti?
ngcsnet
addig is, szedhettek hozzá mapokat:
innen pl.

ngcsnet
Florent írta: "the link here very soon.15 minutes max I think"

Ha nem lesz akkor kimegyek és az utcán TrackMania-zok!<#eplus2><#vigyor3>
dark prince 14
Holnap asszem már lesz is?

Jaja, de mostmár nemsokára ki is próbáljuk...
Istencsászár
végülis eztmár javarészt láttuk...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

movie
Új videó!!!
ngcsnet
2 nap

mucsácsó
valami infó skacok?
Istencsászár
jaja jólesz

Jöhet<#eljen>
mucsácsó
legyen igazad Fronter 😄
ngcsnet

jo lesz ez bannernak srácok?

ngcsnet
ja, még 4 nap

Ha minden igaz, akkor pénteken a hosszú hét után tölthetjük a játékot és este játszhatunk is akár... (ha minden igaz) <#finom>
ngcsnet
biztos

Istencsászár
54 ország közt csak bennevan kis hazánk is😊