2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • ngcsnet
    csinálhatsz^^
  • grizzly21
    ha gondoljátok elég jó topik ez ahhoz h megérdemeljen egy flash bannert (psp topik ill 3ds maxc topikban csináltam még)
  • ngcsnet
    igen, csak te látod. hát ez olyan hogy moddolsz egy játékot és persze hogy csak te látod
  • ngcsnet
    idővel látni fogja mindenki
  • HöfEE
    Greg pont ma játszottam veled egy magyar serveren
  • GregSB
    Ha olvassa egy serveradmin ezt a fórumot, és tanácstalan pályaügyileg akkor azt javaslom lesse meg a fracia NitroSrv 04 (ADV) maplistjét. Szerintem az az etalon.
  • GregSB
    Én már 1 napja csak francia serveren játszok. Nincs egy jó magyar server sem :( Tegnap este 1db 20 playeres magyar server volt (ettől keveseb játékos ellen nekem már nem érdemes játszani, mert 20 játékos mellett is csak 2-3pontot kapok az első helyért), de ott is a legtrébb pályák voltak a maplistben... G-s meg I-s pályák, egy darab D, E, vagy F egy sem, pedig ha bementek egy külföldi advanced time attack serverre mindenhol ezek mennek.
  • Sland
    ez is ték
  • HöfEE
    Nem tudja valaki hogy lehet a magyar laddert teljes egészében megnézni? mert nekem csak az első 10 vagy mennyi jönm ki , meg jómagam.
  • DJ Bee18
    én is láttalak már minkettőtöket. :) Padavannal nagyot csatáztam, csak egy oválpályaszerűségen tudtam megverni :DD (DJ '16V' Bee a nickem)
  • laci 700
    Hi
    ha nekem más tipusú autóm van mint a többieknek a multiban akkor azt ők hogy látják?
    (miennek)
  • nxfn
    ték volt !
  • nxfn
    hát valóban nem ;<
  • quack
    hát nem éppen
  • agyhalál
    Kicsréltem a zászlót egy általam készített 128x128-as avatarra, de mint az autóknál, ezt is csak én látom. Ezt hol lehet engedélyeztetni?
  • Dodo55
    ok, felvettelek
  • ngcsnet
    vegyél fel msn-re és majd eggyütt kibővítjük a faq-dat. ok? [email protected]
  • ngcsnet
    khrm. én is csináltam egyet. de még nincs kész.khrm
  • ngcsnet
    a saját mapjaid a gamedata/tracks/challenges/my tracks könyvtárba mentődnek el
  • Dodo55
    Én csináltam már egyet, igaz még elég rövid: http://tmn.uw.hu/faq.htm
  • nesto
    matrica ujabb verszenyre mikor vagy kapható? :)
  • nesto
    nincs faq?
  • Taylorka
    Jah az már ma...:DDDDDD
  • Taylorka
    Tegnap éjfél után már teljesen jól ment!
  • Tobacco
    pontosan igy csináltam, de csak azokat a mapokat engedi amiket netről töltöttem le, amit én szerkesztettem azt nem.:(
  • akyyy
    már jóak e már?
  • ngcsnet
    nem szabad felülírni a HUN autót -.-
  • ngcsnet
    ide másol: gamedata/tracks/challenges/downloaded
    majd szóló gomb és alul browse tracks
  • ngcsnet
    77 új üzenet érkezett az este alatt. úgyhogy sajnos nem mindenkinek tudok válaszolni:)
  • Reyes
    Nézd meg, hogy amikor csinálsz servert, és ki kell választani a pályákat, keresd ki a mappák között, hogy hova mentetted az adott pályát. Szerintem az a legegyszerűbb, ha belemented mondjuk a beginner könyvtárba, és akkor nem kell annyit keresgélned sem, és ott sztem biztos felismeri...
  • Tobacco
    Nekem a pályaberakás játékba nem megy :-(
  • Reyes
    Nekem ment, de nem volt official mode, úgyhogy hiába lettem első:D

Jajj de akkora komoly pályákon mentem...Mentem a forma-1-es pályák felén, meg olyanokom, hogy nem találtam a célt:D Süti volt.
  • Tobacco
    nem emgy :(
  • nxfn
    asszem a peugeottal megyek mosmár ;>
  • quack
    wee telleg
  • quack
    de elvileg csak bemasolod a GameData>Tracks>Challeneges>Downloaded-ba
  • Tobacco
    megy a játék, csak kb 10 percet kell várni mire szerverig eljutsz.
  • quack
    ohh
    sry ilyenkor mar nehezn olvasok :)
    hat ezt sajna nemtom en epp akkor toltogettem mapokat amiko meghalt a jatek szal behelyezni meg nem probaltam
  • Tobacco
    az meg van, már csak játékba szeretném helyezni szerveren
  • quack
    mások által készített pályák