2614
-
#607 csinálhatsz^^ -
#606 ha gondoljátok elég jó topik ez ahhoz h megérdemeljen egy flash bannert (psp topik ill 3ds maxc topikban csináltam még) -
#605 igen, csak te látod. hát ez olyan hogy moddolsz egy játékot és persze hogy csak te látod -
#604 idővel látni fogja mindenki -
#603 Greg pont ma játszottam veled egy magyar serveren -
#602 Ha olvassa egy serveradmin ezt a fórumot, és tanácstalan pályaügyileg akkor azt javaslom lesse meg a fracia NitroSrv 04 (ADV) maplistjét. Szerintem az az etalon. -
#601 Én már 1 napja csak francia serveren játszok. Nincs egy jó magyar server sem :( Tegnap este 1db 20 playeres magyar server volt (ettől keveseb játékos ellen nekem már nem érdemes játszani, mert 20 játékos mellett is csak 2-3pontot kapok az első helyért), de ott is a legtrébb pályák voltak a maplistben... G-s meg I-s pályák, egy darab D, E, vagy F egy sem, pedig ha bementek egy külföldi advanced time attack serverre mindenhol ezek mennek. -
#600 ez is ték -
#599 Nem tudja valaki hogy lehet a magyar laddert teljes egészében megnézni? mert nekem csak az első 10 vagy mennyi jönm ki , meg jómagam. -
#598 én is láttalak már minkettőtöket. :) Padavannal nagyot csatáztam, csak egy oválpályaszerűségen tudtam megverni :DD (DJ '16V' Bee a nickem) -
#597 Hi
ha nekem más tipusú autóm van mint a többieknek a multiban akkor azt ők hogy látják?
(miennek) -
#596 ték volt ! -
#595 hát valóban nem ;< -
#594 hát nem éppen -
#593 Kicsréltem a zászlót egy általam készített 128x128-as avatarra, de mint az autóknál, ezt is csak én látom. Ezt hol lehet engedélyeztetni? -
Dodo55 #592 ok, felvettelek -
#591 vegyél fel msn-re és majd eggyütt kibővítjük a faq-dat. ok? [email protected] -
#590 khrm. én is csináltam egyet. de még nincs kész.khrm -
#589 a saját mapjaid a gamedata/tracks/challenges/my tracks könyvtárba mentődnek el -
Dodo55 #588 Én csináltam már egyet, igaz még elég rövid: http://tmn.uw.hu/faq.htm -
#587 matrica ujabb verszenyre mikor vagy kapható? :) -
#586 nincs faq? -
#585 Jah az már ma...:DDDDDD -
#584 Tegnap éjfél után már teljesen jól ment! -
#583 pontosan igy csináltam, de csak azokat a mapokat engedi amiket netről töltöttem le, amit én szerkesztettem azt nem.:( -
#582 már jóak e már? -
#581 nem szabad felülírni a HUN autót -.- -
#580 ide másol: gamedata/tracks/challenges/downloaded
majd szóló gomb és alul browse tracks -
#579 77 új üzenet érkezett az este alatt. úgyhogy sajnos nem mindenkinek tudok válaszolni:) -
Reyes #578 Nézd meg, hogy amikor csinálsz servert, és ki kell választani a pályákat, keresd ki a mappák között, hogy hova mentetted az adott pályát. Szerintem az a legegyszerűbb, ha belemented mondjuk a beginner könyvtárba, és akkor nem kell annyit keresgélned sem, és ott sztem biztos felismeri... -
#577 Nekem a pályaberakás játékba nem megy :-( -
Reyes #576 Nekem ment, de nem volt official mode, úgyhogy hiába lettem első:D
Jajj de akkora komoly pályákon mentem...Mentem a forma-1-es pályák felén, meg olyanokom, hogy nem találtam a célt:D Süti volt. -
#575 nem emgy :(
-
#574 asszem a peugeottal megyek mosmár ;> -
#573 wee telleg -
#572 de elvileg csak bemasolod a GameData>Tracks>Challeneges>Downloaded-ba -
#571 megy a játék, csak kb 10 percet kell várni mire szerverig eljutsz.
-
#570 ohh
sry ilyenkor mar nehezn olvasok :)
hat ezt sajna nemtom en epp akkor toltogettem mapokat amiko meghalt a jatek szal behelyezni meg nem probaltam -
#569 az meg van, már csak játékba szeretném helyezni szerveren
-
#568 mások által készített pályák