TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ karakterláncokat használd, hogy egy megadott stílust használj a becenevednél és a játékok neveinél:
$000 - $fff: szín
$i: dõlt
$s: árnyékolt
$w: nagy betûköz
$n: kis betûköz
$m: szokásos beállítás
$g: alapértelmezett szín
$z: összes visszaállítása
$$: "$" írása
A színeknél a 3 karakter a $ után 16 értéket vehet fel 0-tól f-ig (0123456789abcdef). Az elsõ karakter a piros, a második a zöld, míg a harmadik a kék.
Néhány színminta:
$000: fekete
$f00: piros
$0f0: zöld
$00f: kék
$ff0: sárga
$f80: narancs
$f0f: rózsaszín
$0ff: világos kék
$888: szürke
$fff: fehér
Például, ha azt akarod írni, hogy "A fõnök", és az "A" betût dõltre, míg a "fõnök" szót nagyra és pirosra akarod venni, akkor a következõt kell beírnod:
$iA $z$w$f00fõnök
260kbps
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
egyépként mért jó ez a rangsor??mi értelme van ha jobb helyen vagyunk???ha már elég ember van kéne egy jó magyar szerver.a játék nagyon laggos multiba,bár nem próbáltam sok szervert.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.noos.fr/focus/tm_nations/TmNationsESWC_Setup.exe
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lehet magyar felíratú kocsit is választani.
MINDKETTÕ QURva laSsSSsÚ!
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Ez már a full game, vagy csak demo?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
innen pl.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Új videó!!!