TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
a bal oldali lenne a magyar autó?
mert ha belga autó van akkor biztos van magyar is.

ngcsnet
hát persze, az ESWC, igen sok dollárt kap a gyõztes, igen, lesz egy verseny is..

Istencsászár
ez valami verseny? lesz 6 hónap mulva párizsban... 40ezer zöldhasú végösszegért ( nyereményért? )...
szvsz nem arról szól hogy pénzért adnák, inegyenes lesz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
hát ittvan, nem tudom, én csak kikopiztam...lesd meg:
http://worthplaying.com/article.php?sid=31184&mode=thread&order=0
Istencsászár
ezt honnan szedted ki? mer elég értelmetlen, ha a többi szöveget is látnám...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
okés...
ngcsnet
hát rákérdezek a nadeo fórumban h ingyenes lesz-e

mucsácsó
ez okka, nagyon gyönyörû szerintem, de lehet mégsem ingyenes? (nem mintha nagy baj, csak a multiplayer miatt...) <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>--->
"54 countries will determine the outcome over 6 months with the finals to be played from 27th June to 2nd July 2006 in Paris - Bercy, for a grand total of $40,000"
Ezt nevezem!
Istencsászár

Trailer
Nem túl hosszú, de velõs. <#eljen>
ngcsnet
hát mindenki azt mondta hogy ingyenes lesz. a nadeo mondta.<#nemtudom>

Nem gondoltam azt hogy csúnya lesz, csak meglepett...
Kihagyhatatlan darab lesz 😊
mucsácsó
aham, kijátszottam ^^
Istencsászár
ezek a srácok akár ingyenes akár pénzes projectet csinálnak mind kiváló minõségû cuccok, elég csak a TS Extreme nevû INGYENES kiegészítõre nézni!!

mucsácsó
ingyenes, akkor ez nemsok jót jelent az én szememben xDD
remélem nem basszák el =/
Istencsászár
miért lenne az? TS motorját használja sõt annak a továbbfejlesztett motorját szal grafika 10/10

Hünnye ez sem lesz csúnya. 😊)
Hát ha még ingyenes is lesz <#nevetes1><#papakacsint>
mucsácsó
gecca, thööökjo 😄 én meg elis feledkeztem róla, de ez fincsi darab lesz, már várom ^^ amúgy tökjó a grapicsája ^^
Istencsászár
szépek!! már csak 10 nap!!

ngcsnet
Istencsászár
<#eljen>

ngcsnet
"we've got some news, tm nations should be released the 27th of january but we don't know more if we'll have an open beta or not..."

ngcsnet
oh my god, heló fed

hello, tiszetelt fórumozok
[HUN]FaTaL
thx😊 bár a képeket nézve, nekem valahogy a sunrise autója szimpibb volt de biztosan kipróbálom ezt is😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ngcsnet
😊

ngcsnet
biztos nem az lesz.

Istencsászár
nem, különálló ugytünik

[HUN]FaTaL
egy kérdés ez is addon lesz a sunrisehoz?

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
és kéne venni hozzá egy gamepadot, mer billel nam az igazi

Istencsászár
ugytünik és a tm, tms sikerét elnézve lesz millio server és rengeteg játékos csomo épített változatos, egyedi pálya szvsz megunhatalan

Kira! Akkor már a nyûgös warezesek is nyomulhatnak online, remélem... 😄
ngcsnet
várjunk türelemmel😊

Istencsászár
ez nagyon jóóólesz végre ilyen kocsik ezeket hiányoltam

ngcsnet
ja, a 3. téleg shackos. pardon.

mucsácsó
na, most jó, de eskü 404 volt !
de igaz, most is csak az 1-2, 3. az imageshackos, nem jó természetesen 😄
ngcsnet
8|

mucsácsó
mostmiaz?<#hehe><#hehe><#hehe><#vigyor>
mucsácsó
sajnos egyik kép sem jó, mind3 404 😞
ngcsnet
...

mucsácsó
hát...sajnos nem tudok, nem eredeti 😞
tört game...vagyishát tört...clone...
ngcsnet
Amúgy TMS motorját fogja viselni, tehát nem lesz ütközés.

ngcsnet
ngcsnet
de gondolom neten nem jáccol vele, mert akkor ismernénk egymást már.

ngcsnet
elvileg.

mucsácsó
A TM Sunrise isteni játék, most is játszom vele, meg most van az az eXtreme kiegészítõje, ingyenes, 370 mega asszem, és nagyon király az is!
szedjéték le! 😊
mucsácsó
elvileg jha, azlesz!
de ha nem, akkor az sem gáz azthiszem <#hehe><#hehe><#hehe>
Istencsászár
jól látom formula kocsi😄

PLackó
ingyenes?<#eljen>