2614
-
#567 saját pályát editorban -
#566 hogy lehet saját pályát behelyezni, neten valo játékhoz? -
#565 10 perc mulva vasárnap
-
#564 Szombat -
#563 nemmegy az internet része. tegnap negyed négyig jáccottam, semmi baja nemvolt, most meg azt irja hogy Bad Proxy, és meghal... ilyenkor mi van?
-
Reyes #562 Padavan neked bejön a hardwired.hu oldala? mert nekem nem... -
#561 ja de mostmár igen: bad proxy.. -
#560 nekem már 10 perce tölt, igaz hibát még nem irt ki -
#559 Áhh, ebből ma már nem lesz semmi... :( -
#558 Mikor elinditod a játékot a kezdőablakban HELP->VIEW FAQ -
Dodo55 #557 Egyébként létezik valami hivatalos leírás a játékhoz? Mert én sehol nem találtam. És azért van náhány dolog, amiről jó lenne, ha lenne valami leírás.
És mondjatok kérdéseket/válaszokat a faqba, amit csináltam(tmn.uw.hu/faq.htm).
Istencsászár, te hogy állsz a te faq-oddal? -
#556 Melleseleg a hivatalos oldal is kuuuuuuu.... ugy értem nagyon lassan jön be -
#555 Igazán fixálhatnák már ezeket a rendre felmerülő kapcsolódási problémákat. -
#554 Azért annyira nem mert a hivatalos fórumon jócskán osztják az emberek a mienkéhez igencsak hasonló probémáikat (black screen , proxy stb..) -
#553 Pedig ez a problém csak nálunk van jelen, mivel most néztem: 3341 játékos játszik 331 szerveren, nekünk van most 5 szerverünk, és sztem senki sincs rajtuk. Úgyh sejtelmem sincs h mi lehet a baj. -
#552 nah most úgy néz ki h behozza nekem, csak nagyon lassan... -
#551 71. vagyok a magyar ledderbe, 343 pontal... most bejött pedig eddig nem... -
#550 Hát világfalu van ezerrel! Ennyire már abszurd összefutni! :DDDD -
#549 addig nyomom az expert mapokat =) -
#548 nem:( -
Reyes #547 nem megy...:( -
Reyes #546 padavan te is ismersz engem, hardwired.hu-n Stephan san vagyok:DDDDD
kicsi a világ:DD -
Reyes #545 Köszi GRIZZLY:) Fú, rád nem emlékszem, de innentől odafigyelek:)
na megpróbálom újra, aztán ha nem, akkor go CoD...:-/ -
#544 Úgy látom, nem vagyok egyedül a gondommal. Kicsit megkönnyebbültem, már azt hittem, az én gépem, vagy kapcsolatom bénázik. Bár ez nem vígasz. :( Jó lenne tolni egy kört, főleg, hogy csináltam egy új pályát is a Comets szerverre.
(padavan voltam) -
#543 de ezt már nagyon nem hiszem el...mi a szarért csinálja ezt??? ha vki megfogalmazná érthetően azt nagyon megköszönném... -
#542 ki játszik jól? -
#541 egész jól játszol ha jól emlékszem..
Meglepő módon én GRIZZLY vagyok tm ben is:) -
#540 pityu, neked is szaraxik? -
#539 zsír -
#538 nemá, télleg?:D -
Reyes #537 Taylorka te szerintem ismersz engem:)
Én vagyok Stephan:DDDD -
#536 TM EZNI AKAROK EZ NEM ÁLLAPOT! -
#535 Nálam is fekete halál van, 1 órája próbálom lassan a reconnectot, de semmi. FOS, FOS, FOS!!! Pedig ma már kb. 6 órát nyomtam egyfolytába :D -
Deadguy #534 Én a szervereket bámulom jelenleg :) és a ladder is megy nálam. -
#533 WOW -
Dodo55 #532 Nekem egy kis várakozás után eltűnik a nagy feketeség és bejön a főmenü. -
polux #531 Nekem is a "negy fekete semmi" van! -
#530 "The Grand Final of ESWC will be held in Paris from June 28th to July the 2nd , in front of 40,000 people, where the best players from each country will battle it out for a prize of 400,000 dollars." -
Reyes #529 Most léptem ki, 956. vagyok a ladderen, magyarok között nemtom, most meg nem aka felengedni, nekem is az a bizonyos feketeség jön be...
MÁS: Sehogy sem akarja megjeleníteni a skinem, pedig már másfél napja azzal nyomom, esetleg nem kéne valamit beállítani a tűzfalon (windows sp2), vagy a feltöltésem túl kicsi, hogy nem látja senki más rajtam kívül a kocsim skinjét????
Légyi-légyszi segítsetek:,((( -
#528 Egyébként Magyarország 50.legjobbja voltam még pár órája, idegesítő h nem megy a ladder:S