2614
-
#647 melyik fájlt hova kell másolni? :) -
#646 Nekem ment -
#645 jó lett a FAQ, csak lehetne egy kicsit dizájnosabb is :) de funkcionalitás tekintetében perfekt :DD -
#644 de egy új modellt nem tudom hogy kell :), eddig csak skint csináltam :) -
#643 Elolvastam a feltételeket, én is csatlakoznék :). Hogy lehet?:) -
#642 grrrr :DD -
#641 hát egyszerűen ameik klán a jobb az győz:)
HTMT régebbi meccseiről itt láthatsz képeket:) (TMO) -
#640 TMN ben hogy megy klánok közötti meccs? Nem csak egyéni összemérettetésre alkalmas ez a játék? (bár eddig csak a Time attack meg Rounds módot próbáltam, a Teamet nem) -
#639 ha a klánhoz akarsz csatlakozni akkor: http://htmt.fw.hu/
mindenképp olvasd el a tagság követelényeit
és a fórumunkban útbaigazítalak akkor:) -
#638 mármint a klánhoz? -
#637 próbáld ki. van ameik működik, van ameik nem. próba szerencse -
#636 NGCS hogyan lehet hozzátok csatlakozni??Ma reggel nyertem egy pár menetet azon a szerveren amelyiken voltál. -
#635 a legutolsó gomb. rakd le a reklámos tv-dobozt majd nyomj rá a jobb oldalon a festékesbödönre, és már tudod is festeni a tv-s dobozkát. -
#634 megvan halva az egész:(
-
#633 Őrjöngök, hogy még mindig nem megy a szerver :( -
#632 pálya editorban hogyan lehet beállitani a kamera opciot, hogy mikor milyen nézet legyen a játék folyamán? -
#631 Ez működhet? sunrise-hoz írják
-
#630 akkor jó, mi sztem másra értjük :DD Az a lényeg, ha működik csináld mindig ugyanúgy :) -
#629 Nem, mert mindenkit olyannak látok amilyen skinje van és engem is látnak rendesen!
Szal akkor semmi prob nincs ezzel? -
#628 az a baj, hogy sztem te minden magyar autót ilyennek látsz, mindenki más pedig az alap magyar autót látja -
#627 Nekem most ez az autóm, és a hunra cseréltem az most miért baj?
-
#626 Lenne egy kérdésem is!
Ngcsnet miért mondod mindig h nem szabad felülírni a hun autót? Erre kíváncsi lennék! Meg mikor lesz az a PIAA vs HTMTmeccs? Azt szívesen megnézném ha lesz spectator.
Na jó gémelést mindenkinek majd ha jó lesz!
Csáó! -
#625 Megint beütött a tegnapi black screen krach vagy mi van???? -
#624 Jaja, megint nem connectol... :( fuck -
#623 Sziasztok!
Tök zsír ez a gamma, csak kár h ilyen sokszor nem műxik!
Pl most se! :((( -
#622 Ezeket már én is kerestem, de nem találtam..
20. vagyok magyarok között. Még 100 pont és benne leszek a top10ben :D -
#621 Skacok, az ilyen nyilak hol vannak az editorban, sehol nem találom:
Kösz. -
Reyes #620 na jólvan, végeztem, 800 valahányadik vok a ladderen, magyarok között szerintem alulról súrolom a 30-at, úgyhogy süti minden. Stephan vok:) -
#619 madárinfluenza^^ -
#618 háháááááááá, télleg:D -
#617 csá Taylor :DDD asszem veled játszottam ma :P cSirKe vagyok^^ -
#616 Jaja :) -
Stuller #615 Helló...
EGy kérdésem lenne. Ha a confignál az AGP USAGE-t felrakom 100%-ra akkor vmi jobb lesz (alaplap meg vid.kari is 8x-os asszem)
Választ előre is thx. -
#614 Már 36. vagyok magyar rangon... ma meg tegnap egész nap nyomtam és amikor lefeküdtem az volt előttem, hogy kerülgetem az oszlopokat :D -
#613 te vagy Kerek?csá tesó -
#612 És nem sokkal utánna 2ős magyar alázás:
-
#611 Hmm nem hiszem, egyrészt nem játszottam ma magyar serveren, másrészt én nem Greg néven játszok.
Viszont megvolt a mai francia-alázás is :D
Egyben egyéni rekord is az F-0án (jobbra körözgetős, csuklógyilkos pálya) természetesen nem voltam official módban, pedig a 2. srác 80. a laddere, biztos sok pontot kaptam volna :/ -
#610 mik9r megy már?:X -
#609 Az én esetemben is igaz, hogy idővel látja mindenki. Legalábbis amikor késöbb megkérdeztem valakit, ő már látta. -
#608 Mikiller-nek üzenem hogy PIAA vs. HTMT meccs közeleg:)