2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • Taylorka
  • Tobacco
    biztos, mert letöltöttem egy pályát, ahol pl, az egyik ugratónál GTA-s kameraállás volt, hogy messziről mutatta az autót, ahogy átugrott egy szakaszt. és van olyan pálya ahol a hurkokat belső nézet mutatja, van ahol kívül. ha automata lenne, gondolom, akkor minden pályán azonos helyzetben egyformán mutatná...
  • Tobacco
    indítottam a játékot előbb, és egy teljesen új logóval indult a játék , valami kék szemes szájas labda
  • games4ever
    biztos vagy benne, h azt lehet állítani?
    nem automata a kamera?
    nem tom, mert még nem építettem pályát, de attól még lehet!
  • nxfn
    úgyéptem elindult, csak többiek nemlátták :o|
  • Tobacco
    az én szerveremen is ez a pálya volt és mindig kiszavazták...
  • Tobacco
    csak az a baj, a profilba az én profilomat látom, és nem azt, ha szerkesztek egy pályát, ott megadhassam, hogy a játékosok milyen szögből láthassák a játékot egy bizonyos ideig.
  • nxfn
    ez nagyon kemény, egy 50 fős francia szerveren ez a pálya volt, hát úgy szaggatott mint seggemfákk :-CCCCCCCccccc
  • nesto
    talán a prfil-ba nézz be, és ott ahol a gombokat tudod állitani, ott lehet a kamerával bűvészkedni..nem?!
    az albak továbbra is üres, és a pleas wait mellett annyit látok, 2308players, 289 server... :(:( asszem mára lemondhatunk a játékról... legközelebb már délbe fellépek hogy legyen hely, és lese szállok róla:)
  • Reyes
    Az a helyzet, hogy akik fent játszanak régebb óta, és nem léptek le, azoknak zökkenésmentesen megy a játék!

Nálam is ez volt tegnap hét körül...Játszopttma, majd egy amerikai gyerek beírta, hogy 15 perc volt, amíg csatlakozni tudott a serverhez. Utána én a hülye fejemmel kiléptem, és láss csodát, nem tudtam visszalépni, fekete képernyő effektus...
  • Tobacco
    senki nem tud nekem segíteni??? :-(
  • nesto
    én addig eljutottam hogy bejött az ablak, ahova kiszoktak lenni irva a serverek és az országok, csakhogy most üres az ablak és még mindig "please wait"...
  • thiefpaper
    Én újnak számítok a Trackmania világában, pont ma sikerült kipróbálnom ezt a verziót, és marhára tetszik. Remélem azért hamarosan rendbejönnek a problémák, és tovább lehet játszani. Addig is egy igencsak őrült pálya:

Overdose Cup
  • games4ever
    Hát akkó nem tom!:(((:@@@@

Nem tudunk mást csinálni...várunk...majd csak lesz vmi...:(((
  • HöfEE
    Lehet csak szerintem nem igy van mert pl. tegnap mikor ugyanez a dolog volt , megnéztem a trackmania oldalán hogy abban a pillanatban is vagy 3000 ember játszott. Én meg nem tudtam !
  • games4ever
    Sztem senkinek se műxik!
    Nálam pl a trackmania oldala is qrva lassan jön be, szal szerintem a nadeonál lehet túlterhertség és nem tud senki addig jáccani amíg meg nem oldják a problémát!

Hát ez van, majd ecce tán jáccunk! :(
  • HöfEE
    Én úgyis a photoshopot részesitem előnyben
    Na és még azt szeretném kérdezni hogy ugyebár azért nem tudunk játszani mert tul vannak terhelve a serverek igaz? Hát ahhoz hogy tul legyen terhelve ahhoz az kell hogy sok sok ezren játszanak már pedig én percenként próbálom ujra és az istenért se megy! Akiknek müxik azok mi az istent csinálnak???
  • games4ever
    Hallod sikerült találnom egy csomagot amivel most műxik irfanview-al is, zsír!

Akkor nem kell photoshoppal szarakodnom, de jó!

Kösz a segítséget!
  • games4ever
    Akkor zsír köszi!

Ha nem mondod ki se próbáltam volna!

Kösz még1szer!
  • HöfEE
    Irfanviewhez én is kerestem plugint de nem találtam.
  • HöfEE
    Hali! Photoshopos pluginnal meg lehet nyitni a DDS fájlokat! Mind1 milyen vidkarid van (nekem spec ati 9600 xt ) A DDS csupán egy nvidia által kreált formátum
  • nesto
    nemtok plugint, de már vagy háromnegyed órája próbálkozom, és bad proxy... ez nemlehet hogy azért van mert tul sokan vannak fent?
  • Stuller
    Nemenged be ez a szar.... ELéggé dühitő... D mindent kiir bad proxy error 12 vmennyi. Áhh mind1.
  • Sland
    gugli a barátod, szerintem találsz valamit.
  • games4ever
    Tud vki plugint az irfanview-hoz, amivel meglehet nyitni a dds fájlokat?

Tom h photoshoppal meglehet, de azt olvastam még régebben, h az csak nvidiáknál műxik, nekem meg atim van ugyebár! ATI RULLZ!

Vki tud vmi plugint akkor?

Válaszokért előre is köszi!
  • nxfn
    próbáltam, nekem nem ment :|
  • Dodo55
    Majd dízájnolok rajta, de előtte bővíteni kellene.
  • Sland
    jó lenne ha már nem...
  • DanielT
    Mindenkinél ez van.
  • Guer
    az alap proxy beallitas jo?
    mert nekem folyamatosan bad proxy configurations t ir...
  • nesto
    bad proxy...minden este ezt csinálja...
  • geri15
    Faszért nem megy a ladder :@@@@@ a főmenüig eljutok, aztán szevasz o_O
  • zolo
    Regisztráltam a fórumban.Várom az eligazítást.
  • geri15
    nemrossz :DDD asszem megyek énis franciákhoz ^^
  • Sland
    Köcsög franciákat én is beszopattam :D

• Tobacco
    valaki légyszi segítsen, hogy hogy lehet az editorban beállítani a kameraállásokat ugratóknál, és hurkoknál.

???
  • GregSB
    Türelem, már többször írták hogy fejlesztik a serverparkjukat ;)
  • HöfEE
    én 2 napja játszok tetszik nagyon a game de az szar hogy minden este felbasszák az agyamat ezzel.
  • geri15
    gondolom mindenki este akar jáccani, és nem bírja :|
  • Taylorka
    Nem értem h mért szar be a magyar ladder minden este...