TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy a fenébe lehet pontokat szerezni??? Órákat játszottam, de még mindig csak 1.30 pontom van.
M@TriX
mondjuk az talán igen, hogy a játékból kilépve a játék futva hagyja azt a védelmi programot, ami elég szar, mert fogja az erõforrást keményen.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nugyi! Ha valaki mar kepes tobbszor egymas utan nextet nyomni telepitesnel, es kepet beszurni a forumba, mindjart szakembernek erzi magat.😊
Hisztikeim meg nekem is lehetnek. Az idegenkedes az ilyenforma vedelmi rendszerektol az egyik. Egy ingyenes jateknal meg meg rohejes is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szia!
A 2.Nap után lesz meg az official mode, de ha belépsz egy szerverre akkor elsöre mindig kiirja hogy: "you aren't in official mode".Viszont a második futamon minden OK lesz!Amúgy nem nagyon vágom a játékot, ezt csak tapasztalatból mondom.Játszottam ma délután , meg 20.00-tól mostanáig és második vagyok kicsiny hazánk ransorában!!!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK,GYERÜNK AZ ELSÕ 10-BE!

Dika
Érdekes, nekem nem kellett újraindítani, pedig lepucoltam az összes starforce drivert, tehát elméletileg most vissza kellett volna menniük, ahhoz meg restart kell, szóval nem értem.

Hogy van ez az official mode? Milyen 2. maptól leszek off? Játszottam már elég sokat, de még mindig megjelnik a you aren't in official mode felirat.
De viszont van 1.30 pontom.

Szóval hogy van ez az egész???

Nem nagyon értem.
mucsácsó
de részben igaza van, nem kell piszkálni õt...
szaros STARFORCENAK nem kell feltétlenül a gépen csücsülni :S:S <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>
ngcsnet

Istencsászár
felse rakd jaja😊)<#lama>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jo kis jatek lehet ez. Feltelepitettem. Bekonfigoltam. Mondom nyomok egy benchmarkot, rendben vannak-e a beallitasok, erre aszondja a copy protection rendszer, hogy inditsam ujra a gepet, hogy minden rendben legyen. Letoroltem az egeszet nyom nelkul, hogy minden rendben legyen. Valahogy engem idegesitenek az ilyen gepemben turkalos vedelmi rendszerek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ngcsnet
nem kell beixelni semmit, bemész szerverre és 2. maptól már automatikusan offban leszel

Sziasztok! Tudom, hogy már le volt írva, de nem találom a fórumban, plusz az optionsban sem találom, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy pontokat tdjak szerezni?

Valami official game-t kell beixelni, igaz? De hol?

ngcsnet
így:
Szövegformázási útmutató (Magyarul)
A következõ karakterláncokat használd, hogy egy megadott stílust használj a becenevednél és a játékok neveinél:
$000 - $fff: szín
$i: dõlt
$s: árnyékolt
$w: nagy betûköz
$n: kis betûköz
$m: szokásos beállítás
$g: alapértelmezett szín
$z: összes visszaállítása
$$: "$" írása

A színeknél a 3 karakter a $ után 16 értéket vehet fel 0-tól f-ig (0123456789abcdef). Az elsõ karakter a piros, a második a zöld, míg a harmadik a kék.
Néhány színminta:
$000: fekete
$f00: piros
$0f0: zöld
$00f: kék
$ff0: sárga
$f80: narancs
$f0f: rózsaszín
$0ff: világos kék
$888: szürke
$fff: fehér

Például, ha azt akarod írni, hogy "A fõnök", és az "A" betût dõltre, míg a "fõnök" szót nagyra és pirosra akarod venni, akkor a következõt kell beírnod:
$iA $z$w$f00fõnök

En nem gondoltam, hogy ez egy béta verzio csak a mai vilagban eleg hihetetlen, hogy egy normalis jatek ami erosen online orientalt, ladderrel es ESWC tamogatassal, ingyenes legyen ;] Szoval mondhatni hitetlenkedtem =] amugy nevet, hogy lehet szinezni a jatekban ?=] arra mar rajottem hogy tuti, hogy nem ^1 sot nem is betu ^n 😄
ngcsnet
a trackmania.com-on nem lehet regelni, ott a játékban használatos loginnal és jelszóval tudsz belépni. full-game serial key meg nem kell....

grizzly21
a monitor elfolyosodik, rezeg, fx5600am van...whats wrong?

M@TriX
az autentuikálásnál a "full-game key"-t honnan kell szedni?
én már regeltem a honlapjukon is be tudok lépni, akkor élesítve van már az accom igaz?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ngcsnet
igen, megcsinálták a laddert, és most 0-ról kezdtük:S na akkor mek is játszani

ngcsnet
mielött kikapcsolták volna a laddert az elött min. 900pontunk volt:S

M@TriX
Profile...

Üdv mindenkinek!

Ma feltettem eme gyönyörûséget és már sikerült 2 idõmérõs versenyt nyernem! 😊
Skin-t hol tudok csinálni?

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Devids Pro
Hát pedig bejött az ország ranglista
Magyarország 20. összesen 200valamennyi pontal.
Meg itt is be lehet már jelentkezni.
ngcsnet
neem

Jagi
thx!

Devids Pro
Most törlõdött az összes eddigi pont? Mert most nagyon úgy néz ki.
ngcsnet
ha a gamedata/skins/vehicles könyvtárban a kocsid zipjében kicseréled a horn.wavot akkor azt az ellenfelek is hallani fogják az új dudád😊

ngcsnet
utóbbi

ngcsnet
1, várj, míg letöltõdik nekik
2, állísd át a profil/advenced be az allow custom cars..-ot
3, ha egyik sem jó akkor, blokkolva van ez a feltöltés, ez esetben piszkálhatod a tûzfalat, de ezt nem ajánlom😊
4, vagy küldd el a barátaidnak a kocsit, és ha beteszik saját játékukba akkor 100% hogy látják majd

Jagi
Bocs, most már szerinem a default, de be van állítva a saját...

Jagi
Hali sirály a gamma, csak egy baj van vele:
A készített skinemet az oppenetek fehérek látják...
Micsájjak?

Istencsászár
FEL!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Eme játékot fel tudom installálni netkapcsolat nélkül?
M@TriX
na, van ez a
https://www.trackmanianations.com/authentification/indexUk.php
itt lehetne autentikálni a usernevemet?
vagy ez a rész most van átdolgozás alatt?

M@TriX
hát nálam be van pipálva az allow upload/download és az optionsban a látom a skineket meg az avatarokat vag yvalami ilyesmi szóval részemrõl ok 😉
majd meglátjuk

amúgy a 0-áról festettem, de 30 perc alatt kész is lett, nagyon jó ez a festõmotor.

arty
nem garantált, hogy ezt fogjuk a kocsidon látni 😉

Forza.

sztm inkább megarace filingje van 😊

M@TriX
na ha ezt látjátok, engem láttok 😉 készítettem egy skint 😉

Istencsászár
õõõ nemleszek itthon csak fél 7 fele <#szomoru1>

ngcsnet
ha olyan jól vetetsz, akkor holnap este 17-19-tõl légy a szerveremen<#buck> és ha tényleg jól nyomod akkor beveszlek a htmt klánomba, (persze csak ha akarod]

ngcsnet
én már láttam olyan szervert is ahol egyzerre 60-an voltak, ott micsoda lag-party lehetett<#idiota>

ngcsnet
azért nem látja a haverod, mert lassú a tmn net (le van terhelve), várjon 1 kicsit a haverod/csináld újra a szervered

Hogy tudok szervert csinálni, mert hiába create-elek, haverom nem látja?
M@TriX
😉 de jó sokan voltak jah az nem látszik a képen 12en voltunk

Istencsászár
én csináltam szervert tegnap valami 10 mapból 3on gyõztek le😊 de akkor is 2. voltam 😊))) ja és magyarok voltak 😊)

ngcsnet
lol úgy látom pont az én szerveremen voltál, hát azért laggolt<#buck>
lehetett, de most karbantratás miatt szüneteltetve van.

M@TriX
na kicsit beleszagoltam a benzingõzbe, eddig tetszik, kicsit lagzik a dolog, de alakul 😉
ha jól értem most még nem lehet pontokat gyûjteni igaz?

ngcsnet
szóló + multi

Még egy kérdés utoljára. Csak neten játszható, vagy single player mód is van benne? Köszi az infókat!!
ngcsnet
280 mb-os ingyenes full játék! Pályákat ebben is lehet építeni!

Akkor ez pontosan mi? Miért használja a trackmania nevet ha nincs köze hozzá? Pályákat ebben nem lehet építeni? 280 mb-os ingyenes full játék?
ngcsnet
semmi köze hozzá