2614
-
Stuller #728 Nekem azonnal bejött most minden... Még gyorsabb is (monnyu kezt énse hizsem de rendesen müx...
)
-
Stuller #727 MONDOM MEGY!!!! -
Reyes #726 Ne már, hogy még mindig rossz:(
Gondoltam, ha úgysem megyek suliba, akkor gyűjtök egy kis pontot:( -
Stuller #725 MEGY!!!!MA reggel megprobaltam és megy. Monnyuk viszzacsusztunk a nemzetkozibe 2helyet (300ponttal). De behozuuk. Sztem le se kéne jönni onnan estig:D -
062020 #724 Be akarok lépni az internet részbe és azt írja,hogy rossz a pass -
#723 Zseniális, most lekéri a toplistát de a csatlakozáskor azonnal kilép a programból... -
Akey #722 Sziasztok. Hajnali 3-kor írok kétségbeesésemben. Sehogy sem tudom a NADEO I-6-os SOLO pályát aranyra teljesíteni. A legeredményesebb akkor voltam, amikor a rámpa jobb oldalán megpörgettem a verdát és talpra esve majdnem elértem a magassabb félcsövet. De ez csak majdnem. Mind meg van aranyra (expert 30/20 NADEO) csak ez maradt ezüst. Help!!! -
mobal #721 sziasztok! 2 dolog: ha sokan vannak fenn (várom a bad proxy -t :D ) akko ha elindítom a gamet fekete a kép és egy-két perc mulva kijön a ladder majd ha ok (a háttér fekete a laddernál) akkor a fömenüt jól látom. ezt azé kérdem mert olvastam itt sokat, mindenfélét. vagyis a ladder háttere mindig fekete? ez oke? és ha szar a game akkor 2 percig tart a betöltés ez is ok e?
a másik pedig próbálkoztam du jáccani nemment. most akartam és azt írta ki ,hogy egy másik ip -vel be vok jelentkezve az ip ok de a bejelentkezés nem az meddig tart? köszi! na jóéjt -
#720 Ha lenne is új verzió, pont a proxy hiba miatt elérhetetlen. -
#719 :))) nincs uj verzsön és ha lenne is ott az update gomb :))) -
#718 ez igy van:) holnap kelj korán, vagy éjszakázz ma:) -
#717 na és holvan aza új verzsön :| -
#716 rohadás ölje meg őket én egy órácskára akarok játszani és neeeem -
#715 hat azok akik reggel ota kockulnak elotte mer amig nem lepsz ki addig megy -
Newfronter #714 3642 játékos játszik jelenleg -
#713 miert akkor nem is fog mukodni vagy mi? :O -
#712 mekkora hülyeséget olvastam az előbb(hwsw fórumán írták)!:
"megoldottam
új version jött ki, ezt le kell szedni, az újat kell felrakni " -
#711 jah!
fasza lett!
enyémet láttad? -
#710 kép1
kép2 -
#709 Most már látszik? -
-
#707 van egy kamera,ott ki kell választani hogy record ghost car, ha végig mentél a pályán akkor már a többi opció is elérhető, és akkor az in gamet- kell választani -
#706 nem látom -
#705 előfordul hogy működik:) -
#703 Ez az én tütüm -
Dodo55 #702
Ez olyan, amikor valaki azt mondta valakinek(persze viccből), hogy vágjon le bizonyos részeket a pciexpresses videokártya csatlakozójáról, és akkor belemegy agp foglalatba. -
-
#700 Elnézést, télleg elolvashattam volna egy pár oldalt vissza,de úgy beszartam hogy pánikrohamomban egyből irtam be. Mégegyszer bocsi. -
#699 a windve ahadrvergyorítást vedd le teljesen és akkor menni fog -
#698 Visszaolvasás RULZ! -
#697 Srácok nálam tegnap műxött a játék tökéletesen, ma meg már ha elinditom akkor a video után full fekete képernyő meg zene. Újra raktam a videókártya driver-ét, sőt a programot is de semmi. Please ha valakinek van valami ötlete akkor ossza meg velem. -
#696 zsír!
nekem nem sikerült!:(
hol van? -
#695 HEURÉKA! megtaláltam a kamera effekteket. bár állati macerás... -
#694 nem rossz nem rossz -
#693 kep1
kep2 -
#692 nekem nem jönnek be a képek :( -
ezt most csinaltam mig unatkoztam ;) -
#690 valamit csináljatok, robbantsuk ki a sok franciát meg németet a gép elől,mert mán tököm kivan... "ftp error" -
#689 köszi :-) remélem sikerül rájönnöd... -
#688 ez is igaz!
akkor nem tom majd mingyá megnézem hátha észreveszek vmit amit te nem!:)