TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hisztikeim meg nekem is lehetnek. Az idegenkedes az ilyenforma vedelmi rendszerektol az egyik. Egy ingyenes jateknal meg meg rohejes is.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A 2.Nap után lesz meg az official mode, de ha belépsz egy szerverre akkor elsöre mindig kiirja hogy: "you aren't in official mode".Viszont a második futamon minden OK lesz!Amúgy nem nagyon vágom a játékot, ezt csak tapasztalatból mondom.Játszottam ma délután , meg 20.00-tól mostanáig és második vagyok kicsiny hazánk ransorában!!!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK,GYERÜNK AZ ELSÕ 10-BE!
Dika
Hogy van ez az official mode? Milyen 2. maptól leszek off? Játszottam már elég sokat, de még mindig megjelnik a you aren't in official mode felirat.
De viszont van 1.30 pontom.
Szóval hogy van ez az egész???
Nem nagyon értem.
szaros STARFORCENAK nem kell feltétlenül a gépen csücsülni :S:S <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Valami official game-t kell beixelni, igaz? De hol?
Szövegformázási útmutató (Magyarul)
A következõ karakterláncokat használd, hogy egy megadott stílust használj a becenevednél és a játékok neveinél:
$000 - $fff: szín
$i: dõlt
$s: árnyékolt
$w: nagy betûköz
$n: kis betûköz
$m: szokásos beállítás
$g: alapértelmezett szín
$z: összes visszaállítása
$$: "$" írása
A színeknél a 3 karakter a $ után 16 értéket vehet fel 0-tól f-ig (0123456789abcdef). Az elsõ karakter a piros, a második a zöld, míg a harmadik a kék.
Néhány színminta:
$000: fekete
$f00: piros
$0f0: zöld
$00f: kék
$ff0: sárga
$f80: narancs
$f0f: rózsaszín
$0ff: világos kék
$888: szürke
$fff: fehér
Például, ha azt akarod írni, hogy "A fõnök", és az "A" betût dõltre, míg a "fõnök" szót nagyra és pirosra akarod venni, akkor a következõt kell beírnod:
$iA $z$w$f00fõnök
én már regeltem a honlapjukon is be tudok lépni, akkor élesítve van már az accom igaz?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ma feltettem eme gyönyörûséget és már sikerült 2 idõmérõs versenyt nyernem! 😊
Skin-t hol tudok csinálni?
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Magyarország 20. összesen 200valamennyi pontal.
Meg itt is be lehet már jelentkezni.
2, állísd át a profil/advenced be az allow custom cars..-ot
3, ha egyik sem jó akkor, blokkolva van ez a feltöltés, ez esetben piszkálhatod a tûzfalat, de ezt nem ajánlom😊
4, vagy küldd el a barátaidnak a kocsit, és ha beteszik saját játékukba akkor 100% hogy látják majd
A készített skinemet az oppenetek fehérek látják...
Micsájjak?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
https://www.trackmanianations.com/authentification/indexUk.php
itt lehetne autentikálni a usernevemet?
vagy ez a rész most van átdolgozás alatt?
majd meglátjuk
amúgy a 0-áról festettem, de 30 perc alatt kész is lett, nagyon jó ez a festõmotor.

lehetett, de most karbantratás miatt szüneteltetve van.
ha jól értem most még nem lehet pontokat gyûjteni igaz?