2614
-
#1689 mé nincs ladder? -
#1688 Annak láttad már a videóját?
nem mondanál ilyeneket... ott egyéni legjobbam26,30, tehát csúnyán le vagyok maradva:) -
#1687 csináld meg a G4et:) -
#1686 -
#1685 azon belül Nadeo tracks, aztán már csak meg kell keresni -
#1684 nations.tm-exchange.com -
#1683 És ezt hogy tudod bizonyítani? -
#1682 VILÁGREKORDOT TARTOK AZ E-4-EN!!!!!!!!!! -
#1681 Már megtaláltam kösz a segítséget -
#1680 te töltöttél már le ? -
#1679 pedig valahogy le lehet tölteni azokat a repeket -
#1678 Ott már én is kerestem de nem találom sehol csak az eredeti mappokat szedi le pedig ott van melette a rekord.
-
#1677 nations.tm-exchange.com-on lehet -
#1676 Hali tud vki nekem mondani 1 linket ahol letudom tölteni bármelyik map replay ét ? -
CCSCsibe #1675 lenne egy kérdésem/kérésem. nézem itt a carpark kocsikat és minden féle fajta kitalált kocsit találok de a majdnem leghíresebb audiból a rendes modelleket mint pl az A8 eggyet se találok! pedig luxus kocsi és tmnben vagy tmsben nagyon jól mutatna! ha valakinek lenne egykis ideje és ért a modellezéshez az megpróbálhatná mert egyedi lenne nagyon! ez olyan kérés ami csak annak szól akit érdekel és én sajnos nemértek a modellezéshez :( -
#1674 Ja, és nearo vagyok... -
#1673 A gémpad nem az én ötletem, én csak mondtam, hogy nekem is szokott néha így "ragadni" a kormányzásom. Mondjuk nekem nem csak szervereken, hanem szólóban is előjött már ez a probléma. -
#1672 Ki nevezhet? Nekem most érettségi, de utána nyáron beszállnék aktivan ha lehet.
sok időre nem emlékszem, asszem az e5-öt 1:03 körül szoktam csinálni. -
samhun #1671 www.nitroforce.atw.hu , akinek kedve van egy klanhoz... -
samhun #1670 már 1napja nem kaptam meg a 100pontom(kb ennyi gyült)
miért nem kaptam meg? -
Reyes #1669 Nem eddig....Az elején nekem is volt olyan, hogy a nemzetközi ranglistán 3xxx helyezettként kaptam 217 pontot a 8. helyért...Gondolom, mert az első 100-ból is azon a szerveren játszottak, és rosszabb időt mentek....akkor az egyszer:)
aztán után gondolom korlátozták 99.99-re, mert nem láttam több 100-ast, vagy afölöttit...Most nemtom, mi van már régen nem játszottam. -
#1668 jah, ezt nem tudtam -
#1667 Az igen
csak eddig 99.99 pont volt a max... -
#1666 ujreg nyilván -
#1665 Játszottam hollandoknál és volt olyan aki nyert és 150-190 pontot kapott!
Csak nézett mindenki,hogy mi van... -
#1664 akkor passz..lehet h a tüzfal az oka, de azzal eddig sem volt gond.. -
#1663 Nekem tökéletesen ment egész délután... -
#1662 most mmi van? Nem megy a game?
már1 honapja nem próbáltam de ma akartam játszani és bad proxy -
samhun #1661 naero mit akarsz avval, hogy vegyünk gémpadot?
az a gondja a jateknak hogy nicns gamepadom? LOL :D
sztem csak javitják
de lehet igzad van, ha nem arra a gamepadra gondlok :D -
samhun #1660 mi van a tmn el? uopdate?
updateltem, de semmi
:D senkinek sem jo, nekem invalid key :D:D:D
-
#1659 Köszönöm szépen, hálám üldözni fog... -
#1658 [URL=http://tmn.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=4&start=75]válasz KajczY üzenetére, aki ugyanakkor, ugyanezt kérdezte egy másik fórumon^^[/URL] -
#1657 Erre nem tudsz megoldást? -
#1656 szerintem ez mindenkinél előforduló probléma, ez ellen nincs mit tenni, vagy vegyetek gémpadot -
#1655 Ez nekem is jelentkezett már többször is, bizony szentségeltem nagyokat, de nem tudom mi lehet a gond... -
#1654 Sziasztok!
Valami gáz van a játékkal, egyrészt belépéskor nem írja ki a laddert, másrészt ha megpróbálok interneten játszani, akkor kiírja, hogy "bad proxy configuration". Mit lehetne tenni?
Előreis köszi -
CCSCsibe #1653 de a pálya legalább egy fél órát bennvolt és nemvolt jó senkinek! -
#1652 erre is csak azt tudom mondani hogy az a mux fájl lehet akár 5 megás, és az sokáig tart míg letölti mindenki. kb. 10-20perc alatt már letöltődik egy 5 embernek. -
CCSCsibe #1651 bocs:D de aki érteni akar az érteni fogja:D
-
#1650 Kicsit?:D