2614
-
CCSCsibe #1649 bocs a rossz helyes írásért de fáradt vok egy kicsit :D -
CCSCsibe #1648 *háttérzenét -
CCSCsibe #1647 szeretnék tnaácsot kérni! ugye belehet rakni háttérhezet a pályájoz! hanmost van ogg át is konvertáltam a helyén van éé én hallom de más nem! van ez az esay tm amiről lelehet szedni azokat a cuccokat amiket a tmnben láttam halottam, namost itt minden zenének van loc fájla! énis csináltam egy loc fájl dox tárhylere töltöttem fel de nemjó! pedig ugyan ugyvan mint amit hall más is! valami ötlet hogy milehet vele? -
#1646 hajrá a kakálymakály :-o -
Vegas #1645 jofan.. unokatesom csinajja a szervert -.- -
#1644 mit lehet itt??? most ez hogy vág a témához? -
c115 #1643 ott vannak magyarító eszközök is!!!! -
c115 #1642 Hát lehet itt:www.magyaritasok.hu -
#1641 weboldalon listázva. már el is kezdtem.:p -
#1640 Van ötleted, hogy lehetne összegyűjteni őket? -
c115 #1639 Ja.De megvAN A PÁLYÁM JAVÍTOOTT VERZIÓJA. AZT IS FELTESZEM MAJD ÉS AZT MEGF IS CSINÁLTAM!!!!!! -
#1638 össze kéne dobni egy hivatalos magyar klánlistát -
#1637 Dehogynem. Pl. én is. A részletekért látogass el az rmt oldalára -
Vegas #1636 valaki nem tag az " RMT" -be ? :DD! -
Vegas #1635 hogya pibe kell csinálni accountot? :ddd!
eccerüen nem találom... :@@@ -
#1634 törölve, ugyanis nincs hitelesítve.hitelesítés nélkül nem lehet kipróbálni!!!! a szükre zászló gombra kattintva hitelesísd, végig kell menned a pályán, hogy így az érmek idejét beállísd! hitelesísd, és töltsd fel újra, és akkor ki tudjuk próbálni -
hitman55 #1633 Azok a készített amcsi pályák.Huhhhh... azok nagyon brutálisok.DE közben olyan érdekesek.Gratula aki azokat csinálta. -
c115 #1632 Nem tom mi az a hitelesítés de legalább nézzétek meg! -
c115 #1631 Mi van?kell vagy nem?Fenn van itt>>>LEGHOSSZABB-LEHETETLEN.az a neve röltsétek le!PLZ -
#1630 akkor hogy akarja hogy kipróbáljuk?? -
#1629 nem hitelesitette :D -
#1628 hát akkor hogy hitelesítetted? -
c115 #1627 meglehet csinálni!csak nem volt időm de léci had küldjem el! -
Reyes #1626 Az miért jó? Olyat én is tudok csinálni...
Pl.: A rajtot a földre teszem, a cél meg had lebegjen 60 méterre a fejem fölött, aztán kész...Remélem érted...
Egyáltalán meg lehet csinálni? Mert ha nem, akkor csak időpocsékolás... -
c115 #1625 és még magam se tudtam végigjátszani -
c115 #1624 Akinek kell egy nagyon jó pálya amit én csináltam és magam se tudtam megcsinálni az irjon ide:[email protected] -
CCSCsibe #1623 ngcs engem ismersz de a klánt nem és sam kösz de tényleg a ti nevetekben jött fel!
-
samhun #1622 dany, megbocsátunk :)
azthittük, hogy csak azér jöttetek fel, mert hogy ezegy uj klán , és biztos szarokbol áll.
télleg kacsa a mi nevünkön szidott titeket?
az elég gáz :) -
#1621 Szerintem mi ismerjük egymás + a klánt is ismerem...
-
CCSCsibe #1620 hopp elírtam: milyena tmnben ez a klán! -
CCSCsibe #1619 ja és sztem a színvonal nem a honlaptól függ hanem attól milyen tmn ez a klán! -
CCSCsibe #1618 na szóval először is! ÉN Dany vok a Redline klánból!! Senki se utál senkit mivel mi nem azért mentünk az nf szerverre hogy csak ugy hobbyból le k-anyázzuk a másikat hanem volt rá okunk! Ugynevezett kacsa úr feljött a redline szerverére és elkezdett hirdetni plusz trágár szavakkal ocsmárolta a redline klánt! Mivel utólag kiderült kacsa csak ugy mondott egy klánt hogy hurdessen valamit és így elnézést kérek az Nf klántól a Redline klán és a magam nevében! A másik! Ngcs neharagudj de szerintem semmi jogod sincs arra hogy megjegyzéseket tegyél a klánról! Nem ismered a klánt mivel még nagyon uj klánnak szamítunk és ez okból a taglista is csak olyan átmeneti státusz és erre majd kerül egy rendes lista is. Szóval mégegyszer muszályvolt tisztáznom a félreértést és elnézést kérek mégegyszer az NF klántól! Utólag ezt a félreértést rendeztük futam formájában (R vs NF) ami ugye nagy siker lett a redline számára!(5-0) -
#1617 Persze csakis -
#1616 míly kár, hogy a kakájok minden klánt vernek :| -
#1615 ez aztán a színvonal -
#1614 a Redline klánról hadd ne mondjak semmit...
ők mindent és mindenkit utálnak...
http://www.dox.hu/?loc=http://hms.dox.hu/taglista/taglista.html -
Dodo55 #1613 Akkor nem tudom mi lehet, még nem hallottam ilyesmi TMN-es hibáról -
#1612 De nem csak nekem kb 5 haveromnak -
Dodo55 #1611 Szerintem a billentyűzeteddel lesz a gond... Próbáld meg egy másikkal. -
#1610 Hali olvast a faq t de nemtaláltam az énproblémámra javitást az lenne a probléma , hogy amikor jáccok neten minden szerverbe olyat csinál , hogy azt hiszi a játék hogy bennragad a billenytyúgomb és elkanyarodik jobbra vagy balra és elrontom a köröm . Ezt lehet javítani ??