2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • RoberToO90
    és mi a neved játékban?
  • RoberToO90
    jah és még1: NGCS te jáccol mostanában TMNt? hányadik vagy? hol szoktál jáccani?
  • RoberToO90
    Nah ezt így nem értettem... ki/mi az a Hal|Sascha ?? és ha ő csinálta akkor mér nem vele kell felvenn a kapcsolatot?
  • ngcsnet
    Ezt a rendszert Hal|Sascha csinálta, a Nadeo segítségével...felvette velük a kapcsolatot, úgyhogy ebben csak a Nadeo tudna nektek segíteni
  • Dodo55
    Hát igen ez engem is érdekelne, mert szeretnék az oldalunkra tenni egy részt, ahol élőben lehetne látni a laddert, de nem sikerült eddig rájönnöm, hogy honnan lehetne élő ladder adatokat lekérni php-vel.
  • RoberToO90
    Kösz a válaszokat, de nem teljesen erre gondoltam... bár azér vmi köze van az egészhez... szóval végülis én úgy gondoltam mien szkriptel lehet kicsalogatni 1 loginból ezeket az infókat amit ez az oldal megmutat... vagy hogy hol tárolja ezt a trackmania?

lehet h ezt nehéz megcsinálni, meg az is lehet h nem tok érthetően beszélni azér nem értitek :D de ha vki felfogta ebből a primitív írásból h én pontosan mit szeretnék és ha tudja rá a megoldást akkor az írjon PLZ! :D
  • Dodo55
    Ja, már írtam nekik abba bug bejelentő rendszerükbe hetekkel ezelőtt, de ezek szerint még mindig nem csinálták meg.
  • ngcsnet
    a ranktmo.tmbase.de oldalon viszont csak a top10 playert listázza :(
  • Dodo55
    ranktmn.tmbase.de

Viszont mostanában a magyar laddert nem hozza be.
  • RoberToO90
    Nekem 1 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.
    Nem az h nem indul meg hasonlók hanem a ladderről szeretnék kérdezni.

Nem-e tuja-e vki h hogyan lehet 1 felhasználóról megnézni hányadik a ladderen játékon kívűl... szal vmi PHP szkript kéne asszem mer aki felmegy a http://www.goneabitnoodles.co.uk/-ra az ott meg tudja nézni és néhány külföldi oldalon meg láttam h képbe beteszik ezeket az eredményeket amiket mindig fissen tartanak... de hogyan?

itt van két kép szemléltetés céljából:

ha vkinek van 5lete ossza már meg velem is plz!

Előre is THX all!
  • ngcsnet
    igen, készül, de lassacskán, hisz sok klán van, aztán vannak klánok akik nem is igazán olvassák a saját fórumjaikat, szal nem kapok tőlük választ

segíthettek, linkeljetek klán oldalakat;)
  • Aragox
    Azt írtad, hogy lesz az oldaladon összesítő a amgyar klánokról
  • ngcsnet
    Mire gondolsz?
  • Aragox
    Mikor láthatunk klán összesítéseket?
  • grizzly21
    tudom én, pontosan emlékszem:)
  • desigo
    talán ezért:

• grizzly21
    emlékszem rád srác.
    mindig kértük hogy mutogasd a logod:)
  • desigo
    Az,hogy a hollnadok szívtak:D
  • nearo
    Hehh... most nézem csak, szép a kocsid...
    Egyébként mi a kép lényege?
  • nearo
    És végül hányadik lettél?
  • desigo
  • Reyes
    Hogy klántag lehetsz
  • nearo
    Aha. Akkor úgy kérdezem, hogy mi az ami minden klánnál ugyanaz, ugyanúgy működik?
  • ngcsnet
    Ez általában klántól függő, mindegyiknél más a követelmény
  • nearo
    Volna néhány kérdésem a klánokkal kapcsolatban:
    Egy klántagság mivel jár? Egyáltalán mit értünk pontosan az alatt, hogy klán? A tagok pontjai összeadódnak, meg ilyesmik? Vannak-e esetleg kötelezettségek? Hogy működik a felvétel? stb...
  • ngcsnet
    Igen.
  • Vegas
    értem szval te az RMT saját fórumjában írtál neki..
  • ngcsnet
    RMT saját fórumjában írtam.
  • Vegas
    sztem nem sürün jár ide :DS:A:ASD:
  • ngcsnet
    RMT-vel beszéltem már, jatikingnek írtam privit
  • Vegas
    tag
  • ngcsnet
    RMT a te csapatod?
  • Aragox
    Hallottam hírét, hogy csapatadatokat gyűjtesz, hogy összesítsd az ország klánjait. A mi csapatunkról kaptál már infókat? A másik kérdés, nem lehetne kicsit felbővíteni a dolgot? volna néhány ötletem nekem is, egyeztetnünk kellene.. :)
  • ngcsnet
    mentésnél az előugró menüben tudod változtatni a mipmapok számát, és a csatornákat is
  • Aragox
    Úgy néz ki mostanában sokat hal meg a központi szerver, vagy sokat javítanak rajta, de lassan az megy csoda számba, ha megy a ladder.

Festői kérdés: Nem tudja valaki, hogy alpha csatorna nélkül, szimplán lehet-e dds-t exportálni az nvidia pluginjával? És ha igen, hogyan? Pl. ha ikont szeretnék exportálni, és nem szeretném, ha leduplikálja a képet 10-szer. Előre is köszi.

rmt(pont)extra(pont)hu - nézelődjetek :)
  • fecsee
    hali!

nektek se megy a hálójáték?
    "belsö szerver hiba" üzenetet kapok, ha csatlakozni szeretnék...
  • Matthew119
    Nem. F-el és S-el lehet forgatni!
  • ngcsnet
    a,s,d,x, ezeket próbálgasd
  • nearo
    jobb vagy bal alt+görgető, görgető nélkül nemtom
  • fadi
    A festésnél, hogy lehet a feliratokat forgatni?