TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lett a flashes banner?
Hát nem megy de majd kedden jönhozzánk egy számtechgyerek majd õ segít
ngcsnet
Vezérlõpult>Tûzfal>Kivételek>pipáld be a TMN-t

ngcsnet
hát én sem használok keriot

Valaki légyszi!
A Configureba a Network résznél mit kell beírni a proxys részhez vagy mit kell csinálni hogy elinduljon multina?
Azt engedélyeztem de ez a tûzfal vagy 10 et akar kiengedni és amikor probálok multizni akkor meg nem engedi be és én se nagyon értek hozzá sajnos!
Keriohoz nem értek, de elsõ indításkot direkt olyat csinál a játék, hogy a tûzfalad észrevegye, és engedélyzeshesd.
Miért nem megy Kerio tûzfalam van és szerintem blokkolja azt hol lehet kikapcsolni vagy ha nem akkor elmagyarázná valaki hogy hogyan lehet multizni?(eddig ugy probáltam hogy csak rányomtam az Internet gombra tölt és utána semmi)
desigo
Én kitöröltem a gyári autókat,kivéve a magyar festésût és így nem nehéz megtalálni😊
Már megy😊

ngcsnet
valaki tud franciául?

Most meg csatlakoznék és csak kiírja hogy plese wait és semmi 😞

De ott van😄Tényleg nehéz észrevenni😊

Biztos nincs ott? Mert annyi autó van a sok nemzet miatt, hogy elõször én se mindig találom az autót amit betettem. Ha biztos nincs ott, akkor nem tudom mi lehet, ez esetben mondd meg melyik autóról van szó, és hol lehet letölteni, és megnézem nálam jó e.
Ja bköszi szépen pont akkor töltötte le most teszem fel!
Még egy kérdés,beraktam az atutóm skinjét becsomagolva ahogy kell de a profilba ninsc ott...

Köszi!

ngcsnet
elõször menj fel internetre, utána kérdezz, amúgy nem kell cím, ki vannak listázva a játékban (ha már próbáltad volna tudnád)<#smile>

ngcsnet
mappák nem fájlok, mapok, vagyis (térképek), gamedata/tracks/challenges/downloaded

Nekem is egy kérdés hogyan lehet multizni kell hozzá szerver cím vagy ilyesmi mert ha igen akkor egy szerver cimmel dobjon meg valaki lécci!
Egy kérdés,a mappákat hova kell pontosan másolni?

A sebességén és egyéb tulajdonságain nem lehet változtatni, tehát nem minõsül csalásnak. Az autókat a C:\Program Files\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar mappába kell tenni, úgy, hogy a zipet kell betenni, tehát nem kell kitömöríteni a zipet, hanem úgy, ahogy van be kell tenni oda.
[HUN]FaTaL
minden autó ugyanaz csak a skin változik...

http://goo.gl/gd6Zi5

És autokat hogy kell betenni?Ugy hogy ne csalásnak bizonyuljon?(tudod kocsi ugyan az de fel lett tuningolva a sebesség...stb-je)?
ngcsnet
természetesen támogatom az ötletet<#smile>

Csak azok vannak, de lehet bele tenni más autókat is.
Tõlem!Még valami ebben a játékban csak régi forma 1 es autók vannak vagy ujjak is?
Szeretnék ennek a topicnak + a TrackMania topicnak a házigazdája lenni mert:
-Se ennek a topicnak, se annak a topicnak nincs még házigazdája, pedig jó lenne, ha lenne nekik, én pedig szívesen lennék
-Eléggé értek mindkét játékhoz
köszi akkor szedem is
NGcs, majd a privátüzenetre, amit küldtem a házigazdasággal kapcsolatban válaszolj, mert amit írtam, azokra a válaszokat jó lenne tudnom, mielõtt kérem a házigazdaságot.
ngcsnet
megy

Ehhez a játékhoz kell valamelyik Track Mania ?(Sunrise)???Vagy megy magában is?
desigo
ugye...
Kipróbáltam a gémet naon komoly!😊

Csá😄

Az igaz😊

Azért egy 1700-es athlon meg egy 633-as Celeron közt van egy kis különbség. Nem azt mondtam, hogy nem menne, hanem, hogy nem lenne élvezhetõ.
Mér ne menne? Haveromnál is elment 1700-es athlonnal, meg Geforce 2 GTS-sel ezen kívül a F.E.A.R., H-L 2, Doom 3 reccenéstelenül... Iagz, hogy nem fullos grafikán, de akkor is. Akkor ne mondjátok már, hogy az alábbi gépen nem menne el...

Nem hiszem.
Atkamon
uhh

dinomano
egy 633 Mhz-s celerongyon, Geforce 2-vel megy a gém élvezhetöen? :-O

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Hi all! leszedtem a plugint mphotoshophoz átrajzoltam a kocsim hogyna rakom vissza??
Az szerintem eg ylinux server volt...Azon én sem láttam autót:-/

KapuBen
állat😄

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Néha tök zavaró tud lenni, de egyébknét lehet szerver függõ is a dolog, mert hunstars-on ott a 4 autó, de voltam külföldi szerveren ahol meg egy se volt.

ngcsnet
ha 4 a minumum akkor 4 a minimum, amúgyse értem miért jó neked ha nincs 1 ellenfél se a pályán, semmi élvezet😊

#1452-re valaki tud megoldást?<#worship>

ngcsnet
skincenter.tm-community.com

hen-tes
<#vigyor4>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/