2614
-
#1729 és mi a neved játékban? -
#1728 jah és még1: NGCS te jáccol mostanában TMNt? hányadik vagy? hol szoktál jáccani? -
#1727 Nah ezt így nem értettem... ki/mi az a Hal|Sascha ?? és ha ő csinálta akkor mér nem vele kell felvenn a kapcsolatot? -
#1726 Ezt a rendszert Hal|Sascha csinálta, a Nadeo segítségével...felvette velük a kapcsolatot, úgyhogy ebben csak a Nadeo tudna nektek segíteni -
Dodo55 #1725 Hát igen ez engem is érdekelne, mert szeretnék az oldalunkra tenni egy részt, ahol élőben lehetne látni a laddert, de nem sikerült eddig rájönnöm, hogy honnan lehetne élő ladder adatokat lekérni php-vel. -
#1724 Kösz a válaszokat, de nem teljesen erre gondoltam... bár azér vmi köze van az egészhez... szóval végülis én úgy gondoltam mien szkriptel lehet kicsalogatni 1 loginból ezeket az infókat amit ez az oldal megmutat... vagy hogy hol tárolja ezt a trackmania?
lehet h ezt nehéz megcsinálni, meg az is lehet h nem tok érthetően beszélni azér nem értitek :D de ha vki felfogta ebből a primitív írásból h én pontosan mit szeretnék és ha tudja rá a megoldást akkor az írjon PLZ! :D -
Dodo55 #1723 Ja, már írtam nekik abba bug bejelentő rendszerükbe hetekkel ezelőtt, de ezek szerint még mindig nem csinálták meg. -
#1722 a ranktmo.tmbase.de oldalon viszont csak a top10 playert listázza :( -
Dodo55 #1721 ranktmn.tmbase.de
Viszont mostanában a magyar laddert nem hozza be. -
#1720 Nekem 1 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.
Nem az h nem indul meg hasonlók hanem a ladderről szeretnék kérdezni.
Nem-e tuja-e vki h hogyan lehet 1 felhasználóról megnézni hányadik a ladderen játékon kívűl... szal vmi PHP szkript kéne asszem mer aki felmegy a http://www.goneabitnoodles.co.uk/-ra az ott meg tudja nézni és néhány külföldi oldalon meg láttam h képbe beteszik ezeket az eredményeket amiket mindig fissen tartanak... de hogyan?
itt van két kép szemléltetés céljából:
ha vkinek van 5lete ossza már meg velem is plz!
Előre is THX all! -
#1719 igen, készül, de lassacskán, hisz sok klán van, aztán vannak klánok akik nem is igazán olvassák a saját fórumjaikat, szal nem kapok tőlük választ
segíthettek, linkeljetek klán oldalakat;) -
#1718 Azt írtad, hogy lesz az oldaladon összesítő a amgyar klánokról
-
#1717 Mire gondolsz? -
#1716 Mikor láthatunk klán összesítéseket? -
#1715 tudom én, pontosan emlékszem:) -
#1714 talán ezért:
-
#1713 emlékszem rád srác.
mindig kértük hogy mutogasd a logod:) -
#1712 Az,hogy a hollnadok szívtak:D -
#1711 Hehh... most nézem csak, szép a kocsid...
Egyébként mi a kép lényege? -
#1710 És végül hányadik lettél? -
#1709 -
Reyes #1708 Hogy klántag lehetsz -
#1707 Aha. Akkor úgy kérdezem, hogy mi az ami minden klánnál ugyanaz, ugyanúgy működik? -
#1706 Ez általában klántól függő, mindegyiknél más a követelmény -
#1705 Volna néhány kérdésem a klánokkal kapcsolatban:
Egy klántagság mivel jár? Egyáltalán mit értünk pontosan az alatt, hogy klán? A tagok pontjai összeadódnak, meg ilyesmik? Vannak-e esetleg kötelezettségek? Hogy működik a felvétel? stb... -
#1704 Igen. -
Vegas #1703 értem szval te az RMT saját fórumjában írtál neki.. -
#1702 RMT saját fórumjában írtam. -
Vegas #1701 sztem nem sürün jár ide :DS:A:ASD: -
#1700 RMT-vel beszéltem már, jatikingnek írtam privit -
Vegas #1699 tag -
#1698 RMT a te csapatod? -
#1697 Hallottam hírét, hogy csapatadatokat gyűjtesz, hogy összesítsd az ország klánjait. A mi csapatunkról kaptál már infókat? A másik kérdés, nem lehetne kicsit felbővíteni a dolgot? volna néhány ötletem nekem is, egyeztetnünk kellene.. :) -
#1696 mentésnél az előugró menüben tudod változtatni a mipmapok számát, és a csatornákat is -
#1695 Úgy néz ki mostanában sokat hal meg a központi szerver, vagy sokat javítanak rajta, de lassan az megy csoda számba, ha megy a ladder.
Festői kérdés: Nem tudja valaki, hogy alpha csatorna nélkül, szimplán lehet-e dds-t exportálni az nvidia pluginjával? És ha igen, hogyan? Pl. ha ikont szeretnék exportálni, és nem szeretném, ha leduplikálja a képet 10-szer. Előre is köszi.
rmt(pont)extra(pont)hu - nézelődjetek :) -
#1694 hali!
nektek se megy a hálójáték?
"belsö szerver hiba" üzenetet kapok, ha csatlakozni szeretnék... -
Matthew119 #1693 Nem. F-el és S-el lehet forgatni! -
#1692 a,s,d,x, ezeket próbálgasd -
#1691 jobb vagy bal alt+görgető, görgető nélkül nemtom -
fadi #1690 A festésnél, hogy lehet a feliratokat forgatni?